- 24 Kasım 2011
- 397
- 3
- 68
canım bizimki 8 de geliyo, ben 14 de çıkıyorum, bi işim varsa 15 e kdr kalıyo genelde, 400 e anlaştık. ben de iş beklemiyorum. enerjisi düşüp oğluşa iyi bakamaz diye korkum.. ama oğluş uyudukça onun eşyalarını fln topluyo, kahvaltısını da o yediriyo, tabağını vs yıkar sürekli. dediğin gibi b. makinasında temiz görürse yerleştiriyo. çamaşır atıyorum bazen onları asıyo. oğluşun ütülenecekleri varsa çok nadir ona söylüyorum uyuyunca ütülersin diye. sen daha iyi veriyormuşsun ücreti. ben süt izinlerim bitince 500 yapmayı düşünüyorum. sen nerde oturuyorsun, gerçi ücretler şehirden şehire de değişiyo sanırım..
ben sakaryadayım cnm, bizim burda yol parası ile aynı böyle kısmi temizlik yaptıranlar 500 civarı veriyo, ama aynı apartman, bi daha gir çık yapmayacak, karda kışta gelememe geç gelme gibi derdi olmayacak, bide haftasonu bi işin falan olursa çekinme söyle markete çarşıya gideceğin zamanda bakarım dedi, bizde pazarlığa yatamadık açıkçası, şimdilik sadece işe gittiğimde bakıyo ama aileler yakında olmayınca yarın öbürgün ihtiyaç olur bırakıp biyere gidecek bi yerim olur diye düşündüm