aryacım açıklanacak olan il içi eş durumu mu ? hayırlı olsun şimdidenBizimde bugün açıklanacak ama hala ses yok![]()
oooooww tenk yuuu :)) yok canım hiç zor olmadı valla cünkü hep annem baktı bebişe ben de gezdim durdum burda evde oturmalarımın keyfini çıkarttım çok keyifliydi en kısa zamanda tekrarlamayı planlıyorum :) sen neler yaptın herşey yolundadır inş...Welcome back borntobemother anlat neler yaptın oğlunla zor oldu mu
kızamık mı kızamıkçık mı öyle birşey devlet kampanya yaptı falan demişti gecen ay hemşire yaptırdık geldi pek yakmadı galiba bu defa ğek çığırmadı çok saol canım cevabın için ben de ufaktan başlayayım o halde...cnm ben çorbalarına kıyma katmaya başlycam. marketten kıymayı alırken 2 defa çektirdim. dr da öyle yap demişti ztn.. köfte de yapıp yedircem. Bizim yedikletrimizden kıymık kıymık parçalar veriyorum, olmayan dişleriyle evirip çevirip yiyo.. çok da tatlı oluyo :) bu arada bu ay ne aşısı vardı cnm.. bize bu ay aşı demedi hemşiremiz ?
Hayırlı günler canların...Nasılsınız?..
Born; hoşgeldin canım...Nasıl geçti günlerin neler yaptın.. Anlat helee..
Pembe hipopotam; aramıza hoşgeldin...
Miracle,zeynep ve feyza; İncileriniz hayırlı olsun..
Çıkmayanlarında en hayırlı zamanda kolayca çıksın İnşaallah...
Bugün Rabbin ne kadar güzel bir hava yaratmış...:81: Babamız arabayı aşağıya indirdi.. Birazdan dışarı çıkacağız kızımla...
![]()
Hoşbulduk Libyanacım günler demin de yazdığım gibi çoook güzeldi tüm eski ark.larımla görüştüm görüşmediğim kimse kalmamıştır çok uzun bir süre sonra eşimle sinemaya canlı müziğe yemeğe falan gittik o bizi bırakıp döndü hafta sonu tekrar almaya geldi o yokken de bolca arkadaşlarımla ve ailemle vakit geçirdim şimdi tonla çamaşır beni bekliyor şu evden uzaklaşmalar güzel de dönüşleri muhteşem oluyorrr

Son düzenleme: