Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

iyi geceler herkese sizce oyun halısı almalı mıyım? oyun halılarına bakıyorum bi yandan da alsam mı almasam mı karar veremedim sizler aldınız mı

ben de düşündüm almayı bi ara,ama şimdi vazgeçtim sanki.çunku dönmeye az kaldı.dönecek emekleyecek 2-3 ay sonra içinden cıkacak sonra kaldır at oyun halısını,bi suru para vermeye gerek yok bence,onun yerıne dondolino al dedi kardeşim.onu dusunuyorum bu aralar

Ooo Destiny hanım hoşgeldiniz..
:16: Çok boşladınız buraları bakıyorum da..:20: Sana cezamı kessek acaba..?:9:
evet şekerim boşladım:17:
çalışmaya başladım hıc bır seye yetısemez oldum.nasılsın ıyımsın
Canım bende şubatta çalışmaya başlıcam.Tabi bu süre içinde kızıma annem bakacak.Sorun şu ki kizim besiginde sallayarak uyutuyorum.Bizim beşik 6 aya kadar kullanılabiliyor.Bu yüzden annemin sallayarak uyutabilecegi bir salıncak arıyorum.Bazıları 3 yaşına kadar kullaniliyomus ben öyle bişey arıyorum tam yatabilen.Henüz bulabilmiş değilim içime sinenini, araştırmaya devam.Bu arada önerisi olan varsa yeni kendisi ya da çevresinde kullanan bilgi verirse sevinirim:).
dondolino sallanıyo dıye bılıyorum.yatar pozisyona da geliyor.3 yaşına kadar kullanılabılıyor.sonradan mama sandalyesı olarak da kullanılıyor.şu an alsammı dıye dusunuyorum

ben de düşündüm almayı bi ara,ama şimdi vazgeçtim sanki.çunku dönmeye az kaldı.dönecek emekleyecek 2-3 ay sonra içinden cıkacak sonra kaldır at oyun halısını,bi suru para vermeye gerek yok bence,onun yerıne dondolino al dedi kardeşim.onu dusunuyorum bu aralar

evet şekerim boşladım:17:
çalışmaya başladım hıc bır seye yetısemez oldum.nasılsın ıyımsın

dondolino sallanıyo dıye bılıyorum.yatar pozisyona da geliyor.3 yaşına kadar kullanılabılıyor.sonradan mama sandalyesı olarak da kullanılıyor.şu an alsammı dıye dusunuyorum
Senin çalıştığını bilmiyordum.. İyiyim çok şükür. sen nasılsın? Allah kolaylık versin canım..:16: Çalışan annelerin işi zor.. Kızını kime bırakıyorsun?

canım iyi hoş anlatmışında markası ne :1::1: hayırlı olsun

leyküm selam canım geçmiş olsun valla okurken güldüm ama Allah yardımcın olsun kuzucuğuna geçmez inişallah :26:
Allah razı olsun ilaçlandım ama göğüsten falan da geçer diye korkmuyo değilim sürekli yıkıyorum emzirmeden Allah yardımcımız olsn

aleyküm selam canım geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişe
Çok saolasın Rabbim bizi korusun ben elimden geleni yapıyorum inş şifa olur

Gunaydın kızlar 27 temmuz dogumluyuz dun knt gııtık tetenz asısı oldum kolum agrıyo hala bu arada kızlarım 5440 olmuslar cok sukur ellerının soguklugunu sordum hemsıreye kılcan damarlar en ucta vucut ısılarından mıs sorun yokmus 4.ayda dırek kan damlasına gecıcekmısız sızlerde 3 aylık knt bebeslerınız kac kg dular

selamın aleyküm kızlar nasıda alsınız inş herşey yolundadır ben uyuz oldum biliyorum kopuyosunuz şu anda ama bildiğiniz uyuz hastalığına yakalandım lütfen dua edin bebeğime geçmesinden çok korkuyorum Allah yardım eder inşş

Aleykümselam canım.. Çok geçmiş olsun.. Allah "Şafi" ismiyle şifa versin İnşaallah...
Nasıl Yakalandın peki? köpek falanmı ısırdı? :26:

Aleykümselam canım.. Çok geçmiş olsun.. Allah "Şafi" ismiyle şifa versin İnşaallah...
Nasıl Yakalandın peki? köpek falanmı ısırdı? :26:

çok saol Allah razı olsun canım da kuduz değil uyuz oldum insanlardan geçiyor şu anda da salgın varmış çok kişi hastanelerde dedi eczacı da o yüzden dikkat edin sizler de

slm burası durgun bu gün. neredesiniz kızlarr. havalr bir anda soğudu burnum akıyo:43:

selamın aleyküm kızlar nasıda alsınız inş herşey yolundadır ben uyuz oldum biliyorum kopuyosunuz şu anda ama bildiğiniz uyuz hastalığına yakalandım lütfen dua edin bebeğime geçmesinden çok korkuyorum Allah yardım eder inşş

Canim ya cok gecmis olsun cok uzuldum insaallah bebise gecmez

Cok gecmis olsun umarim bebegine gecmez insan kendini hic dusunmuyo ama bebegine bi sey olcak diye akli cikiyo. Cok kucuk ve savunmasizlar. Ben de zehirlenmisim bugun acillik oldum cok sukur simdi iyiyim ama ogluma bi sey olcak diye aklim cikti.

Cok gecmis olsun umarim bebegine gecmez insan kendini hic dusunmuyo ama bebegine bi sey olcak diye akli cikiyo. Cok kucuk ve savunmasizlar. Ben de zehirlenmisim bugun acillik oldum cok sukur simdi iyiyim ama ogluma bi sey olcak diye aklim cikti.
Sana da çok geçmiş olsun gıda zehirlenmesi mi geçirdin Rabbim esirgesin ama dediğin gibi işte ona birşey olursa diye çok korkuyorum ve kaşına kaşına bi hal oldum zor bir hastalıkmış Allah'ım yardım et...
Canim ya cok gecmis olsun cok uzuldum insaallah bebise gecmez

Çok saol Allah razı olsun dualarını esirgeme ben de çok korkuyorum ve Allah'a sığınıyorum

bebeğim kulağını tutuyor çk salyalı ne versem eline ağzına götürüyor ve aşırı huysuz sürekli meme istiyor

atakmı dişmi bilemedim:26::26::25:

bebeğim kulağını tutuyor çk salyalı ne versem eline ağzına götürüyor ve aşırı huysuz sürekli meme istiyor

atakmı dişmi bilemedim:26::26::25:

Kulak tutuyorsa diş kaşındığından tutarmış bende işe başladım geçen hafta sadece okuyorum yazmaya fırsatım olmuyor herkese selamlar

Sana da çok geçmiş olsun gıda zehirlenmesi mi geçirdin Rabbim esirgesin ama dediğin gibi işte ona birşey olursa diye çok korkuyorum ve kaşına kaşına bi hal oldum zor bir hastalıkmış Allah'ım yardım et...

Evet gida zehirlenmesi oldum. Serum yaptilar icine ilac da koydular 2 saat falan emzirme dedi doktor ama 1 saat sonra emzirdim cunku oglum biberonu unutmus ve mamayi da hic almadi emzirmekten baska carem kalmadi. Bebekle hasta olmak cok zormus ya :((

Kızlar kızımı yıkarken aglamıyo masallah ama uzernı gıydırınce feryat fıgan neden sızce

Kızlar kızımı yıkarken aglamıyo masallah ama uzernı gıydırınce feryat fıgan neden sızce

Oglum aglamiyo ama bi yerde okumustum bebekler ciplakligi sever giyinmekten hoslanmazlar diye normal bi durum yani merak etme. Benimki de ciplakken cok mutlu anne karninda ciplaklardi ne de olsa bu dunyanin kurallarini benimseyemiyo gariplerim :)))

Gunaydın kızlar 27 temmuz dogumluyuz dun knt gııtık tetenz asısı oldum kolum agrıyo hala bu arada kızlarım 5440 olmuslar cok sukur ellerının soguklugunu sordum hemsıreye kılcan damarlar en ucta vucut ısılarından mıs sorun yokmus 4.ayda dırek kan damlasına gecıcekmısız sızlerde 3 aylık knt bebeslerınız kac kg dular
maşallah bebişlerine..:emir_bebek::emir_bebek:
kızım 3850 gr doğdu. 3. ay kontrolunde 5900dü.
seninkiler ikiz olduğundan doğum kilosu da düşüktür..
buna rağmen 5440 çok iyi.. :49:

çok saol Allah razı olsun canım da kuduz değil uyuz oldum insanlardan geçiyor şu anda da salgın varmış çok kişi hastanelerde dedi eczacı da o yüzden dikkat edin sizler de
geçmiş olsun diyeyim, inş çabucak geçer..
nasıl bi illettir bilmem ama bebişle hasta olmak çok zor.. :50:

çok geçmişler olsun.. bebeklerden ziyade kendimize dikkat etmemiz gerek..
bize bi şey olsa kim bakar bebişlere..

benim kızım da tam ''yengeç'':1:
suyun içinde ne kadar mutlu, sakin.. :16:
ama giyinirken burnundan soluyo:26:
kusma problememiz var, o yüzden daha tam giyinmeden tekrar soyup giydiriyorum,
iyice sinirleniyoo:84:
hele badisini boynundan geçirirken gözü bir salise kapanmışsa yandımm:27:

Tesekkurler cena. Onlar hastalansa da cok kotu biz hastalansak da. Cocuk buyutmek ne zormus hic geriden gorundugu gibi degilmis. Ben yalniz bakiyorum bi de bunaldigimda uykum geldiginde ya da hastalandigimda birakcak kimse yok uykuya hasretim resmen ama buna da sukur oglum saglikli olsun da gerisi teferruat :)))

Back
X