- 8 Ağustos 2011
- 11.764
- 9.191
- 448
cena cım milliyette de öyle diyor
sanırım gerçek..

öyleyse, Allah mekanını cennet eylesin.. günahlarını affetsin.. rahmetiyle muamele eylesin..
mübarek günde öldü..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cena cım milliyette de öyle diyor
Kizlar cok saolun dualariniz icin RAbbim bu mubarek cuma gununde acil sifa versin tum bebislere disi cikmaysnkara da bzm gb ins namazdan yarim saat uyudum uyumadim atesler icinde yavrum beline kdr kaka dis gb gorunuyor ama yuzu gozu capak da olmus elini kaldiramiyo Allah'im sen yardim et..
Cananim inan su anda yazdiklarndan baska bisey gulumsetemezdi beni ben de soz veriyorum
müslüm gürsesin beyin ölümü gerçekleşti diye bi haber var doğru muuu?![]()
hadi bakalım bağlılık yemini ediyoruz;
Her zaman her koşulda grubuma bağlı kalacağıma
Olumsuz eleştiriler olsa bile asla kötü niyet aramayıp kalbimi bozmayacağıma
Hiçbir arkadaşımın kalbini bilerek isteyerek kırmayacağıma
Dışardan gelen herhangi bir olumsuzluğa karşı grubumu sonuna kadar savunacağıma
Grubumu başka gruplarla aldatmayacağıma
Tüm bebeleri kendi bebeğim gibi görüp ayrı ayrı seveceğime
Elimden geldiğince diğer annelere her konuda yardımlaşacağıma
Yaptığım cici mamaları diğer annelere de ikram edeceğime (bu biraz menfaate döndü çaktırmayın)
İçimizden birinin başına gelebilecek kötü bir durum karşısında desteğimi esirgemeyeceğime
Dedikodudan ve muhabbetten geri kalmayacağıma
Çocuğum artık büyüdü size ihtiyacım yok diyip gruptan uzaklaşmayacağıma
Topiğe giremesekte birbirimizi hep düşüneceğimize
Meraklı kocalara ve kv lere kendimizi deşifre etmeyeceğime
Gruptan hiçbir arkadaşımızın arkasından olumsuz konuşmayacağıma
Başka topiklere dalıp dalıp grubu ihmal etmeyeceğime
Her zaman her yerde Temmuz annesi olmakla gurur duyacağıma
AND İÇERİM....
heheh nasıl oldu
ben kendi adıma bağlılık yeminimi ettim sıra sizde:82::82::82::82::82:
aaaa yazmayı unuttumm,
pediastrum,zeynep in iyi haberlerini vermişsinn,çok şükürrr çok sevindimm..
Allah bizleri evlatlarımızın hastalığı ile sınamasın...
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum eda ya balık yedirmek istiyorum çorbalarına mı katsam çorbasını mı yapsam karar veremedim ve balık yedirdiğim gün devam sütü vermemem mi gerekir eğer öyleyse gece uykusunda ne yedireceğim
çok güzelmiş ama güvenlimi. botlarınıda güle güle kullan canım iyi yapmışsın.
cnm playskool un ilk adım arabasını tavsiye etmişti arkadaşım. bir de evim.net te gördüm bugün bi markanın 75 tlye düşmüş, onlara da bak istersen
iyi geceler sevgi dolu temmuz anneleri çok özledim hepinizi. başka topikler karışmış bkz haziran anneleri. arada bakardım oraya az önce baktım bi kaç kişi saçma sapan şeyler yazmış dalga geçmişler resmen anneleri bebekleriyle ne kadar sinir oldum anlatamam yani bana yapılcak aynısı banlanmamak elde değil hatta uı olurdum kesin.
elif uyudu bende biraz bakıp yatıcam geçmişe bakamadım herkesler bebecikler iyidir umarım. öpüyorummmm![]()
Geçenlerde bundan bahsedip yazmıştım. Hatta acaba ilk adım arabasını mı alsam diye düşünüyorum hani sonradan da oynayabileceği birşey olsun diye. Ama bizim ufaklıkta hiç basma isteği bile yok bilmem be zaman yürüme moduna girer :) kararsızım yani. QUOTE]
aslında bebeklerin neyi sevecekleri oynayacakları belli olmuyor.ben bondigo aktivite masası almıştım oynaya oynaya canını cıkardı hele üzerinde kelebek var onu açıp kapamak favorisi oldu diyebilirim.Yürüme hevesi yoksa bu tarz bir şey alabilirsin.emir alp aşırı derecede yürümek istediği için gerçekten zor durumda kaldığım için ilk adım arabası düşünüyorum yoksa erken yaşta kamburum çıkacak.Valla sürekli yürütmekten gücüm kalmadı.
Kizlar kafayi yemek uzaretim bu saate jdr hic ama hic uyumadik oglum uyumuyir emmeyi reddeduyir surekli bi sikintili hallerde tislayipduruyo ztn kac gundr bn hastayim diye babasi vakiyodu bu gece adamin da kolu kalkamaz oldu artik bnm de pilim bitmek uzere zar zor tam uyutuyorum yataga biraktigim an hmn uyaniyo sdc 1 saat uyumusmudur bilemiyorum ben hic uyumadim da onu ayakta sallarken ne kdr daldiysa elleri de buz gibi ec sicakligi da gayet iyi ama ustu mu ince desem her gece giyfigi tarzda ayy beynim uyustu Allah'im sen yardim et
tekrar geçmiş olsun aynen bende de durum aynı sabaha kadar kaç kere uyanmıştır sayamadım. Yalnız ayakta sallamak zor olmalı ben park yatakta yatırıyorum yatağına sallanma aparatını takmadım ama uyanınca hafif hafif sallıyorum o şekilde sallanıyor yatak.
Geçen markete aoç nın 5 litrelik günlük sütünü grdüm koca bi kutu içinde yoğurt mayalamak içinmiş. hatta içinde yoğurt mayasıda var. eşime bi denesek mi acaba falan derken vazgeçtik almadan çıktık. akşam eve getirmiş bi dene istersen diye. sütü kaynattım mayaladım. okadar güzel tutmuşki çok sevindim. yoğurdun mayasıda köy mayasıymış.
diyeceğim şu ki allah en doğal olanını yaratmış. bu katkı maddeli gıdalar saf ve doğal olandan nekadar iyi olabilirki. sonuçta onlardada(devam mamalarında yada toz kaşık mamalarında) inek sütü var. off yaaa kafam çok karışık.
bende su an ankaradayım canım o sütü bende denedim gayet iyi tuttu.Arada aoç alıyorum arada eve gelen sütçüden süt alıyorum.Peyniri sütçüden aldığım sütle yapıyorum güzel oluyor.Yoğurtu aoç ve sütçünün sütünü kullanıyorum.Bu ayın sonuna doğru istanbula döneceğim. Ya benim eşim sık sık iş nedeniyle yurt dışına gidiyor o yüzden böyle annemlerde uzun kalıyoruz.Bu kız kocayı bırakıyor sürekli annesinde diye düşünenler olabilir![]()
canım alemsin sen valla süper olmuşhadi bakalım bağlılık yemini ediyoruz;
Her zaman her koşulda grubuma bağlı kalacağıma
Olumsuz eleştiriler olsa bile asla kötü niyet aramayıp kalbimi bozmayacağıma
Hiçbir arkadaşımın kalbini bilerek isteyerek kırmayacağıma
Dışardan gelen herhangi bir olumsuzluğa karşı grubumu sonuna kadar savunacağıma
Grubumu başka gruplarla aldatmayacağıma
Tüm bebeleri kendi bebeğim gibi görüp ayrı ayrı seveceğime
Elimden geldiğince diğer annelere her konuda yardımlaşacağıma
Yaptığım cici mamaları diğer annelere de ikram edeceğime (bu biraz menfaate döndü çaktırmayın)
İçimizden birinin başına gelebilecek kötü bir durum karşısında desteğimi esirgemeyeceğime
Dedikodudan ve muhabbetten geri kalmayacağıma
Çocuğum artık büyüdü size ihtiyacım yok diyip gruptan uzaklaşmayacağıma
Topiğe giremesekte birbirimizi hep düşüneceğimize
Meraklı kocalara ve kv lere kendimizi deşifre etmeyeceğime
Gruptan hiçbir arkadaşımızın arkasından olumsuz konuşmayacağıma
Başka topiklere dalıp dalıp grubu ihmal etmeyeceğime
Her zaman her yerde Temmuz annesi olmakla gurur duyacağıma
AND İÇERİM....
heheh nasıl oldu
ben kendi adıma bağlılık yeminimi ettim sıra sizde:82::82::82::82::82:
hakikatten hiç orasını düşünmemiştim balıkla süt işini ama verilebilir yani yoksa doktorlar söylerdi böyle böyle diye çünkü hergün yoğurt da veriyoruz balığın taze olup olmadığına çok dikkat etmek lazım yalnız allah korusun balık taze değilse süt ürünleriyle zehirlenme vakaları olabiliyormuşKızlar size bir şey danışmak istiyorum eda ya balık yedirmek istiyorum çorbalarına mı katsam çorbasını mı yapsam karar veremedim ve balık yedirdiğim gün devam sütü vermemem mi gerekir eğer öyleyse gece uykusunda ne yedireceğim
canlarımmmm ben geldimmm
hepinize hayırlı cumalarr..
1 haftadır günde 1 kez okuyup yazabildim,geçen haftanın rehavetini ancak atabildik üstümüzden..
diş derdiyle iye ile uğraşırken evimiz pislenmişş,çamaşıır ütü birikmiişşşş
haftasonu da kuzenlerle günümüz var o yüzden bitirmem gerekiodu herşeyi,çok şükür dün bitti bütün işlerim bugün rahatıım oohh:126:
idrar yolu enf için şurubumuz btmek üzere,salı günü tekrar idrar tahlili yapılacak,
ama asıl problem şu: idrar almak için ucu poşetli bi bant yapıştırdılar kızıma 3defada ancak verebildik (beze aktı idrarı,2. de az geldi vs).yani 3defa o bant yapıştırılıp çekildi..
kuzumun tutusu kıpkırmızı olduu sanki pişik gibi,sonrasında nerdeyse açık yaraya dönüşecektiher altını açtığımda ciyak ciyak ağladı yavrum..o da dün tamamen geçti..
gerçekten anne olmak çok zormuşşş,onun hiçbiyeri acımasn benim acısın
QUOTE]
ay canım kıyamam ben ona bizimde doktor 9. ayda kan idrar tahlili yapılacak dedi şimdiden beni düşündürmeye başladı nasıl alıcaklar kanı idrarı diye
fikirleriniz benim için çok değerli teşekkürler arkadaşlar evet sevmesi hoş karşılanır ama fotoğraf çekme olayını abarttığını düşünüyorum tamamen iyi niyetlide olabilir ama herşeyin bi sınırı var yani.
ilk aylarda arada bakardım neticede bir ay öncesinde bizim yaşayacaklarımızı yaşadıkları için fikir olur diye ama uzun zamandır bakmıyordum canım sen yazınca baktım yazık doğrusu.İnsanlar içlerinde neler biriktiriyorlarmış hırs yapmanın manası yok hepimizin maddi gücüde farklı bebeklerimiz de farklı ama tek gerçek var hepimiz burada toplandık iyi kötü bir şeyler paylaşıyoruz.Yeri geliyor eşlerimizi kv çekiştiriyor dertlerimizi anlatıyoruz bazen aşkımızı sevgimizi. Ayrıca elbette herkesin evladı kendisine mükemmel görünecek döndü emekledi yürüdü konuştu koştu uçtu bunlar çoskuyla anlatılması gayet normal şeyler.
QUOTE]
kesinlikle canım anneyiz biz sonuçta
ilk aylarda arada bakardım neticede bir ay öncesinde bizim yaşayacaklarımızı yaşadıkları için fikir olur diye ama uzun zamandır bakmıyordum canım sen yazınca baktım yazık doğrusu.İnsanlar içlerinde neler biriktiriyorlarmış hırs yapmanın manası yok hepimizin maddi gücüde farklı bebeklerimiz de farklı ama tek gerçek var hepimiz burada toplandık iyi kötü bir şeyler paylaşıyoruz.Yeri geliyor eşlerimizi kv çekiştiriyor dertlerimizi anlatıyoruz bazen aşkımızı sevgimizi. Ayrıca elbette herkesin evladı kendisine mükemmel görünecek döndü emekledi yürüdü konuştu koştu uçtu bunlar çoskuyla anlatılması gayet normal şeyler.
QUOTE]
kesinlikle canım anneyiz biz sonuçta
yaa ben de okumuştum bikaç gün önceee,
bebekleri kıyaslama olayına girmişlerr yazıkk...
ben burda anlatınca benm kızım minik kilosu az vs diye, hepiniz bana ama bak sağlıklı neseli bi, bebek bunlar daha önemli diye teselli vermiştinizz..
olması gereken de budurrr,biz buraya kapışmaya mı geldikk,ne güzel dertleşiyoruzzz..
amann amannn bizim topikte böyleleri yok iyikkii![]()
pinkprinces haklısın bence yerden göğe kadar..
benim kızımıda sevdiklerinde (dokunmadan) hoşuma gidiyorrama dokunmak hele hele foto çekmek biraz abartıı,o kadarına da gerke yok yaniii..
dönüşüm muhteşem olduu,yazmadan duramıyorummm
benim kuzu tv de sibel canın kaşmir reklamı çıkınca oynamaya başlıyorr,bi de ankaranın bağlarıı..
babasıyla söyleyip söyleyip oynatıyoruzzz tam köçek olduuu![]()
bacımmm, sabah sabah gülümsettin beni..
Allah iyiliğini versinnereden de buldun, yoksa kendin mi yazdın :76:
and içmeyeyim, ama katılıyorum, altına imzamı atıyorum canlar..![]()
bizde seni seviyoruz canım benim seni hele ayrı bir seviyorum malum biz ikimiz topiğin köle Isaura larıyızbende and içerim hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
Kizlar cok saolun dualariniz icin RAbbim bu mubarek cuma gununde acil sifa versin tum bebislere disi cikmaysnkara da bzm gb ins namazdan yarim saat uyudum uyumadim atesler icinde yavrum beline kdr kaka dis gb gorunuyor ama yuzu gozu capak da olmus elini kaldiramiyo Allah'im sen yardim et..
Cananim inan su anda yazdiklarndan baska bisey gulumsetemezdi beni ben de soz veriyorum
canımm harikasınnnnn
ben de söz veriyoruum, iyi ki burdayım ve iyi ki sizleri tanıdımmm
bu arada geçmişi okudum,
rahatsızlanmışsın cnm,çok geçmiş olsunn..önümüzdeki aylarda tedbirli olmak lazım...
bende su an ankaradayım canım o sütü bende denedim gayet iyi tuttu.Arada aoç alıyorum arada eve gelen sütçüden süt alıyorum.Peyniri sütçüden aldığım sütle yapıyorum güzel oluyor.Yoğurtu aoç ve sütçünün sütünü kullanıyorum.Bu ayın sonuna doğru istanbula döneceğim. Ya benim eşim sık sık iş nedeniyle yurt dışına gidiyor o yüzden böyle annemlerde uzun kalıyoruz.Bu kız kocayı bırakıyor sürekli annesinde diye düşünenler olabilir![]()
kendime pes yuh oha hönk falan demek isitiyorum her seferinde bir cevap yazıyorum bir sayfa ayrı bir topik açmayı planlıyorum temmuzun gevezesi diyeutanıyorum bu özelliğimden ama ne yapayım BEN BİR GEVEZEYİM okul hayatım boyunca hep birinciydim ne zaman ailem toplantıya vs gelse okula müdür muavininin cümlesi fiks "çok aktif akıllı zeki tamam ama GEVEZEEE" :) ama napıyım genlerimde var değişemiyorum
oğlumda anasına çekti malesef şimdiden bütün gün auuu bueee aguuu huyaaa konuşup duruyo kendi kendine eşim diyor zaten es kaza 2 ay daha doğum izninde kalsan çocuk konuşmayı sökecekti diyor
![]()
ama ben senin bu özelliğine bayılıyorum herkese yetiyorsun ne güzel ya
bu arada bizde 7. ayımızı doldurdukkkkk![]()
ama ben senin bu özelliğine bayılıyorum herkese yetiyorsun ne güzel ya
bu arada bizde 7. ayımızı doldurdukkkkk![]()
yaz canım yaz bende bazen çok aktif oluyorum bazen olamıyorum malesef bizimkide reklamlar çıkınca transa geçiyor resmen bende acil işim olduğunda reklamları geri alıp devam ediyorum işime bi süre ama reklam bittiği anca cırlamada başlıyo
canım başıma gelen bi olayı daha anlatayım yine bi yerde oturuyorduk annem elif ben o zamanlar elif daha küçük avm deyiz orda çalışanlardan biri agucuk bugucuk severken şap öpüverdi ben ki bebekleri severken ilk önce maşallh derim ve kesinlikle dokunmam tanımıyorsam eğer. ailesi belki karşıdır böyle durumlara bilemezsin yani uzaktan severim.