Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar hepinizin bebekleri hayırlı olsun, Allah hep güzel günlerini göstersin..
ben de temmuzda doğum yaptım,malesef ki 9 aylık yavrumu doğumda kaybettim, bende temmuz annesiyim ama benim yavrum bir melek ve hep öyle kalıcak, ahir hayatta kızımla kucaklasıcam,öpücem, neden mi yazdım topiklerin arasında gezerken farkettim burayı ve sadece bebeklerinizin kıymetini bilin onları öpün koklayın, iyi birer evlat olarak yetiştirin diye yazdım
ben ve benim gibi tüm melek annelerine de bir dua edin, bizlerde sağlıkla yavrularımızı kucaklayalım
Rabbim sana şefaatçi olsun diye meleğini yanına almış demekki.. seni üzmek istemem ama neden öldü bebeğin? kakasını mı yemişti..?:26:
bazen bebeğim öyle derin uyuyor ki hiç kıpırdamıyor.. kalkıp kontrol ediyorum nefes alıyormu diye.. ellerini falan elliyorum..Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın..
![]()
Nasip olur inşaallah canım.. kızın senin ve eşinin ellerinden tutacak ve beraber cennete gireceksiniz İnşaallah..evt canım kordon dolandı 3defa ve kakasını yemiş, eşime bende doğmadan diyordum, o uyurken korkarım uyuyamam nöbet beklerim diyordum ama Rabbimin vardır bir bildiği, kızımla insallah cennette kavusmak nasip olur
arkadaslar hepinizin bebekleri hayırlı olsun, Allah hep güzel günlerini göstersin..
ben de temmuzda doğum yaptım,malesef ki 9 aylık yavrumu doğumda kaybettim, bende temmuz annesiyim ama benim yavrum bir melek ve hep öyle kalıcak, ahir hayatta kızımla kucaklasıcam,öpücem, neden mi yazdım topiklerin arasında gezerken farkettim burayı ve sadece bebeklerinizin kıymetini bilin onları öpün koklayın, iyi birer evlat olarak yetiştirin diye yazdım
ben ve benim gibi tüm melek annelerine de bir dua edin, bizlerde sağlıkla yavrularımızı kucaklayalım
canbebede çalışıyor amca, yarın kızıma bez getirecek.
midi (3 numara) kullanıyorum şimdi. kızım 6 kiloyu geçti, ben de maksi boya geçmeyi düşünüyorum
4 numara bezler 7-18 kg.
bugün laf lafı açtı..
eşim 4 kardeş.. en küçükleri sürpriz yapmış, 6 seneden sonra olmuş..
3 çocuk fazlaydı, bi de dördüncü oldu falan dedi..
ben de 2 karardır dedim..
yok, o da fazla.. bence bir tane yeter dedi.
ben tek çocuğun zorluklarını anlattım, mutlaka bir kardeş lazım dedim..
ben kardeşlerim olduğu için çok şanslı hissediyorum kendimi, hele kızkardeş başka bi şey, yaren dedim..
bizimki yüzünü buruşturdu. her kardeş öyle olmaz falan..
baktım, adam hiç oralı değil. ikinci çocuğu bile düşünmüyor.
neyse, şimdi bunu konuşmak için erken dedim, konuyu kapattım..
ama 3-4 sene sonra ciddi şekilde tekrar açıcam..![]()
Yarın işe başlıcam kafayı yemek üzereyim, nasıl ayrılcam ben kuzumdan![]()
aynen ya!:113:Kazen konumuzu açtığın için sana çooookkk teşekkür ederim....
Cenacım amcanız bize de bez yollar mı acaba? markete gidip almaz kocama zor geliyor da..
Senin ve zeynep'in tavsiyesi üzerine bende canbebe aldım. 3 numara. şimdilik memnunum. primaya göre arkası daha geniş..
ama önündeki fil ve fare desenini hiç beğenmedim.. :100::100:bazı sebeplerden dolayı hiç sevmem bu iki hayvanı..![]()
Rabbim sabır versin..arkadaslar hepinizin bebekleri hayırlı olsun, Allah hep güzel günlerini göstersin..
canım, eğitim sistemi çürümüş..bende tek çocuk istiyorum eşim anlatıyro kardeşlik duygusunu ama inşallah bende çalışınca çocuğumu sınavsız kaygısız özel okularda felan yetiştircem benim gibi çekmicek yavrum
inşallah hep iyi yerlerde iyi şekilde olacak![]()
aynen ya!:113:Kazen konumuzu açtığın için sana çooookkk teşekkür ederim....
Cenacım amcanız bize de bez yollar mı acaba? markete gidip almaz kocama zor geliyor da..
Senin ve zeynep'in tavsiyesi üzerine bende canbebe aldım. 3 numara. şimdilik memnunum. primaya göre arkası daha geniş..
ama önündeki fil ve fare desenini hiç beğenmedim.. :100::100:bazı sebeplerden dolayı hiç sevmem bu iki hayvanı..![]()
Rabbim sabır versin..arkadaslar hepinizin bebekleri hayırlı olsun, Allah hep güzel günlerini göstersin..
canım, eğitim sistemi çürümüş..bende tek çocuk istiyorum eşim anlatıyro kardeşlik duygusunu ama inşallah bende çalışınca çocuğumu sınavsız kaygısız özel okularda felan yetiştircem benim gibi çekmicek yavrum
inşallah hep iyi yerlerde iyi şekilde olacak![]()
allah sabır versin. benim 1 ayım kaldı. şimdiden basladı stresim![]()
bir saat anneme bırakınca bile çok kötü oluyorum ben..
Allah siz çalışanlara kolaylık versin.. mecburiyet işte..
kime bırakacaksın bebeğini? emin güvendiğin birine emanet ediyorsan, yükün hafifler biraz..
Primadakiler hiç olmazsa sevimliydi.. bunlar bana korkunç geliyor.. :83:aynen ya!:113:
sanki başka desen yok..![]()