Günaydıınnn hanımlarr... Bir pazar günü, güzel bir pazar kahvaltısı ve aile günü... En güzel şekilde geçsin inşallah...
LİBYANAcım ve YUSUFDEFNEcim çok geçmiş olsun. Geçen hafta aynı şeYi yaşamış biri olarak ne kadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum. Çok şükür birşey olmamış.rabbim koruyor onları. İyi bi ders çıkarmak lazım bu olaydan önemli olan bu
Bu arada CENA yok ortalarda?
BORNcum ne oldu kuzun uyumaya başladı mı? Bizimki burada geldiğimizdenn beri deliksiz uyuyor hayret. Bi anlam veremedim o zaman evde neden uyumuyordu acaba?
Canım simit bebekler için gittiğiniz yerde satılıyordur mutlaka. Bebekler için olanın altında örümcek gb bi oturma kısmı var . Valla bizim oteli sorma bu geldiğimizde sıkıntı oldu biraz. Geçen geldiğimizde memnun kalmıştık ama bu sefer öyle olmadı. Odası farklıydı beğenmedik, buraya da yazmıştım yemekleri eşimi rahatsız etti( hafif bir zehirlenme olabilir), birde dün sabah odadaki termal su kesilince olan oldu. Anında oteli terkettik. Kişi sayısı azdı bu sefer sanırım o yüzden umursamamışlar. Başka bi otele geldik şimdi. Burası çok güzel. Bundan sonra favorim burası

dünki kaldığımız yer 60 tl idi kişi başı. Bugünki de 75 tl kişi başı.ama haftaiçi çok iniyor fiyatlar.