ah canım benım kıyamam ya mınıcık kelebek hasta olmak onu nasıl yıpratmıstır ya cok uzuldum durumundan haberdar et gecmıs olsun canım iştahı kesılmıstır tabı emmez.opturme sen uyar prensıplerınden odun verme derım sen annesısısn sen uyarmıcanda kım uyarcan bende uyarıyorum evet kırılıyolar.işte beimki şu anda bronşit ve çocuk uykulardan öksürükle uyandı el kadar bebek boğaz ağrısından ememiyo doğru dürüst millet 2 dk keyif yapacak diye küsecek diye ben çekiyorum ama onlar da diyo işte sen sakınıyosun ondan oluyo sakınan göze çöp batar şu anda benimle konuşmuyolar ve eşim de kızıyo milletle aranı bozuyosun diye ama elimde değil gerçekten ya ben hayatta öpmem kimsenin bebeğini öpsem ve bana öpme dense varya bir daha asla yeltenmem illa inadına öpüyolar çıldırıcam çocuk öksürüyo duruyo sabahlara kadar ben başındayım ama ben hasta olmadığı zamanlarda da öpülmesine uyuz oluyorum bu arada sakın dikme demişsn ben otutrtturmuyodum ama çok dikiyodum zararlı olduğunu hiç düşünmemiştim üzüldüm şimdi![]()