herkese günaydın
nispeten daha az uykusuz bir güne uyandım bu sabah nar ağacım haklıymışsın haftaya kötü başladık ama kötü gitmedi bugün daha iyiyim sanki akşamları işten çıktığımda hava aydınlık oluyor ya yuppiii çok seviniyorum yakında eve gittiğimde her yer aydınlık olacak oğluşla parklara gideceğiz inşallah
yok ya yaşayınca daha iyi anladım kaçınılmaz düşüşleri göz göre göre düştü benimki oğlum dememe kalmadı küttt yere üstelik 1 saat sonra yanımda koltuğa koydum altını değiştiriyorum aynı şeyi tekrar yapmaya çalışıyor ben düştüm canım yandı yok korku yok kaldığı yerden devam çok fenalar çokkk eltiminkide aynı şekilde yanına koyduğu minderleri yere fırlatıp bir anda düşüvermiş hızlarına yetişmek ne mümkün ben artık nereye gidersem gideyim beşiğine koyuyorum yürüteciyle bile yalnız bırakamıyorum geçen günde tv ünitesinin kablo deliğine parmağını sopkmuş yürüteçteyken çıldırdım korkudan nasıl ağlıyor deliği kırdım çıkardım parmağını elimde tornavidayı gördü başladı gülmeye onu ver ben yaramazlık yapayım der gibi bakmazmı zorlu günler bizi bekliyor eskiden koyduğun yerde duruyordu şimdi nerdeee
inşallah Allah gönlüne göre verir polis ailesi olursunuz ayağındaki dışa dönüklük nedenmiş genetikmiymiş şaşırdım senden duyunca bende bebekken ayakları içe doğru diye götürmüştüm doktor zamanla şekillenecek bütün bebekler böyle demişti gerçekten büyüdükçe düzeldi boranında bacakları kısa gövde uzun babanın vücut yapısına benziyor babasıda öyledir benden uzun ama uzaktan ben daha uzun görünüyorum eşimden ,
kız evlat acısı diyince içim cız etti lafına bile dayanamıyorum
doktora götürdünmü acaba orta kulak iltihabı olabilir mi?
bak çok merak ettim bende cd alayım eğlenceli bir filme benziyor vizyondamı şu anda
tamam onuda izleyeceğiz kayda alındı bu akşam gidince indireyim netten
evlilik böyle bacım anı anını tutmaz dün temizlik yaptık vs vs diyordun bugün tartıştık diyorsun işte bir öyle bir böyle geçiyor ömür bazen tahtalıkları tutuyor (kibarca tahta diyorum benim eşim için odunu kastediyorum)
oh maşallah bizimkide gel gel baybay yapınca gülüyor elini uzatıyor ama ne yapacağını bilmiyor öyle uzatıyor belki ayımızın sonuna doğru bizde öğreniriz bunları
oyyy çok geçmiş olsun işte hepimiz birer birer yaşadık duydukça yaşadıkça tecrübe ediyoruz benimkide anlık oldu düşeceğini gördüm oğlum diyip tutana kadar yere kapaklandı insanın gözünün önünden gitmiyor o sahne dünde eşime söyleyimmi söylemeyimmi diye çok düşündüm ama dayanamadım saklayamıyorum birşey anlattım neyseki mindere düştü dedim minderin orda olmasıda şans eseriydi eşim beklediğim tepkiyi vermedi napalım çocuk düşe kalka büyüyecek sen yine tedbirini al minderleri kaldırma burdan fazlada yalnız bırakma artık Allah korur inşallah dedi çocukla beraber bizlerde büyüyoruz gitgide ilk doğduğunda bu çocuğun ağzı köpürüyor diye doktora götürmüştük annemde kızmıştı oğlum kuduz olacak değil ya 4 günlük bebek daha tükürüğünü yutmayı bilmez herhalde akacak demişti doktora gittik doktor bunun için gediğimize inanamadı gerçekten bu yüzdenmi geldiniz dedi evet dedi eşim ne yani ağzından tükürük geliyor diyemi acile geldiniz dedi evettt dedik doktor bir bana baktı bir ona ya çocuklar gidin işinize dalga geçecek başka birini bulun dedi kovmuştu bizi

neyseki şimdi ota kuşa panik yapma devrini atlattık artık yetişkin ebeveynleriz
ay yerim onu ben bizimkide buuuuuuu buuuuuuuuuuu diye bağırıyo bazen içiyobazende biberonla oynamak için istiyor anne yokta baba diyor afacan dün babasının kucağında buubbba bubbba diye diye bir sürü para kopardı babasından o buba dedikçe aslan oğlum dur oğluma para veriyim aslan paşam bak gene baba dedi dur annesi al maaş kartımı oğlana ciciler al hehehe sevdik bu işi her baba 10 euro

bana geceleri acıktıkça anniii diyor o bana yeter

canım benimde 25 gün gecikmeli oldu bende korkmuştum ama doktor henüz düzene girmedi çok normal dedi korkma inşallah yoktur bişey zaten 1 haftalık bile olsa testte belli belirsiz gösteriyor kendini ben 1 haftalıkken test yapmıştım ikinci çizgi belirip yok olmuştu tabi ihtimal vermemiştim sonra 4 hafta sonra baya baya çift çizgi çıktı doktorda 5 haftalık diyince anaaa dedim demekki o belirip yok olan çizgi ilk sinyalmiş acemilik işte bilememişim