kaşınma olayımız pek yok canım ama yanakları pek kırmızı.kafam bozuluyıor.linola diye bı losyon verdı doktorumuz.onu kullanınca fena degıl ama kullanmayınca gene kızarıyor.bi de demiri vermeye basladıktan sonra olmaya basladı daha cok.acaba ondan mı ki.sana da geçmiş olsun canımcanım evet kızarıyodu eskiden şimdi baya kaşımaya başladı doktor egzama büyüdükçe geçer dedi başta krem vermemişti. kaşımaya başlayınca krem istedim o da krem sürünce geçer sonra yine tekrarlar dedi korkma, büyüdükçe geçermiş bende korkmuştum öyle diyince rahatladım
ben de bugun bi delilik yaptım öyle sabah saat 10 da çıktım evden akşam 6 ydı eve girdiğimde.söylemesı ayıp masaj yaptırdım,alışveriş yaptım,deli dana gibi koşturdum,kafam bayağı bi dağılmış:))herkese güzel haftasonları diliyorum biz birazdan anneannemize gidicez bende oğlumu anneme bırakıp eşimle çarşıya çıkıcam çok bunaldım azıcık kafam dağılır en azından
uzun zamandır gırmeyınce cnm merak ettım bıde pirinç unu kof şişmanlık yaparmıs devam sütü daha besleyıcı bence
annem de bize pirinç unu vermiş.ve ben 4.600 gr dogmusum.hiç de kılolu bir bebekleğim olmamış,ve hamılelıgıme kadar kılolu bir insan dedğildim.52 kıloydum hamıle kalmadan oncevalla canım onu bilmiyorumda eskiler böle yapıyormus.annemde öle büyümüşbenim zaten en korktuğum sey oğlumun sadece kof şişmesi...anneme dedim cocuğu şişirip kilo aldıracaksa istemem anne diye ama sütüm yetmiyormus.annemin meshur lafı'''''' ac bu cocuk dilara aççççç'''''''
hakikaten şimdi daha rahat uyuyo.
![]()