Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

cincon olarak arattırdım ne ilginç nick seçmişim bir sürü saçmasapan şey çıktı ben çıkmadım :9: kalsamı ki acaba bunun çaresi nedir bilmiyorumki :44:

valla çıkmıyor bende cincon2 mi yapsam ne yapsam nerden değiştirebilirim ben nick i

pinkprinces+ senin kide çıkmıyor benim ki neden çıkıyor anlamadım acaba ayarlardan bişey yapmak mı lazım

kızlar ya kullanıcı adımı son kez değiştireceğim bu çok ikoncan kaldı üzerimde kendimi cadde bostan çocuğu gibi hissettiriyor bana birkaç alternatif buldum karar veremedim oylamaya sunuyorum sizce yeni kullanıcı adım hangisi olsun :44::44:

1-chemist mother - kimyacı anne
2-working mother - çalışan anne
3-chemist - kimyacı
4-broken - kırık (tüm ünv hayatım boyunca lakabım buydu )
5-ChaTLacK KiReMiT (arkadaşlarımın bana taktığı nickname :33: ) yada ingilizcesi "cracked tile"
6-intimate
7-the butterfly effect

aklıma gelen alternatifler bunlar sizce hangisi daha iyi malum bu son şansım yada sizin aklınıza gelen bir seçenek varsa itina ile değerlendirilir

Ben chemist motherı beğendim :)

Bugün doktor kontrolümüz vardı. Ufaklığın ek gıdayı sevmediğini söyledim. Diş çıkarma döneminde normal dedi. İki ayda 600gr almış ama doktor sınırda hatta az almış dedi. Anlamıyorum yani ayda 250gr değil mi normali? Zaten yapabileceğim birşey yok. Elimden geleni yapıyor ve sağlıklı beslemeye çalışıyorum. Neyse artık önümüzdeki kontrole bakacağız. Boyumuz da 4cm uzamış bu arada maşallah.

Müslüm gürsese üzüldüm. Allah taksiratını affetsin.

Yılmaz erdoğanı ve eşini hiç sevmediğim için kıvança rağmen o filme gitmezdim :)

Yaşasın haftasonuuuuuuu :))

ya sen söyleyince bende hemen pediastrum84 yazdım google ye ve bütün yazdığım cevaplar çıkıyor bunu gözükmemesi için ne yapmalıyım

e kimin nick i yazsam yazayım mesajlar çıkıyor üye olmayan bir insan okuyabilir ozaman burda yazılanları

haklısın ingilizce nasılda hayatımıza yerleşmiş bende şimdi farkettim türkçemi olsa acaba :44:

pediastrum nickini bilen yoksa sorun yok daha önceden sürekli kullandığın bi isim mi canım bizimki soyad olunca ben mecbur değiştirdim ama pinkprinces kimin aklına gelcekte yazcak çıkcak ama buraya kayıtsız kullanıcılarda giriyor kimbilir belki giripte resimlerden vs beni tanıyanlar takip edenler olmuştur bilemem rahatsız edici bi durum tabikide ama insan bişeyler paylaşmadan duramıyor

türkçe bi nick bul oylamaya sokalım:1: cincon hakikatten biraz komik kaçıyor yazarken cincon diye fenerliler dermiş cimboma yoksa sen fenerli miisin kıı

fenerliyim ama hiç aklıma gelmemişti dalga geçer gibi o an aklıma cancan cincon yazmak geldi yani yeterki isimsoyisim gitsin düşüncesiyle düşünmeden yazdım gitti ama tekrar değiştirmek farz oldu yalnız nerden değişiyordu bulamadım libyana link vermişti libyanammmm nerdesin kuzummm

bu arada pediastrum googledan birkaç deneme yap mesela intimate te yokmuş onu kullanmayı düşündüm aslında sanırım belirleyici birşey yazmassan mesela pediastrum84 ün sonundaki 84 olmasaydı çıkmazdı kayıt oldan dene sonuna belirleyici rakam vs eklemeden seçebileceğin bir kaç örnek bul arat bakalım mesela bende cincon 86 yazsaydım kesin çıkardım birde kullanıcı panelinde profil gizliliği var kızlar ordanda resimlerinizi vs gizleyebilirsiniz mesela benim profil resmimi kayıtsız kullanıcılar göremiyor vs facebooktaki gibi bir inceleyin

pembehipopotam bence kiloya takılma hasta bu doktorlar benimki hiç kilo almamıştı 6. ayda adam bu çocuk obez dedi nerdeyse obez olacak demesinmi manyak adam o güne kadar anne sütü almış çocuk rejimmi yaptıraydım sağlığı yerindeyse gerisini boşver doktorlar fantazi yapıyor bence takılmıyorum ben buarada chemist mother da iyi fikir onuda düşünebilirim

feyza noldu yeğen doğdumu ?
doğdu canım çok şükür
ablamda yeğenimde iyi :1:

kızlar ya kullanıcı adımı son kez değiştireceğim bu çok ikoncan kaldı üzerimde kendimi cadde bostan çocuğu gibi hissettiriyor bana birkaç alternatif buldum karar veremedim oylamaya sunuyorum sizce yeni kullanıcı adım hangisi olsun :44::44:

1-chemist mother - kimyacı anne
2-working mother - çalışan anne
3-chemist - kimyacı
4-broken - kırık (tüm ünv hayatım boyunca lakabım buydu )
5-ChaTLacK KiReMiT (arkadaşlarımın bana taktığı nickname :33: ) yada ingilizcesi "cracked tile"
6-intimate
7-the butterfly effect

aklıma gelen alternatifler bunlar sizce hangisi daha iyi malum bu son şansım yada sizin aklınıza gelen bir seçenek varsa itina ile değerlendirilir
canım ben değiştirirken okuduğum yerde
1 kez değiştirme hakkı vardır yazıyodu yanlış hatırlamıyosam:44::44:

haklısın ingilizce nasılda hayatımıza yerleşmiş bende şimdi farkettim türkçemi olsa acaba :44:

bence türkçe olmalı canım
sen bilirsin ama...

doğdu canım çok şükür

sen bilirsin ama...

ben 2 görmüştüm sanki emin değilim ama 2 olmalı libyana gelsinde öğreniriz heyecanla bekliyoruz eğer cincon kalırsam naparım ben yeniden üye olurum yapcak bişiy yok :32::32::32:

türkçe güzel birşey bulamadım bulduklarımda kullanılıyor o yüzden seçtiklerim ingilizce olmuş iltimate çok kibar geldi anlamıda güzel onu yapacağım sanırsam ama yapamıyorum ki

kızlar ayakkabı giydirmeye başladınızmı bebişlere ya ben patik şeklinde ayakkabılar almıştım ama olmuyorlar artık ilk adım ayakkabısı alsak rajatsız edermi acaba dışarı çıkınca ayakları üşür diye tedirgin oluyorum yumuşak taban ilk adım ayakkabısı alsammı kullanan varmı

bu arada 2 gündür unutuyorum hero baby paketimiz geldi

benim kız kucamdan inip yürümeye kalkıyor ellerimden düşüyoz kalkıyoz ama kanepede gitmekte ustalaştık :24::46::8:

doğdu canım çok şükür

sen bilirsin ama...

canım gözünüzaydın allah analı babalı büyütsün
sen yeni değiştirdin bilitsin nick nerden değiştiriliyor

benim kız kucamdan inip yürümeye kalkıyor ellerimden düşüyoz kalkıyoz ama kanepede gitmekte ustalaştık :24::46::8:

maşallah canım ya benim kız yürüteçte çok yavaşta olsa gidiyor ama öyle koltuğa falan tutunup gidemez daha senin kızın temmuz kaç doğumlu bizde bir sorun yoktur demi

maşallah canım ya benim kız yürüteçte çok yavaşta olsa gidiyor ama öyle koltuğa falan tutunup gidemez daha senin kızın temmuz kaç doğumlu bizde bir sorun yoktur demi

yok hayatım yok bizimkide tutunamıyor tutunmayı denemiyor bile henüz o tamamen ecoşun hızından kaynaklanıyor anasına çekmiş aceleci kız :9::9::9::16::16::16::16::16::16::16:

pinkprinces+ senin kide çıkmıyor benim ki neden çıkıyor anlamadım acaba ayarlardan bişey yapmak mı lazım

kızlar ayakkabı giydirmeye başladınızmı bebişlere ya ben patik şeklinde ayakkabılar almıştım ama olmuyorlar artık ilk adım ayakkabısı alsak rajatsız edermi acaba dışarı çıkınca ayakları üşür diye tedirgin oluyorum yumuşak taban ilk adım ayakkabısı alsammı kullanan varmı

bu arada 2 gündür unutuyorum hero baby paketimiz geldi
biz ayakkabı kullanıyoruz son bi aydır dışarı çıkarken giydiriyorum patikle olmuyor ben bunu aldım çok kullanışlı yumuşak $lCHI-1046414-B_1o.webp

maşallah yakında yürüme haberini alırız senin kızın erkenci bayaa

narağacı allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

libyana neler döktürdün bugün bakalım yemeklerden

biz ayakkabı kullanıyoruz son bi aydır dışarı çıkarken giydiriyorum patikle olmuyor ben bunu aldım çok kullanışlı yumuşakEki Görüntüle 645230

maşallah yakında yürüme haberini alırız senin kızın erkenci bayaa

canım bizimkide buna benzer altı bez böyle ama küçük gelmeye başlamış haftasonu denedim olmadı 16-18 numaraydı bu patiklerinde büyük numarası yokmuş bunun büyüğü 19-20 ilk adım ayakkabısı oluyormuş :44::44:

nar ağacım hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah

bu arada çok yakında yeni yüzümle karşınızdayım yine yeni yeniden EFSANE GERİ DÖNÜYOR beklemede kalın :10::10::10::10::10:

Back
X