• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

napıosunuz kızlar kimsecikler yok galiba dün kayınvaldeme gitmiştik yeni bişi daha ögrendim vala ilk kez duyuorum diyim bi komşusu oğlanın altını degiştirirken bana şey dedi oğlanın pipisinin derisini her banyodan sonra geri çekmeliymişim kireçlleme olurmuş yoksa hem kolay sünnet olması için yap böle dedi kaynanamda onayladı bnde ilk kez duyuorm böle bişi dedim siz duydunuzmu kızlar yada yapanınız varmı diyim erkek anneleri:3::31:
canım çok doğru ben onu yapmadıgım ıcın ıdrar yolu enfeksıyonu oldu çağan.çok şühür antıbıyotıkle sona erdı

Mrb arkadaşlar uzun bi süredim yazamadım ama ara ara takipteydim sizleri bizde ek gıdaya başladık günde 5 öğün ek gıda veriyorum bu arada oğlumu bu ay sonu sünnet yaptıracağım kısmetse sizler nasılsınız

Mrb arkadaşlar uzun bi süredim yazamadım ama ara ara takipteydim sizleri bizde ek gıdaya başladık günde 5 öğün ek gıda veriyorum bu arada oğlumu bu ay sonu sünnet yaptıracağım kısmetse sizler nasılsınız
5 ögün çok gıbı degılmı canım neler yedırıyosun bende gıremıyorum artık :(
bızımde ıdrar yolu enfeksıyonu vardı ıgne kulllandık 10 gun.
sunnet şart dedı doktor
bende korkuyorum sunnetten :(

daha ıyyıyız tatlım tabıkı cok zor bebekler çalışmak ama acıkcası sunu solıyım evdeyken daha çok yoruluyodum :)
sen nasılsın bebısın nasıl

Bizde iyiyiz çok şükür. İştah sorunumuz dışında bi sıkıntı yok. Mamayı bile uyurken içiriyorum düşün. Bende başlarda çok söyleniyordum ama artık iyiki bi işim var diyorum. Kafam dağılıyor. Yoruculuğu tabi ayrı.

Bu arada henüz slışveriş yapmadım evde bişi yok akşama yapacağım alışverişi. Akşama kıymayla ne yemek yapabilirim ? Bi fikri olan varmı? Yada akşama ne yemek yapacaksınız?

5 ögün çok gıbı degılmı canım neler yedırıyosun bende gıremıyorum artık :(
bızımde ıdrar yolu enfeksıyonu vardı ıgne kulllandık 10 gun.
sunnet şart dedı doktor
bende korkuyorum sunnetten :(

cnm sabah kahvaltı veriyorum iki saat sonra meyve öğlenden sonra çorba ikindide yoğurt akşam saat 8-9 arası muhallebi yapıyıorum bizimde doktorumuz pipisinin ucu dar bu ay mutlaka sünnet yaptır dedi ay sonu yaptırıcaz bakalım bende korkuyorum sünnetten bide genel ve lokal anestezili yapıyorlarmış ben lokal tercih edicem sanırım off bi atlatsaydık şu sünneti hayırlısıyla sizede geçmiş olsun cnm

iyim canım koşuyorum dıyeblırım :) uzun zamandır gıremedım yokluğum hıc farkedılmemıs bıle :((
geçmiş okadar uzunku okuyamaıyorum

Bende geçmişi çok okuyamadım.. Allah kolaylık versin canım...:16: Nasıl farkedilmemiş kim farketmemiş.. :20::20:

hoşgeldin canım.. 5 öğün ne veriyorsun canım..?:26: İnşaallah sünnetiniz kolay olur.. Çabucak iyileşir..:16:

Ya telden yazmak ne kadar zormus alıntı bile beceremiyom

Hayırdır canım yeni tel'mi aldın?..:23:

Bizde iyiyiz çok şükür. İştah sorunumuz dışında bi sıkıntı yok. Mamayı bile uyurken içiriyorum düşün. Bende başlarda çok söyleniyordum ama artık iyiki bi işim var diyorum. Kafam dağılıyor. Yoruculuğu tabi ayrı.

Bu arada henüz slışveriş yapmadım evde bişi yok akşama yapacağım alışverişi. Akşama kıymayla ne yemek yapabilirim ? Bi fikri olan varmı? Yada akşama ne yemek yapacaksınız?
dolapta fasülye vardı onu çıkardım pişiricem canım
tabii ayağım ağrımazsa bi de çorba yapabilirsem pilav:27:
kıyma ile en kolay köfte bence:42:

cnm sabah kahvaltı veriyorum iki saat sonra meyve öğlenden sonra çorba ikindide yoğurt akşam saat 8-9 arası muhallebi yapıyıorum bizimde doktorumuz pipisinin ucu dar bu ay mutlaka sünnet yaptır dedi ay sonu yaptırıcaz bakalım bende korkuyorum sünnetten bide genel ve lokal anestezili yapıyorlarmış ben lokal tercih edicem sanırım off bi atlatsaydık şu sünneti hayırlısıyla sizede geçmiş olsun cnm
bizim de pipi ucu darmış
cuma günü gidicez sanırım dra
yaptırmaya
bu ara diş sıkıntısı da var aslında ama
geçer cumaya kadar inşallah:26:

hoşgeldin canım.. 5 öğün ne veriyorsun canım..?:26: İnşaallah sünnetiniz kolay olur.. Çabucak iyileşir..:16:

hoşbulduk cnm sabah kahvaltı,çorba, yoğurt, meyve püresi ve akşam saat 8-9 arası muhallebi veriyorum cnm sizler kaç öğün veriyorsunuz bebişlerinize

bizim de pipi ucu darmış
cuma günü gidicez sanırım dra
yaptırmaya
bu ara diş sıkıntısı da var aslında ama
geçer cumaya kadar inşallah:26:
[/QUOTE]

bizimde doktorumuz pipi ucu dar bi an önce yaptırın dedi bu ay sonu bizde yaptırıcam bakalım bizim alt dişler çıktı ama hala daha eli ağzında sanırım üstler kaşınıyor:18:

arkadaşlar şu toplu alıntıyı nasıl yapıyoruz bi türlü beceremedim de:26:

alıntı almak iastediğin yazıların mesajların altında alıntı ile cvpla butonun yanındaki butonu tıkla en son sececegının de alıntı ile cvp ı tıkla oluyor anlatamadım ıyı kusura bakma

Yoldan geldin cnm en kolayından kıymalı spagetti yapabilirsin:34: yada patlıcan oturtma, karnıbahar, ıspanak, patates yemeği falan da olur ama yorgun olabilirsin uğraşamazsan en kolayı makarna:))

Bizde de 4 öğün ek gıda var aslında 5 olmalı ama hala yoğurt yapamadım:17::17:
sırasıyla sabah kahvaltı, meyve püresi, sebze püresi yada çorba, muhallebi. Aralarda doymadığı zaman takviye olarak da süt

Back
X