- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.814
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 yıllık evliyim bir tek lafna karsı gelıp birsey soylemedim .Cok sabırlıydım .Ancak dogumdan sonra bişey oldu dilimin bagı cozuldu sankı .Tavsiye ederim :)
Aaa bizimde 4 yıl oldu :) inşallah benimde dilimin bağı çözülür. Galiba önceden sabır gösterebiliyorduk ama artık anne kaplana dönüşüyoruz korumamiz gereken minnaklar var diye dislerimiz bileniyo
benim oğlumun kafasıda birz düzleşti yan yatırsamda kendi istediği gibi yatıyo dönüyo yapacak bişey yok canım..bunlar böle yapıcna kendimi kötü hisseidyorum çocuk hep uyuyormuş emzir uyut emrzir uyut yapıyormuşum kafası düzleşmişmiş çocuğumun
kendimi kötü anne hissediyorum
ben güzel uyuusn büyüüsn diye huzurlu çcuk olsun diye uğraşıyorum![]()
ay inanamıyorum ya benim oğlum da grip ve biberonu ne yaptıysam ağzına almıyor bugun
sütümü emiyor ama sütüm azne yapacağımı şaşırdım ben de
benim bebeğime anne sütü yetmediği zaman mama da yediriyordum çok yiyordu ve çok hızlı kilo almaya başladı doktor mamayı azaltmamı yoksa obez olacağını söyledi..
ben de mamayı azaltmaya çalışırken
KV :"o doktor birşey bilmiyor yedir sen yedir." çocuk azcık mızmızlansa "aç bu çocuk aç"
özellikle ben emzirdikten sonra çocuk ağlamasa da "hala aç bu çocuk"demesi çok koyuyordu. ara sıra bebeğe doğru "yavruum bunlar aç mı bırakıyorlar seni" laflar ediyor
2 aydır sabrettim eşime de söyledim "hiç hoşlanmıyorum şu aç bırakıyorlar lafından ama sabrediyorum haberin olsun.."
dün sabah kv bizdeydi,oğlum mamayı biberondan yerken biraz isteksizdi
kv:"işte istediğiniz oldu çocuk yemiyor,aç bıraktınız çocuğu boşyere"
ben:anne aç bıraksak sence bu kadar kilolu olur muydu?
kv: şaka yapıyorum canııım
sonra yanıma geldi gülerek "heh heh ben şaka yaptım "
ben:"bir anneye söylenecek en kötü sözü söylüyorsun ama"
kv: "tabi ki anne çocuğunu aç bırakmaz kızım şaka yaptım ben"
-aferin mesaj yerine gitmiş-
sonra da oğluna doğru;"oğlum bak, dediğime alınmış"
eşim: o da aç bırakmasaymış (bravo ,pes)
benim oğlumun kafasıda birz düzleşti yan yatırsamda kendi istediği gibi yatıyo dönüyo yapacak bişey yok canım..bunlar böle yapıcna kendimi kötü hisseidyorum çocuk hep uyuyormuş emzir uyut emrzir uyut yapıyormuşum kafası düzleşmişmiş çocuğumun
ay inanamıyorum ya benim oğlum da grip ve biberonu ne yaptıysam ağzına almıyor bugun
benim bebeğime anne sütü yetmediği zaman mama da yediriyordum çok yiyordu ve çok hızlı kilo almaya başladı doktor mamayı azaltmamı yoksa obez olacağını söyledi..
KV :"o doktor birşey bilmiyor yedir sen yedir." çocuk azcık mızmızlansa "aç bu çocuk aç"
özellikle ben emzirdikten sonra çocuk ağlamasa da "hala aç bu çocuk"demesi çok koyuyordu. ara sıra bebeğe doğru "yavruum bunlar aç mı bırakıyorlar seni" laflar ediyor
2 aydır sabrettim eşime de söyledim "hiç hoşlanmıyorum şu aç bırakıyorlar lafından ama sabrediyorum haberin olsun.."
günaydın canım..
benim kızım gece saat 3-3.5 gibi kalkıyor birde sabah namazında kalkıyor.. ama ben çok sık uyanır oldum..
benimki net iki kere kalkıyor.
ama ben bir kez daha kaldırmaya çalışıyorum, emzirmek için.. toplamda üç kez yani..
bir kere kalktığı da oluyor ama ben kilo alsın diye emzirmek için kaldırıyorum gece..
(gece 12.00-01.00 gibi yatıyor sabah 8.00-8.30 bazen 09.00 gibi kalkıyor)
hakikaten 5 tane nasıl büyütmüş?hiç sorma canım ya 20 günlük cocuğu oturtmaya kakltı onun kemikleri batar yapma dedim bişey olmaz 5 tane büyütmüşüm dedi
uyandır gündüz uyumasın dedi gece uyuyamazmış
evde yeller esiyo ceryandayız.cok üstüne düşüyon cıplak dursun dedi neler neler bide dioki o uyurken sende git uyu kızım dio sna güvenip nasıl uyuyum benden korkmasa horon teptirecekti esim karadenizli:)
göstermem deeteşekkür ederiz teyzes ayşeciği göremedik daha[/B]
benim minnak kafasını kaldırıyor ayaklarından güç alıp spa oturcak sanırım birde çenesi düşük aguuu ayyy eee ee abuuu deli ediyor
her konuşanı dinliyor onlar susunca bu başlıyor doğduğndan beri ağzı köpük salyalı![]()
oklavayı alıp senin kv ve kocana girişesim var kardeşay inanamıyorum ya benim oğlum da grip ve biberonu ne yaptıysam ağzına almıyor bugun
konuşmazsan iyice ipin ucu kaçar, ufak ufak bi şeyler söyle..Ne güzel yazmışsın, hep böyleler valla. Sütüm yetmiyor, kaynanamda anlatıyor bi sabah bi uyandım kaynatanin üstü sırıl sıklam ıslanmış sütümden dedi yaaaaaaaDiker gözünü bakardı her emzirişimde, girerdi yatak odama otururdu yatağın bi ucuna emmesi bitene kadar izlerdi. Ah kafam ah desene bi git bebek emzircem diye! Aha şimdi geliyor komşu oluyos inşallah aynı safligim devam etmez. Dilim tutuluyor sanki ona karşı, arkasından sinir Küpüne dönüyorum. Artık kendimi sıkmak istemiyorum, dilime vercem biraz da o sıkılsın
![]()
amaaan, boşver.. herkes herşeyi çok iyi biliyo..bunlar böle yapıcna kendimi kötü hisseidyorum çocuk hep uyuyormuş emzir uyut emrzir uyut yapıyormuşum kafası düzleşmişmiş çocuğumun
ben de elma ve armutun suyundan bir iki damla verdim, ama pek hoşlamadı..bizde 3 ay 10 günlük olduk ama ben daha ek gıda olarak bir şey vermedim.sadece tadına baktırıyorum meyvaların falan o kadr. versem mi bilemedim.. çok şükür sütüm yetiyo ama
ben de yapıyomcok biliyorlar hah her neyse..
kv deyince canım sıkılıyor da ondan
oğlum bugün beni kukla etti şebek gibi agu gugu yapıyorm ona gangam style dansı bile yaptım onabilmiyorum gordunuz mu şu dansı
amin canım, amin.. ecmaiiinsoyulmuş fıstığa kurban olurum de :
40.binkere maaşalalh Allah ım meleklerimizi korusun
nasıl kestiniz canım ya başını oynatır ben 3 ,5 aylık oldu kulak deldirim hevesim başladı nezamna küpe takcaz![]()
hakikaten 5 tane nasıl büyütmüş?
ben onu merak ediyorum, hiçbirinde bi zeval yok di mi
göstermem dee
3 saat önce saçını kestik..
ama güzelliğinden zerre bi şey kaybolmadı..
babası kızımla beni görünce 'iki fıstık'' diyordu.
şimdi biri ''soyulmuş fıstık''
benim kızda bi sevda.. dik tutunca ayaklarının üstüne basıyor.
ayağının üstünde duracakmış zili
oklavayı alıp senin kv ve kocana girişesim var kardeş
konuşmazsan iyice ipin ucu kaçar, ufak ufak bi şeyler söyle..
iyice dallanıp budaklanmasın..
amaaan, boşver.. herkes herşeyi çok iyi biliyo..
bi biz bi ... bilmiyoz
ben de elma ve armutun suyundan bir iki damla verdim, ama pek hoşlamadı..
ben de yapıyom![]()
Benimkide 9 da yatiyor. Sonra 1-2,4,6 gbi uyaniyor bazen tekrar uyuyup 9 da kalkiyor. Gece deliksiz uyuyacagi gunleri iple cekiyorum:)
bugun uyku duzeni egitimi vardi 6 ayina kadar beklememiz gerekirmis süt icin kalkmamasi icin, 6 aydan kucuk bebeklerde normalmis gece kalkmalari ama smdiden kendi kendine uykuya dalabilmeyi ogrenebilirlermis, kim west methodunu arastirip denemeyi dusunuyorum.
Kv'ler falan konusulmus aynen bizimkide cocugu ne zaman eline alsa acmi bu cocuk araniyor sanki diyor israrla her seferinde hayir desemde sormaya devam. Hee birde annen seni ac mi birakiyor sut vermiyormu diye esprilerrrrr