Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım evet kızarıyodu eskiden şimdi baya kaşımaya başladı doktor egzama büyüdükçe geçer dedi başta krem vermemişti. kaşımaya başlayınca krem istedim o da krem sürünce geçer sonra yine tekrarlar dedi korkma, büyüdükçe geçermiş bende korkmuştum öyle diyince rahatladım
kaşınma olayımız pek yok canım ama yanakları pek kırmızı.kafam bozuluyıor.linola diye bı losyon verdı doktorumuz.onu kullanınca fena degıl ama kullanmayınca gene kızarıyor.bi de demiri vermeye basladıktan sonra olmaya basladı daha cok.acaba ondan mı ki.sana da geçmiş olsun canım

herkese güzel haftasonları diliyorum biz birazdan anneannemize gidicez bende oğlumu anneme bırakıp eşimle çarşıya çıkıcam çok bunaldım azıcık kafam dağılır en azından
ben de bugun bi delilik yaptım öyle sabah saat 10 da çıktım evden akşam 6 ydı eve girdiğimde.söylemesı ayıp masaj yaptırdım,alışveriş yaptım,deli dana gibi koşturdum,kafam bayağı bi dağılmış:))
uzun zamandır gırmeyınce cnm merak ettım bıde pirinç unu kof şişmanlık yaparmıs devam sütü daha besleyıcı bence
valla canım onu bilmiyorumda eskiler böle yapıyormus.annemde öle büyümüş:9::9: benim zaten en korktuğum sey oğlumun sadece kof şişmesi...anneme dedim cocuğu şişirip kilo aldıracaksa istemem anne diye ama sütüm yetmiyormus.annemin meshur lafı'''''' ac bu cocuk dilara aççççç''''''':37: hakikaten şimdi daha rahat uyuyo.:27:
annem de bize pirinç unu vermiş.ve ben 4.600 gr dogmusum.hiç de kılolu bir bebekleğim olmamış,ve hamılelıgıme kadar kılolu bir insan dedğildim.52 kıloydum hamıle kalmadan once

cnm benim kız diş çıkaralı 10 gün falan oluyo bende günde bir yada iki veriyorum . benim kızz emmiyodu dün ikindinn falan sürekli taze soğan verdimm eemmeye başladıı.şaşırdım kaldım herhalde agzı ıacıyodu acı acıyı keser der büyüklerimiz ya doğruymş.:1:

annem de sürekli soğan veriyor acaba o yuzden mı mızırdanmıyor pek,ama bu akşam boğazına kacırdı soganı,öldük korkudan.bayagı bi anasını ağlatmıştı soğanın

kaşınma olayımız pek yok canım ama yanakları pek kırmızı.kafam bozuluyıor.linola diye bı losyon verdı doktorumuz.onu kullanınca fena degıl ama kullanmayınca gene kızarıyor.bi de demiri vermeye basladıktan sonra olmaya basladı daha cok.acaba ondan mı ki.sana da geçmiş olsun canım

ben de bugun bi delilik yaptım öyle sabah saat 10 da çıktım evden akşam 6 ydı eve girdiğimde.söylemesı ayıp masaj yaptırdım,alışveriş yaptım,deli dana gibi koşturdum,kafam bayağı bi dağılmış:))

annem de bize pirinç unu vermiş.ve ben 4.600 gr dogmusum.hiç de kılolu bir bebekleğim olmamış,ve hamılelıgıme kadar kılolu bir insan dedğildim.52 kıloydum hamıle kalmadan once

Süper ya bende masaj yaptırmak istiyorum İstanbuldamisin?Onerebilecegin bir yer var mı?Önümüzde ki ay spora başlıyorum yazıldım 6 aylık paket,evde kendim yoga yapıyorum ama biraz eforlu yapmalıyım artik :) biraz hayata dönmek lazım di mı ama!

herkese merhaba arkadaşlar benim oğlumda 5 aylık oldu benimde bugünlerde kafamı şu sünnet olayı kurcalıyo burdan bir çok arkadaş sünnet ettirmiş oğlunu ve gayette memnun olduğunu söylüyor bizde özel hastanedeki çocuk drumza sormuştuk birkaç ay önce daha çok erken demişti ama bu aralar bi daha sorayım diyorum hazır daha ayaklanmamışken olsun bitsin istiyorum bende sizce ne yapmalıyım ,babasına kalsa kendisini bilsin öyle yaptıralım diyor

bi de arkadaşlar bende hoppala almayı düşünüyorum bugün biraz araştırdıum hani eski tip yürüteçler varya onun hoppala gibi zıplayanlarınıda yapmışlar bide şu kapıya asılanlar var alanlarınız varmı ne önerirsiniz?

herkese merhaba arkadaşlar benim oğlumda 5 aylık oldu benimde bugünlerde kafamı şu sünnet olayı kurcalıyo burdan bir çok arkadaş sünnet ettirmiş oğlunu ve gayette memnun olduğunu söylüyor bizde özel hastanedeki çocuk drumza sormuştuk birkaç ay önce daha çok erken demişti ama bu aralar bi daha sorayım diyorum hazır daha ayaklanmamışken olsun bitsin istiyorum bende sizce ne yapmalıyım ,babasına kalsa kendisini bilsin öyle yaptıralım diyor

bi de arkadaşlar bende hoppala almayı düşünüyorum bugün biraz araştırdıum hani eski tip yürüteçler varya onun hoppala gibi zıplayanlarınıda yapmışlar bide şu kapıya asılanlar var alanlarınız varmı ne önerirsiniz?

Canım biz 1 hafta oldu yaptirali.Bence ne kadar erken olursa o kadar iyi.Hatta esimle keske doğar doğmaz yaptirsaydik bile dedik.Lokal anestezi ile oldu ama elini ayağını tuttuğumuz icin hareket etmesin diye ağladı,yani canı yandığından degil.ilk 2 gun zor oldu,cunku donuyor bizim ki,uyanikken hep oyaladık.1 haftada gecti,bugün banyo bile yaptırdık hatta.Sizin kararınız tabii ama ne kadar erken o kadar iyi bence.

gunaydın herkese,
biz pazar pazar erkenden kalktık. durucuğumu oyun halısına koydum. ağzında emziği oynuyor askım.
bende sımdı kahvaltı edeceğim.

Gunaydinlar herkese, disarda ne kadar kasvetli bir hava var. Sabah olmamis da hala aksammos gibi

Biz dogar dogmaz yaptirdik sunnetini iyiki de yaptirmisiz. Cabucak iyilesti gobegi dusmeden pipisi iyilesti. Bence hic gerek yok cocuk kendini bildigi zaman yaptirmaya, niye boyle bir olayi hatirlasin travma gibi gelebilir cocuga. Bence doktorunla konusup yaptirin rahatlayin.

Merhaba güzel temmuz anneleri.:16::16::16:Annem gelmişti,10 gündür giremedim.Epey muhabbet ilerlemiş.Geçmişi okumam lazım hemen.:18:Annemle 10 gün su gibi geçti.Dün akşam gönderdik.Sabah kalkınca bir garip oldum.:43::43:Neyseki 30 ocakta tekrar gelecekler bu kez daha kalabalık.:46::46::46:

günaydın arkadaşlar bugün pazar diye bu saat olmuş yazan pek olmamış sanırım :1:
bende oğlumu yıkadım uyuyo şimdi eşimde uyuyo kahvaltı hazırlamadan önce yazayım dedim
biz dün dr kontrolüne gittik dr ek gıdalara başladığım için beni olumlu karşıladı mamaya göre daha iyi olur dedi aşırı olmamak şartıyla tabii.
herşey normalmiş. dr muz çok ilgiil ve iyi bir dr çok memnunum ondan bu arada konak olan bebişlere harika bi haberim var dr konağın
bağışıklık sisteminin iyi çalıştığının göstergesi olduğunu söyledi ben çok sevindim şahsen bu habere :21:1 yaşına kadar da olur önemli
değil dedi.

bu arada bi de dün arabayı servise bırakıyoduk eşimle ordaki adam geri geri çıkarken arabamızı direğe çarptı :20: çok şükür
fazla hasar yok boyası çizildi biraz :50:

dün avm ye gittik benim oğlum kendini aştı ne yemek istiyo ne uyku bakıyo da bakıyo ben zorla
emzirdim gelirken arabada uyudu biz her avm ye gidişimizde böyle oluyo :30: benden haberler bu kadar eşlerimizle:38:
ve tabii ki canlarımızla ailece iyi pazarlar geçirelim inşallah hepimiz. sizden haberler nasıl?

günaydın arkadaşlar bugün pazar diye bu saat olmuş yazan pek olmamış sanırım :1:
bende oğlumu yıkadım uyuyo şimdi eşimde uyuyo kahvaltı hazırlamadan önce yazayım dedim
biz dün dr kontrolüne gittik dr ek gıdalara başladığım için beni olumlu karşıladı mamaya göre daha iyi olur dedi aşırı olmamak şartıyla tabii.
herşey normalmiş. dr muz çok ilgiil ve iyi bir dr çok memnunum ondan bu arada konak olan bebişlere harika bi haberim var dr konağın
bağışıklık sisteminin iyi çalıştığının göstergesi olduğunu söyledi ben çok sevindim şahsen bu habere :21:1 yaşına kadar da olur önemli
değil dedi.

bu arada bi de dün arabayı servise bırakıyoduk eşimle ordaki adam geri geri çıkarken arabamızı direğe çarptı :20: çok şükür
fazla hasar yok boyası çizildi biraz :50:

dün avm ye gittik benim oğlum kendini aştı ne yemek istiyo ne uyku bakıyo da bakıyo ben zorla
emzirdim gelirken arabada uyudu biz her avm ye gidişimizde böyle oluyo :30: benden haberler bu kadar eşlerimizle:38:
ve tabii ki canlarımızla ailece iyi pazarlar geçirelim inşallah hepimiz. sizden haberler nasıl?
Geçmiş olsun canım, neyseki fazla hasar yokmuş.Ben de kızımı uyuttum, erken kalkmïştı.Kahvaltı hazırladım.Eşimi uyandıracağım.

Merhaba güzel temmuz anneleri.:16::16::16:Annem gelmişti,10 gündür giremedim.Epey muhabbet ilerlemiş.Geçmişi okumam lazım hemen.:18:Annemle 10 gün su gibi geçti.Dün akşam gönderdik.Sabah kalkınca bir garip oldum.:43::43:Neyseki 30 ocakta tekrar gelecekler bu kez daha kalabalık.:46::46::46:

Allah kavuştursun tez zamanda inşallah. anne gibisi yoook bu dünyada :31:

Aman sakın öğretmen olmasın.:19:Öğretmenlik mesleğinin saygınlığı şu an yerlerde.Bir daha düşünsün bence.Ben de öğretmenim bu arada.

bende katılıyorum öğretmenlik yerlerde herkes tepemize çıkmış durumda velisinden öğrencisine .... buna kimin sebep olduğu da malumunuz :20:

Son düzenleme:
Günaydın herkese çalışınca yazmak zor oluyor aksam gel yemek kız derken geç saat anca girebiliyorum yazılanları okuyorum ama cevap vermek için geç olmuş oluyor
Kızım 7 de uyandı babasıyla babaanneye gittiler ben evle uğraşıyorum öğleden sonra açmamalar gelecek yalnız kalmak hem güzel hem de kızımı özlüyorum :(

günaydın kızlar mutlu pazarlar diliyorum bebişleriniz ve eşlerinizle birlikte. sabah sabah aklıma takılan soruyu sorayım size. bebek arabalarınızı hala yatar pozisyonda mı taşıyorsunuz yoksa oturur duruma getirdiniz mi artık.ben arada biraz kaldırıyorum ama sürekli durunca beli acır diye korkuyorum. siz nabıyosunuz?

dün bizde doktordaydik tarhana çorbası yoğurt çorbası vermeye basla dedi bugün tarhana vereceğim sabahları peynirde verebilirsiniz dedi

Aman sakın öğretmen olmasın.:19:Öğretmenlik mesleğinin saygınlığı şu an yerlerde.Bir daha düşünsün bence.Ben de öğretmenim bu arada.

işini iyi yapan insan niye yerlerde olsun canım önceden daha kötüydü bence bizim öğretmen öğretmenler odasında kağıt oynardı dayak sopada cabasi. her mesleğin zor tarafları olacak tabi kolaylıkların yaninda

günaydın kızlar mutlu pazarlar diliyorum bebişleriniz ve eşlerinizle birlikte. sabah sabah aklıma takılan soruyu sorayım size. bebek arabalarınızı hala yatar pozisyonda mı taşıyorsunuz yoksa oturur duruma getirdiniz mi artık.ben arada biraz kaldırıyorum ama sürekli durunca beli acır diye korkuyorum. siz nabıyosunuz?

Ben hala anakucağını kullanıyorum ama boyu uzandığı için yatarla oturur pozisyon arası oluyor cnm

bu gidişle eşim zor öğretmen olur.hiç ders çalışmıyor dersaneyle kalıyor.şimdi ki işinde üniversite diplomasını kabul etmediler eşim şu an lise düzeyinde memur hayırlısı inş.

Back
X