Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabır ve güç versin, ne diyeyim..ay çıldırıcam kızlar. ekimin başı itibarıyla işe başladım. öğretmenim. kızıma annem bakıyor. ben 2 saatte bir koştur koştur okuldan gelip emzirip gidiyorum. tabi okula mı yetişeyim kızıma mı bi koşturmacadır gidiyo. haa bide ev var tabi. okul bitiyo yorgun argın gelip yemek yapıyorum. bu arada tabi kızımla ilgilenmeye çalışıyorum.eve biraz çeki düzen.. mutfağı bulaşığı topla kızı uyut derken...2 saat içinde tv karşısında uyuyakalıyorum.
gelgelelim haftasonlarına... bi haftasonu evimde bi haftasonu merkezde oturan kv demlere gidiyoruz. oraya gidince çocugun alışması bizim alışveriş telaşımız eş dostlarla görüş derken yine çok yoğun bi tempo. evimde kalınca da detaylı temizlik, ütü,....ev işleri...
eee ben ne zaman nefes alıcam? kaşlarım aylardır alınmadı. kendime bakım yapacak zamanı bulamıyorum. eşimin tesellisi şu: "anne olmak kolay değil aşkım!!" kafayı yicem dalga gecer gb ya! peki baba olmak neden bu kadar kolay onu biri anlatsın bana!
haa bide dün şüphelendim hamilelik testi yaptım çok şükür bişi çıkmadı. tabi ben çok sevindim ama benim relax kocam neden bu kadar sevindiğimi bile anlamadı! çünkü ona hayat çok kolay:) eve gelir üstünü değişir ( ki oda öğretmen) tv karsısına gecer, yemek yer tv karsısına gecer,oturur oturur oturur... veee gece boyunca deliksiz uyur. haa! es kaza kızım sabah erken uyanır ve neseli neseli konusursa beyefendi uykusundan fedakarlık yapmış olur ( 20 dklık)
bu bünye ne kadar dayanır bilmem....
sabır saabır![]()
benimki de tam tersi yaa..
ben çalışmıyorum ama okuyorum .eşim temizlik yapıyor arada bir ama ndense çocuk hep o evdeyken uysal sakin uyuyor
o evde değilken kucaktan inmiyor![]()
canım çıkıyor sınava kalmış 1 ay ve ben 1 ders ancak bitirdim :26:
bide diyor kardeş yapalımmı:26:
yarın gidip test alcam![]()
ben hamilelikten şüphelendiğimi konuşuyordum bi arkadaşımla. o da dalga geçip durdu benimle. bu hafta hamile oldugunu öğrendi. bu işler belli olmuyor yani
geçmiş olsun, ev taşımak toplanmak tekrar yerleşmek ne kadar zor biliyorum.günaydın kızlar bu hafta ev taşıdım öldüm vallah. 2 gündürde yerleşmeye çalışıyorum. .
süt korur derler ama buna güvenmek tedbir almamak :26:bu arada benim ayın 15 adet olmam gerekiyodu ama hala olmadım ben süt koruyo diye hiç korunmuyordum 2 daha geçsin test yapacagım .adet oldum mu arkasından sipral taktırcam korktum biraz.
bebeğin ana rahmine düştüğü ilişki de çok mühim çünkü..
derken cena ??
günaydın kızlar bu hafta ev taşıdım öldüm vallah. 2 gündürde yerleşmeye çalışıyorum. bu arada benim ayın 15 adet olmam gerekiyodu ama hala olmadım ben süt koruyo diye hiç korunmuyordum 2 daha geçsin test yapacagım .adet oldum mu arkasından sipral taktırcam korktum biraz.
dini bağlayıcılığı kesinlikle yok ama
cinsel ilişki için tavsiye edilen vakitler var:
pazartesi, salı, perşembe, cuma geceleri ve gündüz öğleden önce.
ilişkinin adabı asıl önemli olan,
-başta "besmele" çekmek gerek.
-"Allahümme cennibnâ`ş-Şeytâne ve cennibi`ş-Şeytâne mâ-razektenâ''
Allah'ım! bizden ve bize vereceğin çocuktan şeytanı uzak kıl" diye dua etmek, müstehaptır.
kim bu duayı okur da çocuğu olursa şeytan onu saptıramaz.
-ilişki esnasında mutlaka avret mahali kapalı olmalı.
-gerekmedikçe konuşulmamalı
-bir de birbirlerinin avret mahallerine bakılmamalı.
ben bunların çocuğun fıtratını etkilediğini düşünüyorum..
genel kanı da o yönde.
biz de ayşecik için bunlara dikkat etmiştik..
ayşecik koymayı çok istedim ama koydurmadılar çok güzel isim yaa Allah adıyla yaşatsın
dua çok güzelmiş bilsem okurdum
-ilişki esnasında mutlaka avret mahali kapalı olmalı. şu kısmı anlayamdım![]()
yanlıs anlamadıysam yorgan carsaf altında ılıskı canım hanı yazmısya bırde gorulmemesı gerekır dıye . gercı bende merak ettım hanı bunlara uyulmazsa ne olur acaba ?
he bende anlamam ama o yorgan illa kapanır
biryerde okumuştum 3.görünmeyenler olduğu için hani banyoda bile bir kulaç dışında çıplak kalmamak gerekiyor yani etrafta perde yada kabin olmalı soyunuk gezilmemeli
ona istinaden yorgan çarşaf olayı mantıklı
amin canım, cümlemizin bebekleri sağlıkla mutlulukla büyüsün inş..ayşecik koymayı çok istedim ama koydurmadılar çok güzel isim yaa Allah adıyla yaşatsın
dua çok güzelmiş bilsem okurdum
-ilişki esnasında mutlaka avret mahali kapalı olmalı. şu kısmı anlayamdım![]()
amin canım, cümlemizin bebekleri sağlıkla mutlulukla büyüsün inş..
ikinciye niyetlenirsen duayı okursun
sorunun cevabını da hapsuu vermiş zaten..
bel kısmını bir örtüyle örtmek gerek..
hatta hz peygamberin bir hadisi var bununla ilgili.
'cinsi münasebette bulunurken örtünün, hayvanlar gibi çırılçıplak soyunmasın.' diye.
aksi halde melekler oradan uzaklaşır ve şeytan bu münasebetten doğacak çocuğa ortak olur derler..
bundan ziyade bu tavsiyeye uyulursa çocuk haya duygusuyla doğacağı söylenir..
amin canım, cümlemizin bebekleri sağlıkla mutlulukla büyüsün inş..
ikinciye niyetlenirsen duayı okursun
sorunun cevabını da hapsuu vermiş zaten..
bel kısmını bir örtüyle örtmek gerek..
hatta hz peygamberin bir hadisi var bununla ilgili.
'cinsi münasebette bulunurken örtünün, hayvanlar gibi çırılçıplak soyunmasın.' diye.
aksi halde melekler oradan uzaklaşır ve şeytan bu münasebetten doğacak çocuğa ortak olur derler..
bundan ziyade bu tavsiyeye uyulursa çocuk haya duygusuyla doğacağı söylenir..
hım bunlar kuranda mı yazıyor
şeytanla mı ortak ? neyse ya ben pek anlamam ama sırf bu nedenle de gunahsız bır yavruya seytanla ortak edecegını sanmama allahın. yada benım inancım o yönde diyim
canım, bu söylediğimiz bir yorum..
tavsiye edilen hayaya uygun şekilde cinsi münasebette bulunurken bel kısmının örtülmesi..
bunun hikmeti nedir diye düşünülünce, bu gibi yorumlar yapılmış.. sadece yorum yani..
ben de şeytanlı yorumuna inanmıyorum, ama çocuğun hayasına olumlu tesiri olduğu konusunda inancım var..![]()
yok 2.felan deme vallahi zaten sinirden ölüyorum ertesi gün hapı alsammı
spriale güvenmek istemiyorum çünki dün tam yumurtalama zamanımmış
dini bağlayıcılığı kesinlikle yok ama
cinsel ilişki için tavsiye edilen vakitler var:
pazartesi, salı, perşembe, cuma geceleri ve gündüz öğleden önce.
ilişkinin adabı asıl önemli olan,
-başta "besmele" çekmek gerek.
-"Allahümme cennibnâ`ş-Şeytâne ve cennibi`ş-Şeytâne mâ-razektenâ''
Allah'ım! bizden ve bize vereceğin çocuktan şeytanı uzak kıl" diye dua etmek, müstehaptır.
kim bu duayı okur da çocuğu olursa şeytan onu saptıramaz.
-ilişki esnasında mutlaka avret mahali kapalı olmalı.
-gerekmedikçe konuşulmamalı
-bir de birbirlerinin avret mahallerine bakılmamalı.
ben bunların çocuğun fıtratını etkilediğini düşünüyorum..
genel kanı da o yönde.
biz de ayşecik için bunlara dikkat etmiştik..