Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar prima beyaz paket 4 numara aldım 3numara nin içi file gibiydi 4 numara mavimsı v . güzel değil . canbebe dışına çıkardı huggis de sevmedim başka ne önerirsiniz :44:
ya bizim doktor 5.aydan sonra başlayın dedi ama ben şimdi başlamak istiyorum tatlara alışmasını istiyorum. ya kabız olursa ya da alerji olursa doktor diyecek "ben sana demedim mi şimdi başlama" diye :44:
Hangi çorbayi verdin canım, ben tarhana çorbası veriyorum.
Gunaydn kizlar cok hsstayim dun gece cok usuyodum sabaha karsida yandim simdede basagrisi ve ates var ilacta icmedm emziyorum diye napcam ya ne icebilirm bilen varmi
büyüyorlar ya gözüme o kadar büyük gorunmeye başladı ki
zaman hemen geçsin yurusun konussun annem desin bana
bende mest olayım . baba gelirken bana çikolata al desinn
ayy anne olmak ne güzel sey
Ey oğlumu sallanmaya kucağa alıştıranlar sabahın 5inde neredesiniz?![]()
arkadaşlar prima beyaz paket 4 numara aldım 3numara nin içi file gibiydi 4 numara mavimsı v . güzel değil . canbebe dışına çıkardı huggis de sevmedim başka ne önerirsiniz :44:
Maşallah subhanallah oğlunuzabide bişi daha vaar acaba bu durumda yalnızmıyım merak ediyorum. oğlum 4 temmuz doğumlu. erkek. ve şuan 9,5 kilo. maşalaaaaaaaaaaaaaah.
anne sütünden çok mama yiyo tabi sütüm çok az çünkü. doktorum obez dedi. bazılarıda genetik olabilir normal üzülme dio. mesela bende bebekken 3 aylıkken 9 kiloymuşum ama anne sütüyle. eşimde 2 aylıkken mamayla büyümüş iri yapılıdır.kalın kemiklidir. uzun boyludur. bende uzun boyluyum. acaba genetikmi bu kilosu normalmi çocuğun benimki gibi olan annelerde varmı nasıl besliyosunuz bebeklerinizi
prima 4 numara nin ışte içi file gibi değil sorun orada :44:
nasıl oldu canım, hala almıyor mu memeyi?:44:Kızım 3 gun oldu hala emmıyo napotıysam reddedıyo benı cok uzuluyorum bugun kızımın gozlerınden cok yas suzuldu ıcım parcalandı bende agladım 5 saat ac bıraktım gene emmedı Allahım sen yardım et bıze nolur
acayip işhal uykuda ağlıyor yavrumgeçmiş olsun canım, diş mi üşütme mi acaba? geçti mi?
benim kızım da ilk iki ay birer kilo aldı. 3 ve 4. ay 500 gr.. sadece emziriyorum. dr da gayet iyi diyor..benim kız 2 ay çok güzel kilo aldı son 2 ay durdu emme problemimiz oldu o yüzden 3. ay sadece 500 gr aldı sonra uykuda emzirmeyle hallettim ama 4. ay sadece 450 gr aldı hep böyle gidecek galibaboyunu yanlış yazmışım 65 cm olcak. ben mama versemde yemezki uyanıkken yememe gibi bir durumu var yese ben sağıp biberonla vercem ama biberonu bir türlü kullandıramadım. zor bela kaşıkla veriyorum oda 30-40 cc ama sinirlerim alt üst oluyor ben kaşıkla döküyorum o çıkarıyor sok çıkar savaş halindeyiz. Biberona nasıl alıştırıcam kara kara düşünüyorum. Biberonu ağzına aldığında öğürmeye başlıyor. Uyanıkken meme verincede sanki zehir içircem bir kendini geriye aışı var ben memeye dayadıkça o geriye itiyor ve o kadar güçlüki inanaılcak gibi değil
ben bu memeyi reddetme olayının sebebi reflü olabilir mi diye düşünüyorum?:26:
netten bi bebek reflüsü diye bi bak, bu anlattığın yazıyor belirtilerinde..
geçmiş olsun, ben evdeki prednol kremden sürdüm, iki defada geçti, kortizonlu bi krem..arkadaşlar 2 gündür kızımın poposu pişik oldu ben hep pamuk kullanıyordum bu aralar unibaby yenidoğan ıslak mendili kullandım ondanmı oldu bilmiyorum. Bebeği pişik olan varmı? önerebileceğiniz bişey sebamed pişik kremini sürdüm ama geçmedi başka ne deneyebilrim altını açık bıraksammı arada hava alması için ?
bi kereye mahsus sürdüm onu da. seba med bi tırta yaramıyorzaten pişik önleyici o.
tv de dinlemiştim, eğer 3 saatte pişik geçmezse o pişik değil mantardır, mantar kremi kullanmak gekerir demişlerdi.
sudo, hematan, troysd, desitin, bepantol tavsiye edilenler. bu ay sağlık ocağına kontrole gidince dr da bana troysd yazdı.
maşallah tosuncuğunabide bişi daha vaar acaba bu durumda yalnızmıyım merak ediyorum. oğlum 4 temmuz doğumlu. erkek. ve şuan 9,5 kilo. maşalaaaaaaaaaaaaaah.
anne sütünden çok mama yiyo tabi sütüm çok az çünkü. doktorum obez dedi. bazılarıda genetik olabilir normal üzülme dio. mesela bende bebekken 3 aylıkken 9 kiloymuşum ama anne sütüyle. eşimde 2 aylıkken mamayla büyümüş iri yapılıdır.kalın kemiklidir. uzun boyludur. bende uzun boyluyum. acaba genetikmi bu kilosu normalmi çocuğun benimki gibi olan annelerde varmı nasıl besliyosunuz bebeklerinizi
erkek bebeklerde persentil değerleri nedir, blmyrm.
ama kız bebeklerden daha çok ve çabuk kilo alıyorlar onu biliyorum
dediğin üzere anne babanın vücut yapısından da olabilir.
dr obez deyip, başka bi şey demedi mi? yani beslenmesinde bi yönlendirme yapmadı mı?:44:
evet canım bende doğduğundan beri primanın beyaz paketini kullandım taaki 4 numara kabusunu görene kadar.o nasıl bir bezdir ya içine ispirto dökmüş gibi.bezin emicilik kalitesi sıfır dandik bişey.3 numaraya kadar içi fileli ayrıca bezin kendiside ağırdı ama 4 numara berbat lastikleri oğlumun bacağını cok sıktı ayrıca cokda kötü kokuyo idrarla birleşince erkek tuvaleti nasıl kokar aynı öyle.cokk kötü.sonra huggies denedim oda 5 para etmez.sızdırıyo ve cok cabuk doluyo içi.cok bez harcanıyo.canbebe alalyım diodum ama esim bulamamış.gene ne varsa primanın yesilinde var.active bebek yazan yesil paket.primaya döndüm suan bi sıkıntı yok buna devam edecem gibi görünüyor.onu bi dene derim
Bana Dr tarhana verme kesinlikle dedi içindekilerden dolayı domates falan filan tuz ve şeker 1 yaşına kadar yasak dünya sağlık örgütü 2 yaş diyor hatta ben marketten hazır bebek çorbası aldım denemek için patates havuç karnıbahar suda haşlıyorsun sonra içine pirinç koyuyorsun blenderdan geçiriyorsun pırasa tarzı sebzeler hariç istediğini koy dedi Dr ıspanak kabak ama yağ ve tuz yokcnm
evet canım bende doğduğundan beri primanın beyaz paketini kullandım taaki 4 numara kabusunu görene kadar.o nasıl bir bezdir ya içine ispirto dökmüş gibi.bezin emicilik kalitesi sıfır dandik bişey.3 numaraya kadar içi fileli ayrıca bezin kendiside ağırdı ama 4 numara berbat lastikleri oğlumun bacağını cok sıktı ayrıca cokda kötü kokuyo idrarla birleşince erkek tuvaleti nasıl kokar aynı öyle.cokk kötü.sonra huggies denedim oda 5 para etmez.sızdırıyo ve cok cabuk doluyo içi.cok bez harcanıyo.canbebe alalyım diodum ama esim bulamamış.gene ne varsa primanın yesilinde var.active bebek yazan yesil paket.primaya döndüm suan bi sıkıntı yok buna devam edecem gibi görünüyor.onu bi dene derim