Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kocam sabah 6 da işe gidiyor bu gün ist. da deprem hissedildi ve ben çok korktum diye göndermişler onu gerçi deprem bölgesinde gidip 9. katta oturmak ne kadar mantıklı bilemiyorummm,
neyse zaten adamın eve geldiği yok dogru duzgunn gelince ömür uyanıksa o ilgılenıyor o sallıyor o gezdiriyor falann

maşallah cocuguma ne bileyım nımet yagmurun dişi çıktı mı

ah arkadaşim ne yapacagım bilmıyorum ben ailem ve eşimin ailesi trabzonda kimsem yok bana yardım edebielecek. Allahımdan tek dileğim bu sıkıntıların sebebi dişseee nolur çıksın artık nolurrrrrrrr
sen bana bi akşam oturmaya gel.. ben seni koparırım gülmektennnn :7:

Kiyamam canim ya bu zorlu gunler gecicek oyle dusun aile yoklugu gurbet zordur eminim bizimkiler burdayken bunaliyoruzda.. sen bana yakin olsan valla yardimci olurdum sana kardesim gibi tekim bende ne abla ne abi ne kardes
kardesim yerine koyardim kiz seni zeynep :16:

gulumser987 saol canım biz de mama sandalyesi almadık:9:

toprağımsın daha dur kız 32 diş var:1:
bizimki de ara sıra manasız cırlıyor..bu arada dişi sivrilmeye başladı tam çıkmasa da..emerken göğsümü acıtmaya başlıyo sanki napcaz dişler çıkınca:18:
eşim gelmiş çocukla ilgilensene diyor allahım hepsi aynı:1:
sabahtan akşama kadar ev toplayıp temızlık yaptım yemek yaptım sofra kurdum uşakla ilgilendim birazda sen bak canım benim çocugum kadar seninde cocugun demi yaaaaaa :9:

Kiyamam canim ya bu zorlu gunler gecicek oyle dusun aile yoklugu gurbet zordur eminim bizimkiler burdayken bunaliyoruzda.. sen bana yakin olsan valla yardimci olurdum sana kardesim gibi tekim bende ne abla ne abi ne kardes
kardesim yerine koyardim kiz seni zeynep :16:
ayyy seni yaratan Allaha kurban olimmm:16: mest ettin beni gece gece
sen nerdesin kız belkim yakınızdır :26:

Ay herkeste bi diş telaşı bizde tık yok. Dün biraz alıktı benim minnak diş mi acep dedim baktım ateşi mateşi yok damağı da yumuşacık ama ööööyle boş boş baktı gün boyu. Damakta hiç sertlikte yok. Yaşına ancak çıkarır desem yeridir. Birden pat diye mi çıkıyor aceba? Hiç anlamadım gitti. Babasına bırakıp mutfağa gitmiştim bi baktım inleme sesi geliyor. Kafayı bi uzattım ne göreyim! Babası eliyle diş yerini kaşıyor bizimki de hiç hareket etmeden mayışmış aaaaahhh ahhhhh diye evi inletiyor. Koptummm!

kocam sabah 6 da işe gidiyor bu gün ist. da deprem hissedildi ve ben çok korktum diye göndermişler onu gerçi deprem bölgesinde gidip 9. katta oturmak ne kadar mantıklı bilemiyorummm,
neyse zaten adamın eve geldiği yok dogru duzgunn gelince ömür uyanıksa o ilgılenıyor o sallıyor o gezdiriyor falann

maşallah cocuguma ne bileyım nımet yagmurun dişi çıktı mı

ah arkadaşim ne yapacagım bilmıyorum ben ailem ve eşimin ailesi trabzonda kimsem yok bana yardım edebielecek. Allahımdan tek dileğim bu sıkıntıların sebebi dişseee nolur çıksın artık nolurrrrrrrr
sen bana bi akşam oturmaya gel.. ben seni koparırım gülmektennnn :7:

Ahh cnm ben istanbulda olsam bebisleri kaynastirirdik ne güzel olurdu.ilk isim cenayla ayşecik in gizemini çözmek olurdu.gizlice fotolarini cekip instagramda facede yayımlardim:)gurbet çok zor ya yavrum bi bizi görüp buyuyo

Ay herkeste bi diş telaşı bizde tık yok. Dün biraz alıktı benim minnak diş mi acep dedim baktım ateşi mateşi yok damağı da yumuşacık ama ööööyle boş boş baktı gün boyu. Damakta hiç sertlikte yok. Yaşına ancak çıkarır desem yeridir. Birden pat diye mi çıkıyor aceba? Hiç anlamadım gitti. Babasına bırakıp mutfağa gitmiştim bi baktım inleme sesi geliyor. Kafayı bi uzattım ne göreyim! Babası eliyle diş yerini kaşıyor bizimki de hiç hareket etmeden mayışmış aaaaahhh ahhhhh diye evi inletiyor. Koptummm!
Ay kuzuya baksen nasil hosuna gitmis bizim kiz da senin kiz gibi ufak tefek cnm ufukta dis gozukmuyor bende yedi sekiz ayi bulur diyorum ya hayirlisi
sabahtan akşama kadar ev toplayıp temızlık yaptım yemek yaptım sofra kurdum uşakla ilgilendim birazda sen bak canım benim çocugum kadar seninde cocugun demi yaaaaaa :9:

ayyy seni yaratan Allaha kurban olimmm:16: mest ettin beni gece gece
sen nerdesin kız belkim yakınızdır :26:

Yok kuzum yok ben bursadayim malesef. canim olsun burdanda manevi ablalik yaparim sana sen derdin oldu mu paylas kuzum

evet birden çıkıyor

Ahh cnm ben istanbulda olsam bebisleri kaynastirirdik ne güzel olurdu.ilk isim cenayla ayşecik in gizemini çözmek olurdu.gizlice fotolarini cekip instagramda facede yayımlardim:)gurbet çok zor ya yavrum bi bizi görüp buyuyo
:) cena bunu duymasın valla
:9: kuzum oğluma da hak verıyorum ama kış vaktı nereye cıkarayım onu ruzgar esse hasta oluyor

Ay kuzuya baksen nasil hosuna gitmis bizim kiz da senin kiz gibi ufak tefek cnm ufukta dis gozukmuyor bende yedi sekiz ayi bulur diyorum ya hayirlisi

Yok kuzum yok ben bursadayim malesef. canim olsun burdanda manevi ablalik yaparim sana sen derdin oldu mu paylas kuzum
tamam kuzum :9:ama hissedıyorummm biz 10 gune diş çıkaracqgız bu gunun tarıhını sen yaz bı kenara tamam mı :9:

Ahh cnm ben istanbulda olsam bebisleri kaynastirirdik ne güzel olurdu.ilk isim cenayla ayşecik in gizemini çözmek olurdu.gizlice

fotolarini cekip instagramda facede yayımlardim:)gurbet çok zor ya yavrum bi bizi görüp buyuyo

ayy çok güldüm buna.cena kızını basın önüne çıkamıyor canım.

görüntü alabiline ödül var:1::1:

yılın gazetecilik olayı:18:

Son düzenleme:
zeynep bu oğlan kök söktürdü sana anacım.

emin ol ikincisi uslu olur.benim kız bi ağlardı.

artık deli olurduk.gerçi ben o zaman annemlerde kalmıştım.

tek değildim.:50::50:ama huysuz bebekle uğraşmak çok zor.

hiç biyere gidemezdik.hiç susmazdı.oğlum tam tersi oldu.,

seninkide şu dişlerini bi çıkarsa.kızıma dr.

kalsiyum takviyesi vermişti.dişi zor çıkan bebeklerin çıkarmasını kolaylaştıryormuş.

mamasına katıyordum bi ölçek.bizimkinin boy uzamasınada faydası çok olmuştu..

Son düzenleme:
kızlar benim oğlan sürekli ağlıyor
artık dayanamıyorummm kocam eve geleli 3 saat oldu
ddiği tek şey zeynep bu çocugun nesi var ?? ben zaten tıptan mezun olalı 2 sene oldu . Allahım keçilerime mukayet ol .. çırlıyor kendini yerden yere atıyor
E Müslüman bende insanım da . Allah var 3 tane parol içiyorum günde daha kafam kaldırmıyor uykumda bile ömürün çırlamasıyla uğrasıyorum
Ya Rabbi hayırlısı ile dişi çıkaralım kafayı yemek üzereyim arkadaşlar abartmıyorum 5 dk durmuyor ya:50::50::50::50::50:

Sabret canım iki üç gün icinde hersey eskisinden de guzel olacak hele dişi bi çıksın annesi ben çok ağladığında paranoks s fitil vermiştim iyi gelmişti ağrısını kesmisti

$538448_390929677665275_475480105_nb.webp

:52::52::52:

[/FONT]
Bizim daha disimiz cikmadi bu aralar gece uykularinda tuhaflik var gece sayamiyorum artik kac kere uyaniyor cok zor oluyo oylede. sizinki dis mi cikariyor.

Ah caniimm abartmiyorsundur tahmin ediyorum valla benimde bi kizim var hep kucakta gezmek istiyo benim artik ne kolim tutuyo ne belim bende bas agrisindan dolayi doktors gttim mr bile cekildi sonuc ne uykusuzluk stres baska bisey olsa sasardim dogdugundan beri bi gun olsun uykumu alip kendiligimden uyanmadim bende oyle parol cerezim oldu sanki bi isede yaradigi yok inan kizim cok sikilan bi bebek o yuzden evde duramiyoruz disari cikip gezince sorun yok ama allahin gucune gitmesin baska dert vermesin dayanilir canim

ayni yaa kac gundur gece uykusu kaç kere bölünüyor hiç bilmiyorum neden böyle anlamadım Allah yardımcı mız olsun..

Zeynep cim sana da Allah sabır versin canım yaa

flaş,flaş:52:

cena ve kızı anadolu yakasında görüntülendi..:1:

:1:vee kar tatiliiiiiiiii eşime ve kızıma tatil.

mailece kahvaltı yaparız inşaallah:56::56:

Heyooo bizede kar tatili yarın:))

Bugün iyi tembellik yaptım yarın güzel bi temizlik yapayım bari:(

Tüm bebişlere huzurlu uykular sizede iyi geceler ciciş anneler....

Canım benim bebişe mama takviyesi yapıyoruz. Dr 5. Aya gittiğimizde öğün olarak kaşık mamalarından ver demişti. Diğer yiyeceklerden de ara ara tattırıyordum. Ancak 3-4 gündür(6. Ayımızı bitirdik) şöyle yapıyorum:( yalnız benim kız çok iştahsız sen porsiyonları artırabilirsin.)
Sabah 7.30 150 cc anne sütü ( varsa sağıyorum) yada aptamil
Sabah 10.00 gb kalvaltı ( çeğrek yumurta, biçay kaşığı labne, tuzsuz etimek bugün içine ceviz ve cok az da pekmez kattım) yaklaşık yarım çay bardağı kadar yiyo zorrrlaa
12.00 gb anne sütü yada aptamil 150 cc
15.00 anne sütü yaya aptamil 150 cc
16.30 gb yarım çay bardağı kadar günlük yogurt
18.30 gb 150 cc anne sütü yada aptamil
Bunları hep işkenceyle yediriyorum tabi binbir oyunla.

güzel olmus liste emirali iştahlı bi çocuk maşallah cok güzel yiyor bu sekilde bi deneyeyim düzeni oturtabilirsek ne ala... bu arada annem meyve filesi almış oğlum için cokkk işe yarıyor belki onu sever bebişin en azından meyveyi severek yiyebilir bi dene derim bizde cok işe yaradı

[/FONT]

ayni yaa kac gundur gece uykusu kaç kere bölünüyor hiç bilmiyorum neden böyle anlamadım Allah yardımcı mız olsun..
Amim canim ya dertlerinide soyleyemiyorki yavrucaklar
Zeynep cim sana da Allah sabır versin canım yaa

üff bence de yabancıya bırakma:50:

ben denedim göz kararı koydum yaklaşık 30 ml ye çaykaşığının 3te 1 i kadar nişastayı karıştırarak kaynatıp. üzerine de birkaç damla portakal suyu. içirdim biraz kesildi gibi o an için... ama hala devam ediyo. yarın başka bir doktora götüreceğim. aslında öksürüğü kesmek iyi değilmiş ,balgamı sökmeye yarıyormuş öksürük. önemli olan balgamı yok etmek. buhar uygulaması ve ıhlamur iyi..bir de yatağı biraz dik pozisyonda olmalı.

paranox vermişti bize doktor
ama bir psikiyatr fitil kullanmanın çocukları psikolojik olarak olumsuz etkilediğini söylemişti. o yüzden kullanmaya çekiniyorum

terler ..sonra da üstünü açar ve hasta olur:5:

:1::1::1::1::1:
demek hepimizin evi böyle
bizimkinde bir de kıyafetler var dolaplardan taşıyor
evim çok küçükkkkkkkkkkkkkkkk

Tek cocukla halimiz boyleyse :1:

Kimse yokmu sol tarafimda küçük erkekim sag tarafimda büyüğü uyuyor ee ben bende uyku namina bişey yok elektrikte yok yattım bakalım nezaman uyursam

Back
X