Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

işte beimki şu anda bronşit ve çocuk uykulardan öksürükle uyandı el kadar bebek boğaz ağrısından ememiyo doğru dürüst millet 2 dk keyif yapacak diye küsecek diye ben çekiyorum ama onlar da diyo işte sen sakınıyosun ondan oluyo sakınan göze çöp batar şu anda benimle konuşmuyolar ve eşim de kızıyo milletle aranı bozuyosun diye ama elimde değil gerçekten ya ben hayatta öpmem kimsenin bebeğini öpsem ve bana öpme dense varya bir daha asla yeltenmem illa inadına öpüyolar çıldırıcam çocuk öksürüyo duruyo sabahlara kadar ben başındayım ama ben hasta olmadığı zamanlarda da öpülmesine uyuz oluyorum bu arada sakın dikme demişsn ben otutrtturmuyodum ama çok dikiyodum zararlı olduğunu hiç düşünmemiştim üzüldüm şimdi :(
ah canım benım kıyamam ya mınıcık kelebek hasta olmak onu nasıl yıpratmıstır ya cok uzuldum durumundan haberdar et gecmıs olsun canım iştahı kesılmıstır tabı emmez.opturme sen uyar prensıplerınden odun verme derım sen annesısısn sen uyarmıcanda kım uyarcan bende uyarıyorum evet kırılıyolar.

eşim bu konuda çok hassas.. kendisi bile başından elinden öper..
başka birinin kucağındaysa avını gözleyen avcı gibi gözler, nasıl tuttular, öptüler mi..:37:
ama ben şapur şupur öpüyorum, yüzünden, göbişinden hatta ağzından..
o bahsettiğin küçük sivilcelerden bizde genelde var, salyasından..
geçen annemden döndük, eşim sivilcelere bakıyor diyorki..
kızım, nenede çok mu öptüler senii :27:

ben böyle öpüyorum da başkasına karşı tabiki mesafeliyim.
çevremdekiler de öyle hadsiz insanlar değil.. severken bile ölçülüler..
şimdiye kadar öyle yüzünden öpen biri bile olmadı diyebilirim.
annem öper, sonra da ayy, öpmeseydim der yani..

neyse, netice-i kelam: herkes bebeği için hassas, öpülmesinden rahatsız olabilir.
bu gayet doğal.. zaten bi bizde var böyle çocukları şapur şupur öpmek..:27:
ama sen de fazla takılıyorsun sanırım, bu kadar sıkma, bunaltma kendini..
derim nacizane..:17:

evet, 4,5 aylık.
bundan sonra bastırmam ya..
valla fena üzüldüm şu an..:43:
inş bi zeval olmaz bundan dolayı:25:
ıcını ferah tut canım bısı olmamaıstır olmus olsa bbellı eder aglar tasalanma.ama bundan sonra dıkkat et daha kemıklerı taze annesııı..

Bende bebeklerini oturtan varmı diye merak ediyorum ben henüz oturtmuyorum ama arakadaşımın oğlu var 3 aylık o oturtyormuş bende cuma günü aşıya gidince sorucam bakalım doktorumuza merak içindeyim
ben kesınlıkle oturtmuyum tatlım daha 4 aylık ve kucagına alanada gözümü dikmekten kendımı alamıyorum dureklı gozum kcuagına alan kısıede oturtuyomu dıye.cunku benım erkek kardesımı oturtmuslar annem umursamamıs ve kuyruk sokumumum ne tam bılmıyorum zedelenmıs ve kardesım gecelerce aglamıs o yuzden ben oturtmuyorum zaten doktorlar 6 aydan once onermıyolar bebeısımızın sağlıgı onemlı zaten ömür boyu oturmayacakmı :)

Son düzenleme:
Bende dun sordum doktora bizimki kucakta oturmak istiyo cunku kendini one dogru itiyo oturma pozisyonuna geliyor doktor kucaginda oturtabilirsin sakinca yok ama destekli oturmasi icin bi ayi var dedi 4 ayligiz. ama cogunlukla duz bor yere yatir ki rahat hareket edebilsin donmeyi fln ogrenmesi acisindan dedi. ben anakucaginda tuttum hep ama o biraz hareket kisitlamasi yapiyor sanirim.

ben destekli oturtuyorum kızıma kalsa dik oturacak :9:

bu arada kızlar sütüm kesildi ve bebelac devam sütü aldım içmedi çocuk hiç birşey tattıtrkende yemiyor çok çekcez

eee napcam ben buna :14:

Bende dun sordum doktora bizimki kucakta oturmak istiyo cunku kendini one dogru itiyo oturma pozisyonuna geliyor doktor kucaginda oturtabilirsin sakinca yok ama destekli oturmasi icin bi ayi var dedi 4 ayligiz. ama cogunlukla duz bor yere yatir ki rahat hareket edebilsin donmeyi fln ogrenmesi acisindan dedi. ben anakucaginda tuttum hep ama o biraz hareket kisitlamasi yapiyor sanirim.
aynı bende anakucagında tuttum hep gece gunduz.yana dogru sallanandan ben mutfaga gıtsem benle mutfaga geldı yatak odasına ütü yapsam yatak odasına oyuzden dönmeyı henuz bılmıyor yanlardan dar cunku.ona alıstı ve yatagına sadece ılk 1 ay yattı artık cıkarmalıyım anakucagından boyu uzunuyor ve ıcıne sıgmayacak.allttanda agır gelmeye basladı :) mama sandalyesı alıp mutfaga ona koymak lazım

ben destekli oturtuyorum kızıma kalsa dik oturacak :9:

bu arada kızlar sütüm kesildi ve bebelac devam sütü aldım içmedi çocuk hiç birşey tattıtrkende yemiyor çok çekcez

eee napcam ben buna :14:
canım sutun nasıl kesıldı anlamadım bırdenbıremı emmıyomuydu sasırdım sağmadınmı pekı.hipp en cok anne sutune benzeyen mama bu arada onu reddetmez

şeker portakalı cena ve libyanam selamlar nasılsınız iyisiniz inşallah :42::1:

doktora gittim kan testime netten baktım zaten Alt sınır 0,05 üst sınır 5 sonuç >1,00 bu hamile değilim ama karnımdaki neydi

ben sprialle adet oldm ve belkide sütüm nedeniyle adet olmuycaktım

1 yıl adet olmayanlar varmış ki 2 defa sadece spriale güvenip birşeyler oldu 10.gün kanda test yaptık olsa çıkardı demi ???

doktor dedi 1 hafta sonra olmazsan gel sana adet söktürücü vercem dedi ben aldım yarın başlıycam :55:

2 idrar 2 kan tahlili hiç birşey çıkmadı bende benimde midem bulanıyordu felan ama zaten bende sprial vardı en azından bunada şükür:15::15:

canım sutun nasıl kesıldı anlamadım bırdenbıremı emmıyomuydu sasırdım sağmadınmı pekı.hipp en cok anne sutune benzeyen mama bu arada onu reddetmez

ya göğüslerim boş gece uyanınca dolu oluyor ama gündüzleri iki çekiştiryor doymuyor hip alayım bari nerde bulurum marketlerde yok.

bendede manyaklık aslında bu aralar strsten hiç birşey yemiyorum :5:

ya göğüslerim boş gece uyanınca dolu oluyor ama gündüzleri iki çekiştiryor doymuyor hip alayım bari nerde bulurum marketlerde yok.

bendede manyaklık aslında bu aralar strsten hiç birşey yemiyorum :5:
Bebek ve Anne| Mamalar aylar| Hipp | bu sıtede var canım ve daha uygun eczanemızde.com guvenlı bı sıte ben burdan gögüs kalkanı aldım aventın.çok cabuk ulastırıyolar bugun sıparıs verıyosun yarın sabah elıınde.hıpp anne sutune en yakın.yakın arkadasımı bu konuyu cok arastırdı ve hıpp en yakın olanı.mutlaka al.

Bebek ve Anne| Mamalar aylar| Hipp | bu sıtede var canım ve daha uygun eczanemızde.com guvenlı bı sıte ben burdan gögüs kalkanı aldım aventın.çok cabuk ulastırıyolar bugun sıparıs verıyosun yarın sabah elıınde.hıpp anne sutune en yakın.yakın arkadasımı bu konuyu cok arastırdı ve hıpp en yakın olanı.mutlaka al.

kaç numarası canım çok teşekkürler

şeker portakalı cena ve libyanam selamlar nasılsınız iyisiniz inşallah :42::1:

doktora gittim kan testime netten baktım zaten Alt sınır 0,05 üst sınır 5 sonuç >1,00 bu hamile değilim ama karnımdaki neydi

ben sprialle adet oldm ve belkide sütüm nedeniyle adet olmuycaktım

1 yıl adet olmayanlar varmış ki 2 defa sadece spriale güvenip birşeyler oldu 10.gün kanda test yaptık olsa çıkardı demi ???

doktor dedi 1 hafta sonra olmazsan gel sana adet söktürücü vercem dedi ben aldım yarın başlıycam :55:

2 idrar 2 kan tahlili hiç birşey çıkmadı bende benimde midem bulanıyordu felan ama zaten bende sprial vardı en azından bunada şükür:15::15:

Cnm bu kesin değilsin değil bence bende 1 hiç olmazdı hamile olduğumda 3 çıkmıştı ilk testte bekle rahatla dua et adet olursun inşallah en kısa zamanda

Bu arada bebekleri bel destekli oturta biliyoruz ayakları üstüne bastırmayın diyen de çok yanlış demiş kaslarının güçlenmesi için ellerinden tutup önce oturur pozisyona daha sonra da ayağa kaldırmak çok önemli ben 1 aydır yapıyorum en azından hiç bi sorunda yok çok şükür

Back
X