• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

meyve filesini kullanıorz canm muzu fileden yemeye bayılıo mesela bi gr bırakmıo ama tek başına bıraktımmı her taraf batıo bazen yanında degilsem yaa masasındayken verıom yada sert bişiler mesela elma falan koyuom ozamn batmıoo oda sevdi onu zaten herşeyleri yalıo emıo ısırıo hem dişlerini kaşımış oluo hemde oyalanmış oluo al bence canm
canım muz kabızlık yapmazmı acaba

fatmaazra cnm senide sabah alıntılamıştım ama br problem oldu

Doğumgnün kutlu olsun nice seneleree:46:

oo herkes gezmelerde sanırım kimsecikler uğramıyor buraya haftasonları bende bugün eltimdeydim öğleden sonra gittim. eltiminde iki kızı var elifle oynadılar oyaladılar bizde oturduk. eşimi bekliyorum şimdide gelsin yemeğimizi yiyip elifi anneme bırakıp hoop bi sinema yapıp gelcez bu akşam, yeni yeni filmler girmiş vizyona özellikle kelebeğin rüyasını dört gözle bekliyordum merak ediyorum saatler uyarsa ona gideriz

FATMAAZRA doğum günün kutlu olsun canım nice senelere sevdiklerinle beraber. öpüyorum hepinizi sonra görüşürüz

Biz geldiiikkkk!!! Uzun zamandır böyle yoğun ve güzel bir gün geçirmemiştim:)
Önce arkadaşımla kahvaltıya gittik.( onunda 1.5 yaşında kızı var) sonra onlara gidip çocukların çorbalarını içirdik. Sonra hep birlikte alışveriş merkezine gittik. Çocuklara ciciler aldık. Biyerlerde bişiler içtik, çocukları oyun salonuna götürdük falan, filan... Çok koşturmacaydı ama güzeldi iyi geldi:)) yeni geldik eve şimdide kızı uyuttum eşim gelecek yemeğe çıkacağız:) foto eklerim akşam;))

Fatmazraaaaa doğum günün kutlu olsunn! Bebişinle nice mutlu yıllaraa...

Cenacım biz bi ton oyuncak aldık. Oyuncak mağazalarında 6-9 aylık bebekler için olanlardan. Ama sanırım kendi nefsimiz için aldık. Çünkü o ev eşyalarıyla oynamayı daha çok seviyor:)

Hepinizi öpüyorummm...( bakın ne kadar hayat dolu oldum birden. Gezmeyi çok seviyorum ben yahuuuu:))

Kizlarrr mate cayini emziren anneler kullanabilirmi bi arkadasim tok tuttugunu zayiflaytgni soyledi ac karnina mate ihlamur elma kabugu karisimli cay icilince tok tutuomus

Bi arastiak benimde acil zauiflamam lazim spora gitmek istiyorum ama annem uzak oglumu birakicak kimse yok bende bir aydir sabahlari sicak su iciyorum ama hic faydasi olmadi

Biz geldiiikkkk!!! Uzun zamandır böyle yoğun ve güzel bir gün geçirmemiştim:)
Önce arkadaşımla kahvaltıya gittik.( onunda 1.5 yaşında kızı var) sonra onlara gidip çocukların çorbalarını içirdik. Sonra hep birlikte alışveriş merkezine gittik. Çocuklara ciciler aldık. Biyerlerde bişiler içtik, çocukları oyun salonuna götürdük falan, filan... Çok koşturmacaydı ama güzeldi iyi geldi:)) yeni geldik eve şimdide kızı uyuttum eşim gelecek yemeğe çıkacağız:) foto eklerim akşam;))

Fatmazraaaaa doğum günün kutlu olsunn! Bebişinle nice mutlu yıllaraa...

Cenacım biz bi ton oyuncak aldık. Oyuncak mağazalarında 6-9 aylık bebekler için olanlardan. Ama sanırım kendi nefsimiz için aldık. Çünkü o ev eşyalarıyla oynamayı daha çok seviyor:)

Hepinizi öpüyorummm...( bakın ne kadar hayat dolu oldum birden. Gezmeyi çok seviyorum ben yahuuuu:))

Ohh Maşaallah size yaa..
:16: Çok iyi yapmışsınız gerçekten.. Aryada gezmeyi seviyor annesi gibi demekki.. :9::9:

Benim kızımın çok sevdiği bir çıngırağı var.. onun dışında oynamayı sevdiği şey tesbihler... :9::9::55::55:

Son düzenleme:
herkese ıyı aksamlarr..bugun herkes gezmelerde sanırım..bızdse 7 gıbı geldık evımıze dısardaydık ogleden sonraa cekrıdek aılee..canım fena çöp şiş cekıyordu bı kac gundurrr..ben ne zaman zayıflamam gerek dersemm ıkı katı fazla yıyorumm..:)sımdıdee 2 meyvelı soda fayda etmedı valla..
muz konusunu gecende tv de bı doktor anlatıyordu hergun duzenlı olarak muz yenılırse kabızlık olayı olmuyormus..sayet ara ara yenırse kabız yapıyormus..
bu arada herkes face de nasıl goruyor bırbırını yaaa..?ben fransız kaldım buna sanırım hıc rastlamadım bu konu gectıgındee..bılgılendırırsenızz sevınırımm..
bu arada tugcee bakıyorumda bızım paşayla senın paşa aynı paralelde gııdor hareketlenmelerde olsunn..dişsizlikte..mızmızlıktaa..aynıı ilhan emır dıyorum senın yazdıgın okudugumda..bız 18 temmuz dogumluyuzz..doruk paşa ne zman dogdu.???

Yakalandikkk :) napiosn canm
herkese ıyı aksamlarr..bugun herkes gezmelerde sanırım..bızdse 7 gıbı geldık evımıze dısardaydık ogleden sonraa cekrıdek aılee..canım fena çöp şiş cekıyordu bı kac gundurrr..ben ne zaman zayıflamam gerek dersemm ıkı katı fazla yıyorumm..:)sımdıdee 2 meyvelı soda fayda etmedı valla..
muz konusunu gecende tv de bı doktor anlatıyordu hergun duzenlı olarak muz yenılırse kabızlık olayı olmuyormus..sayet ara ara yenırse kabız yapıyormus..
bu arada herkes face de nasıl goruyor bırbırını yaaa..?ben fransız kaldım buna sanırım hıc rastlamadım bu konu gectıgındee..bılgılendırırsenızz sevınırımm..
bu arada tugcee bakıyorumda bızım paşayla senın paşa aynı paralelde gııdor hareketlenmelerde olsunn..dişsizlikte..mızmızlıktaa..aynıı ilhan emır dıyorum senın yazdıgın okudugumda..bız 18 temmuz dogumluyuzz..doruk paşa ne zman dogdu.???
bnm
Pasamda 21 temmyz dogmlu canm tarhler yakinms baya ondan belrtler ayni

İyiyim kuşum.. Sen nasılsın? Paşan nasıl?:16::16:

Benim kızım da 20 temmuz doğumlu...
:8:

Bnde iyiyim cnm telden giriom zor oluo bolede yazmk dorugu uyutuom bi yandan pasam miz miz bu aralar teyzesi bi huzursuz dislerden sanirsam cikarmdk gtti senin kizi ogluma alam bn nedersn cenanin dedgi gbi kertek biz bunlari :) sahi cenaaaaa nerdesn hicc gozuknedn bgn ya sen ???

bugün tüm cesaretimi toplayarak oğlumu kimseye bırakmadan bebek arabasıyla en işlek caddede dolaşmaya çıktım ,dükkanlarda gezdim biraz yorucu oldu ama oğlumla takılmak güzeldi:16:
arabayı dükkanlara sokmak zor,pusetimiz küçük olduğu halde.. engelliler için hayatın ne kadar zahmetli olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. bir çanta beğendim, kasa mağazanın üst katındaymış çıkamadım tabi, çantayı da alamadım :43: bir de tabi elbise deneyemedim. denemeden aldım 2 gömlek, biri oldu; diğerini değiştireceğim mecbur:51:
bu akşam kerem totoyu havaya kaldırıp olduğu yerde ileri geri sallanıyor, yakında emekleyecek galiba:emir_bebek:

arkidişler; bebişlere ne tür oyuncaklar alıyorsunuz?
en sevdiği oyuncakları
Eki Görüntüle 640500 Eki Görüntüle 640501 Eki Görüntüle 640502 $62052202_tn30_0.webp

ve 3 aylık olduğundan beri favorisi...
$A44600245056900B101759AF608EDE92.webp müzik çalıyor yüzünde ışık yanıyor,bunu her gördüğünde gülümsüyor

Günayddııınnn herkese iyi haftasonlarııı:))

Veeee salı gününü çooook heyecanla bekliyorum kızlarrr çünkü oğluşumla oyun grubuna gitcezzzz. Aşkım büyüdü de okula gitcekkk:16:
Gymboree adlı biryer var. Çocuklara yaşıt gruplarda aktiviteler yPıyor. Bizde 6-10 aylık bebekler grubuna gidicez inşallah oğlum sever de devam ederiz. Aktifleşmesi ve sosyalleşmesi açısından çoook yararlı olacağına inanıyorum

git bakalım nasıl olacak oyun grubu,mutlaka bizimle paylaş:16:

Herkese günaydınlar..bugün benim doğumgünüm..gecen yil doğumgünümde ogluma doğumgünü hediyesi almıştim.ilk cicilerini..ne cabuk gecio zaman

nice mutlu yıllar dilerim sevdiklerinle sağlıkla

Back
X