Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolasın canım beni kim aday gösterdi anlamadım
bu arada cena senin olduğun anket nerde ben bulamadım :44:
maaşallah tek gösümü sağdım emmediği göğsüm 90 ml süt çıktı çok mutlu oldum çokkk![]()
kızlar herkese günaydın..libyanacım ve hemserim karakızcım sizi oyladımdoğru bi karar vermiş site yöneticileri sizi secerek.ya kızlar bişi soracam devit ve kan ilacını hergün atlamadan veriyormusunuz düzenli bi şekilde
günaydın...bnde biraz önce attım oyumu .ben düzenli bi şekilde her sabah oğluşun altını degiştkten sonra veriyorum ilaçları canım.kızlar herkese günaydın..libyanacım ve hemserim karakızcım sizi oyladımdoğru bi karar vermiş site yöneticileri sizi secerek.ya kızlar bişi soracam devit ve kan ilacını hergün atlamadan veriyormusunuz düzenli bi şekilde
kızlar herkese günaydın..libyanacım ve hemserim karakızcım sizi oyladımdoğru bi karar vermiş site yöneticileri sizi secerek.ya kızlar bişi soracam devit ve kan ilacını hergün atlamadan veriyormusunuz düzenli bi şekilde
oyumu attım kızlar size hadi hayırlı olsun![]()
bende oyladımm bendee hadii hayırlıısıııı![]()
ben de bugün ;şehriyeli yeşil mercimek çorbası, fırında baharatlı patates ,ızgara tavada köfte, domatesli pilav, mevsim salata yaptım
eşim bayıldı, "eski günlerdeki gibi" dedi..
oğlumuz yokken çeşit çeşit yemekler yapardım, vakit boldu tabii
şimdi 1-2 çeşitle geçiştiriyorum hatta bazen yemek bile olmuyotembellik yapıyorum biraz galiba
Kızlar siz hep cam rendemi kullanıyorsunuz.Şartmı yani? Ben oğlumda hiç kullanmamıştım bunda kararsız kaldım.Zaten pek çok mamasında rondo kullanmak zorunda kalacağız.Bir şekilde metal değecek yani.
siz bilirsiniz olabilir
sen cam rende kullanıyormusun karakız
Bende düzenli bir şekilde veriyorum canım ama o demir damlası öldürüyor beni.Kaşığa damlatıp veriyorum ama benim kız sürekli tükürüyor.Direk ağzına damlatayım dedim oda olmadı onuda tükürüyor.Bişeylerin içine karıştırsammı diye düşünüyorum ama o zamanda yiyecekten tiksinecek diye endişeleniyorum.Zaten şuana kadar sadece elma püresi tattırdım 2 kaşık başkada bişey vermedim.Bugün havuç suyu tattırayım diyorum.Zaten yarında doktor kontrolümüz ve rota aşımız var o zaman ek gıda meselesini doktora soracağım.
Kızlar siz hep cam rendemi kullanıyorsunuz.Şartmı yani? Ben oğlumda hiç kullanmamıştım bunda kararsız kaldım.Zaten pek çok mamasında rondo kullanmak zorunda kalacağız.Bir şekilde metal değecek yani.
ay kızlar cvplarınız için tesekkürler.ne bileyim forumda yok zararlı gerek yok falan diorlardıda bende soğudumdaha doğrusu sünnetten sonra doktorumuz ağrı kesici minoset surup vermişti o 1 hafta boyunca ne devitini nede kan ilacını içirdim.aklımca ilaçlar karısıp reaksiyon vermesin diye
ne bilim işte doktor kesildim oğlumun basına bu net olmasa bu bebeler nasıl büyürdü ola
sizi okuyunca rahatladım.zaten hep moral buluyorum yasadığım seylerin aynısını sizlerden duyunca tek değilmişim diorum.bi ben yemek yapamıorum sanıodum.oğlum sürekli kucak istiyo ne oturabilirsin nede bişey.fırsatını bulduğum an parca parca yapıp birleştiriyorum yemeğin tamamını
valla bu ev kadını olmak ne zor.önceden can sıkıntısından ölüodum akşam olsada esim gelse yemek yesek sohbet etsek dısarı cıksak diye.suanda gelsin diye ölüyorum ama oğlumu 5 dk tutsun diye
vakit bulamıyorum hiçbişeye.suan uyuyo olan vaktimi nette harcıyorum
![]()
ay kızlar cvplarınız için tesekkürler.ne bileyim forumda yok zararlı gerek yok falan diorlardıda bende soğudumdaha doğrusu sünnetten sonra doktorumuz ağrı kesici minoset surup vermişti o 1 hafta boyunca ne devitini nede kan ilacını içirdim.aklımca ilaçlar karısıp reaksiyon vermesin diye
ne bilim işte doktor kesildim oğlumun basına bu net olmasa bu bebeler nasıl büyürdü ola
sizi okuyunca rahatladım.zaten hep moral buluyorum yasadığım seylerin aynısını sizlerden duyunca tek değilmişim diorum.bi ben yemek yapamıorum sanıodum.oğlum sürekli kucak istiyo ne oturabilirsin nede bişey.fırsatını bulduğum an parca parca yapıp birleştiriyorum yemeğin tamamını
valla bu ev kadını olmak ne zor.önceden can sıkıntısından ölüodum akşam olsada esim gelse yemek yesek sohbet etsek dısarı cıksak diye.suanda gelsin diye ölüyorum ama oğlumu 5 dk tutsun diye
vakit bulamıyorum hiçbişeye.suan uyuyo olan vaktimi nette harcıyorum
![]()
hepimiz aynıyız hayatım
yürütecimiz geldi kızım uyansında çekeyim çok kullanışlı hem mama sandalyesi , hem yürüteç hem salıncak oluyor harika ya iyi ki almışım![]()
hepimiz aynıyız hayatım
yürütecimiz geldi kızım uyansında çekeyim çok kullanışlı hem mama sandalyesi , hem yürüteç hem salıncak oluyor harika ya iyi ki almışım![]()