Ay hadi geçmiş olsun bugün bizim de randevumuz vardı muayenemizi olduk çok şükür kilosu boyu sağlığı yerinde 4. ay karma aşılarımızıda olduk şimdilik çok şükür ateşi çıkmadı ağrısıda yok umarım sizinki de iyi geçmiştir canım
Ben gitmeden önce yarım kaşık calpol vermiştim canım,bbenim kızımda ateş yok ama ishal oldu maalesef.
yok canım ya onu denemedim başka bir ilaç vermişti doktor fayda görmedik zaten bizim dr pek önermiyor ilacı normal yaşanacak şeyler bunlar diyor ama bazen insan dayanamıyor be güzelim yinede teşekkür ederim önerin için
sab simplex ben de kullandım kesinlikle çok etkili bir gaz damlası,kızımda tadını çok severdi ama 3 aylıkkken bıraktık.
Canim sagol bilgi verdiğin icin bende sabah banyo yaptirip asiya goturmeyi düşünüyordum ama hasta ederim diyede korkuodum..kızınada geçmiş olsun huzursuz olmadan atlatırsiniz insaallah
Allah yavrularımıza şifa versin,bakalım calpolün ateş için faydası olursa yazarım ona göre sen de gitmeden içirirsin:)
Kizlar Sabah oğluma 4. Ay karma aşısı yapıldı Saate kadar bişeyi yoktu ama şimdi ağrıyla beraber biraz ateşi çıktı sizce bu normal mı?
Normalmiş canım yarın da olabilirmiş ateşi,üstünü çok fazla örtme,bekle 1-2 saat sonra inmez ya da yükselirse ateşi yarım kaşık calpol ver.Daha da geçmezse yarım fiğtil verebilirsin.Bize öyle dediler.Öpüyorum seni oğluşuna çok geçmiş olsun.