günaydınnnnnnnnnnnnn
bu gece çok güzel geçti uzun zamandır gece sütüm olmuyordu 2 sefer devam sütü hazırlıyordum dün gece 12,30 da bir emzirdim sabah 6 ya kadar acıkmadı yaşasın sütüm çoğalmış

:119::119::119::119: bu arada oğlumun üstten 4 alttan 1 dişi kabarmış 1 haftaya patlayacak gibiler bakalım kaçını çikarabilecek hepsimi çıkacak mrakla bekliyorum beklediğimize değecek inşallah
aynısı bizdede var hayatım patır patır sağına soluna sırtüstünden yüzüstüne dönüyor ama geri sırtüstüne dönemiyor emekleme çabasıda yok ama patır patır adımlıyor yürütecinde evi turluyor dengede duruyor uzun süre tutunmadan anlaşılan bizimkiler emeklemeden yürüyecek desteksiz oturmayada başladık son 1 haftadır oturduğu yerde kendi kendine oynuyor artık
haklısın ben zaten hero babynin ve pınarın hazr devm sütüne geçmiştim inek sütü gibi tadı nerdeyse aynı bu demektirki onu sevdiyse inek sütünüde sevecek inşallah bu haftasonu itibariyle bende süte geçiş yapıyorum devam sütlerine tonlarca para vermiycem en küçük sütleren alırım bir koli yağsız sütlerden her seferinde bir tanesini açar taze taze veririm daha mantıklı kesinlikle hak verdim sana zaten anne sütüde alıyor şükür 4 ayıda atlattıkmı yırttık demektir
ama hakkını yemeyelim nkoliktede menülerin maşallahı var şubat ayında dondurmalı tatlı yapıyor libyanacım çaktırma sen hala benim idolümsün hem zaten o ankaradaymış gitme şansımızda yok hemen sağlam bir u dönüşü yapıyor veeeee seni yine topiğin en hamaratı seçiyorum bize yine yapacaksın dimi o mamalardan barıştıkmı

:92::103::103::103::103::103:
hehhe seviyorum kız seni tam benim kafadansın bende haftasonu kv lerdeyim kp in senesi doldu mevlüt okunacak 1 gün kalıp döneceğiz eminim her zamanki gibi herşeyimizi dikkatle inceleyecekler aaaa bak canan havuçlu bilmemneli çorba yediriyor aaaa bak gecede bilmem kaç kez emzirdi süt içirdi aaa bak nasıl giydiriyor ama her zaman taktir topluyorum bu konuda hiç tevazu gsteremeyeceğim kendileriyle yada eltimle kıyasladıkları zaman açıkara öndeyim çok çok daha iyi bir anneyim eşimde farkında çocuğu yedirirken bile gösterdiğin şefkat anlatılamaz diyor oğlumun bana bakışından belli zaten aramızdaki bağ kv hiçbir zaman çocuklarıyla bu kadar yakın olmamış o yüzden hep gözleri üzerimdedir imrenirler oğlumla aramızdaki iletişime

buda bana acayip haz verir sanırım eşimin sürekli uzakta olmasının da etkisi büyük oğlumdan çok hiçbirşeye vakit ayırmıyorum hemen her akşam eve gider gitmez uyuyana kadar 1 sn başından ayrılmıyorum keşke bütün gün yanında olabilseydim ama hayat şartları işte olsun hiç değilse bu sayede maddi olarakta her ihtiyacını karşılayabiliyorum kimseyi takma sende valla canın ne istiyorsa al oynat yedir gezdir çok hayallerim var oğlum azcık büyüsün oyuncak atölyesine kayıt ettiricem inşallah herşeyi tüm hayallerimi ona odakladım kimse giremez aramıza yeterki Rabbim sağlık ve huzur versin
olsun kız alsın boşver zaten hemencecik büyüyorlar 2-3 kez ancak giyebilir kadının hevesi kalmasın ucuzunuda alsın pahalısınıda gücü neye yeterse sende evde onun yanına götürürken giydirirsin beğenmediklerini böylece üzülme aa bak aldım giydiriyor diye sevinir güzellerinide gezmeye giderken giydirirsin cici cici
canım benimki 6. ayın sonunda hiçm kilo almamıştı ama genel olarak kilosu iyi olduğundan hiç takılmadım zaten doktor bu aydan itibaren ayda 250 gr alması lazım ortalama dedi aksi halde her ay 1 kilo almaya devam ederse yakında yuvarlanacak bebeler yeterki sağlıklı olsun anne sütünüde yeteri kadar almış evde oturan bir çok annenin sütü hiç olmadı bebeler hiç alamadı anne sütü kısmet bu iş bende çalışıyorum sağıp götürüyorum sütümü hemde ne şartlarda sabah 8,5 akşam 6,5 çalışıyrum eve 8 de varıyorum sütümü teermos çantada taşıyorum bozulmasın diye sen bize göre çok çok şanslısın bence kıymetini bil durumunun şükret kilosunada hiç takılma bağışıklığı güçlü olsun sağlıklı olsun gerisi boş ek gıdalarla zaten kilo alır bol vitaminli faydalı şeylerle besle farkı göreceksin aryamında bebişi minyondu bir anda fark attı şekercik darısı başınıza olsun
bencede içimde gzli bir hamarat var ama çok derine gizledim çıkamıyor bir türlü

bakalım doğum günümüzde çıkacak ortaya o hamarat ne becerecek ne beceremeyecek görücez ben bile meraktayım
ben başka hiçbiryere bakmıyorum boşver nazar değmesin bize hadi kızlar toplanın bağlılık yemini edeceğiz
bende arı mama veriyordum bende başlıycam kendim yapmaya
tarhanayı nerden aldın baharatsızmı
canım aynısı oğlumdada oldu vücudu normaldi elleri buz gibi doktora götürdük iç ateşi var dedi calpol ver bu gibi durumlarda dedi dişlerinden oluyor bizede birkaç kez oldu elleri buz kesiyor vücudu sıcak ölçüyorsun ateşi yok ama ağzından resmen alev çıkıyor o anda hemen bir calpol veriyorum 1 çay kaşığı düzeliyor sende bir dene istersen calpol ağrı kesici zararı olmaz dişlerindendir bence geçer inşallah bu araçok zorladı bu diş olayı hepsini ya boranda aynı uykuda inliyor bazen yavrum

[/QUOTE]CİNCON sütünün çoğalmasına çok sevindim. hep böyle devam eder inşallah. emziren bütün annelerin sütü oluk oluk gelsin inşallah.
Cinconcum içindeki gizli hamaratı bir çıkar bakalım neler varmış. Ancak yardım istersen herzaman yanındayım. Bu arada kızz çok alemsin sen yaa. bağlılık yemini falan nerden de aklına gelir böyle şeyler. neyse hadi bende varım canım tabi sonuna kadar. oğluşlarımız askere gidermiş biz halaa burda ay ne komik olur. okadar konuşurmuyuzki he heeeh ayyy koptum canım yaa. biz anane babanne olmuşuz halaa konuşurmuşuz. ama ozaman kv deleri çoktan gömmüş oluruz dimi kız.