sağol canım valla tüm gerçeğiyle anlattım hatırlayınca bende güldüm o günleri acısıyla tatlısıyla geçti bitti çok şükür oğlum yanımda tek gerçek o
aminnnnn aminnnn dünyanın en güzel duygusu içinde bir can taşıdığnı bilmek eşime diyordum bazen doğmasın hep içimde kalsın ben biliyimki hep yanımda :) delisin diyordu bak şimdi özlüyorum
canım çok geçmiş olsun dedene bende 2 yıl evvel kaybettim dedemi 4 yıl felçli kaldı rabbim acılarından kurtardı çok sevimliydi dedemde ak sakallı gülyüzlü tontondu rabbim yattığı mekanını cennet eylesin inş
oğluşum daha iyi şükür ilaçlar işe yaradı dün halsizliği geçmişti oynaştık kuzumla erkenden uyudu
ben foruma girdiğim ilk gün dedim dinlemeyi anlatmayı seven varlıklarız tam benlikmiş burası diye
anladım canım allah gönlüne göre verir inşallah bende 2. ye cesaret edemiyorum uzun bir süre malum çalışınca çok zor
hey maşallah bi benmi eksiktim dün akşam
gelinliğin için üzüldüm canım ama boşver ben sakladımda noldu boşa yer kaplıyor bir daha içine girmek hayal artık :)
oh oh inş bakalım bekleriz bebiş haberlerini cesaretinden dolayı kutluyorum
bende çok benzerlerini yaşadım canım sinirlenmeyeceğimi bilsem anlatcamda şimdi sütüm kaçar oğluma yazık olur hiççççç aklıma getirmiyorum ah o kaynanalar yokmuuuuu
kıyamam kuzucuğa benimkide biberon tutar gibi memeyi kavrıyor iki eliyle uyanıkken ağzına sokup çıkarıyor elleriyle uyurkende eliyle okşuyor kuzum ya
dün gece noldu bu yavrulara bende sölemeye korktum nazar değer die ama herkesinki erken uyumuş ilginç bende 9 da uyuttum yatak odasında yanıma yatırdım ışığı söndürdüm çok uykusuzdum günlerdir azcık kendime gelirim dedim 1 saat anaaaa bi uyandım 12 saat ilaç saati geçmiş ilacını verdim kesin dedim uyancak uyumaz bi daha anam elimi yıkayana kadar uyumuş gecede bir 4 te uyandı bide sabah 7 de tü tü maşallah keşke hep böyle olsalar