Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gunaydin kizlar oglus uyuor bnde bi acilis yapim dedim.dun gecen aksamlara gore dha iyi uyudu nezamandr derin uyumiodm uyumusm dun erken yattik belkide ondandr 10a geliodu yattik diolar ya 10dan sora uyku pencerlri kapanir die dogruda olablr rastlantida neyse artik uykulatmz duzelse artik vala neiyi olur hazir oglus uyuken islenim bari...gun icinde gorusurz kizlar

size de günaydın ve hayırlı cumalar kızlar
evet arkadaşım gece 10 ile 3 arası büyüme hormonlarının en çok çalıştığı zamanmış ama oda da gece lambasının bile yanmaması iyimiş bende doğduğundan beri öyle alıştırdım

Ya harikasin cnm Allah gönlünüze göre vermiş çok duygulandım bi taraftan güldüm ne güzel yazmisin

sağol canım valla tüm gerçeğiyle anlattım hatırlayınca bende güldüm o günleri acısıyla tatlısıyla geçti bitti çok şükür oğlum yanımda tek gerçek o

ayyy gözlerim dolduu
çokk sevindim
Rabbim aratmasın kimseye

aminnnnn aminnnn dünyanın en güzel duygusu içinde bir can taşıdığnı bilmek eşime diyordum bazen doğmasın hep içimde kalsın ben biliyimki hep yanımda :) delisin diyordu bak şimdi özlüyorum :14:

sağol tatlım dedem 75 yaşında emekli çocuk doktoru.. alzheimer başlangıcı var diyorlar :43:ama hala eski bilgilerini hatırlıyor..
yumurtanın beyazını verme dedi mesela.. ah canım dedem benim

ben de anlatayım
evlendikten 6 ay sonra korunmayı bıraktım hemen hamile kaldım..maalesef boş gebelikti.. çok üzüldüm, bebek istedim ama nafile.. herkes bebek soruyordu çok bunalıyordum sorun bende olduğu için.. eşim bana çok destek oldu, o kadar mutsuzdum ki..adet düzensizliği polikistikover vardı bende.
2 sene hasret çektim her ay test yaptım. yumurtlama ilacı da kullandım olmadı.. bir gebelik daha oluştu ardından hemen düştü.. sonra 1-2 ay dinlenmek istedim. artık bebeğim olmayacağına inanmaya başlamıştım.. o arada olmuş, doktora öylesine kontrole gittiğimde keseyi gösterdi. ağladım sevinçten. eve gidene kadar dayanamadım hemen eşimi aradım .elimde ultrason resmi vardı. "bebeğimizin resmini getiriyorum "dedim. "dalga geçme büşraa" dedi. inanmıyorsan eve gel dedim. koşa koşa geldi ben eve varınca. gösterdim,sarıldık. hamileyken hep bebeğime tekrar birşey olursa korkusu vardı.. çok şükür olmadı,kavuştum bebeğime..:nazar:

çokk geçmiş olsun canım bir de şöyle düşün hasta oldukça bağışıklık sistemleri güçleniyor:nazar:

canım çok geçmiş olsun dedene bende 2 yıl evvel kaybettim dedemi 4 yıl felçli kaldı rabbim acılarından kurtardı çok sevimliydi dedemde ak sakallı gülyüzlü tontondu rabbim yattığı mekanını cennet eylesin inş

oğluşum daha iyi şükür ilaçlar işe yaradı dün halsizliği geçmişti oynaştık kuzumla erkenden uyudu

abooowwww çok kalabalığız bu akşam:7::7: kadın milleti fenaaaa:nazar::nazar:
evden çıkıp arkadaşlarıyla muhabbete gidemezse, oturduğu yerden laflamanın yolunu da bulurrrrr:21:

ben foruma girdiğim ilk gün dedim dinlemeyi anlatmayı seven varlıklarız tam benlikmiş burası diye :32:

yok o ben değildim başka bir arkadaş hatta gelsin bebeler korunmuyoruz falan yazmıştı çok gülmüştüm :9: ama ben şimdilik düşünmüyorum Allah nasip ederse tabiiki amenna ama benim bebeğim inanılmaz huysuz bi çocuk yani 10 saniye yanımdan ayıramıyorum 2.si de doğum çok zordu o tramvayı atlatamadım hala bile ama tabii tekrar istiyorum da hayırlı zamanda diyelim inşallah...

anladım canım allah gönlüne göre verir inşallah bende 2. ye cesaret edemiyorum uzun bir süre malum çalışınca çok zor

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 1 ziyaretçi)
cena, ozlemcr, Minita+, borntobemother, fatmazra, busmai+, pinkprinces+, KaRaKiZ3834+,
gsbaran, feyzabilal+, ksezgin, gulumser987, Libyana26+, kupaas:124:

benim gelinliğim şeffaf giysi kılıfındaydı..
taşınırken kayboldu (!):14::14::14:
bi duvağı kaldı, onu da ayşecik için saklıyorum:43:

:42::43:

hey maşallah bi benmi eksiktim dün akşam
gelinliğin için üzüldüm canım ama boşver ben sakladımda noldu boşa yer kaplıyor bir daha içine girmek hayal artık :)

aaa süper bir fikir baba -oğul aynı takımı almak.. aşortman doğrusu dermişim:1: doğrusu eşofman

evet o "gelsin bebeler" diyen benim:1: zati 3 senede kavuştum oğluma, 3-4 tane daha istiyorum hiççç vakit kaybetmeye niyetim yokkk kalabalık aile gibisi var mı

oh oh inş bakalım bekleriz bebiş haberlerini cesaretinden dolayı kutluyorum

Oku oku bitmedi :)) ancak yaziyorum.Valla ben esime ve ailesine dayanamadım.1 aylık bebeğimi kaptığım gibi uçakla ailemin huzurlu kollarına uçtum :) lohusaligi dibine kadar yasadım,ben geri doneyim diye esim bosanma davası açtı :)6 ayda neler yasamisim be!dönmesine dondüm barıştık ama hicbirsey eskisi gibi degil,cok taviz verip,yipranmisim.Simdi kaynanamla aynı ortamda 2 saat kalıyoruz ama 2 kelime konuşmuyoruz.Benim bir tane annem var o da beni 9 ay karnında 29 yıl sırtında taşıyan anam.Ağlarsa anam ağlar demiyorlar bosuna.Simdi ne oldu deger gördüğüm kadar deger veriyorum.Beni 5 günlük dogum yaptığımda oğlunu doldurup üzerime salan kaynanam yukarda Allah var baskada hicbirsey demiyorum,kendisinede söyledim seni Allaha havale ediyorum.Yavrum sağlıklı,mutlu gerisi yalan kimse umrumda degil.Esimi seviyorum ama eskisi gibi köle olacak kadar asla degil :) cok doluyum cok...kızlar buradan ses dosyası paylaşılıyor mü?oğlum 2-3 haftadır dede diyordu,2 gündür anne diyor deli gibi ortalıkta herkese dinletiyorum :))) babasına bir gol atmış durumdayım :)) hepinizi bebislerinizi opuyorum.

bende çok benzerlerini yaşadım canım sinirlenmeyeceğimi bilsem anlatcamda şimdi sütüm kaçar oğluma yazık olur hiççççç aklıma getirmiyorum ah o kaynanalar yokmuuuuu

Kızlar intikami izlemiomusunuz ben begendim bi dizi izliyorum işler güçler yeni favorimde bu olacak galiba tabii oglumdan fırsat buldukca suan emmeye uyandi.bi iki haftadir emerken uyuyo olsa bile bi elini ağzıma götürüyor dudaklarimda gezdirio elini ben yanindayim diye kendini güvende hissedio galiba dokununca.

kıyamam kuzucuğa benimkide biberon tutar gibi memeyi kavrıyor iki eliyle uyanıkken ağzına sokup çıkarıyor elleriyle uyurkende eliyle okşuyor kuzum ya

valla canım öyle tam ölçmedim ama 50 cc ile 100 cc arası içiyordur kesin suyun bebeklerde önemi çok fazla banada mamayı kaşıkla ver dediler en başta ama onla başa çıkılırmı ya suda çok zor dayıyom biberonu maşallah lıkır lıkır içiyor umarım seninki de kısa zamanda alışır bizde elif ve eda arasında gidip geldik ya benimki de normalde 19.30 gibi yatıyor ama 20.30 da kalkıyordu akşam maşallah diyeyim bir kere 20 de mızırdandı mama verdim uyudu bir kere gece 01 de sonra birde 04 te ama gece 4 tekinde bayağa uyanıktı gülücükler attı muhabbet ettik 5 e doğru tekrar uyudu az önce biz işe gelirken uyandı prensesim

dün gece noldu bu yavrulara bende sölemeye korktum nazar değer die ama herkesinki erken uyumuş ilginç bende 9 da uyuttum yatak odasında yanıma yatırdım ışığı söndürdüm çok uykusuzdum günlerdir azcık kendime gelirim dedim 1 saat anaaaa bi uyandım 12 saat ilaç saati geçmiş ilacını verdim kesin dedim uyancak uyumaz bi daha anam elimi yıkayana kadar uyumuş gecede bir 4 te uyandı bide sabah 7 de tü tü maşallah keşke hep böyle olsalar

Ben doğduğu ilk günden beri geceyi ayır etsin diye hava karardığı anda onun bulunduğu odada ışığı açmadım,konuşmadım onunla. O da hava karardığı andan itibaren uyudu ve geceleri ağlamadı hiç. Acıktıgında da ıhh ıhh diyor ben uyanıyorum zaten. Başlarda iyiydi hava 8 de kararıyordu da şimdi 5 te uyumak istiyor kızım. Zar zor 6 ya çekiyorum. Sabah ta altıda acıyor gözlerini. Akşam 6 gb yatıyor saat 22 de emziriyorum. Birde gece 3-4 gb kalkıyor. Bana gece pek sıkıntısı olmadı bu yüzden. Gece ile gündüzü ayırt etmeye çalışın derim ben. Işıga çıkarmayın, konuşmayın, oynamayın. Alışınca hepsini yaparsınız zaten.

Gunaydin kizlar oglus uyuor bnde bi acilis yapim dedim.dun gecen aksamlara gore dha iyi uyudu nezamandr derin uyumiodm uyumusm dun erken yattik belkide ondandr 10a geliodu yattik diolar ya 10dan sora uyku pencerlri kapanir die dogruda olablr rastlantida neyse artik uykulatmz duzelse artik vala neiyi olur hazir oglus uyuken islenim bari...gun icinde gorusurz kizlar

buarada hayırlı cumalar kızlar:3::16:

Günayydınn! Hayırlı cumalar inşallah.
Ay kızlaarr rüyamda başka bi adama aşık oluyodum:s

valla canım öyle tam ölçmedim ama 50 cc ile 100 cc arası içiyordur kesin suyun bebeklerde önemi çok fazla banada mamayı kaşıkla ver dediler en başta ama onla başa çıkılırmı ya suda çok zor dayıyom biberonu maşallah lıkır lıkır içiyor umarım seninki de kısa zamanda alışır bizde elif ve eda arasında gidip geldik ya benimki de normalde 19.30 gibi yatıyor ama 20.30 da kalkıyordu akşam maşallah diyeyim bir kere 20 de mızırdandı mama verdim uyudu bir kere gece 01 de sonra birde 04 te ama gece 4 tekinde bayağa uyanıktı gülücükler attı muhabbet ettik 5 e doğru tekrar uyudu az önce biz işe gelirken uyandı prensesim

Herkese gunaydin hayirli cumalar valla gece kac kere uyandik belli degil emiyor yatiriyorum iki saay gecmeden genenapcaz bakalim gecede zor uyuttum su hamak besiklerden alcam artik kizima bisey kar etmiyorda neyse evde donmeye yer kalmadi elifin esyalarindan. masallah uyumus senim kuzun

tüm temmuz annelerine ve bebişlerine kucak dolusu güllerler GÜNAYDIN
HAYIRLI CUMALAR

$67269_448305089254_2979062_n.webp

Günaydınnn hayırlı cumalar kızlaaaar.
Gecemiz çok güzel geçti çok şükür:nazar::nazar: oğluşun karnını doyurdum şimdi sıra bende:56::56:

:(( o kadar cok sey anlatmistim ki hepsi gittiii,offfffff.hicc bu kadar uzun yazmamistim yani. Herkese gunaydin diyim o zaman.mis gibi gecsin gununuzzz.

sağol canım valla tüm gerçeğiyle anlattım hatırlayınca bende güldüm o günleri acısıyla tatlısıyla geçti bitti çok şükür oğlum yanımda tek gerçek o

aminnnnn aminnnn dünyanın en güzel duygusu içinde bir can taşıdığnı bilmek eşime diyordum bazen doğmasın hep içimde kalsın ben biliyimki hep yanımda :) delisin diyordu bak şimdi özlüyorum :14:

canım çok geçmiş olsun dedene bende 2 yıl evvel kaybettim dedemi 4 yıl felçli kaldı rabbim acılarından kurtardı çok sevimliydi dedemde ak sakallı gülyüzlü tontondu rabbim yattığı mekanını cennet eylesin inş

oğluşum daha iyi şükür ilaçlar işe yaradı dün halsizliği geçmişti oynaştık kuzumla erkenden uyudu

ben foruma girdiğim ilk gün dedim dinlemeyi anlatmayı seven varlıklarız tam benlikmiş burası diye :32:

anladım canım allah gönlüne göre verir inşallah bende 2. ye cesaret edemiyorum uzun bir süre malum çalışınca çok zor

hey maşallah bi benmi eksiktim dün akşam
gelinliğin için üzüldüm canım ama boşver ben sakladımda noldu boşa yer kaplıyor bir daha içine girmek hayal artık :)

oh oh inş bakalım bekleriz bebiş haberlerini cesaretinden dolayı kutluyorum

bende çok benzerlerini yaşadım canım sinirlenmeyeceğimi bilsem anlatcamda şimdi sütüm kaçar oğluma yazık olur hiççççç aklıma getirmiyorum ah o kaynanalar yokmuuuuu

kıyamam kuzucuğa benimkide biberon tutar gibi memeyi kavrıyor iki eliyle uyanıkken ağzına sokup çıkarıyor elleriyle uyurkende eliyle okşuyor kuzum ya

dün gece noldu bu yavrulara bende sölemeye korktum nazar değer die ama herkesinki erken uyumuş ilginç bende 9 da uyuttum yatak odasında yanıma yatırdım ışığı söndürdüm çok uykusuzdum günlerdir azcık kendime gelirim dedim 1 saat anaaaa bi uyandım 12 saat ilaç saati geçmiş ilacını verdim kesin dedim uyancak uyumaz bi daha anam elimi yıkayana kadar uyumuş gecede bir 4 te uyandı bide sabah 7 de tü tü maşallah keşke hep böyle olsalar

sen ne ilacı veriyorsun kuzuna

kızlar hero babydan mail gelmiş sanırım iletişim formuna cevap yazmak gerekiyormuş belki gelmeyen numuneler ondan takılmıştır

"""Hero Baby'ye gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.

Numune talebiniz işleme alınmıştır. Numune paketinizin gönderimi en kısa sürede adresinize yapılacaktır.

Sevgilerimizle,

Ülker Hero Baby Bebek Beslenme Hattı
444 43 76

Önemli Not : Yukarıdaki mesaja 'REPLY' tuşuna basarak dönülen cevapları sistemimiz kabul etmemektedir. Lütfen Hero Baby | letiim adresinden ilgili formları doldurarak bize cevap dönünüz!

Müşterinin / Tüketicinin Açıklaması

Adresime numune gönderilmesini istiyorum.

kızlar hero babydan mail gelmiş sanırım iletişim formuna cevap yazmak gerekiyormuş belki gelmeyen numuneler ondan takılmıştır

"""Hero Baby'ye gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.

Numune talebiniz işleme alınmıştır. Numune paketinizin gönderimi en kısa sürede adresinize yapılacaktır.

Sevgilerimizle,

Ülker Hero Baby Bebek Beslenme Hattı
444 43 76

Önemli Not : Yukarıdaki mesaja 'REPLY' tuşuna basarak dönülen cevapları sistemimiz kabul etmemektedir. Lütfen Hero Baby | letiim adresinden ilgili formları doldurarak bize cevap dönünüz!

Müşterinin / Tüketicinin Açıklaması

Adresime numune gönderilmesini istiyorum.

başka nerelerden numuneler geliyor milupa dan da aldık başka gönderen varsa üye olalım

cincon sen

bir kerede herkesin konuşmalarının altına nasıl tek tek yazabiliyorsun

Son düzenleme:
sen ne ilacı veriyorsun kuzuna

doktor bu faranjit teşhisinden sonra duacid antibiyotik verdi peditus şurup verdi bide ateşi çıktıkça dolven ver dedi dolvene gerek kalmadı peditus ateşini düşürdü şuan antibiyotikle peditusu kullanıoruz bugün 3. gün 5 gün kullanacağız ilk kez antibiyotik kullandık üstelik sefarosporin türevi şükür bebeğimin aşırı duyarlılığı yokmuş herhangi bir yan etkisi olmadı ama yinede içim rahat değil antibiyotik için çok küçüğüz :50:

cincon sen

canım mesajları okurken altında alıntı ile cevapla yazısının yanında "+ işareti var her okuduğun mesajda ona tik at en son konuya cevap ver de zaten tüm alıntılar açılıyor aralarına yorumumu yazıyorum

cincon sen

Cnm alinti ile cevaplanin yanimda iki tirnakli bi kutucuk var alinti yapmak istedigin mesajlara tikliyorsun siraayla en son konuya cevap ver diyosun hepsi cikio sonra mesajlarin altina gelip cevap yaziyorsun anlatabildim mi

doktor bu faranjit teşhisinden sonra duacid antibiyotik verdi peditus şurup verdi bide ateşi çıktıkça dolven ver dedi dolvene gerek kalmadı peditus ateşini düşürdü şuan antibiyotikle peditusu kullanıoruz bugün 3. gün 5 gün kullanacağız ilk kez antibiyotik kullandık üstelik sefarosporin türevi şükür bebeğimin aşırı duyarlılığı yokmuş herhangi bir yan etkisi olmadı ama yinede içim rahat değil antibiyotik için çok küçüğüz :50:

çok geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın bak bizde kalp ilaçlarını kullanıyoruz halimize binlerce şükür genede allah meleklerimizi korusun

başka nerelerden numuneler geliyor milupa dan da aldık başka gönderen varsa üye olalım

ben sadece hero babyden istedim daha gelmedi milupadan damı geliyor dur istiyim bir zamanlar ofçaydan istemiştik güzelde bir mesaj yazdık biz işyerinde kimya laboratuvarında çalışan 20 kişiyiz ürünlerinizi deneyip fikir almak istiyoruz falan diye yazınca 5 kişi ayrı ayrı aynı mesajı atınca bize bir numune geldi bir sandık dolusu çeşit çeşit çay her türlüsünden hepsi en az 50 tane hohohohoh aylarca tüketememiştik

canım mesajları okurken altında alıntı ile cevapla yazısının yanında "+ işareti var her okuduğun mesajda ona tik at en son konuya cevap ver de zaten tüm alıntılar açılıyor aralarına yorumumu yazıyorum

ikinizde süpersiniz

Cnm alinti ile cevaplanin yanimda iki tirnakli bi kutucuk var alinti yapmak istedigin mesajlara tikliyorsun siraayla en son konuya cevap ver diyosun hepsi cikio sonra mesajlarin altina gelip cevap yaziyorsun anlatabildim mi

kızlar sizden öğreneceğim çok şey var

ben sadece hero babyden istedim daha gelmedi milupadan damı geliyor dur istiyim bir zamanlar ofçaydan istemiştik güzelde bir mesaj yazdık biz işyerinde kimya laboratuvarında çalışan 20 kişiyiz ürünlerinizi deneyip fikir almak istiyoruz falan diye yazınca 5 kişi ayrı ayrı aynı mesajı atınca bize bir numune geldi bir sandık dolusu çeşit çeşit çay her türlüsünden hepsi en az 50 tane hohohohoh aylarca tüketememiştik

süper ya ne güzel ben çok seviyorum böyle şeyleri
evet ilk ilupadan bez ve şampuan falan geliyor
sonra mama ve kaşık geldiyor sonrasını daha bizde bilmiyoruz

Back
X