- 8 Ağustos 2011
- 11.707
- 8.808
- 448
ay günaydın..Keske gorusebilsek bende cok isterdim ben istanbulda degilim malesef. cok degisik bi duygu hakikatten bende bu kadar sevebilecegimi tahmin etmezdim her birinizi o kadar cok seviyorum ki ay duygulandim![]()
sevgi pıtırcığı olmuşuz yine.. ben de sizi çooook seviyorumm

canım, inan hepimizin başındaki muhabbet bu..dün eşimle tel de konuştuk kız kardeşi evlenecekmiş annesi yalnız kalacakmış evi tuzlaya taşıyalım 3 katlı ev tutalım orhanlar biz annem aynı binada oturalım dedinutkum tutuldu geldiğinde konuşuruz dedim kapadım ama bütün gece kötü kötü rüyalar gördüm benim çekincem kv falanda değil aslında bir başına kadın ne kadar kötü olabilir ki zaten huyuna gittim mi çatışmayız iyiliği olur kötülüğünden ziyade asıl korkum kaynım pek ele avuca sığmaz bir tiptir ne zaman 3-5 gün takılsalar benimkinin huyu suyu değişir normalde adım atsa arar her şeyi danışır evde çok uysal çok iyidir ama ailesinin yanında oldumu kardeşi çok etkiler karından izinmi alacaksın herşeyi onamı soracaksın vs vs
5 ay beraber kaldık dedim ya arabayı değiştirme kararı almış kendi kendine mesela ben son anda duydum dedim hayırdır mahmut ne iş sen benden habersiz yapmazdın böyle şeyler sonuçta ikimizin hayatı bu biz aileyiz senden izinmi alacağım demezmi sıyırdım girdik birbirimize nerdeyse dönüp gidecektim neyseki annesi girdi araya benden yana oldu oda hatasını anlayıp özür dilemişti şimdi aynı şeyleri yine yaşamaktan korkuyorum eltim dağınıktır iş yapmaz evle alakası olmaz falan ama iyi kızdır dert ortağım der bana neye canı sıkılsa anlatır dertleşir bir nevi iyi olur onla yakınlaşmamız ama kardeşini ne yapacağım off ya hayatımızın düzensizliğinden yakınıyordum birde bu çıktı
bir diğer konuda kv zaten eltimin bebeğine bakıyor şimdi benimkinede bakacakmış 6 aylık 2 bebeğe nasıl bakacaksa yok ben kesin çıkayım işten dimi iki kardeş öder ev kirasını banane çalışsamda zaten bir şey alamayız bir araya geldikmi sağolsunlar çok savurgandırlar ben birikim yapmaya çalıştıkça adımı cimri koyarlar
kızlar ne yapacağım ya sıkıştım kaldım hoş hemen ev bulup çıkmak imkansız en az 6 ayı bulur kardeşi evlenecekte ev bulunacakta taşınacağızda uzun hikaye dua edin nolur acaba istihareyemi yatsam taşınmak hayırlı olacakmı olmayacakmı diye :44::44::44:

şuan anladığım kadarıyla tuzlada yaşıyor kv. ve eltin de yakınında oturuyor belliki..
yani eğer onlar yakınsa, yahut aynı binadaysa sizin de gitmeniz şart mı onu bilemedim:44:
sonra aynı yaştaki iki bebeğe bakmanın mümkün olmadığını düşünüyorum..

kaynının da eşini bozduğundan bahsetmişsin,
madem huy değiştiriyor kardeşinin yanında, olabildiğince az bir araya getirmek en iyisi.
ama kalkıp siz aynı çatının altına girerseniz emin ol bütün dengeler değişir..
iyi olan eltinle dahi eşlerinizden sebep, ya da başka nedenlerle bozuşursunuz.. kv de mecbur taraf olunca :18:
aynı binaya taşınırsanız da, o kurulu düzeni dağıtmak mümkün olmaz, anca kavga dövüş..

böyle okuyunca hep olumsuz şeyler yazdım ama, bu büyük bi karar. hayatını direkt şekilde etkileyecek bi karar.
yani kalıcı bi düzen oluşturacaksa;, her türlü ihtimali düşünmelisin..
ve istihareden önemlisi bu aşamada istişare yapmalısın, bu benim fikrim..
inş hakkında hayırlısı olur..