evet canım aynı sorun bendede var.uyku arasında acıkırsa ne ala emzirebiliyorum.uyanıkken aklına bile gelmiyo

zaten sol göğsümüde emmiyo artık tek göğsüm nasıl yetecek bu cocuğa anlamıyorum.gecen teyzem farketmiş aç bu cocuk ac diyor.ac olsa ağlamazmı?birde uykudan bahsetmişin.bizim uyku aksesuarları var biri eksik oldumu yandın hoppp kolik moduna giriyoruz.kundak yapıyorum bir yastığı var ayağımda sallıyorum ee tabi olmazsa olmazımız nuk'umuz

gıcık olurdum emzikli cocuğa oğlum cuk cuk emiyo o olmazsa uykuya dalamıyo uyku esnasında düşünce uyanıyo.bazende bıkınca ağzından taa öteki köye fırlatıyo.ama bir yerde okudum emzik emmesi iyimiş.cocuk emecek birsey mutlaka bulurmus.parmak emmesi ileride ağız yapısında bozukluk yapıyormus emziğe göre daha sert olduğundan alt dişleri geriden cıkıyormus.emzik içinde aynı seyler söyleniyor yok konusma güçlüğü yok ağızda sekil bozukluğu falan filan.esimde dioki bize bişey olmusmu cocuğun keyfini bozma dio.ama bıraksa cok güzel olacak

[/QUOTE
Aynen ya hiç sevmezdim emzikli çocuğu benim kız resmen tiryaki.Versem hep emecek de vermiyorum.Sadece uyurken o da emziksiz uyumadığı ičin.Emziksiz uyutmanın yolunu bulsam hiç vermeyeceğim ama elim mahkum. bir de emzik vermeyince hemen elini emmeye başlıyor.Cadı işte...Kızımda bir ara tek göğsümü emme eğilimdeydi.Ben de şöyle yapıyordum.Önce birkaç dakika emmek istediği tarafı veriyordum, sonra da diğerine geçiriyordum.Ben de işe yaradı.Dene istersen.Acıkınanca ağlar mı bilmiyorum ki.Benim kız iştahsız olacak sanırım.