Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sagol cnm ya şimdi kucagimda uyuyo kafasi okadar sicakki.sirke yoktu evde aldırdım ama bizimki uyudu uyansin onuda deniycem

ben ateşte sirke sakıncalı diye biliyorum şimdi nettende araştırdım öyle diyor

Alkol veya sirke sürmek yanlış bir uygulama. O an için ateşi düşürebilir ama alkol damarları genişletip daraltacağı için ateşin daha da yükselmesine yol açabilir.

istersen sende bir araştır canım sürmeden çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

Fatmazra gecmis olsun ateşi düşer inşallah.sirkeli su ateşi daha da artırıyormuş internette bebeklerde ateşi düşürme yöntemlerini arastirirken denk gelmiştim.vucut isisini dusurme icin normal sulu bez koy en iyisi kollarına bacaklarına .

canım bilmiyorum nerde oturuyorsun ama ben anadolu yakasındayım ve dün semtimizde kurulan organik pazara gittik eşimle
orda bir sürü şey aldık ama hepsinden az az zaten herşey organik olaunca o kocaman dediğin karnıbaharlar bile küçük oluyor :1:
ama genede karnıbaharın bile iki tomurcuğunu falan alabiliyorsun belki sizin semtinizdede vardır ben uğramanı tavsiye ederim
biz bundan sonra hep gideriz herhalde taze taze yesin bebişlerimiz:16:

yok cnmm yaaa, sakaryadayım ben, bildiğin pazar var yakınımda, az az aldığım içinde marketten almak daha kolay geliyo gram usulü, ama pazara gidebildiğim zaman onlarınkiler daha taze gibi geldiği için ordan almaya çalışıyorum

Merhaba herkese,yazilanlari okuyorum ama yazmaya firsat bulamiyorum bi turlu.
Bi arkadas yazmis ya aileden uzak olunca cok zor diye,ben de tamamen onu yasiyorum su an.hicbirseye firsat olmuyo maalesef,bebegim o kadar hareketli ki gozumun onunden ayirmamak icin hicbisey yapamiyorum ekstradan.
Bu arada bebekleri hasta olan arkadaslarim cok gecmis olsun.tez zamanda toparlanip gulucukler sacsin isallah kuzucuklar.
Cenacim bi arkadas portakaldan bahsetmis,ben de o salona gitmistim.b-fitle ayni sistem calisiyo,dedigim gibi iyi sonuc alip almamak biraz da senin elinde ama mutlaka faydasi olucaktir.
Bu arada kizim 5 gundur kakasini yapamiyor,fitil kullanmak istemiyorum cunku 5 gun once de fitil kullanmistim:( gun kurusunu kaynatip ezip yogurduna ekledim kac kez ama ise yaramadi :(
Bi de ek gidalar konusunda kafam cok karisti.ben yogurt ve armut verdim agirlikli olarak.elma ve havucu pek sevmedi cunku.kahvalti -muhallebi- sebze corbasi konusunda ne zaman baslayacagimi ve siranin ne olacagini kestiremedim.bi fikriniz var mi?bu arada kizim 19 temmuz dogumlu ve anne sutu aliyo.ne yapmaliyim sizce ?

Bebişimizi 2 gün önce doktora götürdük Ataşehir Memorial Ebru Dolar isimli doktora.Tarzını hiç sevmedim Acaba Anadolu yakasında önerenileceğiniz bir doktor var mı? Ankara'dan İstanbul'a yeni taşındım da oradaki doktorumuzu çok arıcaz galiba:((:50:

ben ateşte sirke sakıncalı diye biliyorum şimdi nettende araştırdım öyle diyor

Alkol veya sirke sürmek yanlış bir uygulama. O an için ateşi düşürebilir ama alkol damarları genişletip daraltacağı için ateşin daha da yükselmesine yol açabilir.

istersen sende bir araştır canım sürmeden çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

Teşekkür cvp verdiğiniz icin.EYLUL de ayni yorumu yapmış..bende netten okumuştum ama nedense ben eskilerin koca kari işlerine itimatim hep tamdır.ama aynen dediğiniz gb oldu.önce düştü sonra tekrar yükseldi

Cevap veren annelere teşekkürler.38.2 deyiz.dr.unu aradik.ateş savunma mekanizmasi dedi.39.a kadar getirmenize gerek yok dedi.surubu kusunca bende yarim fitil verdim.yavrum suan uyuyo ama ihhh ihhh diye diye.ya ben bebeklere hic dayanamiom

kızlar benim oğlumunda öksürüğü tekrarladı gripte başlıyo sanırım ilaçlara devam dedi doktor ama alternatif ne versem ya sizin denediğiniz işe yarayan bişeyler varmı şu nişastalı tarif işe yaradımı busmai tarifini verirmisin

Gecmis olsun kizlar bebislerinize cok uzuldum rabbim sifa versn hemncik iyilessinlr isalah

bizim doktorumuz jimerde arif cana canım çok memnunum şimdilik kahvaltısında bebek ekmeği pekmez peynir ve ıhlamur veriyorum daha sonra yumurta sarısı ve ceviz eklicez

Arif canani bana bi velim tavsiye etmisti yillardir ona goturuyormus cok me mnunmus.bende ilk basta rentipin cocuk doktoruna goturmustum hic memnun kalmadim 1. Aydan sonra degistirdik.

Uffff Selim inde burnu akiyor arada, ve uykusunda oksuruyor:43: evin icinde bir cocuk nasil hasta olur :50:

kızlar işe başlayacağım için ve çağan biberon almadıgı ıcın kaşık mamasına karar verdım
5 ay sadece emzırdım anne sütü konulup verebıleceğım ve severek yıyebılecegı ilk kaşık maması sızce ne olmalı

Uffff Selim inde burnu akiyor arada, ve uykusunda oksuruyor:43: evin icinde bir cocuk nasil hasta olur :50:
Gecmis olsun hakikatten evde nasil hasta oluyorlar merak ediyorum. cnm ya ben iki gun cikmasam 3. Gun cikiyorum elifle calla carsi pazar bile geziuorum dilimi isirayim cok uzuluyorum bebeklerin hasta olmasina ihlamur versen sende azcik iyi gelir
kızlar işe başlayacağım için ve çağan biberon almadıgı ıcın kaşık mamasına karar verdım
5 ay sadece emzırdım anne sütü konulup verebıleceğım ve severek yıyebılecegı ilk kaşık maması sızce ne olmalı

Valla canim bilemedim ki veren arkadaslar vardir belki oyle biseyler doktora danistin mi bu konuyu o yonlendirir seni

$20130107_114206-1.webp

kizlar bizim evin halleri yurutec ve hoppala gelse tamamdir adim atmaya yer olmicak :1: evde adim atmaya yer kalmadi diyen arkadaslara selam :32:

milupa,nın kaşık mamalarını daha çok sevdi benim oğlum.

sütlü pirinçli verebilirsin başlangıçda.

iki çeşit al dönüşümlü ver.birde kıvamı çok koyu olmasın.

sonra armutlu tahıllı ve bizim gözdemiz bisküvüli,sütlü deneyebilrsin:34:

bız ılk mılupann sutlu muzlu pirinçli mamasıyla basladık
$photo_15042010170315_1123.webp

Son düzenleme:
hayatım bugun bana bısey sormustun sen tam cevap verıyordum benım paşa koltuktan düştü ne sormustun acaba mamayla alakalı ???

Back
X