Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

arkadaşlar prima beyaz paket 4 numara aldım 3numara nin içi file gibiydi 4 numara mavimsı v . güzel değil . canbebe dışına çıkardı huggis de sevmedim başka ne önerirsiniz :44:

arkadaşlar prima beyaz paket 4 numara aldım 3numara nin içi file gibiydi 4 numara mavimsı v . güzel değil . canbebe dışına çıkardı huggis de sevmedim başka ne önerirsiniz :44:

canımcım fileli olmasının nedeni sıvı kakayı içine çekiyor.. tortusu filenin üstünde kalıyor.. bebekte ıslaklıktan rahatsız olmuyor.. bende ilk gördüğümde ne kadar uyduruk bir beze benziyor birde prima diye düşünmüştüm:30: ama sonradan farkettim..:9: ben şuan huggies kullanıyorum ve gayet memnunum.. bence sen huggies konusunda kuruntu yapmışsın:34: bazen benim kızımdada pamuk oluyor ama onun kıyafetlerinden olduğunu farkettim.. çünkü huggiesden öncede oluyordu..

Açıkcası sana başka hangi bezi önerebilirim bilmiyorum.. Babystar almıştı görümcem o hepsinden berbat.. önündeki resimler çocuğun kıyafetlerini boyamıştı..
:19: kaka zaten bez haricinde her yerdeydi:9:

büyüyorlar ya gözüme o kadar büyük gorunmeye başladı ki
zaman hemen geçsin yurusun konussun annem desin bana :16::16::16:
bende mest olayım . baba gelirken bana çikolata al desinn
ayy anne olmak ne güzel sey

ya bizim doktor 5.aydan sonra başlayın dedi ama ben şimdi başlamak istiyorum tatlara alışmasını istiyorum. ya kabız olursa ya da alerji olursa doktor diyecek "ben sana demedim mi şimdi başlama" diye :44:

Her Dr farklı şey söylüyor bize başlayın dedi başladık biz bi sakınca görmedik daha

Hangi çorbayi verdin canım, ben tarhana çorbası veriyorum.

Bana Dr tarhana verme kesinlikle dedi içindekilerden dolayı domates falan filan tuz ve şeker 1 yaşına kadar yasak dünya sağlık örgütü 2 yaş diyor hatta ben marketten hazır bebek çorbası aldım denemek için patates havuç karnıbahar suda haşlıyorsun sonra içine pirinç koyuyorsun blenderdan geçiriyorsun pırasa tarzı sebzeler hariç istediğini koy dedi Dr ıspanak kabak ama yağ ve tuz yokcnm

Ey oğlumu sallanmaya kucağa alıştıranlar sabahın 5inde neredesiniz? :47:

Kucağa alıştırıp sonra kaybolurlar cnm malesef benim oğlumda o kadar usluydu ki emzirip gazını çıkarıp yatırırdım kendi kendine bakınarak uyurdu o geldi bu geldi bi alıştırdılar kucağa şimdi kucağımdan inmiyor sırtım belim gece olunca kopuyor sallamadanda uyumuyor bu aralar gündüz kanguruyu takıyorum gene bi nebze daha rahat hiç değilse ağırlık eşit dağılıyor sinir oluyorum aklıma geldikçe melek gibi yavrumu zıvanadan çıkardılar:47::47:

HTML:
bide bişi daha vaar acaba bu durumda yalnızmıyım merak ediyorum. oğlum 4 temmuz doğumlu. erkek. ve şuan 9,5 kilo. maşalaaaaaaaaaaaaaah.
anne sütünden çok mama yiyo tabi sütüm çok az çünkü. doktorum obez dedi. bazılarıda genetik olabilir normal üzülme dio. mesela bende bebekken 3 aylıkken 9 kiloymuşum ama anne sütüyle. eşimde 2 aylıkken mamayla büyümüş iri yapılıdır.kalın kemiklidir. uzun boyludur. bende uzun boyluyum. acaba genetikmi bu kilosu normalmi çocuğun benimki gibi olan annelerde varmı nasıl besliyosunuz bebeklerinizi
Maşallah subhanallah oğlunuza:nazar:
Benim kızım 18 temmuz dogumlu
3070 gram dogmustu
Su an 8500 gram:nazar:
Sadece anne sütü ile besleniyor
Doktorum mama ile beslenmiş olsaydı öğünlerde ki cc oranını azaltalım derdim dedi
Anne sütü obez yapmazmış
Mamalarda da lıght olanlar var sanırım

Kızım 3 gun oldu hala emmıyo napotıysam reddedıyo benı cok uzuluyorum bugun kızımın gozlerınden cok yas suzuldu ıcım parcalandı bende agladım 5 saat ac bıraktım gene emmedı Allahım sen yardım et bıze nolur
nasıl oldu canım, hala almıyor mu memeyi?:44:

acayip işhal uykuda ağlıyor yavrum
geçmiş olsun canım, diş mi üşütme mi acaba? geçti mi?

benim kız 2 ay çok güzel kilo aldı son 2 ay durdu emme problemimiz oldu o yüzden 3. ay sadece 500 gr aldı sonra uykuda emzirmeyle hallettim ama 4. ay sadece 450 gr aldı hep böyle gidecek galiba :( boyunu yanlış yazmışım 65 cm olcak. ben mama versemde yemezki uyanıkken yememe gibi bir durumu var yese ben sağıp biberonla vercem ama biberonu bir türlü kullandıramadım. zor bela kaşıkla veriyorum oda 30-40 cc ama sinirlerim alt üst oluyor ben kaşıkla döküyorum o çıkarıyor sok çıkar savaş halindeyiz. Biberona nasıl alıştırıcam kara kara düşünüyorum. Biberonu ağzına aldığında öğürmeye başlıyor. Uyanıkken meme verincede sanki zehir içircem bir kendini geriye aışı var ben memeye dayadıkça o geriye itiyor ve o kadar güçlüki inanaılcak gibi değil
benim kızım da ilk iki ay birer kilo aldı. 3 ve 4. ay 500 gr.. sadece emziriyorum. dr da gayet iyi diyor..
ben bu memeyi reddetme olayının sebebi reflü olabilir mi diye düşünüyorum?:26:
netten bi bebek reflüsü diye bi bak, bu anlattığın yazıyor belirtilerinde..

arkadaşlar 2 gündür kızımın poposu pişik oldu ben hep pamuk kullanıyordum bu aralar unibaby yenidoğan ıslak mendili kullandım ondanmı oldu bilmiyorum. Bebeği pişik olan varmı? önerebileceğiniz bişey sebamed pişik kremini sürdüm ama geçmedi başka ne deneyebilrim altını açık bıraksammı arada hava alması için ?
geçmiş olsun, ben evdeki prednol kremden sürdüm, iki defada geçti, kortizonlu bi krem..
bi kereye mahsus sürdüm onu da. seba med bi tırta yaramıyor:19: zaten pişik önleyici o.
tv de dinlemiştim, eğer 3 saatte pişik geçmezse o pişik değil mantardır, mantar kremi kullanmak gekerir demişlerdi.
sudo, hematan, troysd, desitin, bepantol tavsiye edilenler. bu ay sağlık ocağına kontrole gidince dr da bana troysd yazdı.

bide bişi daha vaar acaba bu durumda yalnızmıyım merak ediyorum. oğlum 4 temmuz doğumlu. erkek. ve şuan 9,5 kilo. maşalaaaaaaaaaaaaaah.
anne sütünden çok mama yiyo tabi sütüm çok az çünkü. doktorum obez dedi. bazılarıda genetik olabilir normal üzülme dio. mesela bende bebekken 3 aylıkken 9 kiloymuşum ama anne sütüyle. eşimde 2 aylıkken mamayla büyümüş iri yapılıdır.kalın kemiklidir. uzun boyludur. bende uzun boyluyum. acaba genetikmi bu kilosu normalmi çocuğun benimki gibi olan annelerde varmı nasıl besliyosunuz bebeklerinizi
maşallah tosuncuğuna :nazar::emir_bebek:

erkek bebeklerde persentil değerleri nedir, blmyrm.
ama kız bebeklerden daha çok ve çabuk kilo alıyorlar onu biliyorum
dediğin üzere anne babanın vücut yapısından da olabilir.
dr obez deyip, başka bi şey demedi mi? yani beslenmesinde bi yönlendirme yapmadı mı?:
44:

Son düzenleme:

evet canım bende doğduğundan beri primanın beyaz paketini kullandım taaki 4 numara kabusunu görene kadar.o nasıl bir bezdir ya içine ispirto dökmüş gibi.bezin emicilik kalitesi sıfır dandik bişey.3 numaraya kadar içi fileli ayrıca bezin kendiside ağırdı ama 4 numara berbat lastikleri oğlumun bacağını cok sıktı ayrıca cokda kötü kokuyo idrarla birleşince erkek tuvaleti nasıl kokar aynı öyle:20:.cokk kötü.sonra huggies denedim oda 5 para etmez.sızdırıyo ve cok cabuk doluyo içi.cok bez harcanıyo.canbebe alalyım diodum ama esim bulamamış.gene ne varsa primanın yesilinde var.active bebek yazan yesil paket.primaya döndüm suan bi sıkıntı yok buna devam edecem gibi görünüyor.onu bi dene derim

evet canım bende doğduğundan beri primanın beyaz paketini kullandım taaki 4 numara kabusunu görene kadar.o nasıl bir bezdir ya içine ispirto dökmüş gibi.bezin emicilik kalitesi sıfır dandik bişey.3 numaraya kadar içi fileli ayrıca bezin kendiside ağırdı ama 4 numara berbat lastikleri oğlumun bacağını cok sıktı ayrıca cokda kötü kokuyo idrarla birleşince erkek tuvaleti nasıl kokar aynı öyle:20:.cokk kötü.sonra huggies denedim oda 5 para etmez.sızdırıyo ve cok cabuk doluyo içi.cok bez harcanıyo.canbebe alalyım diodum ama esim bulamamış.gene ne varsa primanın yesilinde var.active bebek yazan yesil paket.primaya döndüm suan bi sıkıntı yok buna devam edecem gibi görünüyor.onu bi dene derim

Aynen beyaz paketi bende hiç beğenmedim cok sıktı ve kotu kokuyor yeşil paket 4 numaraya devam ediyorum ıslak mendil olarak unı baby pisik kremi olarak da nivea kullanıyorum ilk seba med almıştım beni hayal kırıklığına uğrattı

Son düzenleme:
Ya bide bir şey soracağım su veriyormusunuz bebeklerinize ben sadece emziriyorum doktorumuz su verme dedi ama ben biraz vermek istiyorum belki kakasini daha iyi yapar bu kaka problemi nerden çıktı :(yediklerimle alakası yok dedi doktor acaba yediklerimle alakalı olabilirmi

Bana Dr tarhana verme kesinlikle dedi içindekilerden dolayı domates falan filan tuz ve şeker 1 yaşına kadar yasak dünya sağlık örgütü 2 yaş diyor hatta ben marketten hazır bebek çorbası aldım denemek için patates havuç karnıbahar suda haşlıyorsun sonra içine pirinç koyuyorsun blenderdan geçiriyorsun pırasa tarzı sebzeler hariç istediğini koy dedi Dr ıspanak kabak ama yağ ve tuz yokcnm

Canım ben de ne yapıyorsam doktor tavsiyesiyle yapıyorum.Şöyle söyleyim tarhana bizde 2 çeşit birinde mercimek, nohut, pirinç var daha doğrusu baklagilli diğerinde ise domates, kırmızı biber, un var.Ben baklayı olmayanin pisiricem 7.ayakadar gaz yapmasın diye.Tuz meselesine gelince yerden göğe kadar haklısın ama benim karnı ağrır gibime geliyor napiyim bir cay klasiğinin ucuyla ekleyiveriyorym.Zeytinyağı ocaktan indikten sonra ekleyebilirsiniz eğer bebegin kabizsa bir zararı yok canım.Bugün ben kızıma yayla çorbası verdim .Doktorumuz yayla , tarhana, sebze torbaları, elma , havuc, armut, seftali suyu ve puresini verebilirsin demişti.Ben sulandirip 1cay kasığında pekmez veriyorum.

tamam canım prima aktif bebek denerim mavi yeşil paketii

can bebe sakın deneme derim kenarları çok geniş lastikleri çişi bile çıkıyorr :19:

cenacım geçmedi dışarıda çıkmıyor sanırım diş kakası

bu arada hero beybinin elma suyunu ve sebze püresini aldım 4 aydan sonra diyor elma suyunu içre gibi olduu

ama diğerini denemedm
:56:

Back
X