ayyy bayıldım ne kadar güzel allah size bağışlasın valla burda birbirinden güzel kızlar var biz yaşları küçükken evlendirelim bu çocukları ben size diyim gidipte tanımadık etmedik zıptırık hoptırık tipler bulacaklarına bağlayalım başlarını :)
bu arada kimin çocuğu düşmüş geçmişi okuyacak vaktim yok ama çok geçmiş olsun anladığım kadarıyla birşey olmamıs bende çok korkuyorum dün akşam bi baktım çekyat açık üzerinde duruyordu bende yanındayım ters döndü geri geri geliyor anam ayakları yarıya kadar boşa çıktı bir hamle yapsa inecek şok oldum ne zaman bunları yapacak kadar büyüdüler bu afacanlar çok dikkat lazım çok
ya kızlar dün gece başıma ne geldi :44:
gece saat 4 benimki uyandı emzirdim uyumadı mama yaptım yemiyor allah allah ağlamıyorda böyle yatakta sağa sola dönüyor yukarı kayıyor aşağı kayıyor dolanıyo kendince allah allah dedim aldım ayağımda sallıyım uyusun diye baktım kokuyo altını açmamla

bu arada taşınma işini konuştuk eşimle ohhh içim rahatladı bana araba alacak canım kocam ben işimi bırakmaktan vazgeçtim bu durumda akşamları en geç 7 de evde olacağım inşallah :) patronda sorunları çözmek için adım attı zamda aldım hehehe (arada rest çekmek iyiymiş) evi taşımıyoruz kv zaten diğer oğluyla aynı sokakta onlar aynı düzen devam edecek bizde ev alırsak onlara yakın alacağız ama şimdilik annem bakmaya devam edecek
bu rahatlıla bir uyumuşumki geç kalmışım işe