Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kazen :42::42::42:

canbebede çalışıyor amca, yarın kızıma bez getirecek. :16:
midi (3 numara) kullanıyorum şimdi. kızım 6 kiloyu geçti, ben de maksi boya geçmeyi düşünüyorum:31:
4 numara bezler 7-18 kg.

Son düzenleme:
bugün laf lafı açtı..
eşim 4 kardeş.. en küçükleri sürpriz yapmış, 6 seneden sonra olmuş..
3 çocuk fazlaydı, bi de dördüncü oldu falan dedi..
ben de 2 karardır dedim..
yok, o da fazla.. bence bir tane yeter dedi.:53:
ben tek çocuğun zorluklarını anlattım, mutlaka bir kardeş lazım dedim..
ben kardeşlerim olduğu için çok şanslı hissediyorum kendimi, hele kızkardeş başka bi şey, yaren dedim..
bizimki yüzünü buruşturdu. her kardeş öyle olmaz falan.. :19:
baktım, adam hiç oralı değil. ikinci çocuğu bile düşünmüyor.:30:
neyse, şimdi bunu konuşmak için erken dedim, konuyu kapattım..
ama 3-4 sene sonra ciddi şekilde tekrar açıcam.. :1:

Kazen konumuzu açtığın için sana çooookkk teşekkür ederim....:46::46::16::16:

Cenacım amcanız bize de bez yollar mı acaba? markete gidip almaz kocama zor geliyor da.. :9::9:
Senin ve zeynep'in tavsiyesi üzerine bende canbebe aldım. 3 numara. şimdilik memnunum. primaya göre arkası daha geniş..
ama önündeki fil ve fare desenini hiç beğenmedim..
:100::100:bazı sebeplerden dolayı hiç sevmem bu iki hayvanı..:19:

arkadaslar hepinizin bebekleri hayırlı olsun, Allah hep güzel günlerini göstersin..

ben de temmuzda doğum yaptım,malesef ki 9 aylık yavrumu doğumda kaybettim, bende temmuz annesiyim ama benim yavrum bir melek ve hep öyle kalıcak, ahir hayatta kızımla kucaklasıcam,öpücem, neden mi yazdım topiklerin arasında gezerken farkettim burayı ve sadece bebeklerinizin kıymetini bilin onları öpün koklayın, iyi birer evlat olarak yetiştirin diye yazdım

ben ve benim gibi tüm melek annelerine de bir dua edin, bizlerde sağlıkla yavrularımızı kucaklayalım

arkadaslar hepinizin bebekleri hayırlı olsun, Allah hep güzel günlerini göstersin..

ben de temmuzda doğum yaptım,malesef ki 9 aylık yavrumu doğumda kaybettim, bende temmuz annesiyim ama benim yavrum bir melek ve hep öyle kalıcak, ahir hayatta kızımla kucaklasıcam,öpücem, neden mi yazdım topiklerin arasında gezerken farkettim burayı ve sadece bebeklerinizin kıymetini bilin onları öpün koklayın, iyi birer evlat olarak yetiştirin diye yazdım

ben ve benim gibi tüm melek annelerine de bir dua edin, bizlerde sağlıkla yavrularımızı kucaklayalım

:14::14:Rabbim sana şefaatçi olsun diye meleğini yanına almış demekki.. seni üzmek istemem ama neden öldü bebeğin? kakasını mı yemişti..?:26:
bazen bebeğim öyle derin uyuyor ki hiç kıpırdamıyor.. kalkıp kontrol ediyorum nefes alıyormu diye.. ellerini falan elliyorum..:59: Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın..:14::14:

Son düzenleme:
:14::14:Rabbim sana şefaatçi olsun diye meleğini yanına almış demekki.. seni üzmek istemem ama neden öldü bebeğin? kakasını mı yemişti..?:26:
bazen bebeğim öyle derin uyuyor ki hiç kıpırdamıyor.. kalkıp kontrol ediyorum nefes alıyormu diye.. ellerini falan elliyorum..:59: Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın..:14::14:

evt canım kordon dolandı 3defa ve kakasını yemiş, eşime bende doğmadan diyordum, o uyurken korkarım uyuyamam nöbet beklerim diyordum ama Rabbimin vardır bir bildiği, kızımla insallah cennette kavusmak nasip olur

evt canım kordon dolandı 3defa ve kakasını yemiş, eşime bende doğmadan diyordum, o uyurken korkarım uyuyamam nöbet beklerim diyordum ama Rabbimin vardır bir bildiği, kızımla insallah cennette kavusmak nasip olur
Nasip olur inşaallah canım.. kızın senin ve eşinin ellerinden tutacak ve beraber cennete gireceksiniz İnşaallah.. :16::14:

canım çok üzüldüm rabbim sabır versin dünyada nasibi yokmuş demekki inş senin ve eşinin cennete girmesine vesile olucak o küçük melek bu dünya geçici sonuçta:50:

Cok uzuldum cnm Allah'im sabir versin. Seni cennet kapisinda bekleyecek o melek, demekki onun amaci oydu annesine melek oldu. Rabbim tekrardan anne olabilmeyi yasatsin sana hayirli saglikli bir evlat versin insallah

Allah sabır versin canım inşallah birdahaki meleğinle ömür boyu beraber olursunuz :14:

canbebede çalışıyor amca, yarın kızıma bez getirecek. :16:
midi (3 numara) kullanıyorum şimdi. kızım 6 kiloyu geçti, ben de maksi boya geçmeyi düşünüyorum:31:
4 numara bezler 7-18 kg.

bende canbebe comfortt dry midir nedir ondan aldım primaya para yetiştiremedim 7kilo üstü bizim tostos iyi şuan sıkıntı yok :9:

bugün laf lafı açtı..
eşim 4 kardeş.. en küçükleri sürpriz yapmış, 6 seneden sonra olmuş..
3 çocuk fazlaydı, bi de dördüncü oldu falan dedi..
ben de 2 karardır dedim..
yok, o da fazla.. bence bir tane yeter dedi.:53:
ben tek çocuğun zorluklarını anlattım, mutlaka bir kardeş lazım dedim..
ben kardeşlerim olduğu için çok şanslı hissediyorum kendimi, hele kızkardeş başka bi şey, yaren dedim..
bizimki yüzünü buruşturdu. her kardeş öyle olmaz falan.. :19:
baktım, adam hiç oralı değil. ikinci çocuğu bile düşünmüyor.:30:
neyse, şimdi bunu konuşmak için erken dedim, konuyu kapattım..
ama 3-4 sene sonra ciddi şekilde tekrar açıcam.. :1:

bende tek çocuk istiyorum eşim anlatıyro kardeşlik duygusunu ama inşallah bende çalışınca çocuğumu sınavsız kaygısız özel okularda felan yetiştircem benim gibi çekmicek yavrum

inşallah hep iyi yerlerde iyi şekilde olacak :kkk::kkk::kkk:

Cenacım amcanız bize de bez yollar mı acaba? markete gidip almaz kocama zor geliyor da.. :9::9:
Senin ve zeynep'in tavsiyesi üzerine bende canbebe aldım. 3 numara. şimdilik memnunum. primaya göre arkası daha geniş..
aynen ya!:113:
sanki başka desen yok..:19:

Rabbim sabır versin..
düşüncesi bile kavuruyor insanı.. sana dua edicem..
güzel haberlerini bize de yaz..

bende tek çocuk istiyorum eşim anlatıyro kardeşlik duygusunu ama inşallah bende çalışınca çocuğumu sınavsız kaygısız özel okularda felan yetiştircem benim gibi çekmicek yavrum

canım, eğitim sistemi çürümüş..
onlarca herif var o mevkilerde.. bi çözüm bulamıyorlar.. niceleri harcanıyor bu çarklarda..

biz beş kardeşiz, hiçbirimiz özel okulda, kolejde okumadık.
ama bir abim hariç hepimiz üniversiteliyiz..
hakkım daha iyisiydi ama ben de sistemdeki çukurlardan dolayı istemediğim bi bölüm okudum.
lakin istanbul üniversitesi mezunuyum.. aynı anda açıköğretim de okudum, iki üni mezunuyum..
şuan iki kardeşim de istanbul üniversitesinde okuyor..
netice-i kelam; babamızın parası olduğu halde hiçbirimiz özel okul tercih etmedik..
ama hepimiz iyi yerlerdeyiz.. para her derde deva değil..

Yarın işe başlıcam kafayı yemek üzereyim, nasıl ayrılcam ben kuzumdan :14::14::14:

bir saat anneme bırakınca bile çok kötü oluyorum ben..:43:
Allah siz çalışanlara kolaylık versin.. mecburiyet işte.. :25:
kime bırakacaksın bebeğini? emin güvendiğin birine emanet ediyorsan, yükün hafifler biraz..

aynen ya!:113:
sanki başka desen yok..:19:

Rabbim sabır versin..
düşüncesi bile kavuruyor insanı.. sana dua edicem..
güzel haberlerini bize de yaz..

canım, eğitim sistemi çürümüş..
onlarca herif var o mevkilerde.. bi çözüm bulamıyorlar.. niceleri harcanıyor bu çarklarda..

biz beş kardeşiz, hiçbirimiz özel okulda, kolejde okumadık.
ama bir abim hariç hepimiz üniversiteliyiz..
hakkım daha iyisiydi ama ben de sistemdeki çukurlardan dolayı istemediğim bi bölüm okudum.
lakin istanbul üniversitesi mezunuyum.. aynı anda açıköğretim de okudum, iki üni mezunuyum..
şuan iki kardeşim de istanbul üniversitesinde okuyor..
netice-i kelam; babamızın parası olduğu halde hiçbirimiz özel okul tercih etmedik..
ama hepimiz iyi yerlerdeyiz.. para her derde deva değil..

Yarın işe başlıcam kafayı yemek üzereyim, nasıl ayrılcam ben kuzumdan :14::14::14:

kime bırakacaksın bebeğini? emin güvendiğin birine emanet ediyorsan, yükün hafifler biraz..

allah sabır versin. benim 1 ayım kaldı. şimdiden basladı stresim:50:

Saol canım ben 3-4 gün çalışıp rapor alıcam yine daha başlamayacaktım da yükselme sınavını kazandım tebellüğ etmem için çalışıyor olmam şartmış. Senin annen bakacak çok şanslısın. Benim de annem baksa bu kadar üzülmem yavruma bakıp bakıp ağlıyorum

[/QUOTE]

Maalesef cenacığım hiç tanımadığım biri arkadaşlarımız aracı oldu çok iyi oldugunu söylediler. Eşim eşini tanıyormuş birlikte çalışmışlar ama tabi kadını tanımıyoruz. Karşı apartmanımıza yeni taşındılar. Tanıyanlar çok şanslısın böylesi bulunmaz diyolar ama benim içim içimi yiyor. İnşallah vicdanlı biridir. Görünüşte çok iyi gibi ama içini bilemiyorum :18: Tekrar rapor alacağım tabi aralıkta falan temelli bakacak kadın.. Rabbim yavrularımızı korusun

Maalesef cenacığım hiç tanımadığım biri arkadaşlarımız aracı oldu çok iyi oldugunu söylediler. Eşim eşini tanıyormuş birlikte çalışmışlar ama tabi kadını tanımıyoruz. Karşı apartmanımıza yeni taşındılar. Tanıyanlar çok şanslısın böylesi bulunmaz diyolar ama benim içim içimi yiyor. İnşallah vicdanlı biridir. Görünüşte çok iyi gibi ama içini bilemiyorum :18: Tekrar rapor alacağım tabi aralıkta falan temelli bakacak kadın.. Rabbim yavrularımızı korusun[/QUOTE]

canım eger ımkanın varsa gizli kamera koyun eve en azından bır sureliğne takı ıyı baktıgına emın olana kadar.

Back
X