- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
- 113
Bizimki uyanıklen hiç içmiyordu uyuyunca da ne içirebilirsem işte.gerçi bu ara bütün kuramları altüst etti. Tanıdığım bebe gitti yenisi bi alem...Canım benimde annem bakıyor başta bende çok pimpirikleniyordum aynı senin gibi düşünüyordum bakıcı baksa en azından dediğime alınmaz darılmaz dediğimi yapar çünkü anneme bişey desem alınıyor ben evde kapanıyorum çocuğa bakıyorum herşeyi yapıyorum senin dediğine bak diyor oda bunalıyor haklı olarak kışa denk geldi yazın herkes rahata kavuşsa
Süt konusunda bizde sıkıntılıyız ya gün içinde anca kahvaltısı meyvesi çorbası yoğurdu ve tekrar çorbası derken zaman kalmıyor günler çok kısa çünkü gece de en fazla 360 cc içiyor çok nadir 420 cc oluyor artık bende çok kasmıyorum 1 yaşından sonra bol bol içer inşallah kendisi diye ümit ediyorum
Kötüyüm ama kendimi düşünecek halim kalmadı kinasıl oldun canım iyileştin mi biraz

günaydın canlarıııım
dün annemdeydik, o yüzden giremedim. neler yaptınız bakıcam şimdi
5 senedir giydiğim botlarım pörtleyince, avm ye gittik kardeşimle..
çok güzel botlar vardı, ama kimisinin numarası yoktu kimi ayağımı vurdu alamadım..
ama ama amaaa; ayşecike yeni ciciler aldım..
(bir kendi için alışverişe gidip de yine kendini çocuk mağazasında bulan anne daha)
Eki Görüntüle 644132 Eki Görüntüle 644133
küçük mor bu seneki montu..
koyu olan da önümüzdeki kışın
şimdiden aldım, malum indirim zamanı.. eşim de çok beğendi..
başka başkaaa:
Fisher Price Müzikli Araba Dişlik Oyuncakdenizi.com
Fisher Price Stack & Roll Cups 6-36M - Jaipur - For Babies - Infants
acayip mutlu, nasıl oyunuyor çıldırmış gibi, hepsini birbirine vuruyor, ısırıyor, sesler çıkarıyor..
Hayırlı olsun yeni ciciler... Büyüdülerde süsleniyorlar:) eminim çok yakışacaktır.