• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ohh Maşaallah size yaa..
:16: Çok iyi yapmışsınız gerçekten.. Aryada gezmeyi seviyor annesi gibi demekki.. :9::9:

Benim kızımın çok sevdiği bir çıngırağı var.. onun dışında oynamayı sevdiği şey tesbihler... :9::9::55::55:

Az öne geldik yemekten. Eve gelirken kv aradı arya uyanmış ağıyormuş. Normalde top atsan uyanmaz ama burayı yabancılıyor demekki. O yüzden azcık vicdan yapmış durumdayım. Yarım saattir sarıldı bırakmıyor:)

Ama ohhh sefam olsun dimi kızlarr? Bunlar ona pozitif enerji olarak geri dönecek.

bugün tüm cesaretimi toplayarak oğlumu kimseye bırakmadan bebek arabasıyla en işlek caddede dolaşmaya çıktım ,dükkanlarda gezdim biraz yorucu oldu ama oğlumla takılmak güzeldi:16:
arabayı dükkanlara sokmak zor,pusetimiz küçük olduğu halde.. engelliler için hayatın ne kadar zahmetli olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. bir çanta beğendim, kasa mağazanın üst katındaymış çıkamadım tabi, çantayı da alamadım :43: bir de tabi elbise deneyemedim. denemeden aldım 2 gömlek, biri oldu; diğerini değiştireceğim mecbur:51:
bu akşam kerem totoyu havaya kaldırıp olduğu yerde ileri geri sallanıyor, yakında emekleyecek galiba:emir_bebek:

en sevdiği oyuncakları
Eki Görüntüle 640500 Eki Görüntüle 640501 Eki Görüntüle 640502 Eki Görüntüle 640504

ve 3 aylık olduğundan beri favorisi...
Eki Görüntüle 640503 müzik çalıyor yüzünde ışık yanıyor,bunu her gördüğünde gülümsüyor

git bakalım nasıl olacak oyun grubu,mutlaka bizimle paylaş:16:

nice mutlu yıllar dilerim sevdiklerinle sağlıkla

Kıııızzz!! Bu teletabiden bizde de varr:)) bizimki de çok seviyor:)) bizimkinin ellerine dişlik monte etmişler farklı olarak. Onlarıda kemirip duruyor:))

tugcecım sen zonguldakta oturuyodun galıba dımı.?.istanbuldan mı gıtmıstın..?bugun grupta bı arkadas yazmıstı bebegını oyun grubuna goturuyormus..guzel fıkır aslında..bende ıstanbuldan geldım evlılık sebebıyle çorluda oturuyorum 2 yıl olacak nisanda..burada baktım ama en erken 1 yas ustu bebekler ıcın vardı cocuk evınde neşe erberkın joys....bıseydı sanırım adı..başka ne yapabılrım dıye dusunuyorum etrafında cok tanıdıgım kımse yok burda bebegı olan ozellıkle..bebeklerın gelısımıne aynı ay-yas grubundakı bebeklerle ıletısıme gecmesının cok faydası olacagını okumustum..sen neler yapıyosun?

Az öne geldik yemekten. Eve gelirken kv aradı arya uyanmış ağıyormuş. Normalde top atsan uyanmaz ama burayı yabancılıyor demekki. O yüzden azcık vicdan yapmış durumdayım. Yarım saattir sarıldı bırakmıyor:)

Ama ohhh sefam olsun dimi kızlarr? Bunlar ona pozitif enerji olarak geri dönecek.

Sefan olsun cnm cok iyi yapmissin kafan dagiilmistir bende cikmak istiyorum ama benimkinin uykusu toplasan yarim saattir o yuzden cesaret edemiyorum birakmaya carsamba gunu kizimin okulda toplantisi var annem gelecek ama durmaz diye tedirginim ama gidicem mecburen o yuzden yazi dort gozle bekliyorum gezip kurtlarimi dokmek icin

yaaaa şu dısarı cıkma becerıksızının bırısıde benımm..aman üşütecem fılan derken cıkmıyorum valla hafta sonu eşimi dort gozle beklıyorumkı bızı gezmeye gotursun..kangurudada durmaz artık bunlarr..en kısa zamanda ara verdıgım araba kullanmaya baslamak ıstıyorum..ara verınce cesaretım kırılıyor nedensee..cok zor bıseymıs gıbı gelıyor araba kullanmakk..buyuk kolaylık olacak halbukı benım ıcın..atarım arkaya oglusu..hoppp gezmeye..ama nerdeeee..

Arkadaşlar hamileliğim boyunca da sizi takip ettim ama bir türlü cesaret edip yazamadım. Sizlerden çok şey öğrendim, yaşadığım şeyleri aynı zamanda farklı yerlerde yaşayan birilerinin olması beni çoğu kez rahatlattı. Derken ben de size katılmaya karar verdim :) oğluşum Efe 12 temmuzda dünyaya gelecekti fakat planlı bir sezeryan ile aramıza 29 haziranda katıldı. Yani haziran annesiyim sözde ama ben hamileliğimin ilk haftalarından itibaren sizi takip ettiğim için temmuz annesi gibi hissediyorum :) iki dişimiz var, emeklemiyoruz, destekli oturuyoruz, hep kucakta gezmek ve kesinlikle yalnız kalmamak istiyoruz, hala gecede 5-10 kez kalkıyoruz :/ öğretmenim ve oğlum üç aylıkken çalışmaya başladım. Herkese bebişleri ile sağlıklı ve güzel günler diliyorum :)

Arkadaşlar hamileliğim boyunca da sizi takip ettim ama bir türlü cesaret edip yazamadım. Sizlerden çok şey öğrendim, yaşadığım şeyleri aynı zamanda farklı yerlerde yaşayan birilerinin olması beni çoğu kez rahatlattı. Derken ben de size katılmaya karar verdim :) oğluşum Efe 12 temmuzda dünyaya gelecekti fakat planlı bir sezeryan ile aramıza 29 haziranda katıldı. Yani haziran annesiyim sözde ama ben hamileliğimin ilk haftalarından itibaren sizi takip ettiğim için temmuz annesi gibi hissediyorum :) iki dişimiz var, emeklemiyoruz, destekli oturuyoruz, hep kucakta gezmek ve kesinlikle yalnız kalmamak istiyoruz, hala gecede 5-10 kez kalkıyoruz :/ öğretmenim ve oğlum üç aylıkken çalışmaya başladım. Herkese bebişleri ile sağlıklı ve güzel günler diliyorum :)

hosgeldınn ogretmenımmm..:)burada o kadar cok ogretmen oldukı..ogretmenımm hamıleydım sımdı anneyım olacak grubun adı:)bende mali müşavirim bu arada daha once bahsetmemıstımm..kesınlıkle aynı seyı yasayan bırılerının olması ınsanı cok rahatlatıyor..en basıtı bısey oldugunda ılk once buraya bakıyorum cunku benzer seylerı yasayan ıllakı bırılerı oluyor..akıl akıldan ustundur derler hepımıızın bılmeıdgı bıseylerr cıkıyor ıllakı..senin paşa mudahale olmasa temmuz dogumlu olacakmıs zatenn..hazıran zorunlu bı cıkıs olmuss..ıstanbuldan mısınız bu arada sızde?

Iyi geceler kızlar moralim çok bozuk edos un ağzınin içinde her tarafını kaplayan beyaz pamukçuk gibi aftlar çıktı dün bişey yoktu gece mama verdim nasıl ağladı anlatamam herhalde acikmadi dedim bıraktım sabah a karşı yine yemedi kalktığında baktım ağzınin içi bembeyaz sonra doktorunu aradım gelmeni ze gerek yok eczaneden aftadur sprey al günde 3 kere sur dedi onu aldım sürdum birde evde dut surubu vardi ondan verdim iki kez biraz rahatladı ama yinede bişey yerken zorlanıyor onu öyle gördükçe içim acıyor başına böyle bişey gelen varmı bu arada geçmişi okudum söyle bir ama bişey yazamadım saat 16 dan peri yeni uyudu sıkıntı yapıyor herhalde Fatmazra mutlu yillar canım

Arkadaşlar hamileliğim boyunca da sizi takip ettim ama bir türlü cesaret edip yazamadım. Sizlerden çok şey öğrendim, yaşadığım şeyleri aynı zamanda farklı yerlerde yaşayan birilerinin olması beni çoğu kez rahatlattı. Derken ben de size katılmaya karar verdim :) oğluşum Efe 12 temmuzda dünyaya gelecekti fakat planlı bir sezeryan ile aramıza 29 haziranda katıldı. Yani haziran annesiyim sözde ama ben hamileliğimin ilk haftalarından itibaren sizi takip ettiğim için temmuz annesi gibi hissediyorum :) iki dişimiz var, emeklemiyoruz, destekli oturuyoruz, hep kucakta gezmek ve kesinlikle yalnız kalmamak istiyoruz, hala gecede 5-10 kez kalkıyoruz :/ öğretmenim ve oğlum üç aylıkken çalışmaya başladım. Herkese bebişleri ile sağlıklı ve güzel günler diliyorum :)[/.

Aramıza hosgeldin

Iyi geceler kızlar moralim çok bozuk edos un ağzınin içinde her tarafını kaplayan beyaz pamukçuk gibi aftlar çıktı dün bişey yoktu gece mama verdim nasıl ağladı anlatamam herhalde acikmadi dedim bıraktım sabah a karşı yine yemedi kalktığında baktım ağzınin içi bembeyaz sonra doktorunu aradım gelmeni ze gerek yok eczaneden aftadur sprey al günde 3 kere sur dedi onu aldım sürdum birde evde dut surubu vardi ondan verdim iki kez biraz rahatladı ama yinede bişey yerken zorlanıyor onu öyle gördükçe içim acıyor başına böyle bişey gelen varmı bu arada geçmişi okudum söyle bir ama bişey yazamadım saat 16 dan peri yeni uyudu sıkıntı yapıyor herhalde Fatmazra mutlu yillar canım

Gecmis olsun cnm

Hosgeldin cnm hemen hemen hepimiz benzer seyler yasiyoruz benimkide yanliz kalmaktan nefret ediyor ben odadan cikinca agliyor emeklrmiyor iki disimiz cikti desteksiz 5dk kadar oturuyor

canım mama vermenın dısıanda emzırıyormusun.?ılac vemrek ıstemıyorsan sunu yap yarım bardak su ıcıne bır tatlı kasıgı karbonat at emzırıyosan makyaj pamuguyla gogsunu bu karbonatlı suyla sılıp emzır bırkac defa yap bunu..yok eger emzırmıyosan bu suya batırıp pamugu bebegın agzının ıcını sıler gıbı yap..bıakc kez tekrarla bı zararı olmuyor..tuzlu gelecektr begenmıyecektır edacık ama ınan bana cok ıyı gelecek bu ona..cokkkk cok gecmıss olsun..

Canm iste rutin yemege gittik ama kv kp de vardi.onlar cocuga bakmak icin bizde kaliolar.kv yas pasta almis gelince cayla onu yedik.esimde gomlek almis daha farkli guzel gecebilirdi ama gecmedi.biz kadinlar ince dusunuoz erkekler duz mantik

Minik kuzuya geçmişler olsun. Benim bi arkadaşım yaşadı ve ilaç kullanarak geçti. Pamukçuğu engellemek için karbonatlı gazlı bezle temizleyin hergün demişti doktorumuz. Fakat ben hiç yapmadım. Yani olduktan sonra karbonatlı bez fayda etmeyebilir. İnşallah en kısa sürede iyileşir Edacık. İnsan ona birşey olmasın da kendisi tüm hastalıkları onun yerine çeksin istiyor değil mi? Annelik çok değişik bir duygu. Allah'ım isteyen herkese versin inşallah.

Hoşbulduk bu arada :)

Hosgeldin cnm hemen hemen hepimiz benzer seyler yasiyoruz benimkide yanliz kalmaktan nefret ediyor ben odadan cikinca agliyor emeklrmiyor iki disimiz cikti desteksiz 5dk kadar oturuyor

Hoşbulduk :) biliyorum her çocuğun gelişimi farklı ama insan bir an önce herşeyi yapsın istiyor. Daha konuşmuyoruz da bu arada. Yani Bı Bı gîbi bir ses çıkarıyor ama Ba Ba ya dönüşmedi bakalım :)

Çalıştığım için bakıcı teyzemiz ilgileniyor kuzu ile. Zaten ders saatim de rica ile az bu yıl. Babaanne ve anaanne uzakta. Fakat ben bu durumdan memnunum ne yalan söyleyeyim. Birkaç hafta görünce bile düzen değişiyo; baksalar nasıl olur bilemedim :)

Şubat tatilinde genel anestezi ile sünnetimizi yaptırdık. Çok kolay oldu diyemem ama çok zor da olmadı. Zorunlu bir sünnet olmadığı için çevreden "kıymayın çocuğa" şeklinde çok baskı oldu. Ama dinlemedik çünkü ben hep arkadaşlarımı örnek aldım. Oğlu olup da büyüdüğünde sünnet yapan arkadaşlarımdan biri bile sünneti ertelememi tavsiye etmedi. Tam tersine yaptır kurtul dediler. Neyse işte damat olur inşallah:)

Ek gıda konusu da çok sinir. Minik kuşum bizim yediğimiz herşeyi tadıyor ama kendi yemesi gereken çorba ve yoğurdu sevmiyor. Birşeyler yedirmek sinîr harbi. Sevecek mi sevmeyecek mi, yararlı mı boş kalori mi diye düşünmekten gına geldi. Oğluşum sesimi duy ve herşeyi ye artık :) en severek tükettiği şey köfte bbi de hippin paketindrn çıkan meyve püresi de hoşuna gitti. Ben yoğurt mayalamıyorum çünkü hiç sevmedi. Sütaş babymixin elmalısını veriyorum. Zaten zar zor yarısını yiyor. Burda yazdığını muhallebi tariflerini falan denedim ama uymadı bizimkine. Böyle şapur şupur yese ne güzel olur....

Back
X