Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

cnm coook gecmıs olsun yaa ıkı yawrunda hastayms kıs geldı hastalıklar cogaldı bu arada gozdekı capak ya mıkrop almıstır yada usutmustur benım bebegım kafayı usutunce kendısı bıraz kelde hemen capak oluyor cook gecmıs olsun ıns
Çapaklanma benim kızımda da oluyordu.Bir de sıkıntılanınca gözünde yaş geliyordu.Doktora götürdük gözyaşı pınarı tam açılmamış.Damla verdi ve her gün masaj yapıyoruz.1 yaşına kadar açılmamazsa operasyonla açacaklar.Umarım açılır da gerek kalmaz.

Günaydın anneler ve melekleri benim kızım 6 gündür kaka yapmıyordu dün akşam bi yaptı tam yaptı bez karnı sırtı kıyafetleri heryer doldu bu sabah yeniden yaptı ben meyve suları vermeye başladım 4 gün armut suyu verdim o çözdürmüş kaka sorunu yaşayanlara duyurulur kızım bi rahatladı çok şükür

Hımmmmmm armut suyu demek aklımda bulunsun:28:Cam rendeile rendeleyip mi verdin canım?Acaba katı meyve sıkacağı mı alsam diyorum da.Rende kolay oluyorsa gerek yok gerçi.

ayy eşin ne kaaa anlayışlı senin benimki hafta da ikiye bile kavga ediyo benim sinirlerimi bozuyo benim içinde angarya oluyo öyle olunca:41:

bnmkide akşm acayip kavga etti 20 günün sonunda oldu:27:

ojelerim vardı tek tek çıkardı öğlen markete gidip aseton allmış :1::1:

bimin bezini kullanan vaRmı arkadalmış çok iyi diyor:44::44:

bnmkide akşm acayip kavga etti 20 günün sonunda oldu:27:

ojelerim vardı tek tek çıkardı öğlen markete gidip aseton allmış :1::1:

bimin bezini kullanan vaRmı arkadalmış çok iyi diyor:44::44:

Ben bimin bezini kullandim mayis annelerinden birileri tavsiye etmisti cok guzel ama parfumlu yapmislar o yonu hosuma gitmedi bebeklerin cildine kimyasal seyler ne kadar az temas etse o kadar iyi. Evyap'in yapimi keske parfumsuz olsaydi da devam etseydim. Ben dimdi huggies kullaniyorum beli lastikli hosuma gitti ama yanlardan cok kaka yapinca buraz kaciriyo. Gerci yanlari sıkı olunca da cok kizartiyo iyi yani boyle.
Bu arada bebisleri rahatsiz olan arkadaslara da gecmis olsun umarim en kisa zamanda iyilesirler. Onlarin ufacik rahatsizligi bile cok yipratiyo insani.

Hımmmmmm armut suyu demek aklımda bulunsun:28:Cam rendeile rendeleyip mi verdin canım?Acaba katı meyve sıkacağı mı alsam diyorum da.Rende kolay oluyorsa gerek yok gerçi.

Canım ben cam rende kullanıyorum sonra tülbentle sıkıyorum çok kolay oluyor meyve sıkacağını temizlemek daha zahmetli Dr önermiyor zaten ve taze olması için az az yapıyorsun 2 dakika sürmüyor normal rededen daha kolay geldi bana

Ben bimin bezini kullandim mayis annelerinden birileri tavsiye etmisti cok guzel ama parfumlu yapmislar o yonu hosuma gitmedi bebeklerin cildine kimyasal seyler ne kadar az temas etse o kadar iyi. Evyap'in yapimi keske parfumsuz olsaydi da devam etseydim. Ben dimdi huggies kullaniyorum beli lastikli hosuma gitti ama yanlardan cok kaka yapinca buraz kaciriyo. Gerci yanlari sıkı olunca da cok kizartiyo iyi yani boyle.
Bu arada bebisleri rahatsiz olan arkadaslara da gecmis olsun umarim en kisa zamanda iyilesirler. Onlarin ufacik rahatsizligi bile cok yipratiyo insani.

benimki kız bide idrar yolu enf riski var

bez almaya gitcem de prima artık çok pahalı can bebede iyiydi ondan alim

canım rabbım yardımcın olsun sana ozel olarak dua edıcem ıns. bebegıne gecmeden cabucak atlatırsın...pekı nasıl bulastı kı acaba calısıyormusun da ordan bulastı yoksa durup dururkenmı?

aynen benımde yaa:( yerler ustum basım heryer sac acaba kısacık kestırsemmı dıye dusunuyorum...paylasımın ıcın saol canım:16: bende baslıyım hemen
normalde öğretmenim ama ücretsiz izindeyim şu anda ve zaten çok pimpirikli biriyim kimsenin tuvaletine girmem havlusuyla silinmem işte sakınan göze çöp batar dedikleri oldu snrm Allah'ın imtihanı şu anda tek duam çocuğuma geçmesi eşimde kaşınmaya başladı zaten evde yaşayan herkes ilaçlanıyor ev de aynı şekilde ama bebek çok küçük old. için asıl uyuz ilacını kullanamıyor o sıkıntı ve düşünsenize kaşınsa da anlatamaz ağlar durur yavrum :(
arkadaşlar zor bir gün geçirdim sabah kalktığımda 4 aylık kızımın ağzında bişey fark ettim azı dişinin olması gereken yerde hemen kaptığım gibi sağlık ocagına gittim dr diş olduğunu ama ilk kez 4 aylık bebeğin ilk olarak köpek dişi patlattığını gördüğünü söğledi ve diş hastanesine götürmemi uzman bir diş dr bana daha iyi yardımcı olacagını söğledi kaptığım gibi diş hastanesine gittim 4 dr baktı biri iltahap olduğunu diğerleri diş olduğunu söğledi akşama kadar o bölgeyi jelle kaşıdım neyse yatmıştık bir fırladım kızım ateşli ve diş dedikleri şey yok olmuş iltahapmış demek ve gözleri öğle çapak yapmış ki zor açtım birde biraz ateş bu neyin nesidir ya kendi kendime nazar yaptım yavruma 2 gün önce konturolümüz vardı aşı olduk 8.500 geldi kilosu 63 cm boy kendim nazar yaptım yavruma dün öğle içten sevdim ki maviş kızımın gözlerine bakmaya doyamıyorum bazen allah kimseyi yavrusuyla sınamasın bide 4.5 yaşında bir kızım var oda çok hasta ateşini, düşüremiyorduk enson 41 derece olunca 3 gündür sabah akşam iğnemiz var galiba ablayı iyi edecez derken ufaklığıda hasta ettik
okurken çok üzüldüm gerçekten Rabbim 2 yavrunu da sana bağışlasın Şafi ismiyle tecelli ederek tez zamanda şifa versin inş..

cnm coook gecmıs olsun yaa ıkı yawrunda hastayms kıs geldı hastalıklar cogaldı bu arada gozdekı capak ya mıkrop almıstır yada usutmustur benım bebegım kafayı usutunce kendısı bıraz kelde hemen capak oluyor cook gecmıs olsun ıns

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.Diş yerinin iltahaplanması çok ilginç.Rabbim bütün bebişleri korusun...

tşk ederim arkadaşlar ama buğünüm daha beter sabah uzman bir çoçuk dr gittim kan tahlili yapıldı bogaz enfeksiyonu olmuş bir poşet ilaç verdi en beteride kızımın kanının çok düşük çıkması akdeniz anemisinden şüphelendi sabahdan beri saatler durdu benim için ancak bunun tahlilini şimdi yapamıyacağını vücüta mikrop olduğu için yanlış sonuç verebileceğini ve 1*5 ay sonra yapmamız gerektiğini söğledi allahım naparım öğle bişey varsa allah kimseyi yavrusuyla imtahan etmesin

Günaydın anneler ve melekleri benim kızım 6 gündür kaka yapmıyordu dün akşam bi yaptı tam yaptı bez karnı sırtı kıyafetleri heryer doldu bu sabah yeniden yaptı ben meyve suları vermeye başladım 4 gün armut suyu verdim o çözdürmüş kaka sorunu yaşayanlara duyurulur kızım bi rahatladı çok şükür

gunaydın cnm oooo masallah cok sv ındım yawruna

tşk ederim arkadaşlar ama buğünüm daha beter sabah uzman bir çoçuk dr gittim kan tahlili yapıldı bogaz enfeksiyonu olmuş bir poşet ilaç verdi en beteride kızımın kanının çok düşük çıkması akdeniz anemisinden şüphelendi sabahdan beri saatler durdu benim için ancak bunun tahlilini şimdi yapamıyacağını vücüta mikrop olduğu için yanlış sonuç verebileceğini ve 1*5 ay sonra yapmamız gerektiğini söğledi allahım naparım öğle bişey varsa allah kimseyi yavrusuyla imtahan etmesin
amın cnm amın bı daha gecmıs olsun bebegıne ıhlamur kaynatsan scak tutsan hanı gecer belkı dogal yoldsan daha cok mınık yawrum benım ya anne sutuylemı bu arada beslenıyo kan damlası mı verdı
baska bı dr daha gostersen

amın cnm amın bı daha gecmıs olsun bebegıne ıhlamur kaynatsan scak tutsan hanı gecer belkı dogal yoldsan daha cok mınık yawrum benım ya anne sutuylemı bu arada beslenıyo kan damlası mı verdı
baska bı dr daha gostersen

evet emiyor canım dünden beri ara ara ıhlamur veriyorum kan damlasını sağlık ocagı vermişdi günde 9 damla ver diye dr 30 damlaya çıkardı başka bir dr randavu alıcam pazartesi bir dr kalıp 1.5 ayımı acabayla geçirmek isyemiyorum

Arkadaslar bebişleriniz icin kan ilacı kullanmaya başladınız mı?Dun bizim karma asımız vardı,ebe vermeyi unuttu herhalde.Arkadasım karma aşıdan sonra başladık biz dedi.Eğer öyleyse esime gelirken aldıracağım.Birde oğlum öksürüyor :( Ates falan yok,keyfi yerinde.Bende ihlamur,Elma,ayva kaynatip biberonla vericem.İyi geliyormuş,komsu tavsiye etti,sonucunu bildiririm :)

Arkadaslar bebişleriniz icin kan ilacı kullanmaya başladınız mı?Dun bizim karma asımız vardı,ebe vermeyi unuttu herhalde.Arkadasım karma aşıdan sonra başladık biz dedi.Eğer öyleyse esime gelirken aldıracağım.Birde oğlum öksürüyor :( Ates falan yok,keyfi yerinde.Bende ihlamur,Elma,ayva kaynatip biberonla vericem.İyi geliyormuş,komsu tavsiye etti,sonucunu bildiririm :)

bizimde aşı günü verdi dr kan damlası başlanıyor canım

evet emiyor canım dünden beri ara ara ıhlamur veriyorum kan damlasını sağlık ocagı vermişdi günde 9 damla ver diye dr 30 damlaya çıkardı başka bir dr randavu alıcam pazartesi bir dr kalıp 1.5 ayımı acabayla geçirmek isyemiyorum

Canım gecmis olsun,aynı anda kan ilacı ile ilgili yazmisiz.Mevsimden herhalde,tez zamanda şifa bulur inşallah.

Cok gecmis olsun. Biliyorum zor ama kendini yipratma hemen bi olasilik uzerine. Oglumun sesi dr.a kalin geldi bi hipotroid testi yapalim 1 ay sonra dedi ben de biraz taktim ama soyle dusunmek lazim cozumu olan ve erken teshis edilmesi avantaj sonucta bi hastalik varsa. Allah dermansiz dert vermesin kimseye. Umarim sonucu temiz cikar ama oyle olmasa bile uzulcek bi rahatsizlik degil benim olan arkadaslarim vardi hayatlarini etkileyen bi sey degil bildigim kadariyla. Sen gonlunu ferah tut. Simdi de kalca cikigindan suphelendi dr haftaya ultrason cekilcek bakalim ama cok uzmuyorum kendimi zor da olsa tedavisi var sonucta.

nebileyim canım ya öksürüyor diye dr gidiyosun dr yüzüne direk onu tedavi ederiz de kanı çok düşük akdeniz anemisi olma veya taşıyıcı özelliğe sahip olma riski çok yüksek deyince dünyası başına yıkılıyor eşim duyunca hemen odayı terk etti zaten bilmiyorum tıp fakültesine gidelim diye ısrar ediyorum eşime eşimde verdik tahlil işde bekleyelim bidaha bidaha yakmasınlar çoçuğun canını diyor çaresizim bu arada sanada geçmiş olsun allah cümlemizin evladına acil şifa versin

Son düzenleme:
nebileyim canım ya öksürüyor diye dr gidiyosun dr yüzüne direk onu tedavi ederiz de kanı çok düşük akdeniz anemisi olma veya taşıyıcı özelliğe sahip olma riski çok yüksek deyince dünyası başına yıkılıyor eşim duyunca hemen odayı terk etti zaten bilmiyorum tıp fakültesine gidelim diye ısrar ediyorum eşime eşimde verdik tahlil işde bekleyelim bidaha bidaha yakmasınlar çoçuğun canını diyor çaresizim bu arada sanada geçmiş olsun allah cümlemizin evladına acil şifa versin

Canini sıkma ama tabi tek dr.a guvenmek de pek mumkun olmuyo bi de beklemek kotu etkiliyo insani biliyorum. Valla icinin rahat etmesi daha onemli esini ikna et bence bi igne yeri o an acir gecer sonucta bebekler hemen unutuyo aciyi. Benim oglum dogdugundan beri oyle cok delindi ki sariligi vardi her gun kan alip bakiyolardi. 5 dk aglamasini goze aliP icinizi rahatlatin derim ben nacizane

Karakız sana bişey soracam sprial takıldıktan sonra kanaman oldu mu benim Pazartesi takıldı kanama yok çok şükür ama wc den sonra silerken hala pembelik geliyor her gün yıkanıp abdest alıyorum nasıl olacak anlamadım bide Dr yara var dedi bi dünya ilaç yazdı aldım içmeden okuyayım dedim iyiki okumuşum emzirenler kesinlikle kullanmasın yazıyordu aman yara Dursun kızım büyüsün tedavi edilir yapacak bişey yok ya emzirmeyecem ya da tedavi olmayacam

Benim lohusa depresyonum uzatmalara gitti :53: 4 aydır evimin eski düzenine hasret kaldım. Tek avuntum oğlum. Ama yinede kendimi çok bezgin hissediyorum, şu pijama esortman modundan bi türlü çıkamadım! Bugün kaç hafta üzerine kaş aldım hatırlamıyorum bile! İç güveysi olanlara allah sabır versin ben şunun Şurası bikaç ay dayanamadım. Gerçi beni de bu misafirligin ne zaman biteceğini bilmemek geriyor :( allah Bebeğime sağlık versin napayım demeye devam. Hasta olan arkadaşlar ve bebeklerde şifa bulsun inşallah

Back
X