Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım bizimki 8 de geliyo, ben 14 de çıkıyorum, bi işim varsa 15 e kdr kalıyo genelde, 400 e anlaştık. ben de iş beklemiyorum. enerjisi düşüp oğluşa iyi bakamaz diye korkum.. ama oğluş uyudukça onun eşyalarını fln topluyo, kahvaltısını da o yediriyo, tabağını vs yıkar sürekli. dediğin gibi b. makinasında temiz görürse yerleştiriyo. çamaşır atıyorum bazen onları asıyo. oğluşun ütülenecekleri varsa çok nadir ona söylüyorum uyuyunca ütülersin diye. sen daha iyi veriyormuşsun ücreti. ben süt izinlerim bitince 500 yapmayı düşünüyorum. sen nerde oturuyorsun, gerçi ücretler şehirden şehire de değişiyo sanırım..

ben sakaryadayım cnm, bizim burda yol parası ile aynı böyle kısmi temizlik yaptıranlar 500 civarı veriyo, ama aynı apartman, bi daha gir çık yapmayacak, karda kışta gelememe geç gelme gibi derdi olmayacak, bide haftasonu bi işin falan olursa çekinme söyle markete çarşıya gideceğin zamanda bakarım dedi, bizde pazarlığa yatamadık açıkçası, şimdilik sadece işe gittiğimde bakıyo ama aileler yakında olmayınca yarın öbürgün ihtiyaç olur bırakıp biyere gidecek bi yerim olur diye düşündüm

günaydın herkese

dün işyerinde fenalaşmışım eşim gelmiş apar topar hastaneye kaldırmışlar doğumdan sonra 2. adetimi oldum aşırı kan kaybından zaten malum kan hastalığımdan dolayı hala müzdaribim kan depolarım boşalmış düşüverişim olduğum yere oysa sabah gayet iyiydim sizede yazdım çizdim hemde 7. ayımız doldu diye çok sevinçliydim oğlumu alıp gezmelere gidecektik iş çıkışı kısmet değilmiş eşimin bir gelişi var gülermisin ağlarmısın cırtlak mavi bir pijama takımı ayağında kundura ayakkabılar allahım rezalet ayılır ayılmaz ilk lafım ben nerdeyim noldu değil mahmutt bu ne hal oldu başladılar gülmeye sonra aaa ben nerdeyim ya dedim :9::9::9:

neyseki şükür bugün iyiyim istirahat ettim dün bol bol bugün iyiyim

pediastrum dün aklım hep zeynepteydi eşim izin vermedi pc açmama ya bir dur diyorum bişeye bakıp kapatıcam olmazzzz dinleneceksin ya tamam dinleniyorum işte bişeye bakıyım hayır tel aç diyor ya ne telefonu kk ya girmem lazım kk ne ya sen benden habersiz dergahlara falanmı üye oluyorsun demezmi bak ben kk pkk istemem dedi ardından koptum tabi aman iyi be girmiyorum yarın sorarım dedim yarın nerde görcen kim bu kk demesinmi en son anlattım bak kk değil kadınlar klubü vs vs vs ikna oldu neyseki :9::9::9::16: adamın yüreğine inecekti bizim hatun bunalımdan dergahlara sarmış die

neyse zeynep çıkmış anlaşılan iyiymişte çok şükür bu arada geçmişi okudum öyle kabaca ama alıntı yapamadım işler birikmiş bir mrb diyim işe koyulayım dedim öptüm şekerler hee feyza ve aryaa tayinlerinize çok sevindim gözünüz aydın olsun ayrıca oyun grubu konusunu bende merak ettim nedir bu neresidir neşe erberk varmış 4 haftalık 99 tl olmazsa ona üye olabilirim araştırıcam

Çok geçmiş olsun. Bir bayan için daha da zor bir hastalık dimi? :/ ama eşinle aranızdaki diyaloglara koptum :). Allah ayırmasın :)

ayy aynısı bende de var yaaa.. yerde ağlayarak yatışı gözümün önünden hiç gitmiyo. benim de kabusum bu oldu :((( annelik bu demek..

canım ben oğlumla ilgili her konuda çok hassasım fakat tavuk olayını senin kadar hassas düşünmedim :) marketten bütün piliç alıp kaynattım,suyunu da buzluğa attım valla.. tavuğun nasıl kesildiğine kdr detaya inersem kafayı yerim herhalde :) bizim de yediğimiz tavuk islami koşullara uygun kesilmiştir herhalde. güvenilir bi marka olarak düşündüğüm banvit in pilicini almıştım. haşladığım tavuğun üzerine salça yoğurt s.yağla sos sürüp fırında bi güzel kızarttım, o da bize akşam yemeği oldu :)

ohh afiyet olsun kesinlikle bu haftaiçi yapmalıyım hem oğluşumun tavuksuyunu hem de fırında tavuğu sağoalasın;) kendi tavuklarımı bim'den alıyorum, marka almak daha iyi olabilir ama sonuçta o da köy tavuğu olmucak:) ben bu konularda böyleyim siz nasılsınız bilmiyorum yumurtalarımı sütümü köyden getirtiyorum (serbest gezinen tavuklardan:) ve otlayan ineklerden:)) meyve sebzelerini organik pazardan alıyorum. pazardan vermek beni daha çok yorar bütün gün kendimi yerim:1: herkesin hassasiyeti farklı işte. kimi içme suyuyla yıkar yenidoğanları ben de onu yapmadım mesela.

bakıcı fiyatı bakıcıya ve şehre göre değişiyo evet büyükşehirlerde alıyo başını gidiyo sizlerinki makulmuş benim de eh. öğlene kadar hatta cuma boş günüm 450. 13 dersim var o kadarcık saate 450 çok çok fazla ki ev işi yok olmasın da sadece oğlum. bu kadar kazandıran bi iş daha yok:) bildiğin sektör oldu karaborsa bakıcılar:) ama ne var ki üst komşum daha önce 2 çocuğa bakmış çok sabırlı sakin merhametli herkes önerdi tanımadığım birine verememki Allah bereket versin. ayrıca çalışmak bana çok iyi geliyo iki kafa dağıtıyorum bilmiyorum sizlerde durum nasıl.

Son düzenleme:
günaydın herkese

dün işyerinde fenalaşmışım eşim gelmiş apar topar hastaneye kaldırmışlar doğumdan sonra 2. adetimi oldum aşırı kan kaybından zaten malum kan hastalığımdan dolayı hala müzdaribim kan depolarım boşalmış düşüverişim olduğum yere oysa sabah gayet iyiydim sizede yazdım çizdim hemde 7. ayımız doldu diye çok sevinçliydim oğlumu alıp gezmelere gidecektik iş çıkışı kısmet değilmiş eşimin bir gelişi var gülermisin ağlarmısın cırtlak mavi bir pijama takımı ayağında kundura ayakkabılar allahım rezalet ayılır ayılmaz ilk lafım ben nerdeyim noldu değil mahmutt bu ne hal oldu başladılar gülmeye sonra aaa ben nerdeyim ya dedim :9::9::9:

çok geçmiş olsun canım neyseki işyerinde olmuş benim oyle otobüste gitmisligim var..

günaydın kızlarrrrrrr :14: ben dünden beri kötüyüm müge anlıdaki sinem bulundu malesef ölü olarak ve 3 yıldır aynı yerdeymiş kemikleri saçı bulundu aman Allah ım yavrularımızı koruuu :14:

tünaydın hanımlar benim saatler değişmiyor yine aynı saat ve ben laflamaya geldim:1::1:

Ben de hasta oluyorum galiba bogazlarim fena :( bu oyun grubuna bnde form doldurdum aradilar ama ayni gun icinde kayit olmazsaniz deneme dersi 50 lira dediler o nasi deneme dersi sasirdim

beni daha aramadılar demek 50 lira deneme ücreti çokmuş şaşırdım:53::53:

kızlar zeynebim çıktı şuanda dinlenme odasındaymış ameliyata giren bir doktorla görüşmüşler iyi geçti demiş şimdi prof lada görüşecekler hepinizden allah razı olsun hakkınızı helal edin çok tşk ederim bir aydır benim hastalıklarımla ilgilendiniz çok sağolun iyi ki varsınız

canım tekrar çok geçmiş olsun çok sevindim Allah (c.c) bütün sağlık sorunu yaşayan evlatlarımıza acil şifalar versin.

Kızlarrr gittik geldik bence çok eğlenceliydi. Tabi Selim önce şaşkın şaşkın bakındı etrafa. Bir tane öğretmenimiz var, 3 bebektik bugün diğerleri uyuyakalmış:))
Retmen şarkılar söyledi, biz bebeklerle hareketler yaptık. Bu hafta konu kaydıraklardı, kaydıraklardan kaydık. Toplarla oynadık.
Artık her salı ordayız, okullu çocuk olduk bizzzz:16::16:

Gelinn gelin beraber gidelim biz yeşilköye gidiyoruz sen nerde oturuyorsun cnm?? Bende form doldurmuştum ama sonra cevap gelmesini beklemeden aradım, istersen sende telefonla görüş.

gymboree diye biryere gidiyoruz cnm, yukarda detayları anlattım:)

Gözünüzaydın cnm, Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah.

minitacım ben su anda ankaradayım denemek için gop a gideceğim zaten tek şubesi varmış burada.Ama martın sonuna doğru istanbula evime döneceğim o zaman ya yeşilköy ya da şişliyi tercih ederim. Herhangi bir sorun çıkmazsa kesin emir alpi götürmeyi düşünüyorum.

Bugün çok yoğundum.. Kartalda oturan bir arkadaşım kız kardeşi falan geldi bugün..:16::16: Sabah 8 kalktım hazırlanmak için akşamdan da kurabiye yapmıştım.. Sabah da poğaçayla patatesli milföy yaptım.. Çok geç geldiler ama 4 gibi geldiler.. Akşam namazını kılıp gittiler.. bende hemen buraya koştum.. :10::10:

Canlarımm beni gözünüzde hakikaten çok fazla büyütüyorsunuz... Ben 4-4lük bir insan değilim ki.. Belki de sizden daha kötüyüm.. Ama bazen ince düşündüğüm anlar oluyor.. Belki de büyüme şeklinden kaynaklanıyor bilemiyorum.. Ben maddi durumu çok iyi olan bir ailede büyümedim.. Her istediğimiz alınmazdı.. hatta isteyemezdik bile çünkü baba yoktu.. para yoktu.. borç vardı...
:14::14:

Belki de bu psikolojiden dolayı eşimden çoğu zaman bişey istemekten çekinirim.. Ama bazen de çok şımarır herşeyi isterim..
:30:Elhamdulillah kocamın maaşı iyi aç değiliz...:16:

Sizden ricam beni gözünüzde fazla büyütmeyin.. Gün gelir karşılaşırız.. Hayal kırıklığına uğrayın istemem...
:59::59:

Niye bu kadar çok düşündün ki kuzum... :26::26:
keşke öyle olabilsem ama değilim malesef..
:50: Bazen böyle iyi olduğum zamanlar oluyor ama bazende istediğim olmazsa çok sinirleniyorum.. Ama yine de kocama çok fazla yüklenmek istemiyorum.. Ben eminim ki o bana neler neler almak istiyordur ama imkanlar kısıtlı olduğu için herşey anında olmuyor... :31: QUOTE]

Tatlım abartmıyor bence arkadaslar harikasın görüyorum ki yüreğinin güzelliği kalemine de yansıyor.Gün gelir karşılaşırsak hislerimin değişecegini sanmıyorum

Borntobemother, evet cnm gymboree dediğin fiyat

Libyana gene döktürmüşsün şekerim:))
Arya seninde ellerine sağlık
Ayşecikte keyif yapıyor galiba pc başında

Süt bankası hakkındada dini kosmına bişey demiyorum ama birde şöyle düşünün kızlar
Prematüre doğan bebekler için anne sütünün önemi çok büyük, anneler 30.haftada falan doğum yapabiliyor. Zaten psikolojileri alt üst olmuş durumda oluyorlar, sütleri nasıl gelecek o üzüntüyle. İşte böyle bebekler için çok lazım anne sütü.

minitacım süt bankası ile düşüncelerine katılıyorum.Ayrıca doğduğu anda annesini kaybeden bebeklerde var çöp bidonu kenarında kıyıda köşede bırakılan küçücük bedenler var malesef .onlarında anne sütüne ihtiyaçları var.Çok kapsamlı bir konu iyice düşünülüp doğru bir şekilde planlanıp o şekilde uygulamanın aktif hale geçirilmesi gerekiyor.

Kizlar cok ama cok hasta oldum sabah da yazmistim galiba oluyorum diye ama hic sallamadiniz;))))) ciddi perte cikiyorum duanizi esirgemeyin nolur uyuyamiyorum bile burnum feci tikali :((((

borncum geçmiş olsun ekinezya çayı da çok iyi geliyor tavsiye ederim.

günaydın herkese

pediastrum dün aklım hep zeynepteydi eşim izin vermedi pc açmama ya bir dur diyorum bişeye bakıp kapatıcam olmazzzz dinleneceksin ya tamam dinleniyorum işte bişeye bakıyım hayır tel aç diyor ya ne telefonu kk ya girmem lazım kk ne ya sen benden habersiz dergahlara falanmı üye oluyorsun demezmi bak ben kk pkk istemem dedi ardından koptum tabi aman iyi be girmiyorum yarın sorarım dedim yarın nerde görcen kim bu kk demesinmi en son anlattım bak kk değil kadınlar klubü vs vs vs ikna oldu neyseki :9::9::9::16: adamın yüreğine inecekti bizim hatun bunalımdan dergahlara sarmış die

neyse zeynep çıkmış anlaşılan iyiymişte çok şükür bu arada geçmişi okudum öyle kabaca ama alıntı yapamadım işler birikmiş bir mrb diyim işe koyulayım dedim öptüm şekerler hee feyza ve aryaa tayinlerinize çok sevindim gözünüz aydın olsun ayrıca oyun grubu konusunu bende merak ettim nedir bu neresidir neşe erberk varmış 4 haftalık 99 tl olmazsa ona üye olabilirim araştırıcam

canan geçmiş olsun bende bu ay ikinci reglimi oldum fazla kan kaybı olmuyor bende ama birincide olduğu gibi ikincide de grip oldum vücut direncim bayagı düşüyor.

Son düzenleme:
günaydın herkese

dün işyerinde fenalaşmışım eşim gelmiş apar topar hastaneye kaldırmışlar doğumdan sonra 2. Adetimi oldum aşırı kan kaybından zaten malum kan hastalığımdan dolayı hala müzdaribim kan depolarım boşalmış düşüverişim olduğum yere oysa sabah gayet iyiydim sizede yazdım çizdim hemde 7. Ayımız doldu diye çok sevinçliydim oğlumu alıp gezmelere gidecektik iş çıkışı kısmet değilmiş eşimin bir gelişi var gülermisin ağlarmısın cırtlak mavi bir pijama takımı ayağında kundura ayakkabılar allahım rezalet ayılır ayılmaz ilk lafım ben nerdeyim noldu değil mahmutt bu ne hal oldu başladılar gülmeye sonra aaa ben nerdeyim ya dedim :9::9::9:

Neyseki şükür bugün iyiyim istirahat ettim dün bol bol bugün iyiyim

pediastrum dün aklım hep zeynepteydi eşim izin vermedi pc açmama ya bir dur diyorum bişeye bakıp kapatıcam olmazzzz dinleneceksin ya tamam dinleniyorum işte bişeye bakıyım hayır tel aç diyor ya ne telefonu kk ya girmem lazım kk ne ya sen benden habersiz dergahlara falanmı üye oluyorsun demezmi bak ben kk pkk istemem dedi ardından koptum tabi aman iyi be girmiyorum yarın sorarım dedim yarın nerde görcen kim bu kk demesinmi en son anlattım bak kk değil kadınlar klubü vs vs vs ikna oldu neyseki :9::9::9::16: Adamın yüreğine inecekti bizim hatun bunalımdan dergahlara sarmış die

canım benim çok geçmiş olsun allah şifa versin sen beni o kadar çok güldürdün ki şuanda neşem yerine geldi valla allah ta seni güldürsün inşallah

arkadşlar pedagog adem güneş bi yazısında

çocuğunuzu 3 yaşına kadar anne kokusundan mahrum etmeyin odasını ayırmayın gerekirse koynunuzda uyutun .diyor.

Son düzenleme:
A101 e perşembe günü masalcı kuzu diye bi oyuncak geliyormuş. İlerisi için mantıklı bir oyuncak gibi geldi ne dersiniz? Geçen sefer de piyanoyu almıştım valla o fiyata süper özellikleri olan bir oyuncak çıktı.

cnm gittigidiyorda da var bundan. görüntü olarak birebir değil galiba. ordakiler masal anlatırken sallanıyormuş. A101 deki de sallanıyor mu acaba. ona göre aldırcam bi arkadaşa

ben sakaryadayım cnm, bizim burda yol parası ile aynı böyle kısmi temizlik yaptıranlar 500 civarı veriyo, ama aynı apartman, bi daha gir çık yapmayacak, karda kışta gelememe geç gelme gibi derdi olmayacak, bide haftasonu bi işin falan olursa çekinme söyle markete çarşıya gideceğin zamanda bakarım dedi, bizde pazarlığa yatamadık açıkçası, şimdilik sadece işe gittiğimde bakıyo ama aileler yakında olmayınca yarın öbürgün ihtiyaç olur bırakıp biyere gidecek bi yerim olur diye düşündüm

tabi cnm o yönden avantajın var. olsun en azından misafirin geleceği zamanlar fln da bakar.

ohh afiyet olsun kesinlikle bu haftaiçi yapmalıyım hem oğluşumun tavuksuyunu hem de fırında tavuğu sağoalasın;) kendi tavuklarımı bim'den alıyorum, marka almak daha iyi olabilir ama sonuçta o da köy tavuğu olmucak:) ben bu konularda böyleyim siz nasılsınız bilmiyorum yumurtalarımı sütümü köyden getirtiyorum (serbest gezinen tavuklardan:) ve otlayan ineklerden:)) meyve sebzelerini organik pazardan alıyorum. pazardan vermek beni daha çok yorar bütün gün kendimi yerim:1: herkesin hassasiyeti farklı işte. kimi içme suyuyla yıkar yenidoğanları ben de onu yapmadım mesela.

bakıcı fiyatı bakıcıya ve şehre göre değişiyo evet büyükşehirlerde alıyo başını gidiyo sizlerinki makulmuş benim de eh. öğlene kadar hatta cuma boş günüm 450. 13 dersim var o kadarcık saate 450 çok çok fazla ki ev işi yok olmasın da sadece oğlum. bu kadar kazandıran bi iş daha yok:) bildiğin sektör oldu karaborsa bakıcılar:) ama ne var ki üst komşum daha önce 2 çocuğa bakmış çok sabırlı sakin merhametli herkes önerdi tanımadığım birine verememki Allah bereket versin. ayrıca çalışmak bana çok iyi geliyo iki kafa dağıtıyorum bilmiyorum sizlerde durum nasıl.

cnm tabiki hassas olmakta çok haklıyız. ben de yumurta ve süt köyden alıyorum organik :) demek istediğim iyi bi marka alırsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. içme suyuyla ben de yıkamadım hiç :) o da abartı bence... sen nerde oturuyorsun. ben gebzedeyim. kyk da çalışıyorum yurt yönetim memuru olarak. çalışmak konusunda sana kesinlikle katılıyorum.. 600 de isteseler verir çalışırdım herhalde. işe başladıktan sonra hayata döndüğümü hissettim... yüküm de hafifledi eskiye nazaran. bizim bakıcının da çocuk bakmakta geçmişi var. benim oğluş 6. baktığı çocukmuş.. bebeğimize iyi baksınlar da gerekirse daha da arttırırım maaşını diye düşünüyorum.. çünkü yükümü baya aldı üzerimden. sabah kahvaltıyı da o veriyo, öğlene doğru meyve.. hatta bazen çıkmadan yoğurdunu da yediriyo.. yıkadığım çamaşırlarını asıyo, katlıto, odasını düzenliyo. onlar bile yorucu iş günlük koşuşturmaca içerisinde.

Aslında önceden tanıdığım pek söylenemez, çalıştığım için apartman ilişkilerin biraz zayıf, çok rahat, hemen konuşup kaynaşacak bi yapımda yok, o yüzden sadece mrbam vardı, ama sağolsun kırmadı bizi biraz elide sıkışıkmış o bize biz ona denk geldik anlayacağın.

cnm biz 600 veriyoruz, sabah 8:30 da geliyo akşam 5:15 gibi gidiyo, iş konusunda pek bişey beklemiyorum ondan, diyorum oğlum uyuduğu zamanlar yapabildiğin kadar yap, onun bakımına engel olmasın, kendini de çok zorlama sonuşta uyandığında sürekli bakım kucak istediği için yorulacaksın, bi de ev işiyle yorulup oğlana yorgun olmayasın, ufak ufak yap dedim. O da sağolsun sabah genelde ben kahvaltısını yaptırmış oluyorum arkamdan onu uyutup, oğlumun tabağını çanağını topluyo, bulaşık makinemde temizler varsa onları yerleştiriyo, varsa elde yıkanacak bi iki tencere falan onları yıkıyo, onun dışında da haftada bi süpürüp, toz alıp yerleri siliyo, tabi heryeri hepsini aynı anda yapamıyo benim sıpadan yavaş yavaş yapıyo işte. onun dışında oğlumun yemeğini vs ben hazırlayıp bırakıyorum, işyerinden arkadaşlar yemekde yaptırabilirsin dedi ama ben çok yüklenip oğlumun hizmetini aksatsın istemiyorun, yemek yerine ortalığı toplaması bana daha büyük iyilik gibi geliyo
senin ki nasıl, ne kadar alıyo?
şaka gibi o paraya bizim burdakiler hayatta gelmez kadının kendi evine götürsen yine o fiyata bakmaz bizim muhitte en az 1000 tl alıyorlar artı sigortasını falan ödüyorsun bildiğin sabah 8 akşam 5 memur muamelesi görüyor bakıcılar

canım benim çok geçmiş olsun allah şifa versin sen beni o kadar çok güldürdün ki şuanda neşem yerine geldi valla allah ta seni güldürsün inşallah

sağol canım amin hep beraber gülelim inşallah kk yıda deşifre ettim bu şekilde :) yakında görümcek kaygana da keşfeder pişti olursak hiç şaşmam zaten eltican nasıl girmedi bilmiyorum belki bu kayıtsız kullanıcılardan biridir malum oda temmuz annesi neyseki elti candır ondan zarar gelmez :29:

gene geziyorlar bak görüyormusun busmai cena yok piyasada libyana gene mutfakta arya işte minita kesin kurabiye araştırıyor kalakala biz özel sektörün kurbanları çalışanlar kalıyoruz geriye :9: nasıl zeynep çıktımı eve

günaydın herkese

Çok geçmiş olsun Cananım.. Allah şifa versin dikkat et kendine... :16::16:
Güldürdün gene bizi...
:1::1:Ne yapsın adamcağız karısı hastanelik olmuş.. Takım elbise giyiptemi gelsin..:9::9::9:.

Dergah haaa... :60: :60: Benim eşim burayı duyunca cinleniyor hemen hiç sevmiyor burayı...
:19::19:

günaydın kızlarrrrrrr :14: ben dünden beri kötüyüm müge anlıdaki sinem bulundu malesef ölü olarak ve 3 yıldır aynı yerdeymiş kemikleri saçı bulundu aman Allah ım yavrularımızı koruuu :14:

Sana öyle programları izlemeyi yasaklıyorum..:20::20: psikolojini bozma izleyipte.. gel buraya sohbet edelim... :31:

Tatlım abartmıyor bence arkadaslar harikasın görüyorum ki yüreğinin güzelliği kalemine de yansıyor.Gün gelir karşılaşırsak hislerimin değişecegini sanmıyorum

.

Teşekkür ederim Eylülcüm...:16::16: Bu arada sana eylül diyoruz ama isim neydi...? :9::9:

gene geziyorlar bak görüyormusun busmai cena yok piyasada libyana gene mutfakta arya işte minita kesin kurabiye araştırıyor kalakala biz özel sektörün kurbanları çalışanlar kalıyoruz geriye :9: nasıl zeynep çıktımı eve

Dün mutfaktaydım canım... şuan oturuyorum... :9::9:

şaka gibi o paraya bizim burdakiler hayatta gelmez kadının kendi evine götürsen yine o fiyata bakmaz bizim muhitte en az 1000 tl alıyorlar artı sigortasını falan ödüyorsun bildiğin sabah 8 akşam 5 memur muamelesi görüyor bakıcılar

sağol canım amin hep beraber gülelim inşallah kk yıda deşifre ettim bu şekilde :) yakında görümcek kaygana da keşfeder pişti olursak hiç şaşmam zaten eltican nasıl girmedi bilmiyorum belki bu kayıtsız kullanıcılardan biridir malum oda temmuz annesi neyseki elti candır ondan zarar gelmez :29:

öyle valla bi biz çalışıyoruz özelde herhalde :)

Zeynep daha eve çıkmadı canım cumaya kadar yatacak muhtemelen ama iyimiş başlamış cadılık yapmaya :16:

Ay çok şaşırdım. Çok takip ediyodum geçen sene. Ay kim yapmış ne olmuş? Netten araştırayım.

cnm gittigidiyorda da var bundan. görüntü olarak birebir değil galiba. ordakiler masal anlatırken sallanıyormuş. A101 deki de sallanıyor mu acaba. ona göre aldırcam bi arkadaşa

Hiç bilmiyorum :( ama A101e gidip ayırır mısınız dedim. Hayır dediler gıcık oldum. Sabah fırsat bulunca gidicem inşallah.

Biz bugün 7 aylık oldukkkkk:16:

Ayy bende izldim cnm sabah kötü oldum valla, hep takip ediyordum. Yapan da ölüp gitmiş zaten pis herif, öbür tarafta çeker cezasını inşallah
minitacım ben su anda ankaradayım denemek için gop a gideceğim zaten tek şubesi varmış burada.Ama martın sonuna doğru istanbula evime döneceğim o zaman ya yeşilköy ya da şişliyi tercih ederim. Herhangi bir sorun çıkmazsa kesin emir alpi götürmeyi düşünüyorum.
Yeşilköyde olursanız arkadaş olur bebişler:34:

çocuğunuzu 3 yaşına kadar anne kokusundan mahrum etmeyin odasını ayırmayın gerekirse koynunuzda uyutun .diyor.

3 yaş bence çok geç bir yaş değilmi?? Sonra alışacak çocuk ve odasında yatmak istemeyecek. 3yaşındaki bir çocuğunda alışkanlıklarını değiştirmek zor olabilir bnce

Biz bugün 7 aylık oldukkkkk:16:

Ayy bende izldim cnm sabah kötü oldum valla, hep takip ediyordum. Yapan da ölüp gitmiş zaten pis herif, öbür tarafta çeker cezasını inşallah
Yeşilköyde olursanız arkadaş olur bebişler:34:

3 yaş bence çok geç bir yaş değilmi?? Sonra alışacak çocuk ve odasında yatmak istemeyecek. 3yaşındaki bir çocuğunda alışkanlıklarını değiştirmek zor olabilir bnce

cincon alıntılayamadım ama sanada geçmiş olsun cnm, eşinde yazık adam korkmuştur kimbilir nasıl fırladı evdenn:))

Back
X