- 24 Temmuz 2009
- 196
- 66
- 298
- 37
Chicco Polly Salncak - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Fisher Price - Deluxe Tasnabilir Katlanr Salncak - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
MZKL SALINCAK RB-781 - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Babyhope Mzikli Salncak RB-782 - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Fisher Price Sevimli Gezegen Katlanabilir Salncak - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Fisher Price Yamur Orman Mzikli - Oyuncakl Salncak (M6710) - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
bunlar nasıl acaba bebeme salıncak alcam karar veremedim:44::44:
Canım bende şubatta çalışmaya başlıcam.Tabi bu süre içinde kızıma annem bakacak.Sorun şu ki kizim besiginde sallayarak uyutuyorum.Bizim beşik 6 aya kadar kullanılabiliyor.Bu yüzden annemin sallayarak uyutabilecegi bir salıncak arıyorum.Bazıları 3 yaşına kadar kullaniliyomus ben öyle bişey arıyorum tam yatabilen.Henüz bulabilmiş değilim içime sinenini, araştırmaya devam.Bu arada önerisi olan varsa yeni kendisi ya da çevresinde kullanan bilgi verirse sevinirim:).