Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

annem geldı de ole yapabıldım yoksa mümkünmü
devıt ve kan ılacının yararlarını burdan ogrendım bızım ebe hıc solemıyo valla
okuldakı basarısını bıle etkılıyomus
bılsem duzenlı verırdım
artık duzenlı verırım 8 damla
ebe saç dokulmesı ıcın zınco içebılırsın dedı çok ıyı gelıyomus
eczaneden vıtamın hapıymıs
emızrdıgım ıcın hap kullanmaktan cekınıyorum

hamileliğimde bile vitaminleri zor içtim çogu zaman içemedim bile zinco iyi gelsede kullanabilcegmi sanmıorm ilaç içmekten nefret edıorm ben yaaa:30: demir ilacı evet faydalımış çokk sende ihmal etme canım ben şimdiye kadar 1gün bile aksatmadım..8damla demişsin kilosuna göre verıoz bilıosn dmi kaç kiloysa okadr damla

sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz

annemin dediği büyüdükçe uykuları azalır 5dkkada bir bile uyanacak :50:

kan/demir damlasını kan değeri iyi olan bebeklerin kullanması iyi değilmiş önce tahlil yaptırmakta fayda var

gecmiş olsun..2ay önce bende grip olmuştum çok fenaydım hemde ama maske kullanmamıştım ona ragmen bulaşmadı anne sütü gerçekten bebekleri koruyormş işallah sende bebegne bulaştrmadn iyileşrsn insan bebegine hasret kalıo hastayken..bol bol limonlu ıhlamur içiodm belki 5bardak limonlarıda yıodm ilaç içmeden 3 güne baya toparlamştm sende iç canım.

Sğl cnm inş yavruma geçmez ben emzirmeden emzirmeye kucağıma alıyorum zaten annem geliyor her gün emziriken de maskeyle emziriyorum ıhlamur c vitamini sürekli alıyorum bugün biraz daha iyiyim

Cok gecmis olsun cnm hem cocuklu hem hastalik zor oluyor. Allah sifa versin. evet bursa li olarak sabah baktim bembeyaz hala daha yagiyor cok guzel ben bu havada cikip gezmeyi cok severdim carsilarda ama eve kapandim artik

Sğl cnm evt bu sabah kızımı okula geçirirken başlamıştı öğlen her yer bembeyazdı şimdi de durmadan yağıyor dediğin gibi bende çok severim karda gezmeyi bebişlerle zor artık sağlık olsun onlar sağ olsunlarda bi kaç sene dişimizi sıkıcaz artık

kızıma çift taraflı bebek arabası almıştık.KANZ di markası.
sonrada babyhope baston puset almıştık.fiyatıda uygundu.
yürümeye başlıyorlar ama çabuk yoruluyorlar.hafif pusetler
çok kullanışlı oluyor.
bence de.. mutlaka alıcam..
baby max baktım bir iki tane, kraftın yan ürünü..
krafttan da bi model var.. aklımda..
aslında yengem bu alanda en iyisi dedi inglensia aldı..
piyasada 400e yakın fiyatı, unkapanı saraçhane de (istanbullular bilir, köprünün altında) 250ye almış..
yakın olanlar baksın, eşime bi söyleyeyim, belki o da gidip alır oradan..

Allah kabul etsin tatlım..:16: Bende bu konuyu eşimle bir konuşayım.. bakalım ne diyecek.. Bende vakitlice bitirmek istiyorum çünkü..:31:

Sabah namazına kalktığımızda kar yağdığını gördüm dedim herhalde çok tutmaz bu kar.. ama sabah hemen cama koştum birde baktım heryer bembeyaz olmuş.:30:küçücük kız çocuğu gibi çok mutlu oldum..:16::16:
Dışardaki insanlar şuan böyledir herhalde..Eki Görüntüle 582502 Eki Görüntüle 582503
eskilerin bi lafı var..
'o ki gördüm boyunu, hem düştüm hem bayıldım.. (boyunu posunu görünce aşık olmuş, düşmüş bayılmış :1:)
o ki duydum huyunu, hem os...dum, hem s.çtım. (huyunu öğrenince de korktum, endişelendim :17:)
teşbihte hata olmaz, laf böyle yani..

ben de çocuk gibi sevindim karı görünce..
sonra o kıpırtı yerini endişeye bıraktı:9:

herkese meerhabaaa
bugun evi süpürdüm doğumdan sonra saçlarım dökülüyodu halılar hep saç kılı olmuş :)
vileda ile yerlerı sildim banyoyu temizledim
çamaşırları attım makineye
bulaşıklarıda attım
banyo yaptım saçlarımı kuruttum
gene bi sürrüüü döküldü :(
yemeğimi yapıcam bırazdan domatesli kabak yemegı :) yanına pilav
oğlanın altını degıstırdım emzırdım uyuttum
çayımı aldım hemen kkye :)
ole rahatladımkı üzerimden buyuk yük gitti
eşimde yarın izinli gündüz kvlere gidelim dedı
ıyı dedım bende aslında gıtmek ıstemıyorum
kadına bı turlu ısınamadım ben neyapsam tersını öneriyo bana
unıbabyın ıslak mendıllerıne alkollu onlar dedı gecen gun :)
neyse oğluşumda 2 gündür kaka yapmıyodu az once yaptı
ohh bende rahatladım süreklı aklımdaydı
kan ılacımı yapmamasına sebep oluyo acaba bugun vermedım yaptı
bu kan ılacını vermessek nasıl olur
verdıgımızde ne yararı oluyo
kafam karışık :(
oooh, hamarat kadın belli oluyo bak:34:
ben de geçen cuma silip süpürdüm..
evi inceden temizleyince, ferahlıyor içim, resmen mutlu oluyorum..
gelin görün şu an savaş alanı gibi.. temizliğe temiz de, çok dağınık:37:

ahh ahh 9 damla verdim şimdi 8 damlasını nerdeyse kustu ben verdim ksutu 6 7 dalasını içmiştir :5:
birde ağzını kitliyor arkasından elma armut verdim pedutusada böyle yapıyor ama calpolu şap şup içiyor :26:
senin zilli fazla akıllı heaa!!!:23:

Mrb arkadaşlar 3 gündür çok hastayım grip ve bronşit oldum mecburen antibiyotik kullanıyorum allah tan annem gelip gidiyor hergün oğlumu maskeyleyle emziriyorum inş en kısa zamanda toparlanırım oğlumu öpmeyi koklamayı özledim bu arada bugün Bursa'ya ilk kar yağdı inş rahat sağlıklı bi kış geçiririz hepimiz bebişlerimizle
çok geçmiş olsun.. annen yanındayken olabildiğince dinlen..
sadece ilaçla geçmez bu hastalıklar.. çorba, ıhlamur, zencefil, ballı, nane-limonlu içecekler iç:ssz:

Sğl cnm evt bu sabah kızımı okula geçirirken başlamıştı öğlen her yer bembeyazdı şimdi de durmadan yağıyor dediğin gibi bende çok severim karda gezmeyi bebişlerle zor artık sağlık olsun onlar sağ olsunlarda bi kaç sene dişimizi sıkıcaz artık

Amin cnm amin sikariz tabi disimizi napalim herkes geciyo bu donemlerden okula basladigi gunleride gostersin allajim

[video=youtube;l0-7wPg2qpA]http://www.youtube.com/watch?v=l0-7wPg2qpA[/video]

karlar düşer
düşer düşer ağlarım
hep ismini
hep ismini anarım :24::24::24:

Mrb arkadaşlar 3 gündür çok hastayım grip ve bronşit oldum mecburen antibiyotik kullanıyorum allah tan annem gelip gidiyor hergün oğlumu maskeyleyle emziriyorum inş en kısa zamanda toparlanırım oğlumu öpmeyi koklamayı özledim bu arada bugün Bursa'ya ilk kar yağdı inş rahat sağlıklı bi kış geçiririz hepimiz bebişlerimizle
Çok geçmiş olsun canım.. Allah Şafi ismiyle şifa versin..:16: Sabah yaklasık 6 dan beri İstanbulda da kesintisiz kar yağışı var.. çok şaşırtıcı benim için istanbulda bu kadar kar görmek..:30:

Çok geçmiş olsun canım.. Allah Şafi ismiyle şifa versin..:16: Sabah yaklasık 6 dan beri İstanbulda da kesintisiz kar yağışı var.. çok şaşırtıcı benim için istanbulda bu kadar kar görmek..:30:
libyanaaaaaaaaaaaaaaaaa:52:
profildeki resim elif mii?
Yaradana kurban.. maşallah maşallah.. :nazar:

Amin cnm amin sikariz tabi disimizi napalim herkes geciyo bu donemlerden okula basladigi gunleride gostersin allajim

Amin cnm kızımda da hep ay emeklesin ay yürüsün ay konuşsun okula başlasın derken şimdi boyunca kızım var arkama dönüp bakıyorum da ne kadar çabuk geçmiş zaman şimdi oğlum için aynı şeyleri söylüyorum ama büyüdüklerinde de küçüklüklerini özlüyor insan rabbim sağlık sıhhat versin hepimizin evlatlarına

Amin cnm kızımda da hep ay emeklesin ay yürüsün ay konuşsun okula başlasın derken şimdi boyunca kızım var arkama dönüp bakıyorum da ne kadar çabuk geçmiş zaman şimdi oğlum için aynı şeyleri söylüyorum ama büyüdüklerinde de küçüklüklerini özlüyor insan rabbim sağlık sıhhat versin hepimizin evlatlarına

eşim birkaç gündür şöyle diyo
'ayşeciğin en tatlı zamanı sanırım..
hiç büyümese ne güzel olurdu.. :16:'

geçen senenin ilk karı istanbula düştüğünde Ömür göbişimde daha küçüktü.. bugun paşam ilk defa kar gördü ..
kötü bir gündü Ömür hastalandı hiçbi yerde taksi yokkk battaniyeye sardım yolda bekledik bi taksi geldi hastaneye gittik cüzdanımı evde unutmuşummm cocugun kımliği yokkkkkk
neyse hastanede bişey demediler zaten tanıyorlar da .. muayne etti dr ömürü ciğerlere inmemiş ama güzel bi üşütmüş dediii..
8410 gram:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:68 cm
yürüteç kullanmıcaksın dedi. kan ilacı aşırı kabızlık yapar dedi ..
diş çıkmasına daha var dedi.. ilaç yazdı cartt curttt eve dönene kadar anam dinim ağladı .. yollar kapalı taksi yok eve geldikk ayaklarım su içindeee ömür kucagımda
yani hoş bir gün degildi beslenme listesi verdi dr bana .. bişeler yazmışşş öyle.. ben daha güzel besliyorum cocugu listeye göreee:15:

çocuklar uyudu.çayımı aldım geldim.

çay terap gibi geliyor valla:ssz:

Son düzenleme:
Back
X