- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.806
- 598
kızlar hepinize merhaba
yine eslerden acılmıs konu.valla önceden üzülüyordum bi benim esimmi böle diye ama sizleride görünce tek olmadığımı anlıorum.hamileyken ve doğumdan sonraki 1 ay hayat bana endeksliydi sonrasını sormayın....annen corabını giydirememişmi,annen seni acmı bıraktı,AN-NE-Sİİİİ NER-DE-SİNNNN ,lavobaya giriyorum benimi bekledin bütün gün dio,bi yere gidecek oluyoruz oğlumun üstü bası cantası derken ancak hazırlanıyorum bu arada kendime özen yok saclar tepeden topuz bi pantolon,ona rağmen oğlum nerde bu annen sanki düğüne gidioz diyo,kucağında gezdiriyo neymiş arkalarında gezecekmişim emziği düşünce verecekmişim onlardan daha önemli işim olamazmıs .daha neler neler en son gecen gün oğlum kudurdu uyumuyo illede kucak dio bende ne sırt kaldı ned bel biraz yardımcı ol diorum ''bütün cocuklar bölemi büyüyo sanki bi sen doğurdun' dedi.ne kadar üzüldüm anlatamam bidaha dokunmucaksın o cocuğa dedim o günden sonra ne olduysa yardımcı olmaya basladı.masallah sübhanallah diyimbenim esimde karadenizli ama bunun yöreyle alakası yok erkeklik geniyle alakası var.Kadınlık annelik böle bişey.biliyomusunuz doğumda bi kadının cektiği sancılara ,8 erkeğin gücü biraraya gelse ancak dayanabilirmiş.
kırk binkere maaşalalh

benim eşimde zonguldak karadeniz ereğlili damar vardır inat ama evimin işini yapar gece 1 de çamaşır astı bebişimin kıyafetlerini giydirir kahvaltı hazırlıyor bu aralar yemek yenir hemen sofrayı toplar

Tomy Yıldızlı Rüyalar - e-bebek.com
kullanan var mi kizlar yorumlarda pek methedilmis.
canım bunda çocuklar uyumuyormuş cin gibi oluyrlarmış ben çok araştırdım