Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın herkesee
kızlar yaa benim oğlum sabah 6.30 6.45 arası uyanıyo
ve gözlerini açmadan mızıldanıyo
karnı aç desem 1 saat önce emmiş oluyo
su istiyo desem su veriyorum içmiyo
bezi dolmuş desem bugün 4 de değiştirdim altını
o da değil var mı benim gibi olan yaa
aynen şu sıralar benim kızımda öyle bugüne kadar agucuk bugucukla uyanan çocuk şimdi hep mızırdanarak uyanıyo hatta dediğin gibi gözlerini açmadan tam uyanmadan mızır mızır karnı tok altı temiz emiyoda ama sık sık uyanıp böyle yapıyo son bikaç haftadır sanırım dişten bizimki daha çıkmadı çünkü.bende alışkın değilim pek hep kendi kendine uyanıp gece onun oyun sesleriyle uyanırdım karanlıkta bile beni aramazdı oyun oynardı şimdi süt olsun olmasın emzik gibi memede uyumak istiyo dişten başka bişey gelmiyo aklıma.:50:

maalesef arabamız vitesli canımm
eşim otomatiğe o ne öyle akülü araba gibi diyo
ama değiştirdiğimizde otomatik için baskı yapacağım kesin:13::13:

Erkek milleti işte yorumları hep aynı. Vitrs değiştirirken nasıl bir haz alıyorlarsa artık benim anlamadığım :) bizim arabalar ayrı ve benimki otomatik. Başka türlü de kullanamazsım zaten :)

canım ben hiç yapmadım
ama kuzenimin eşi yapıyodu harika bişey bence
çook hafif ve lezzetli bi tatlı
çok beğendim ben
sen yazınca hatırladım tariffini alacaktım
unutuum arayayım da alayım:1::1:

Ozaman sen tarifi al ve ayrıntısı ile yaz buraya :)

]

günaydın herkesee

Biiiiiiiz :) öncelikle ben gece hiç altını değiştirmiyorum. Uzunca bir süre anlamadım ufaklık niye böyle yapıyor. Sonra anladımki aslında uyumak istiyor ama kendi dalamıyor dolayısı ile hamağa geçiyoruz biz :) orda da 1 saat uyuyor o durumda. Birkaç kere annemi dinledim ve hamakta sallamayıp uyanmasını sağladım ama daha kötü mızmız ve uykulu bi çocuk oldu. Ben de eski yönteme geri döndüm :)

t
aynen şu sıralar benim kızımda öyle bugüne kadar agucuk bugucukla uyanan çocuk şimdi hep mızırdanarak uyanıyo hatta dediğin gibi gözlerini açmadan tam uyanmadan mızır mızır karnı tok altı temiz emiyoda ama sık sık uyanıp böyle yapıyo son bikaç haftadır sanırım dişten bizimki daha çıkmadı çünkü.bende alışkın değilim pek hep kendi kendine uyanıp gece onun oyun sesleriyle uyanırdım karanlıkta bile beni aramazdı oyun oynardı şimdi süt olsun olmasın emzik gibi memede uyumak istiyo dişten başka bişey gelmiyo aklıma.:50:
biz diş çıkardık ama
tam çıkana kadar yapar mı acaba huysuzluk tam büyümedi çünkü dişş
d

Biiiiiiiz :) öncelikle ben gece hiç altını değiştirmiyorum. Uzunca bir süre anlamadım ufaklık niye böyle yapıyor. Sonra anladımki aslında uyumak istiyor ama kendi dalamıyor dolayısı ile hamağa geçiyoruz biz :) orda da 1 saat uyuyor o durumda. Birkaç kere annemi dinledim ve hamakta sallamayıp uyanmasını sağladım ama daha kötü mızmız ve uykulu bi çocuk oldu. Ben de eski yönteme geri döndüm :)

canım normalde bende değiştirmem gece
ama bu gece deneyeyim dedim ondan mı oluyo diye
ama ondan da değilmişş
bende ayağımda sallıyorum uyuo biraz sonra yine uyanyo
bilemedim gitti:19:

günaydın herkesee

tabiki de biz varız canım şimdiye kadar hep 07.30 da uyuyordu ama şu bir haftadır sürekli 6 veya en geç 06.30 da kalkıyor huzursuz mızmız şu dişler çıksada bizde rahatlasak onlarda

günaydın canlaaaar! :3:

kahvaltı etmeden, kalktım kızı yıkadım, pakladım..
yavrum iki hafta oldu neredeyse yıkanalı :1:
evde de ekmek yok, iki galeta yanına iki yumurta kırıp yicem:125:

cuma, cumartesi, pazar dışarlarda olan cenanın bugün iş günü :6:
ikisi ayşecikin 3 posta çamaşır var yıkanacak, eşimin ütüleri var yapılacak..

kurbandan etlerim vardı, çıkardım kavurma yapıcam, ama ete yazık olmasından korkuyorum.
çünkü ilk kez yapıcam, gazam mübarek olsun:37:

doğumdan sonra ilk adetimi 1 şubatta görmüştüm.
dün de beklemediğim anda regl oldum,
inş böyle düzenli devam eder :93:

geçmişe kesik kesik baktım, inş hepiniz iyisinizdir..:31:

Son düzenleme:
günaydın canlaaaar! :3:

kahvaltı etmeden, kalktım kızı yıkadım, pakladım..
yavrum iki hafta oldu neredeyse yıkanalı :1:
evde de ekmek yok, iki galeta yanına iki yumurta kırıp yicem:125:

cuma, cumartesi, pazar dışarlarda olan cenanın bugün iş günü :6:
ikisi ayşecikin 3 posta çamaşır var yıkanacak, eşimin ütüleri var yapılacak..

kurbandan etlerim vardı, çıkardım kavurma yapıcam, ama ete yazık olmasından korkuyorum.
çünkü ilk kez yapıcam, gazam mübarek olsun:37:

doğumdan sonra ilk adetimi 1 şubatta görmüştüm.
dün de beklemediğim anda regl oldum,
inş böyle düzenli devam eder :93:

geçmişe kesik kesik baktım, inş hepiniz iyisinizdir..:31:

biz iyiyiz siz nasılsnızın bakalım ayşecik nasıl

tüm kanallarda müslüm gürses için 'hayatı acı doluydu' diye başlayan acıklı anonslar
ve siyah giymiş kocaman güneş gözlüklü değerli 'sanat caaaaamiası üyelerinden' klasik-suni üzüntülü sözler.. :105:
yolcularken alkışlar :100:

inş imanlı gitti, Rabbim günahlarını affeylesin.. mekanı cennet olsun..
gidene yapılacak, tek şey duadır..
birer fatiha okuyalım..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 645758

ecoşun elbisesini giydirdim sabah çok güzel oldu ama büyük oldu değiştirim küçüğünü alim diye gittim mont aldım geldim elbisesinin küçüğünü de diğer ay alırım artık :9:
çok yakışmış güle güle giysin çok tatlı olmuş
kızlar araba sürdüm geldimm
şu emeklilik meselesi doğru kızlar çocuk sayısı arttıkça emeklilik
yaşı erkene gelecekmiş
ama daha meclisten falan geçmedi
çalışma bakanı açıklamıştı
hatta her kamu kuruluşuna kreş zorunluluğu da gelecekmiş

kızlar yaa ben dün akşam süt sağdım pembemsi
gibi geldii banaa eşim yok değil sana öyle gelmiş dedi
bu sabah süt sağaarken baktım ki biberonda
nerdeyse kırmızı süt var
meğer göğsüm yara olmuş yani
zaten çatlak falan vardı ama yara olmuş
kanıyoo yaa ne yapıcam ben şimdiiii:18::18:

cincon benim eşimde aynıı yaa
annesi öz değil 9 yaşında kaybetmiş annesini
ve kadın hiç te iyi davranmamış
yani görüntü de iyi
ama değil işte
eşimde illa iyi davrnır kırılmasın diye uğraşır bende sinir oluyorum yaaa:47:
çok geçmiş olsun dün kv lerdeydik orda bahsi geçti bir tanıdığın bebeği sürekliemiyormuş ac olsada olmasada hep emmek istiyormuş artık süt bitmiş kan gelmeye başlamış göğsünden doktor sütten kestirmiş kadın emzirmeyi bırakmış ama seninki öyle değil şükür göğüs çatlağı bende olmadı ama olan arkadaşlar çabuk geçer dyorlar inş bir an evvel düzelir
cincon çok aktifsin çoook. seviyorum yorumlarını.
pinkpirinces 7. ayınız dolmuş diğer aylarınızda mutlu, huzurlu ve sağlıklı olarak dolsun canım.
sağol canım sende maşallah haftasonu yokluğumuzu aratmamışsın en az benim kadar aktifsin
değiştirme bence biz seni böyle tanıdık. sen değilde yeni üye biriyle konuşuyormuşum gibi hissederim.
zaten değiştiremiyorum canım vazgçtim bende böyle devam mecburen
bizimkide bilir bazı şeyleri ama herşeyide söyleyemem ben annesi sonuçta ne kadar kızabilirsinki. alttan alıyorum çoğu zaman sadece kendi kendimi yiyorum. yorum yazarken görmesi hoş olmazdı sadece. ben sizinle dertleşiyorum.
illaki söyleyemezsin bende üvey olduğu için rahatım bu konuda sanırım yinede herşey konuşulmuyor eşlerle tabi annesi sonuçta görmesi hoş olmaz illaki şurda kadın kadına dertleşiyoruz ama eşin görse sana güvenini yitirir iyiki görmemiş aman dikkat

hımm tamam o zaman :)üzüldüm eşinin durumuna
benim kv tarafları çok dillidir çok konuşurlar ,eşim de onlar da benim fazla konuşmadığımı falan söylüyorlar ne yapayım ben de böyleyim agucuk gugucuk yapamıyorum normal konuşmayı seviyorum "seni çok seviyorum oğlummm" falan derim abartılı konuşmalar yapamam :)o yüzden çocuklar beni çok sever aslında..onları büyük insan gibi görürüm ciddiye alırım,el işi oyuncaklar ve resimler yaparız beraber ,inşallah oğlum biraz bana cevap vermeye başlayınca çoook şeyler yapıcaz onunla:16:
bende bıdır bıdır konuşurum işte oğlumda inkar etmiyor sağolsun anası gibi geveze oldu sürekli mırıldanıyo :9:

Cok yorucu saatlerin ardindan sonunda yazabiliyorum gub icinde hep okumaya calistim ama yazmayi sevmiyorum hic su telden pc de acamiyorum pasa saolsun...kiyma kofte tavuk balik bgn de vermedim herkes veriyo snrm bizim gittigimiz doktir niye oyle dedi o zmn yaa bnm de isime geldi yazik yavruma yarin ilk is yapayim simdi okumadigim sayfalara goz atayim
canım yasir nasıl oldu
ooo ben yokken bayaa kaynatılmışşş:3:
2 gündürr eve girmiyoruz desem yeridir,dün akraba günüm vardı teyzemlerde..
sabahtan gittik çok güzell vakit geçirdikk kızımlaaa:emir_bebek:
sonra arkadaşımıza gittik çekirdek ailee olaraakk gece 2 de geldik..
Birce çok eğlendi orda da uyumak bilmedi:27:
bu sabah biraz geç uyandık sonra palladium a gittik..
malum diş bugdayı hazırlıklarımız başladı Allah kısmet ederse 2 hafta sonra yapıyoruuzzz:52:
kızıma elbise ve ayakkabı almaya gittik babası ve halasıyla..
tabii yinee bayaa bişey alıp geldikk fotolarını az sonra eklerimm:46:
ona alışveriş yapınca çok mutlu oluyorumm,kendime bi çorap bile almadım bu aradaa:10:
güle güle giysin hepsi birbirinden güzel canım bu arada sen nerede oturuyorsun palladium diyince yakınız sanırım senin banka hangisi
bugün benim ve eşimin ailesi akşam yemeğine geldi..11 kişi olduk
tavuklu yayla çorbası, zeytinyağlı barbunya, kabak sufle, patlıcanlı etli kebap, şehriyeli pilav ,mevsim salata, kedi dili bisküvili pasta yaptım
herkes çok beğendi, çok güzel geçti:16: bunları bebekle nasıl yaptın dediler:8:

ayakkabı ve cekete bayıldımm güle güle giysin

çok geçmiş olsun size
bencede bebekle hepsini nasıl yaptın helal valla
slm kızlar.ya ben bu devam sütü meselesine çok taktım artk kendim iğrenmiştim onun kokusundan herşeyinden kızımda çok severek içmiyodu hep zoraki.bu bilim adamlarınında açıklamalarını okuyunca şak die kestim.ve 2 gündür günlük süt veriyorum suyla karıştırıp.ve çokta severek içiyo bugünde köy pazarından aldık köy sütü uyumadan önce içine biraz mut atıp blenderden geçirdim (biraz abartmışmıyım ne :9: ) ama çok severek içti çünkü kızım muzdan nefret eder.neyse işte başladım süte ama zararı olmaz umarım.bugün kv deydik ve sinir oldum.süt kansızlık yapar dedi bende hergün pekmez yediriryorum dedim olmaz inş flan dedim bu seferde diyoki pekmezde şekerini çıkartır çocuğun ayyy sinir oldm siniiiiiiiiiiiir :47: sürekli olumsuz düşünüp beni eleştiriyolar.bende dedim ben araştırdım neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum devam sütlerinde ne olduğu belli değil hepimiz sütle büyümüşüz ALLAHA şükür sapa sağlamda büyüdük dedim .sürekli onu yedirme zararlı bunu yaptırma zararlı düşünün tarhana çorbası bile verme çocuğum miğdesi mahvolurmuş ayy allahım nasıl bir mantık anlamadım gitti kendileri bişey yemiyolar sürekli hasta yemeği gibi bildikleri bikaç yemek dışında yemezler bize bu dokunur biz bunu sevmeyiz die die şimdi meyve yeseler hasta oluyolar ailecek çocuğumda kendileri gibiyapmak istiyolar bende kafama göre takılıyorum düşmeye kalkmaya,soğua,kalabalığa,yemeye içmeye herşeye alışsın istiyorum o kadar pipiriklenmenin doğru olduğunu düşünmüyorum.ALLAHIMA şükür bebeişimde gayet sağlıklı.inş hep öyle olur Rabbim korusun cümlemizinkini inş.kusura bakmayın çok dertliyim ondan bu kadar uzun yazdım.şimdi size sorum acaba benmi tuhafım yoksa onlarmı anormal anlamadım gitti.çokmu yanlış bir anneyim sürekli bana bunu hissettiriyolar ve sinir küpü oluyorum.
offf bana kv deme zaten 2 ay sonra mübarek yüzünü görmek durumunda kaldım sinirlerim oynadı yine bence sende bizlerde çok iyi anneleriz ki oğlumuza dair faydalı şeyler öğrenelim diye saatlerce okuyoruz araştırıyoruz burda zaman geöirip deneyim paylaşıyoruz onlar oturdukları yerden ahkam kesiyorlar
Uykulu uykulu nasil sacmalamisim:) gerci su an daha uykuluyum ;) bir saattir uyut uyansin uyut uyansin derken kazandim galiba bu maci . Cogumuzun ilk bebegi galiba ,ikinciyi dusunenler var mi? Ben ailemden de uzagim ve kimsem de yok yakinlarda,buyuk konusmayim ama hic dusunmuyorum artik...
şuanda çooook zor bir ihtimal ama zaman ne gösterir bilinmez belki isterim ilerde

günaydın herkesee
Allah Allah noldu bo çocuklara aynısı bizim boran işte cumartesi gecesi ve dün gece sabah 5 te uyandı oğlum uyu uyumaz sanki rahatsız uykuya dalamyor ama uyanmıyorda o tarafa dönüyor uyuyor gibi oluyor mızıldanıyo bu tarafa dönüyo uyumaya çalışıyo başlıyo ağlamaya allam çıldırıcam şuanda zombi gibiyim ayakta zor duruyorum zaten kv lerdeydin dün gece geç döndük 1 de uyudum yetezmiş gibi gecede uyandık sabahda anneme götürücem kütük gibi uyumazmı afacan giydirdim götürdüm hiç uyanmadı derdi bana bu çocuğun eminim artık

Libyana26 da geçmişi okuyor herhalde ses çıkmıyor sizlerden

geçmişe şöyle bir göz attım canım... ama yazmadım... :31:

Müslüm gürses'in de Allah günahlarını affetsin İnşaallah...

hayırlı sabahlar canlar.. Herkes iyidir İnşaallah..
:16::16:

Mİracle cicileriniz çok güzel.. Güzel günlerde giyin..
:16::16:

Tuğçecim size de geçmiş olsun... Rabbim şifa versin...

Busmaicim sana da maşaallah.. Bende dün tatlı yaptım resimleri eklerim birazdan...
:32::32:

Cenacım bende temizlik yapacağım bugün.. ayşeciğin eşyalarını ayrı mı yıkıyorsun..?
:26:

herkese günaydın.. süt sağan anneler sizlere sorum olacak..
çalıştığım halde sık sık eve gidip emzirmeye çalışıyorum oğluşumu.. fakat bazen gittiğimde başka şeylerle ilgilenmekten emmiyo, ben gidince arıyormuş. Bu yüzden biriktikçe gün içinde süt sağmak istiyorum.. az az çıktıkça bir biberonda biriktirsem olur mu acaba.. ayrı ayrı saklanacak kdr çıkmaz çünkü bir sağışımda. siz nasıl yapıyorsunuz bu konuyu.bir de buzdolabında kaç gün saklıyorsunuz en fazla ???

herkese günaydınnn

yusuf defne ve libyana geçmiş olsun düşen bebekler kervanına bizde katıldık malesef cumartesi günü banyoya hazırlıyorum oğlumu elbiselerini hazırlarken odasına gidip geliyorum oğlumda çekyatta sizin anlattıklarınjız geldi aklıma Allah muhafaza düşer falan dedim çekyatın en köşesine koydum önünede yastıkları koydum elbiselerini bornozunu vs hazırladım herşey tamam gittim suyu açtım geldim alıcam banyoya sokucam kapıya gelmemle ne göreyim yuvarlanmış yuvarlanmış köşeye kadar gelmiş oğlum diyip uzanana kadar hoppp yerde Allahtan çekyatın önünde byük minderler vardı bizim koltukta alçaktır baya öyle pek düştü denemez mindere düştü ama korktu tabi ağladı 10 dk kadar neyseki canı acımadı hoplat zıplat unuttu gitti sonrada banyo yaptık uyudu zaten ama göz göre göre düşürdüm aklıma gelen başıma geldi derler ya o hesap

yetmezmiş gibi dünde kv deydik offf çok sıkıcıydı ya zaten mevlüte katılamadım regl yim bebeklerle ben ilgilendim içerde bu sefer bizimki sevgi pıtırcığı oldu aliyi öpmeye çalışıyor uzanıyo konuşuyo ali kaçıyor bundan çocuk boranı kıskandığından ne uyudu ne yedi gülmei bile bütün gün bizimkide kahkahalar atıyor inş nazara gelmemiştir birde güzel güzel giydirdim süsledim oğlumu çok tatlıydı çookk

kv her zamanki gibi şovunu yaptı almaya geldiklerinde çocuğa montunu giydirttirmedi hava sıcak bilmem ne zorla hırkayı giydirip çıkarı neyse ordaa sürekli balkon açılıyor ev soğuk illa çocuk kalın giyinmiş hareket edemiyor ya ne kalını bir kat ince pijama üstünde normal bir eşofman altı üzerinde tek zıbın onun üzerinde bir kazak oda kalın değil taktı bizimkine durmadan onla mücadele ettim karışma demekten dilimde tüğ bitti en son akşam çıkcaz zaten ona uydum mont almadım gece 12 ayazda hırkasını giydirdim deesinmi çok giydiriyorsun en son patladım sinirlendim ama aaa yeter ya dedim gece ayazıbda tişörtlemi çıkarıyım sen niye kaban giyiyorsun az mantıklı ol ya dedim bozuldu tabi ama çokta tın sardım battaniyeye bindim arabaya ödüm koptu terleyip üşüyecek diye eve girdiğimizde terlememişti zaten hemen üzerini değiştirip uyuttum inş hasta oolmamıştır dua edin kızlar gerçi öksürük yoktu şükür ya delirdim artık ben çekiyorum hastalanınca sana birşeymi oluyor boş boş konuşmak kolay boş insanlar ya nefretim kabardı yine birde tutturmuş çorbaya ekmek doğra ya yemez diyorum ben bilmemmi oğlumu bulamaçlı şeyleri yemez çorbayı yoğurdu boş yer yok doyurmaz faydası olmaz her zaan obez yapacaksın diyen kendisi ekmek doğra diyende kendisi yoğurda doğradı ekmeği neyse yediriyim dedim yavrum aç tabi mecbruren yedi oda karşımda bak nasıl yiyor baakk doydu çocuk demesiyle bir kustu bir önceki öğünüde çıkarttı ben sinirlendim bakkk nasıl yedi gördün dimi dedim ALLAH AŞKINA BANA KARIŞMAA dedim e iyi madem sevdiği gibi yesin o zaman dedi Allahım ya sabır

o sinirle birde amcası oğlunu severken bizimki boynunu büküp üzülmesinmi içim parçalandı tabi amcası anladı bizimkini aldı kucağına boynuna sarıldı babası gibi sindi kucağına çok üzüldüm o snirle eve gelir gelmez eşimi aradım başlarım parasına puluna adam gibi bir iş bul akşamları evinde ol hiçbirşey oplumdan önemli değil onun boynunu bükmeye hakkın yok dedim yok illa böyle devam edeceksen ben çıkyorum işten hiç değilse birimiz yanında olalım dedim uykusu kaçtı onnuda ama napıyım dayanamıyorum oğlumun üzülmesine şimdiden anlıyor babanın yokluğunu öksüz gibi boynu bükülünce için parçalanıyor

offf ne dertliyim yine kötü bir hafta olacak belli kötü başladım böyle gider artık bugün bitermiya ölüyorum uykusuzluktan

herkese günaydın.. süt sağan anneler sizlere sorum olacak..
çalıştığım halde sık sık eve gidip emzirmeye çalışıyorum oğluşumu.. fakat bazen gittiğimde başka şeylerle ilgilenmekten emmiyo, ben gidince arıyormuş. Bu yüzden biriktikçe gün içinde süt sağmak istiyorum.. az az çıktıkça bir biberonda biriktirsem olur mu acaba.. ayrı ayrı saklanacak kdr çıkmaz çünkü bir sağışımda. siz nasıl yapıyorsunuz bu konuyu.bir de buzdolabında kaç gün saklıyorsunuz en fazla ???

canım ben gece hariç sağıyorum
günde 4 kere sağıyorum genelde öğün şeklinde çıkıyo ama
çıkmazsa ekliyorum eskiden kalanın üstüne
ama eskiden dediğim önceki öğünden kalandan bahsediyorum
öyle biriktirecek kadar çok sütüm olmadı
en fazla akşamdan sabaha kadar süt bekletiyorum dolapta
ama yanlış hatırlamıyosam buzdolabında 1 hafta bekleyebiliyo
ama kapağa koymamak gerekiyomuş oranın ısısı biraz daha düşükmüşş:27::27:

herkese günaydınnn

yusuf defne ve libyana geçmiş olsun düşen bebekler kervanına bizde katıldık malesef cumartesi günü banyoya hazırlıyorum oğlumu elbiselerini hazırlarken odasına gidip geliyorum oğlumda çekyatta sizin anlattıklarınjız geldi aklıma Allah muhafaza düşer falan dedim çekyatın en köşesine koydum önünede yastıkları koydum elbiselerini bornozunu vs hazırladım herşey tamam gittim suyu açtım geldim alıcam banyoya sokucam kapıya gelmemle ne göreyim yuvarlanmış yuvarlanmış köşeye kadar gelmiş oğlum diyip uzanana kadar hoppp yerde Allahtan çekyatın önünde byük minderler vardı bizim koltukta alçaktır baya öyle pek düştü denemez mindere düştü ama korktu tabi ağladı 10 dk kadar neyseki canı acımadı hoplat zıplat unuttu gitti sonrada banyo yaptık uyudu zaten ama göz göre göre düşürdüm aklıma gelen başıma geldi derler ya o hesap

yetmezmiş gibi dünde kv deydik offf çok sıkıcıydı ya zaten mevlüte katılamadım regl yim bebeklerle ben ilgilendim içerde bu sefer bizimki sevgi pıtırcığı oldu aliyi öpmeye çalışıyor uzanıyo konuşuyo ali kaçıyor bundan çocuk boranı kıskandığından ne uyudu ne yedi gülmei bile bütün gün bizimkide kahkahalar atıyor inş nazara gelmemiştir birde güzel güzel giydirdim süsledim oğlumu çok tatlıydı çookk

kv her zamanki gibi şovunu yaptı almaya geldiklerinde çocuğa montunu giydirttirmedi hava sıcak bilmem ne zorla hırkayı giydirip çıkarı neyse ordaa sürekli balkon açılıyor ev soğuk illa çocuk kalın giyinmiş hareket edemiyor ya ne kalını bir kat ince pijama üstünde normal bir eşofman altı üzerinde tek zıbın onun üzerinde bir kazak oda kalın değil taktı bizimkine durmadan onla mücadele ettim karışma demekten dilimde tüğ bitti en son akşam çıkcaz zaten ona uydum mont almadım gece 12 ayazda hırkasını giydirdim deesinmi çok giydiriyorsun en son patladım sinirlendim ama aaa yeter ya dedim gece ayazıbda tişörtlemi çıkarıyım sen niye kaban giyiyorsun az mantıklı ol ya dedim bozuldu tabi ama çokta tın sardım battaniyeye bindim arabaya ödüm koptu terleyip üşüyecek diye eve girdiğimizde terlememişti zaten hemen üzerini değiştirip uyuttum inş hasta oolmamıştır dua edin kızlar gerçi öksürük yoktu şükür ya delirdim artık ben çekiyorum hastalanınca sana birşeymi oluyor boş boş konuşmak kolay boş insanlar ya nefretim kabardı yine birde tutturmuş çorbaya ekmek doğra ya yemez diyorum ben bilmemmi oğlumu bulamaçlı şeyleri yemez çorbayı yoğurdu boş yer yok doyurmaz faydası olmaz her zaan obez yapacaksın diyen kendisi ekmek doğra diyende kendisi yoğurda doğradı ekmeği neyse yediriyim dedim yavrum aç tabi mecbruren yedi oda karşımda bak nasıl yiyor baakk doydu çocuk demesiyle bir kustu bir önceki öğünüde çıkarttı ben sinirlendim bakkk nasıl yedi gördün dimi dedim ALLAH AŞKINA BANA KARIŞMAA dedim e iyi madem sevdiği gibi yesin o zaman dedi Allahım ya sabır

o sinirle birde amcası oğlunu severken bizimki boynunu büküp üzülmesinmi içim parçalandı tabi amcası anladı bizimkini aldı kucağına boynuna sarıldı babası gibi sindi kucağına çok üzüldüm o snirle eve gelir gelmez eşimi aradım başlarım parasına puluna adam gibi bir iş bul akşamları evinde ol hiçbirşey oplumdan önemli değil onun boynunu bükmeye hakkın yok dedim yok illa böyle devam edeceksen ben çıkyorum işten hiç değilse birimiz yanında olalım dedim uykusu kaçtı onnuda ama napıyım dayanamıyorum oğlumun üzülmesine şimdiden anlıyor babanın yokluğunu öksüz gibi boynu bükülünce için parçalanıyor

offf ne dertliyim yine kötü bir hafta olacak belli kötü başladım böyle gider artık bugün bitermiya ölüyorum uykusuzluktan
sonunda görmüş işte senin dediğinin doğru olduğunu
bi daha karışmaz diycem ama kv bu ne yapaacğı belli olmazz

canım sıkma canını yaa hemen hafta kötü geçecek deme
güzel bi hafta bizleri bekliyo diyelim
üzme kendini bak bende üzülürüm sonraa:14::14:

canım ben gece hariç sağıyorum
günde 4 kere sağıyorum genelde öğün şeklinde çıkıyo ama
çıkmazsa ekliyorum eskiden kalanın üstüne
ama eskiden dediğim önceki öğünden kalandan bahsediyorum
öyle biriktirecek kadar çok sütüm olmadı
en fazla akşamdan sabaha kadar süt bekletiyorum dolapta
ama yanlış hatırlamıyosam buzdolabında 1 hafta bekleyebiliyo
ama kapağa koymamak gerekiyomuş oranın ısısı biraz daha düşükmüşş:27::27:

cevap için teşekkürler canım.. peki nerede biriktiriyorsun, biberonda mı, süt poşeti yada kabın mı var.. bu işi çok fazla yapmayacağım için süt poşeti fln almadım ben

Back
X