Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hayırlı olsun hem sünnetiniz hem de eviniz Allah ağız tadıyla vücut sıhhatiyle oturmayı
nasip etsin inşallah. benim de oğlum var şu anda 5 ay 1 haftalık şubat tatilinde yaptırmayı düşünüyorum sünneti.
eşim tutturdu illa memleketinde yaptıracakmış. :37:
sağolasın canım darısı seninkine olsun inşallah.yeni görüyorum seni 1 aydır giremiyorum doğru dürüst.sanki memlekette yapılınca nolacaksa bildiğin yerde yaptır.yanında kayınvalide ve kayınbaban olursa verem olursun inan.cocuğun sıkıntısı bi yandan onların civi gibi laflarını içine atman bi yandan.delirirsin artık

benimde bebeğini aylık kontrollere aile hekimine götürenlere bir sorum var. aylık kontrollerinizi ebe mi yapıyor yoksa aile hekiminiz mi ek gıda vs konusunda doktor mu yönlendiriyor bizim doktor niyetine bi biblo oturtmuşlar oraya ağzını bıçak açmıyor da. geçenlerde kızımın ilk dişinde götürmüştüm köpek dişi çıkıyo galiba ilk önce bi bakar mısınız diş mi diye dedim. zoraki baktı olabilirde olmayabilirde dedi. bişey yemiyor dişten dolayıdır belki jel yazar mısınız dedim alın eczaneden kullanın dedi. çocuğu boşu boşuna soğukta çıkardığımla kaldım kendim söyledim kendim dinledim geldim. şikayet etmeyi düşünüyorum alo 184 doktorları şikayet hattı varmış sizinde aklınızda bulunsun.. sizin aile hekimlerinizde böyle mi?

sağolasın canım darısı seninkine olsun inşallah.yeni görüyorum seni 1 aydır giremiyorum doğru dürüst.sanki memlekette yapılınca nolacaksa bildiğin yerde yaptır.yanında kayınvalide ve kayınbaban olursa verem olursun inan.cocuğun sıkıntısı bi yandan onların civi gibi laflarını içine atman bi yandan.delirirsin artık

sağol canım.bende 1 aydır falan yazmaya başladım ondandır. illa babasının yanında yapacak sevgili kocam:16:. kv zaten delirtiyo beni ama tatilin
5 gününden sonra istanbula gidicem
annecimin yanına öyle güzel bi tesellim var idare edicem artık.:36:

ne egzamaası canım,benım kızımın da yuzu hep kızarıyor,ama doktoru egzama falan demedı,korktum şimdi,yoksa öyle mı

canım evet kızarıyodu eskiden şimdi baya kaşımaya başladı doktor egzama büyüdükçe geçer dedi başta krem vermemişti. kaşımaya başlayınca krem istedim o da krem sürünce geçer sonra yine tekrarlar dedi korkma, büyüdükçe geçermiş bende korkmuştum öyle diyince rahatladım

benimde bebeğini aylık kontrollere aile hekimine götürenlere bir sorum var. aylık kontrollerinizi ebe mi yapıyor yoksa aile hekiminiz mi ek gıda vs konusunda doktor mu yönlendiriyor bizim doktor niyetine bi biblo oturtmuşlar oraya ağzını bıçak açmıyor da. geçenlerde kızımın ilk dişinde götürmüştüm köpek dişi çıkıyo galiba ilk önce bi bakar mısınız diş mi diye dedim. zoraki baktı olabilirde olmayabilirde dedi. bişey yemiyor dişten dolayıdır belki jel yazar mısınız dedim alın eczaneden kullanın dedi. çocuğu boşu boşuna soğukta çıkardığımla kaldım kendim söyledim kendim dinledim geldim. şikayet etmeyi düşünüyorum alo 184 doktorları şikayet hattı varmış sizinde aklınızda bulunsun.. sizin aile hekimlerinizde böyle mi?

bizimle bi tane hemşire ilgileniyo aile doktorumuzu bi kere gördük kızımla o zamanda pek bi faydası dokunmadı zaten çocuk doktoru desen başka bi alem götürüyoruz ilaca karşı olması iyi bişey ama çocugu seviyo sonra çkıp geliyoruz eşime doktora götürelim dediğim zaman napcak sevecek sevecek geri getircez diyo hani seviyo yanaklarını sıkıyo ama ek gıdada falan hiç yardımcı olmadı bize bi liste verdi uyada bilirsiniz uymayada dedi:27:

$297161_116169385215751_996027843_n.webp$598429_117940281705328_1537886058_n.webp$222396_117213801777976_1521585391_n.webp:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:kızlar buda benim oğluşum tanıştırayım sizlerle :16::16:

kızlar son günlerde göğüs uçlarım diye acımaya başladı..:14:
doğumdan hemen sonraki gibi..
ayşecik de bazen öyle ısırıyor, çekiyorki.. bağırıyorum.. canımdan can gidiyor.. :25:
bazen resmen çiğniyor, diş kaşıyıcı olarak kullanıyor beni..
lansinoh kremi de yeni doğum yapmıştı kuzene verdim..
ah cenacım var ya o acıyı bilirim çağan emmek istediğinde işkence masasına oturur gibi hissederdim kendimi...evet o kremden veriorlar doktorlar ama benim yapmadığım şey kalmadı soğan suyu sürdüm,bepanten kremini sürdüm ,karbonatlı suyla sildim durdum ama bana en büyük deva kakao yağı iyi geldi 1 günde aldı gitti acısını 3 tllik şeydeymiş çaresi hatta aldığım eczaneye gittim tekrar dedimki meme acısı çeken annelere önerin kesinlikle dedim...bana da bi hemşire arkadaş bebek bakmaya gelmişti onun sayesinde öğrendim kesinlikle tavsiye ederim biliorum çok kötü oluor acısı benim 21 gün sürmüştü ay doğum bile daha kolay demiştim.canım bu dediklerimi bir dene bakalım inşallah iyi geliir

ah cenacım var ya o acıyı bilirim çağan emmek istediğinde işkence masasına oturur gibi hissederdim kendimi...evet o kremden veriorlar doktorlar ama benim yapmadığım şey kalmadı soğan suyu sürdüm,bepanten kremini sürdüm ,karbonatlı suyla sildim durdum ama bana en büyük deva kakao yağı iyi geldi 1 günde aldı gitti acısını 3 tllik şeydeymiş çaresi hatta aldığım eczaneye gittim tekrar dedimki meme acısı çeken annelere önerin kesinlikle dedim...bana da bi hemşire arkadaş bebek bakmaya gelmişti onun sayesinde öğrendim kesinlikle tavsiye ederim biliorum çok kötü oluor acısı benim 21 gün sürmüştü ay doğum bile daha kolay demiştim.canım bu dediklerimi bir dene bakalım inşallah iyi geliir

o acıyı bende çook iyi bilirim hala geçmedi çünkü onun yüzünden sağıyorum sürekli
bana hiç birşey iyi gelmedi denemediğim şey de kalmadı ama yok gitmedi hala var

Kızlar merhaba,
size bir sorum olacak. Evde gece gündüz kombiyi yakıyorum. Kzıma alttan ıkı pıjama(biri kalın, biri ince), ustten uzun kollu badı ve kalın eşofman ustu, iki kat çorap giydiriyorum. Bir de yatarken ustunu kalın bır battanıye ile örtüyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Doktora gittiğimde doktor kızıyor. Bir kat yeter diyor. Ama ben usur diye dinlemiyorum.

Kızlar merhaba,
size bir sorum olacak. Evde gece gündüz kombiyi yakıyorum. Kzıma alttan ıkı pıjama(biri kalın, biri ince), ustten uzun kollu badı ve kalın eşofman ustu, iki kat çorap giydiriyorum. Bir de yatarken ustunu kalın bır battanıye ile örtüyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Doktora gittiğimde doktor kızıyor. Bir kat yeter diyor. Ama ben usur diye dinlemiyorum.

BU GUNDUZ YAPTIĞUM. GECE BATTANIYEYI IKI KAT YAPIYORUM.

kızlar paşama sürekli hıçkırık tutuyor neden oluyor bu?uzunda sürüyor emzırıyorum bazen gecıyo bazen gecmıyo sızın bebıslerınızdede oluyomu ne zamana kadar surecek bu hıckırık :(

kızlar son günlerde göğüs uçlarım diye acımaya başladı..:14:
doğumdan hemen sonraki gibi..
ayşecik de bazen öyle ısırıyor, çekiyorki.. bağırıyorum.. canımdan can gidiyor.. :25:
bazen resmen çiğniyor, diş kaşıyıcı olarak kullanıyor beni..
lansinoh kremi de yeni doğum yapmıştı kuzene verdim..
[/QUOTE

cenacım işine karışmak gibi olmasın ama bugünkü yazdıkların

ayşeciğin artık doymamaya başldığını beliritileri.bence hiç olmazsa gece pirinç unu

dene...bir kaç haftayı bekleme..
[/COLOR]

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,

BU GUNDUZ YAPTIĞUM. GECE BATTANIYEYI IKI KAT YAPIYORUM.

Bizim evde hep yanio ama antremiz cok buyuk ve petek yok. Odanin kapisida yarim acik oluo gece kalktigim icin kapi ses yapio ac kapat onun için antreden soğuk gelio odaya oda isisi 23.1 22.8 arasi oluyo.nem % 50 lerde.bu sicakliga bi pijama alttan kilotlu corap citcitli bady uyku tulumu kalin battaniye iki kat orlon battaniye ustune cokmu oluo aceba.usur diye korkuyom.ama dun camasir yikiycaktim uyku tulumu yerine citcitli bady kilotlu corap pijama takimi giydirdim.normalde bizimkinin kulak lari buz gb oluyodu dun olmadi.kafasi terleyip soguyunca yanakları kulak lari usuyo demekki.ama sabah ayaklari soguktu aceba patik giydirsemmi yatarken.bide kizlar gece bebislerin kafasina şapka takiomusunuz

kızlar paşama sürekli hıçkırık tutuyor neden oluyor bu?uzunda sürüyor emzırıyorum bazen gecıyo bazen gecmıyo sızın bebıslerınızdede oluyomu ne zamana kadar surecek bu hıckırık :(

Bizimde oluyo banyoda uykuya dalinca kuvvetli emerse memede geçiyor.dr.umuz cok normal oldugunu soylemisti hıçkırmasinin

Back
X