Uzun bir aradan sonra herkese merhaba,
Geçmişi okumaya kalktım ama bir türlü tamamlayamadım.
Busmaicim oğluşunun elini gördüm içim cız etti,çok çok geçmiş olsun

maalesef hepimiz böyle ev kazaları yaşıyoruz artık. Kızım hiç düşmese 2-3 kez düşüyo günde,sürekli takip ettiğim halde. Yüreğim hop hop geçiyo işte günler.
Dişi çıkan bebeklerimiz için de hayırlı olsun diyelim :))
Geçenlerde bebeğimin ayaklarında bi anormallik var gibi gelince dün ortopediste götürdüm,maalesef düztabanlığa eğilim varmış,çok erken farketmişsiniz dedi doktor.en erken 2-3 yaşına kadar ortopedik ayakkabı önerdi.bebeklerin çoğunda olurmuş ve %95 geçer dedi.ilk önce çok üzüldüm ama araştırınca biraz rahatladım.
Bebeklerinizin gelişimi ne durumda bilmiyorum ama benim kızım çok hareketli ,19 temmuz doğumlu,epeydir emekliyodu,10 gündür filan koltuk kenarı vs tutup kalkıyo,orda ilerliyo ve bunu yapmaya bayılıyo . Dolayısıyla çok fazla düşüyo,yürüteçte saf saf oturuyo,5 dak da sıkılıyo.
Bende durumlar böyle,sıkıntılarım da çok fazla ama paylaşmak istediğimde hep bişey çıkıyo,şimdi de ekin uyandı,hepinize iyi haftasonları :))