Günaydın hanımlar karlı ve uykusuz bir hüne daha...
Meyve filesi bende kullanıyorum ama tam amacına hizmet ettiği henüz pek söylenemez. Maşallah senin bebiş seni yormuyordur o zamsn çok şanslısın. Yemeklerini saatlere göre ayarlamak zorundayım çünkü çalışıyorum canım. Geldiğim saatler belli. Emzirmesemde karnını ben doyurmak istiyorum. Ama evde olduğum günler bizde de pek yemek düzeni kalmıyor malesef.
Ahhhhhh keşke yormuyor diyebilsem sizinkilerde öyledir mutlaka herşeyden çabucak sıkılıyoruz biz meyve filesinin maharetide içindeki bitene kadar onuda yürütece oturtuyorum akşam yemeğini yapacagım zaman veriyorum yoksa heryer meyve posası
ama kendisinin yiyebilmesinin tadını aldı seviyor onu.benim paşam cok hareketli bbasıda öyleymiş bütün gün at gibi koşturuyor beni birde biz doğumdan sonra uzun süre yalnız kalmadık benim ailem eşimin ailesi dönüşümlü olarak hep geldiler kalabalıga alıştı cocuk şimdi yalnız kalınca sıkılıyo benden eziyet ediyor sürekli oyun istiyor.oyuncak aldım belki oyalanır diye önüne döküyorum oturtup onları yiyemiyorum diye hırslanıyo bu seferde seyreyle gümbürtüyü... eskiden gece düzenliydi uykusu gece yatırıp sabaha kadar kalkmadıgı bile oluyordu oda kalmadı şimdi yarım saat 1 saat uyuyor bi 15 dk mzmızlanıyoruz ondan sonra ne olcak böyle bilmiyorum.benimkide bir dokun bin ah işit oldu ne dertliymişim beeee