- 8 Ağustos 2011
- 11.687
- 8.672
- 448
maşallah maşallah kuzuya..
pembiş pembiş parlıyor bi de

nice aylara senelere inş..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım, 10 aylık bebeğimin takibini yaklaşık 4.ayından bu yana kuzeniniz Arzu hanım yapıyordu ve çok memnunduk.Ancak son gidişimizde Arzu hanımın meltem hastanesinden ayrıldığını öğrendik.Israrla sormamıza rağmen hangi hastaneye gittiğini yada telefon numarasını öğrenemedik. Şuan hangi hastanede çaliştiğinı yada telefon numarasını ( sibelercan_@hotmail.com ) adresine yollarsanız çok memnun olurum. Sevgilerimle.
napıosunuz kızlar kimsecikler yok galiba dün kayınvaldeme gitmiştik yeni bişi daha ögrendim vala ilk kez duyuorum diyim bi komşusu oğlanın altını degiştirirken bana şey dedi oğlanın pipisinin derisini her banyodan sonra geri çekmeliymişim kireçlleme olurmuş yoksa hem kolay sünnet olması için yap böle dedi kaynanamda onayladı bnde ilk kez duyuorm böle bişi dedim siz duydunuzmu kızlar yada yapanınız varmı diyim erkek anneleri![]()
Bana bir arkadaşım söyledi eşime söyledim onayladı nette biraz araştırdım bebeğin canı acıya biliyormuş. o yüzden yapmamaya karar verdim. Dr da bugüne kadar birşey demedi. Yinede sen bilirsin
napıosunuz kızlar kimsecikler yok galiba dün kayınvaldeme gitmiştik yeni bişi daha ögrendim vala ilk kez duyuorum diyim bi komşusu oğlanın altını degiştirirken bana şey dedi oğlanın pipisinin derisini her banyodan sonra geri çekmeliymişim kireçlleme olurmuş yoksa hem kolay sünnet olması için yap böle dedi kaynanamda onayladı bnde ilk kez duyuorm böle bişi dedim siz duydunuzmu kızlar yada yapanınız varmı diyim erkek anneleri![]()
hayir sakin yapma eskiden kalma adet onlar.. Derisi kendini temizliyor,birsey yapmana gerek yok eger geriye dogru ittirirsen mikrop kapar. Doktor bize oyle soyledi
Doktor ole dedyse yapmam tabikide eskilerde nerde enterasan sey var buluolar yaaaa
ah canım beniiiim, sen zihinsel engelli öğretmeni misin?Cenacim sende olmasan bizi merak eden yok zaten.cok sağol..zihinsel engelli olcak ogrencilerim bilmiyorum fırsat bulursam girerim tabii.
hoşgeldin canım, hakikaten insanın evi gibisi yokkızlaarr evimdeyim sonunda çok şükür
her şeye rağmen evim güzel evim
parmağım iltihap kapmış
çok ayakta durmuşum
bu hafta raporluyum başlamıyorum okula
bebeğim önceki gece hiiç uyumadı
dra gittik pipi deliği darmış
zaten sünnet düşünüyodum artık
daha önce yapmamız gerekşiyo
cuma günü gidicez ama oğlum çok huzursuz
herkes iyi sağlıklı
okuduğum kadarıyla maşallahh
çay yapmaya gidiyorum kızlarr
öpüldünüzz![]()
evet canım ben duymuştum,bizzat annemden duydum.erkek bebeği olanlara hep söyler annem
evet onlar varken doktora gerek yok hahaha kolay sunnet olmak die bisey var mi yaa,ya da pipide kireclenme .. Hic gulecegim yoktu
Tugcecim bende erkek kardeşimden hatırlıyorum galiba ondan bilzim oglana hep yapiorum
geçen bi karar verdim cena mutluluk oyunu oynayacagım artık mutsuzluğumdan ve şikayetlerimden insanların bunaldıgını ve insanların gozunde sorunlu takıntılı bir anne oldugumu gordumbacıııııım, keşke yakın olaydık biz..
ben seni hiiiç bırakmazdım o zaman, çocuklar da beraber büyürdü
kız gel, alnından öpücem seniiii
benim gözüm de hep seni arıyo be..
yoksun, çalışmaya başlayınca daha sık girebilecek misin acaba?
yakışıklı oğluşuna maşallah diyeyim.. babaanneye de çabuk alışmış..
gözün arkada kalmayacak, ne mutlu sana
evet, ek gıdaya başlayınca pişikler de artıyor..
ben kakasını yapsın diye bekliyorum 5-10 dk, altını açtığımda kızarmış oluyor poposu
demek yarım saat falan popoda kalsa pişik olacak, mantar olacak.. :18:
canım, sen de mi değiştirdin nickini :44:
başka hatırlıyorum ismini.. neyse Allah hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin..
aslında gözlemlediğim, herkes eşini seviyor, anlaşıyor, mesud..
lakin araya 3. 4. şahıslar özellikle de eşin ailesi girince iş içinden çıkılmaz lanet bi hal alıyor..
insan ailesini seçemiyor malesef..
ben de kimi zaman eşime annesinden dolayı üzülüyorum biliyo musunuz?
bazen öyle bi şey yapıyorki, kendi oğlu bile mahçup oluyor bana karşı, başkasına karşı..
sinirlendiğim halde, ya anlamamazlığa vuruyorum ya unutmuş gibi yapıyorum, sadece eşim için..
ben kocamı seviyorum, çok seviyorum..
siz de seviyorsanız, ne mutlu. dayanak noktamız bu sanırsam..
maşallah ömür paşaya..nice aylara, senelere inş.. sağlıkla mutlulukla..
sorun net madem.. o zaman iyi yapıyorsun..
gerektiği yerde frenle o insanları.. sınırlarını belli et ki, o denli rahat davranmasınlar..
insanlar ne acayip, dersin ki kardeşi, mutlu olsun mesud olsun ister,
ama yoook, kimisi de düşmanı gibi aksine çalışıyor:95:
biz de bugun tam 7 aylık oldukkk
arkadaşlar bebeklerinizle nasıl oyunlar oynuyorsunuz ya da ne tür oyuncaklar alıyosunuz gelişimi açısından.ben kitap falan okumaya çalısıyorum ara ara ama kitabı elimden alıp kemirmeye başlıyor;:))
benimki de açık ama pek fırsat bulamıyorum nedense.ceylinle yapışık gezdiğimizden yazamıyorum pek
cok enteresan inanılır gibi değil dimi,ben de ilk başlarda çok yadırgamıştım ama dedim ki du bakalım daha ne ınsanlar görcez
bende duydum ılk dogdugunda yapıyordum doktorum kendı kendıne temızlenır dedı artık ugrasmıyorum canımmmnapıosunuz kızlar kimsecikler yok galiba dün kayınvaldeme gitmiştik yeni bişi daha ögrendim vala ilk kez duyuorum diyim bi komşusu oğlanın altını degiştirirken bana şey dedi oğlanın pipisinin derisini her banyodan sonra geri çekmeliymişim kireçlleme olurmuş yoksa hem kolay sünnet olması için yap böle dedi kaynanamda onayladı bnde ilk kez duyuorm böle bişi dedim siz duydunuzmu kızlar yada yapanınız varmı diyim erkek anneleri![]()
İkinize de geçmiş olsun canım. Belkide üşütmüştür yolda. Bizimkide gece boyunca uyumadı çünkü. Sanırım kendi evlerini yadırgadı çocuklar. Ihlamur falan yapıp versen belki işe yarar. Allah güç versin valla zor tatlım ya.uykusuz bir geceden günaydın arkadaşlar
oğlum doğru düzgün uyumadı gece
çok uykum var yaa
dün akşam kucağımda oturuyodu bi kustu ki nasıl çok
dün yol boyunca mızıldanmıştı
midesi bulanıyomuş sonra rahatladı biraz ama
huysuzlukları başladı yine
yatarken ateşi çıktı 37.7 calpol verdim düştü
gece huzursuzluklar devam etti
sabah bi kaka yaptı su gibi sanırım diş geliyo
ama çok zor yaaa
üstüne parmağım sıkıntılı
biraz ayakta dursam ağrıyo
ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum kii![]()