Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar herkese günaydın..libyanacım ve hemserim karakızcım sizi oyladım:16: doğru bi karar vermiş site yöneticileri sizi secerek.ya kızlar bişi soracam devit ve kan ilacını hergün atlamadan veriyormusunuz düzenli bi şekilde

kızlar herkese günaydın..libyanacım ve hemserim karakızcım sizi oyladım:16: doğru bi karar vermiş site yöneticileri sizi secerek.ya kızlar bişi soracam devit ve kan ilacını hergün atlamadan veriyormusunuz düzenli bi şekilde

günaydın. şahsen ben baştan berii ikisini de hiç vermedim.

günaydın...bnde biraz önce attım oyumu .ben düzenli bi şekilde her sabah oğluşun altını degiştkten sonra veriyorum ilaçları canım.:34:

bende oyladımm bendee hadii hayırlıısıııı :16:

günaydın canım teşekkür ederiz :1: ben devit veriyorum ama kan ilacını hiç vermedim nedir o öyle tadı irençç :5: kuzucum nasıl içsin :5:

oyumu attım kızlar size hadi hayırlı olsun:32::34:

bende oyladımm bendee hadii hayırlıısıııı :16:

teşekkürler kızlar :24::9: seçilirsek libyanayla hepinize mama sandalyesi :9::9:

ben de bugün ;şehriyeli yeşil mercimek çorbası, fırında baharatlı patates ,ızgara tavada köfte, domatesli pilav, mevsim salata yaptım
eşim bayıldı, "eski günlerdeki gibi" dedi..:9:
oğlumuz yokken çeşit çeşit yemekler yapardım, vakit boldu tabii
şimdi 1-2 çeşitle geçiştiriyorum hatta bazen yemek bile olmuyo:1:tembellik yapıyorum biraz galiba

hepimiz aynıyız hepimiz busmaiyizzz :3::9::9:

yemek yapmaya bayılırım akşam 1,30da sabah kalkamıyorum diye eşime tavuk sote yaptım sabah kahvaltısına :9:

sabah gözümü bi açıyorum eşim kalkıyor bi bakıyrum üniformasını giymiş bi bakıyorum öpüyor çıkıyor :9:

ben bu ay hesapladı 170 tl dışarda yemek yemişiz :18: evde 170 tl ye neler yapardım neler oyyy pis ben :9:

ümraniye çok geniş bi bölge,, neresinden bakacaksınız acaba?
abimler ve kuzenler çakmak mahallesinde oturuyor, çok yeni ve gelişen bi bölge..
onlar memnunlar.. benim gördüğümse toplu taşımanın kısıtlı ve ilkel boyutta olması.. :19:
ataşehirin dibi, cix bölge ya, herkes arabasıyla.. :51:

benim kiz ilköğretimde baslayacagi için ilkokul da önemli bilge soyak varmış orda o taraflar ola bilir aslında site istiyorum ama soyak mesela 1500 tl ben 1000 tl yi geçmek istemiyorum

Bende düzenli bir şekilde veriyorum canım ama o demir damlası öldürüyor beni.Kaşığa damlatıp veriyorum ama benim kız sürekli tükürüyor.Direk ağzına damlatayım dedim oda olmadı onuda tükürüyor.Bişeylerin içine karıştırsammı diye düşünüyorum ama o zamanda yiyecekten tiksinecek diye endişeleniyorum.Zaten şuana kadar sadece elma püresi tattırdım 2 kaşık başkada bişey vermedim.Bugün havuç suyu tattırayım diyorum.Zaten yarında doktor kontrolümüz ve rota aşımız var o zaman ek gıda meselesini doktora soracağım.

Kızlar siz hep cam rendemi kullanıyorsunuz.Şartmı yani? Ben oğlumda hiç kullanmamıştım bunda kararsız kaldım.Zaten pek çok mamasında rondo kullanmak zorunda kalacağız.Bir şekilde metal değecek yani.

Kızlar siz hep cam rendemi kullanıyorsunuz.Şartmı yani? Ben oğlumda hiç kullanmamıştım bunda kararsız kaldım.Zaten pek çok mamasında rondo kullanmak zorunda kalacağız.Bir şekilde metal değecek yani.

siz bilirsiniz olabilir

sen cam rende kullanıyormusun karakız

ben geçen aldım ama hemşire bana dediki ortadan elmayı kes mesela kaşıkla çay kaşığı felna ver azına dedi aynı rende gibi olur dedi tabi elmayı böyle kaşıkla ezip suunu çıkartıp vermek gerekiyor

Bende düzenli bir şekilde veriyorum canım ama o demir damlası öldürüyor beni.Kaşığa damlatıp veriyorum ama benim kız sürekli tükürüyor.Direk ağzına damlatayım dedim oda olmadı onuda tükürüyor.Bişeylerin içine karıştırsammı diye düşünüyorum ama o zamanda yiyecekten tiksinecek diye endişeleniyorum.Zaten şuana kadar sadece elma püresi tattırdım 2 kaşık başkada bişey vermedim.Bugün havuç suyu tattırayım diyorum.Zaten yarında doktor kontrolümüz ve rota aşımız var o zaman ek gıda meselesini doktora soracağım.

canm saglık ocagı demir ilacını sevmezse bikaç damla mandalina damlatıp verebilirsin gene içmezse gel başka bi demir ilacı yazsın doktorunuz dedi ben kaşıkla veriyorum yalamasına izin vermeden kaşığı döküorm hemen gidiveriyo oyüzden hiç tükürmüyo geri..cam rende ben şahsen kullanıyorum şimdiye kadar rondalık bi işim olmadı belki ilerde rondada kullanırım zaten daha sebzelere gecmedk haftaya salı doktora gtcez ozamn sorucam bnde ek besinleri..bakalım nedicek:34:

ay kızlar cvplarınız için tesekkürler.ne bileyim forumda yok zararlı gerek yok falan diorlardıda bende soğudum:9: daha doğrusu sünnetten sonra doktorumuz ağrı kesici minoset surup vermişti o 1 hafta boyunca ne devitini nede kan ilacını içirdim.aklımca ilaçlar karısıp reaksiyon vermesin diye:68: ne bilim işte doktor kesildim oğlumun basına bu net olmasa bu bebeler nasıl büyürdü ola:32: sizi okuyunca rahatladım.zaten hep moral buluyorum yasadığım seylerin aynısını sizlerden duyunca tek değilmişim diorum.bi ben yemek yapamıorum sanıodum.oğlum sürekli kucak istiyo ne oturabilirsin nede bişey.fırsatını bulduğum an parca parca yapıp birleştiriyorum yemeğin tamamını:9: valla bu ev kadını olmak ne zor.önceden can sıkıntısından ölüodum akşam olsada esim gelse yemek yesek sohbet etsek dısarı cıksak diye.suanda gelsin diye ölüyorum ama oğlumu 5 dk tutsun diye:47: vakit bulamıyorum hiçbişeye.suan uyuyo olan vaktimi nette harcıyorum:1:

ay kızlar cvplarınız için tesekkürler.ne bileyim forumda yok zararlı gerek yok falan diorlardıda bende soğudum:9: daha doğrusu sünnetten sonra doktorumuz ağrı kesici minoset surup vermişti o 1 hafta boyunca ne devitini nede kan ilacını içirdim.aklımca ilaçlar karısıp reaksiyon vermesin diye:68: ne bilim işte doktor kesildim oğlumun basına bu net olmasa bu bebeler nasıl büyürdü ola:32: sizi okuyunca rahatladım.zaten hep moral buluyorum yasadığım seylerin aynısını sizlerden duyunca tek değilmişim diorum.bi ben yemek yapamıorum sanıodum.oğlum sürekli kucak istiyo ne oturabilirsin nede bişey.fırsatını bulduğum an parca parca yapıp birleştiriyorum yemeğin tamamını:9: valla bu ev kadını olmak ne zor.önceden can sıkıntısından ölüodum akşam olsada esim gelse yemek yesek sohbet etsek dısarı cıksak diye.suanda gelsin diye ölüyorum ama oğlumu 5 dk tutsun diye:47: vakit bulamıyorum hiçbişeye.suan uyuyo olan vaktimi nette harcıyorum:1:

hepimiz aynıyız hayatım :9:

yürütecimiz geldi kızım uyansında çekeyim çok kullanışlı hem mama sandalyesi , hem yürüteç hem salıncak oluyor harika ya iyi ki almışım :31::29:

aynen canm burdaki paylaşım çok faydalı hepimiz için sorunlar ortak olunca insan bi nebze rahatlıyor birbirimize verilen tavsiyelerde ayrı güzel zaten evlere tıkıldık kaldık burdaki paylaşım o iyi oluor kafamda dagılıor vala.yemek konusu öle canm yaa bi yemegi yapmak için yanına belki en az 5kere gidip gelıorm bazende pusetine koyuorm yanıma alıorm ordan oraya veledi taşımakta zor oluo maşalah agırlar:9::nazar::emir_bebek: böle böle 5ay gecti zaten yakında emeklerler kendileri gider gelirler artık yorulmayız :1::9: eskiden eşimi dört gözle beklerdim bnde sohbet muhabbet olsun diye şimdi vala 8gözle beklıom diyim sana:9: azcık oğluşla ilgilensn diye ahhh ahhh böle böle 5ay gecti bile vala...:9:

hepimiz aynıyız hayatım :9:

yürütecimiz geldi kızım uyansında çekeyim çok kullanışlı hem mama sandalyesi , hem yürüteç hem salıncak oluyor harika ya iyi ki almışım :31::29:

tam şimdi ben sorucaktım yürüteç geldimi diye vala agzımdan aldın hadi güle güle kullan canım :9: koy bakalm fotoları yorumlarınıda beklıorm belki bende düşünebilirim almayı özelliklerini anlatırsan sevinirim şekerim:34:

Back
X