busmaicim benim kv.de de bundan eksik olmasın fazlası vardır ciddi diyorum çok ama çok sessiz sakin iyi bi insandır dün sizle o kadar konuştuk gittim bi baktım tüm evi camları silmiş süpürmüş ben kendim sordum artık utanıp misafir için bişiler yapim diye falan hiçbişeyime de karışmaz ama işte sıkıntı yakınlık o gerçekten iyi ama hayat sadece onla sürmüyo kp de var ve eşim inanılmaaaaaaz bağlı hatta bağımlı mı desem bilemedim. Sürekli onlarla olalım istiyo karşı taraf onlardan daha anlayışlıdır bi kere hergün illa gitmek istiyo diyo torunlarını özlemişlerdi yok diyorum özleyen gelir illa gösterecek bi de yakın olmanın şu sıkıntısı da var mesela tam rahat pijamalarını giyiyosun hooop bi misafir geliyo oraya sen de kalkıp gitmek zorundasın ayıp karşılanır yada bana biri gelse illa onlar da geliyo hoşgeldin beş gittine yani dezavantaj saymakla bitmez benim için ümit ediyorum tek avantajı çalışmaya döndüğümde çocuğa göz kulak olmaları . Göz kulak olmak diyorum çünkü 15 saat dilekçesi vermeyi düşünüyorum umarım müdürüm bi sorun çıkarmaz da oğlumdan çok ayrı kalmam iyi bir programla sabahtan ben öğlen babası paslaşarak bakarız kimseye bırakmak istemiyorum çünkü daha şimdiden...Çalışan anneler gerçekten Rabbim yardımcınız olsun..Aman ben de ne kadar daldan dala atladım kafam karıştı okurken sizi düşünemiyorumBen de kv min iyi yönlerini sayayım:)
Oraya gittiğimizde benden iş beklemezler hatta yaptırmamaya çalışırlar
Akrabalardan biri arkamdan birşey söyleyecek olsa hemen beni savunur
Zırt pırt çat kapı gelmez , misafirim varsa yardım ister miyim diye sorar
Turşu yapar konserve yapar verir,pazardan birşeyler alıp yollar
Hamileyken de doğumdan sonra da kendime kıyafet almam için hediye para verdi
Diyelim ki biraz sürtüşmemiz oldu, ben de alttan alırım o da büyütmez eşime yansıtmaz
Hoşuma giden,gülümseten bir özelliği de ben kahvaltıda orda olacaksam mutlaka benim sevdiğim peynirden alır sofraya koyar..
Gerçekten fena kadın değilmiş.. di mi:)

Doğum hediyeleri konuşulmuş. Bende söyleyim bari. Eşimin hep arkasından attım burda bugüne kadar iyi özelliklerini de söyleyim bari. Hamileliğim süpriz olmuştu bebek istemiyorduk henüz. Öğrenince bi şok geçirdik ama sonradan sevindik tabi. 2 aylık hamileyken gidip iphone almıştı doğum hediyesi olarak ( geçenlerde çaldırdığımı söylemiştim) doğumdan sonrada orkide istediğimi o kadar söylememe rağmen almadı. Nazar bocuklu hoş bir künye aldı ve pahalı bi parfüm daha almıştı. Anaaa bu kadar şey aldığını farketmemiştim:) bende ona dünyalar tatlısını verdim ama:))
Bide bugün kızım annem ben doktora gittik sabah söylemiştim ayaklarım geri geri gidiyor diye. Kaza yaptım! Maddi hasar var ama yinede üzücü. Kazaya da bişi demedi eşim. Çok korktum ama sağolsun olur dedi geçti. Sevindirik oldum içimden çığlıklar atmak geldi ama üzgün ifademi bozmadım :))
Canım öncelikle çok geçmiş olsun mala gelsin diyelim size birşey olmamış ya...Araba konusu sorulmuştu şimdi yazayım dedim tekrardan kp saolsun araba aldı doğumdan hemen sonra altını takarken arabanın anahtarını da taktı yastığa ne romantikkk