bugün bir arkadaşımın kızkardeşinin vefat haberini aldım çok üzgünüm benden küçük ve kanserden öldü yavrucak çok çekti

hava da kapalı..oruçluyum.. üstüne oğluşu yedirirken bi tekme savurdu çorba kasesi uçtu her taraf battı,yemeğimi bile daha pişirmedim offf ki ne offf herşeye bi mola verdim kk ya bakayım dedim
eveeet besmele çekip başlıyoruzzzz
ay evet katılıyorum borntobemother nasıl oldun bugün
etekte bence kötü bir görüntü yok siyah badiyle kombinlersen gayet de güzel olur,babası bile bayılır
tebriklerrr bence sen 8 de soranlara
nazar olmasın ecoşumuz
ayy evet aynısı benim eşimde var telefon olsun klavyeyi tuşladığımı görmek olsun illa sorar ben de çok sinirleniyorum .kimi zaman ağlama silahıyla kimi zaman tartışarak olayı hallediyorum
hiç suyuna gitmeyi de düşünmüyorum açıkçası benim de bir hayatım var bunu kabullenmek zorunda ,benim özgürlük alanıma müdahale etme hakkı yok
bekliyoruzzz
haklı.. bütün gün uğraşıyor hiç kolay değil
bizim çocuk yetiştirmemizle ilgili gelen eleştirilere ne kadar kızdığımızı hatırlasanıza
sakin ol cananım öfkeyle kalkan zararla oturur annen "artık bakamıyorum" demedikçe bakıcı işine hiç bulaşma.bakıcı sözünü dinlese ne olacak annenin verdiği sevgiyi verebilir mi oğluna, senin yüreğin bu kadar rahat olur mu? ama bir yandan oflayıp puflaması da seni bunaltır çok haklısın benim annem de aynı şeyi yapardı eminim, sürekli "iyi ki çocuğuna kendin bakıyorsun" diyor. ona borçlu kalmak istemezdim bu yönden diye düşünüyorum ama sence annelerimize hiç borçlu değil miyiz

ohooo ödenmez .
devam sütünü neden vermek istemiyor,halbuki hazırlaması çok kolay. doktor söyledi falan desen dinlemez mi, varsın 100 ml az içsin annenin oğluna bakmaktaki hakkı ödenmez sen suyuna git diyeceğim ama sen de haklısın insan laf işitmek istemiyor bu yaştan sonra