canım bende yaptırmadım yaptırmayı düşündüm ama su anda içinde bulunduğum maddi durum buna elverişli değil...
kabızlık denince bu topikte en meşhur benim şekerim oğlum mama ile beslenmesine rağmen 10 gün üstune lağmalle kaka yaptı . doktor içinden çıkan dışkıyı görünce şok olmustu bildiğin yemyeşil tutkal gibifitil atma kuzum eğer katıysa fitil at belkide benim paşam gbi makatında çatlak var kuzum onun için canı yanıyorda yapmıyor ..
Allah c.c Razı olsun seninde kuzum
kuzum benim doğurdum 14 gunluk lohusaydım annem çekti gitti benım yardıma ihtıyacım yokmus 20 yasında olmama rağmen gayet guzel halledıyormusum ..
teşekkur ederım anne.. başta sana çok kızdım ama sımdı tesekkur edıyorum yanlızlık ne güzelmiş beee

milletin şöyle yapma böyle yap

muhabbetleri . arkadasım ömür 2 bucuk aylıktı memlekete gıttım ya Allah seni inandırsın sinir krızı geçirdim sütüm kesildı ustune bide ateşlendi sımdı %100 mama yıyor ..
İstanbula geldiğim gibi kucak sevdasına ağlata aglata son verdım gittim anne kucagı aldım ona oyuncaklar dıkkatını cektı sevdı cıngırak aldım vs artık Allahıma bin şükür cok uzun zaman olmasa bile oyalanmayı beceriyor