Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

çok şükür bugün kuaföre gidip kurtuldum saçlarımdan belimdeydi artık innaılma z ağırlık yapıyodu :27:
bide çok dökülüyodu gittimde kuaföre kurtuldum ohhhh:52:
eşlerden bahsedilmiş benim eşimde polis ama büroda sabah 8 akşam 5 dört gözle akşam olsada çocuğu alsa diye bekliyorum ama alıyo en fazla yarım saat sonra bi bakıyom yatırmış anakucağın a uyutuyo :19:cinlerim tepeme çıkıyo
bugünde parise gittik ve inanılmaz kasık ağrım var nedenini anlamadım hiç olmamaıştı böyle :50:
resmen belim kopucak:44:

kesmek çözüm olacak mı ki benimde çook fazla dökülüyo kestirsem azalır mı ki dökülmesi kel olacam yakında bu ne zamana kadar sürecek ki böyle bir an önce geçsin şu dökülme işi

burbur 82 , karabocuq , miniciğimmm, kozmatik , minitaaaaaaa ,bankem, nerelerdeler eskileri okuyorumda şeker yüklemesi felan yaptığımzı

ayyy ne güzel günlermiş nasıl geçmişş hemen :31::31::31:

ben burdayımmm denk geldi sen anmişsin ben geldim:) giremiyorum canım ya arada okuyorum ama ben bi daha girene kadar çok zaman geçmiş oluyor takip edemiyorum.İşede basladim çok zor oluyor balimi bırakmak ağlayarak gidiyorum:(sen napiyorsun canim tatli kizin nasil tombis bisi galiba:))

benim için dua eden herkese teşekkür ederim kan ve idrar tahlilimiz temiz cıktı
karın ultrasonumuz da güzeldi . gaita (kaka)tahlili veremedim cünkü benım sıpa s.çmadı bir türlü..
düzenli beslenme ve uyku için bol bol ilgi ..kaka yapınca kutuya koyup hastaneye getırecegım

burbur 82 , karabocuq , miniciğimmm, kozmatik , minitaaaaaaa ,bankem, nerelerdeler eskileri okuyorumda şeker yüklemesi felan yaptığımzı

ayyy ne güzel günlermiş nasıl geçmişş hemen :31::31::31:

Ben burdayim cnm biryere gittigim yok gitmem de zaten, seviyorum burayi;))
Onceden sık yazan simdi hic yazmayan coook kisi var herkes bebişlere daldi galiba, telefon olmasa bende bu kadar sık bilgisayari acip bakabilirmiydim bilmiyorum

zeynepcm onemli birsey cikmamasina sevindim, insallah kaka tahlilinizde de bir sorun cikmaz

sen çalışıormusun canım ???

ohh ne güzel 8 5 miş darısı bize inşallah bizim babamız temizlikde yapıyor çok şükür çocuğada bakıyor :1:
şükürler olsun :1::1:

kasık ağrısı kendinimi incittin acaba kastınmı :44:
evet canım normalde çalışıyorum devlet memuruyum ama şu an doğum iznindeyim tabiki :46:
belime ne oldu bi,lmiyorum ama inanılmaz kötü bi gece geçirdim çocuğu bile emziremedim gece ..
sabahta benim minnoş kurulmuş saat gibi 6da uyanır yine uyandı sağolsun eşim almış hiç duymadım seslerini :26:öyle uyumuşumkii tabiri caizse hış gibi :33:
eşim çocuğa amam vermiş oynatmış bide bana kahvaltı hazırlamış 10da uyandım resmen :)
bugün güzel başladı benim için :52::52::52::52::52::52:

karın ultrasonumuz da güzeldi . gaita (kaka)tahlili veremedim cünkü benım sıpa s.çmadı bir türlü..
düzenli beslenme ve uyku için bol bol ilgi ..kaka yapınca kutuya koyup hastaneye getırecegım

geçmiş olsun canım umarım atlatır artık senin ömür bu meselyi
bizim ömürde idrar yolu enf atlatsa tam olucak :)

Tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim hayatım. İnşaallah kakasını da yapar ömür'ün..
:emir_bebek: senden güzel haberler bekliyoruz İnşaallah kuzummm:16:

çok şükür bugün kuaföre gidip kurtuldum saçlarımdan belimdeydi artık innaılma z ağırlık yapıyodu :27:
bide çok dökülüyodu gittimde kuaföre kurtuldum ohhhh:52:
ben de kafaya koydum, bu hafta gidiyorum kuaföre belime gelen saçları kısaltıyorum bi güzel..
sonra da boyatıyorum. hoş hapsuu saçlarını kestirmekle dökülme azalmıyor demişti ama.. hava da serinledi. banyodan sonra hiiç ugraşamıcim:19:

burbur 82 , karabocuq , miniciğimmm, kozmatik , minitaaaaaaa ,bankem,

Unuttukların var canım.. Destiny55, Şeker_portakalı, Arsima, glmt ...bunlarda kayıplara karıştı.. :51:
nerde bu temmuz anneleriii? ses verin kııı!:1:

cena maşallah seni çook takdir ettim yaa biz evliliğimizin en başından beri sorunluyuz o konuda eşimle, benle gün içinde hiç ilgilenmez geçende yatalım dedi istemiyorum bi tek yatacagın vakit geliyosun yanıma benle yapmayı sevdiğin tek şey bu başkada hiç bişeyi benle yapmak istemiyosun dedim o günden beri küsüz bi hafta oldu adam bi tek yatacagı zamn geliyo yanıma onun dışında ev arkadaşıyız süslensemde önemsemez bişe degişmez yani üzülüyorum ama benim eşim öyle baştan beri bende hiç önemsemem gelecegi zmanaı hoş o da benden hiç ilgi beklemez samimi olmayı sevmez falan çook doluyum ben bu konuda yaa:43:
bu adamların hamurunda odunluk var bacım.. süslenirsin dönüp bakmaz önemsemez..
bi gün de eşofmanla görsün niye böylesin der..:63:

benimkiyle de dün konuştuk, bana daha çok özen göster.. tam anne oldun. bu moddan biraz çık dedi:59:
arkamda motor varmış gibi çalışıp koşturuyorum, uyku yok, yemek yok.. diğer şeyler sırtımda..
adam daha çok ilgi bekliyo, sanki benim .. mı kaşımaya vaktim var yaa:57:
beyimiz, eşofman ve pijama da görmek istemiyor (muş)
son günlerdeki mesafeli tavırları bundanmış, konuşmadan beni anla istedim ama olmadı, işte söylüyorum diyo
işimiz var bu adamla valla..
şu kuaför işini halledeyim de, ağzına bi lokma bal çalayım :9:

çok geçmişler olsun.. inş son tahlil de temiz çıkar da bi nefes alırsınız..
bol sadaka verelim.. Allah bebişlerimizi korusun..

Son düzenleme:
kestirmeyle dökülme bitmiyo tabiki ama canım en azından 2metre saç yerine daha kısa saçlar görüyosun yerlerde :52:
benim saçımdan 2 tel dökülse çok uzun old için yerde resmen bir tomar gibi duruyodu bide kafaya yaptığı ağırlıkta cabası kestirdim kurtuldum valla:52::52::52::52:

ben de kafaya koydum, bu hafta gidiyorum kuaföre belime gelen saçları kısaltıyorum bi güzel..
sonra da boyatıyorum. hoş hapsuu saçlarını kestirmekle dökülme azalmıyor demişti ama.. hava da serinledi. banyodan sonra hiiç ugraşamıcim:19:

benimkiyle de dün konuştuk, bana daha çok özen göster.. tam anne oldun. bu moddan biraz çık dedi:59:
arkamda motor varmış gibi çalışıp koşturuyorum, uyku yok, yemek yok.. diğer şeyler sırtımda..
son günlerdeki mesafeli tavırları bundanmış, konuşmadan beni anla istedim ama olmadı, işte söylüyorum diyo

yok anam yokkkk bu adamlar akıllanmaz..
:19:
dediğin gibi süslensen görmezler,
:12: süslenmesen bakımsız olursun..:19:
bizde ne yapacağımızı şaşırdık ayolll
:35::27:
ama ben kocamın hakkını yemeyeyim şimdik.. süslendiğim zaman" çok güzel olmuşsun" der..
:17::17:
bende kestirdim saçlarımı.. benimkilerde çok uzundu.. kestirdiğim için biraz üzüldüm ama kışında kurutmak zor oluyor.. hele hele bebekle kurutmak daha zor oluyor zaten banyoya korka korka girer oldum.. acaba ağlarmı acıkırmı diye düşünmekten..
:emir_bebek::40:

[bu adamların hamurunda odunluk var bacım.. süslenirsin dönüp bakmaz önemsemez..

[/B][/FONT]

valla bana öyle dese kafasını kırarım :37:
dün akşam komşuya gittim güzelce giyindim saç makyaj yaptım adam işten geldi aynen şöyle :53: aşkım benm içinmi giyndin felan yoooo dedim komşuya gittim :9:

Allahım cena sende çalışmıyorsun sanırım çalışsak nasıl olurdu acaba :1: :22:

yinemi olmadı sizin iş :9::9:

geçmiş olsun canım umarım atlatır artık senin ömür bu meselyi
bizim ömürde idrar yolu enf atlatsa tam olucak :)
inş. gecer sizinkide en yakın zamanda bu ömürler cok mu nazlı ne ?:9:

Tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim hayatım. İnşaallah kakasını da yapar ömür'ün..
:emir_bebek: senden güzel haberler bekliyoruz İnşaallah kuzummm:16:
inş. teyzesi ama 2 gün öldüm de dirildimmm Rabbıme sükür ya bişey cıkmadı

nerde bu temmuz anneleriii? ses verin kııı!:1:

vermemmi anında hastane dönüşünde Rabbım kabul etsin
amin....

saç modelini bulsaydım bi kestircem açık oldumdan orjinal bişle arıyorum :37:

Zeynep çok geçmiş olsun akıl vermek istemem ama hastaneyi ayda en azından Dr U değiştirmeyi düşünmüyormusun var olan bi sorun ömür ün canını git gide daha çok yakıyor normalde sorunun ortadan kalkması gerekirdi valla bırak bebeğimi kendime olsa başka Dr kesin görünürdüm hamilelikte kanama oldum bi Dr ilaç yazdı eve git et parçası gelirse gel dedi eşim başka Dr a da görün belki başka bişey der dedi ki aynı fikirdeydim başka hastaneye gittik 3 gün hastanede yatırdılar çok şükür kızımız bizimle şimdi yani hepsi Dr ama bakış açısı deneyim farklı oluyor nacizane fikrim benim

Zeynep çok geçmiş olsun akıl vermek istemem ama hastaneyi ayda en azından Dr U değiştirmeyi düşünmüyormusun var olan bi sorun ömür ün canını git gide daha çok yakıyor normalde sorunun ortadan kalkması gerekirdi valla bırak bebeğimi kendime olsa başka Dr kesin görünürdüm hamilelikte kanama oldum bi Dr ilaç yazdı eve git et parçası gelirse gel dedi eşim başka Dr a da görün belki başka bişey der dedi ki aynı fikirdeydim başka hastaneye gittik 3 gün hastanede yatırdılar çok şükür kızımız bizimle şimdi yani hepsi Dr ama bakış açısı deneyim farklı oluyor nacizane fikrim benim
değiştirdim ben aşkım doktorumu
artık başka dr a gıdıyorum ..

günaydın kızlarrr:16::16::16::16:
benim kızım 8gün sonra 3 aylık olucak ama henüz kafasını tam tutamıyo canım sıkılıyo açıkçası sizin bebekler tam tutabiliyomu ..
kafası sallanıp duruyo 5sn filan dik tuutyo sonra srsılıyo

benim kızım 8gün sonra 3 aylık olucak ama henüz kafasını tam tutamıyo canım sıkılıyo açıkçası sizin bebekler tam tutabiliyomu ..

günaydınnn..bizde bu gün 3 ayımız doldu benim kızda aynı daha dik tutamıyo 10 sn falan anca. 4 ayda tam dik tutmaya başlıyolarmiş bildigim kadarıyla. acele etme cnmm her şeyin zamnı var.

kızım sabah kalktı 2 defa emdi 2 sindede kustu yavrum neden anlamadım. dün falan hava serindi biraz dışarı çıktık üşüttü de ondan mı anlamadım.

Günaydın herkese benim kızımda bugün huysuzlandı bende calpol verdim ağla ağla canı çıktı şimdi uyudu hava değişiminden mi anlamadım dün gece kombiyi açtık üşümesin hasta olur diye çok korkuyorum

Gunaydınlar kızlarrrr
Her çocuğun gelişimi farklı tabi kafaya takmamak lazım bizim oğlanda kafasını nerdeyse doğduğundan beri tutuyor hatta horoz nuri diye isim koymuştuk:9::9: ama henüz dönmeye falan başlamadı bizimkide, her çocuğun yapısı işte

valla bana öyle dese kafasını kırarım :37:
dün akşam komşuya gittim güzelce giyindim saç makyaj yaptım adam işten geldi aynen şöyle :53: aşkım benm içinmi giyndin felan yoooo dedim komşuya gittim :9:
Allahım cena sende çalışmıyorsun sanırım çalışsak nasıl olurdu acaba :1: :22:
yinemi olmadı sizin iş :9::9:

oldu oldu:1:
çalışmıyorum, iyi ki de çalışmıyorum çocukla nasıl oldurdu, düşünemiyorum:26:
Allah çalışanlara kolaylık versin.
üniversiteden bi arkadaşım, benim gibi yaklaşık üç senelik evli.
memur, 2. üniversitede hukuk okuyor ve çocuk istiyor :53:
o yapar da:27:

neyse, dün gittim saçımı kestirdim boyattım..
cillop oldum:12:
eşim akşam bakakaldı..
öyle uzun uzun, bi şey demeden bakıyor..
neye bakıyorsun diyorum.. sana diyo:69:

kafasının sallanması titremesi normal..
neredeyse vücutlarının üçte biri kafa :9:

kızım 13 temmuz doğumlu.. başını dik tutuyor. ama öyle dakikalarca dik tutmasını da beklemiyoruz :1:
bence sen de evham yapma.. zaten dr aylık kontrolde buna bakar..

Back
X