Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar hepinize merhaba:16:
yine eslerden acılmıs konu.valla önceden üzülüyordum bi benim esimmi böle diye ama sizleride görünce tek olmadığımı anlıorum.hamileyken ve doğumdan sonraki 1 ay hayat bana endeksliydi sonrasını sormayın....annen corabını giydirememişmi,annen seni acmı bıraktı,AN-NE-Sİİİİ NER-DE-SİNNNN ,lavobaya giriyorum benimi bekledin bütün gün dio,bi yere gidecek oluyoruz oğlumun üstü bası cantası derken ancak hazırlanıyorum bu arada kendime özen yok saclar tepeden topuz bi pantolon,ona rağmen oğlum nerde bu annen sanki düğüne gidioz diyo,kucağında gezdiriyo neymiş arkalarında gezecekmişim emziği düşünce verecekmişim onlardan daha önemli işim olamazmıs .daha neler neler en son gecen gün oğlum kudurdu uyumuyo illede kucak dio bende ne sırt kaldı ned bel biraz yardımcı ol diorum ''bütün cocuklar bölemi büyüyo sanki bi sen doğurdun' dedi.ne kadar üzüldüm anlatamam bidaha dokunmucaksın o cocuğa dedim o günden sonra ne olduysa yardımcı olmaya basladı.masallah sübhanallah diyim:nazar: benim esimde karadenizli ama bunun yöreyle alakası yok erkeklik geniyle alakası var.Kadınlık annelik böle bişey.biliyomusunuz doğumda bi kadının cektiği sancılara ,8 erkeğin gücü biraraya gelse ancak dayanabilirmiş.

kırk binkere maaşalalh :nazar:
benim eşimde zonguldak karadeniz ereğlili damar vardır inat ama evimin işini yapar gece 1 de çamaşır astı bebişimin kıyafetlerini giydirir kahvaltı hazırlıyor bu aralar yemek yenir hemen sofrayı toplar :12::127::132::77::78:
Tomy Yıldızlı Rüyalar - e-bebek.com
kullanan var mi kizlar yorumlarda pek methedilmis.

canım bunda çocuklar uyumuyormuş cin gibi oluyrlarmış ben çok araştırdım

kırk binkere maaşalalh :nazar:
benim eşimde zonguldak karadeniz ereğlili damar vardır inat ama evimin işini yapar gece 1 de çamaşır astı bebişimin kıyafetlerini giydirir kahvaltı hazırlıyor bu aralar yemek yenir hemen sofrayı toplar :12::127::132::77::78:

ay sana masallah diyim ilknurcum:16:hemserim
yardım sart cocuk tek büyümüyor
kızlar uyku eğitimini ne yapıyorsunuz.gündüz bişey yokda akşam canım cıkıyo kucağımda gezdirip omzumda uyutmaktan.emziği ağzına verip beşiğine yatırdığımda uyuduğu günleri görürmüyüm ola:19:

Bizde dun annemle carsiya ciktik elifide aldik ama bebel arabasiyla kostur kostur usmesin diye mahvolduk bizi avm paklar bu havalarda ama sirf mama sandalyasi bakmak icin ciktim carsida uyguna bulurum diye aldik bi tane kizim sevdi ayaklarini sallayip duruyo icine oturtunca

Camino Camino 4059 Mama Sandalyesi Kırmızı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
bunu aldik tipkisinin aynisi carsida 150 tl

rengi çok tatlı güle güle kullanın

kızlar hepinize merhaba:16:
yine eslerden acılmıs konu.valla önceden üzülüyordum bi benim esimmi böle diye ama sizleride görünce tek olmadığımı anlıorum.hamileyken ve doğumdan sonraki 1 ay hayat bana endeksliydi sonrasını sormayın....annen corabını giydirememişmi,annen seni acmı bıraktı,AN-NE-Sİİİİ NER-DE-SİNNNN ,lavobaya giriyorum benimi bekledin bütün gün dio,bi yere gidecek oluyoruz oğlumun üstü bası cantası derken ancak hazırlanıyorum bu arada kendime özen yok saclar tepeden topuz bi pantolon,ona rağmen oğlum nerde bu annen sanki düğüne gidioz diyo,kucağında gezdiriyo neymiş arkalarında gezecekmişim emziği düşünce verecekmişim onlardan daha önemli işim olamazmıs .daha neler neler en son gecen gün oğlum kudurdu uyumuyo illede kucak dio bende ne sırt kaldı ned bel biraz yardımcı ol diorum ''bütün cocuklar bölemi büyüyo sanki bi sen doğurdun' dedi.ne kadar üzüldüm anlatamam bidaha dokunmucaksın o cocuğa dedim o günden sonra ne olduysa yardımcı olmaya basladı.masallah sübhanallah diyim:nazar: benim esimde karadenizli ama bunun yöreyle alakası yok erkeklik geniyle alakası var.Kadınlık annelik böle bişey.biliyomusunuz doğumda bi kadının cektiği sancılara ,8 erkeğin gücü biraraya gelse ancak dayanabilirmiş.

Ayy ay ayni ayni o ANNEEESİİİİ NERDESİİİN cocuk aglio olayi bizdede var bende BABAASİİİİ AZ BAKİVER lavobodauom diye bagiriyorum sonra seni ozlemis annesi deyip kucagima koyup yatmaya devam.:41: sabahtan aksama kadar benle zaten bu cocuk ozlese seni ozlemistir diyorum tabi bunlar oyle bagris cagris degil sakayla karisok oluyo aama dogru ne sirt kaliyo ne bel valla

oy maşallah, boyuna bak, 70 cmmm:16:
ama doktoruna katılıyorum. benim kızım 4. ay 6400grdı.
5. ay gitmedik, 15 ocakta gidicez 6. ay kontrolune,
bu sabah kucağıma alıp çıktım tartıya..7 kg görünüyor.. :14:
tabi gram gram ölçemedim ama yine de zayıf..
püre verdim ama, pek istekli değil.. 2-3 çorba kaşığı yiyor.
ardından emiyor. sütlü pirinçli veriyorum 3 ölçek yani 90 ml. onu da zorla..
yine emmek istiyo.. bilmiyorum ne olacak:25:

cena kızın inşallah fazla zorlamaz seni ek gıda konusunda.

bacım ben size yazdım kaç kere az erken başlayın diye.

ilk altı ay sadece anne sütü olunca maalesef iştahsız ve inatçı

oluyor bebekler.çevremde çok gördüğüm için.ben ikisindede 4.ayda

geçtim ek gıdaya.kavanozdaki pürlerde ver istersen onları bebekler daha çok seviyorlr:55:

ay sana masallah diyim ilknurcum:16:hemserim
yardım sart cocuk tek büyümüyor
kızlar uyku eğitimini ne yapıyorsunuz.gündüz bişey yokda akşam canım cıkıyo kucağımda gezdirip omzumda uyutmaktan.emziği ağzına verip beşiğine yatırdığımda uyuduğu günleri görürmüyüm ola:19:

canım hemşerim :16: vallahi öyle ben demin çocuğu emzirdim yattı kedi kendine uyudu benim çocuk doğduğundan beri kendi kendine uyuyordu yavrum arada bir bana ihtiyacı olup munzurluk ypıp dizimde salladığımda da uyuyor ama genelde kendi uyuyor çok şükür . ama 00,24 buluyor gece uyuması geriye anneannesine gidicez yarın orda çekeriz inşallah kayseri havası yarar belki :9:

Canan çok üzüldüm çok geçmiş olsun biran önce toparlar insaallah ishali icin muz patates pirinc verebilirsin.
Karakiz sinavin guzel gecer insaallah iyi yolculuklar

Casual marka mama sandalyemiz 179.90 tl gitti gidiyor kargo bedava.ama kaliteli guzel.cift tepsili.tepsi ayari var.koltuk ayari var.frenli tekerlek.silinebilen kumaş.katlanabilio.

canım hemşerim :16: vallahi öyle ben demin çocuğu emzirdim yattı kedi kendine uyudu benim çocuk doğduğundan beri kendi kendine uyuyordu yavrum arada bir bana ihtiyacı olup munzurluk ypıp dizimde salladığımda da uyuyor ama genelde kendi uyuyor çok şükür . ama 00,24 buluyor gece uyuması geriye anneannesine gidicez yarın orda çekeriz inşallah kayseri havası yarar belki :9:

gel gel canım burası bahar gibi.günlük güneşlik birazdan oğlusumu gezdircem arabayla biraz.ocak ayında bu hava bilemiyorum yani rabbim büyük

Ayy ay ayni ayni o ANNEEESİİİİ NERDESİİİN cocuk aglio olayi bizdede var bende BABAASİİİİ AZ BAKİVER lavobodauom diye bagiriyorum sonra seni ozlemis annesi deyip kucagima koyup yatmaya devam.:41: sabahtan aksama kadar benle zaten bu cocuk ozlese seni ozlemistir diyorum tabi bunlar oyle bagris cagris degil sakayla karisok oluyo aama dogru ne sirt kaliyo ne bel valla

bende aynen senin gibi yapıyorum artık BABASIIII EMZİĞİNİ VERİRMİSİN,BABASIIII SENİ ÖZLEMİŞ:9::9::9::9:
24 saat zaten bizim koynumuzdalar.azcık baksınlar yok öyle hazır cocuk

gel gel canım burası bahar gibi.günlük güneşlik birazdan oğlusumu gezdircem arabayla biraz.ocak ayında bu hava bilemiyorum yani rabbim büyük

valla işin aslı bende tırsmıyor değilim ben kar görmedim istanbulda :53:

bende aynen senin gibi yapıyorum artık BABASIIII EMZİĞİNİ VERİRMİSİN,BABASIIII SENİ ÖZLEMİŞ:9::9::9::9:
24 saat zaten bizim koynumuzdalar.azcık baksınlar yok öyle hazır cocuk

eşime diyorum kocacım bir tane daha yapalımmı hamile olmak çok güzeldi adam hadi iyi gecelr diyor arkasını dönüyor :52:

libyanammmmm sana hava atmak olmasın benim 2.paketim geldi herobabyden :52::9::9:

günaydın anneler ve melekleri nasılsınız iyisiniz inşallah
biz çok şükür :39:

yarın uçak yolculuğumuz var :10:(babamız kuduruyor çocuk bile 4 kez bindide ben binemedim diye ) :52::9:
izin al sende gel bin diyorum yok işi yoğun devletin güvenliği bundan soruluyor :9:

inşallah sınavım iyi geçer bu arada sınava girecek arkadaşlara başarılar :29::7:

inşallah canımm ne zaman sınavınn?? sen bebişi bırakıp nasıl gidiceksin eğitime bildiğim kadarıyla öyle günlük gidiş geliş yok

kızlar facede görmüştüm bi karikatür şöyle diyodu..

bebek ağladığında neden ağlıyor diye düşünene "ANNE"
bu çocuk seni istiyor diyerek anneye uzatana da "BABA" denirr :9::9::9:

inşallah canımm ne zaman sınavınn?? sen bebişi bırakıp nasıl gidiceksin eğitime bildiğim kadarıyla öyle günlük gidiş geliş yok

kızlar facede görmüştüm bi karikatür şöyle diyodu..

bebek ağladığında neden ağlıyor diye düşünene "ANNE"
bu çocuk seni istiyor diyerek anneye uzatana da "BABA" denirr :9::9::9:

cumartesi pazar canım sınavım çok sağol inşallah kolay geçer :9: ben aöf 3.sınıftaym . polisliğemi nasıl bırakıp gitcem zaten tek okul istanbulda e bizim evede yakın cumartesi pazar evci izni var hafta içi görüşemicem 2014 de bitiyro okulum zaten yavrum en az 2 yaşında olur :5: ama ben 7 senedir bu anı bekledim :14::5::5:

Canan çok üzüldüm çok geçmiş olsun biran önce toparlar insaallah ishali icin muz patates pirinc verebilirsin.
Karakiz sinavin guzel gecer insaallah iyi yolculuklar

Casual marka mama sandalyemiz 179.90 tl gitti gidiyor kargo bedava.ama kaliteli guzel.cift tepsili.tepsi ayari var.koltuk ayari var.frenli tekerlek.silinebilen kumaş.katlanabilio.
tekrar hayırlı olsun iyi günlerde
güzel güzel yemekler yesin bebişin inşallah..
canım link verebilirmisinn :10:

eşime diyorum kocacım bir tane daha yapalımmı hamile olmak çok güzeldi adam hadi iyi gecelr diyor arkasını dönüyor :52:

:1::1: çokk güldüm heee

ama var yaa şaka bi yana geçen ay ayın 29 unda
adet olmuştum bugün ayun 3 ü tık yokk
çokk korkuyorum yaaaa:25::25:

tekrar hayırlı olsun iyi günlerde
güzel güzel yemekler yesin bebişin inşallah..
canım link verebilirmisinn :10:

:1::1: çokk güldüm heee

ama var yaa şaka bi yana geçen ay ayın 29 unda
adet olmuştum bugün ayun 3 ü tık yokk
çokk korkuyorum yaaaa:25::25:

ciddimi diyorsun :53: hamiellik testi vereyimmi evde 2 tane var :52::9: delimisin gitsene korunmuyormusunuz

cumartesi pazar canım sınavım çok sağol inşallah kolay geçer :9: ben aöf 3.sınıftaym . polisliğemi nasıl bırakıp gitcem zaten tek okul istanbulda e bizim evede yakın cumartesi pazar evci izni var hafta içi görüşemicem 2014 de bitiyro okulum zaten yavrum en az 2 yaşında olur :5: ama ben 7 senedir bu anı bekledim :14::5::5:

anladım canım ben sandım ki şimdi başlıycaksın...
hakkında hayırlı olsun inşallah.Allah gönlündekini nasip etsin sana
ama tek okul istanbul değil sanırım kuzenim aydında almıştı...

Back
X