Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ben hala direk et vermedım balık yıyor sadece katı gelmiyormu köfte
Minik minik ezerek veriyorum zaten ekmek içi var ya içinde . köfte şart değil kıyma kavurup da verebilirsin
Ilk dogdugu gunlere dondu bu cicuk on sm ayri duramiyo bi dk biraksam oyle bi agliyoki anlatamam 2. Lohusalik donemi diye bisi varsa o da budur snrm kebdi kendine hicbirseyle ilgilenemiyo surekli ben veta edim yaninda olucak o zmnlarda bike surekli mizmiz mutsuz uyku deseniz hic yok ne yapsam bilemedm sizlerde durumlar iyidir insallah...

Canım dedik ya 8-9 ay ayrılık kaygısı ayları
Sabırr

Merhaba hanımlarrrrr. Benim kuzumun üst dişleri yaracak herhalde çok keyifsiz ve ateşi var :( calpol verdim bakalım. Bakıcı teyzemiz de hep takip etmiş gün içinde. Yavrum kucağa alınınca kafayı koyuyo kalıyo öyle :( gerçekten onlar sağlıklı olsunlar da her türlü uykusuzluğa dayanır insan.

Ilk dogdugu gunlere dondu bu cicuk on sm ayri duramiyo bi dk biraksam oyle bi agliyoki anlatamam 2. Lohusalik donemi diye bisi varsa o da budur snrm kebdi kendine hicbirseyle ilgilenemiyo surekli ben veta edim yaninda olucak o zmnlarda bike surekli mizmiz mutsuz uyku deseniz hic yok ne yapsam bilemedm sizlerde durumlar iyidir insallah...

uykumu o neydiki unuttum ben:)))) bizdede durum çok farklı değil gün içinde iyi ama gece başka bir çocuk oluyo adeta sürekli uyanıyo sayısını bilmiyorum ve uyutacağım zaman kendini yay gibi geriyo diştendir diyorum ama birazda huy edindi gibi geçecektir elbet ama benide delip geçecek yinede sağlıklı olsunlar tek dileğim bu

arkadaşlar ben bu temmuzda anne olacam inşallahhh hayırlısıyla. dogum izni bittikten sonra işe geri dönücem de süt pompası almak istiyorum. en azından ben yokken anne sütünden mahrum kalmaz kuzum. yalnız deneyimli anneler olarak bana hangi markanın pompasını önerirsiniz?

canım tartışmasız philips avent al derim en çok memnun kaldım yalnız internette bilinmedik sitelerden alma eltim aldı sorunlu çıktı ürün geride almadılar kızın elinde kaldı değiştiremedi sana tavsiyem netten alacaksanda gittigidiyordan al en azından satıcı firma garantisi var ama çekiş gücü ve kullanış açısından ben çok memnunum tavsiye ederim

evet diş eminim çünkü üsten 3 tane patladı 4. yolda böylelikle 6 dişimiz oldu.çok zordayım çok

kesinlikle ishal yapar canım tereddütün olmasın hiç
Siz dişte baya ileridesiniz. bizim daha bitanecik var. zor malesef ama geçecek bu günler.

dışarısı bayağa serin canım dikkat edin
sağol canım, tahmin ettiğimden soğuk ve rüzgarlıydı..
yarım saat falan dolaştık geldik. :31:

Canım doğru düşünmüşsün herşeyi neden kendi annenin üzerine yıkacaksın ki boşver çeneleri değil eli çalışsın.
:42:

hepsi gıcık bunların biri değil
al birini vur ötekine..:19:

saol teyzesiii:1:
ben üsküdar da oturuyorum cnm,İş Bankası:72:
istanbulun en sevdiğim semti, üsküdar :16:
evlendiğimizde orada oturmuştuk 8 ay kadar, neresindesin sen blmyrm.
çiçekçideydi bizim evimiz, paşakapısı cezaevinin sokağında.. :31:

Allah kolaylık ve sabır versin canım.
henüz gelmedi di mi dişler?
ne sıkıntı çektiniz yaa:50:

Merhaba hanımlarrrrr. Benim kuzumun üst dişleri yaracak herhalde çok keyifsiz ve ateşi var :( calpol verdim bakalım. Bakıcı teyzemiz de hep takip etmiş gün içinde. Yavrum kucağa alınınca kafayı koyuyo kalıyo öyle :( gerçekten onlar sağlıklı olsunlar da her türlü uykusuzluğa dayanır insan.
ah kuzuuuum, ne sıkıntı çekiyor:14:
bizimki de hasta olduğunda öyle koyuyordu başını göğsüme ağlayasım geliyordu, dayanamıyordum o haline :43:

tuğçe, nasıl oldu yavrun? belki tekrar bi doktora gitseniz iyi olur :26:

Merhaba kızlarrrrrr:16::16:Maşallah bebişleri emekleyenler hatta sıralayanlar varmış.Okuyunca imrendim.Ya benim kızım mı ço tembel acaba ne emekliyor ne de sıralıyor. 4 ay 10 günlükken dönüp 5 aylıkken yuvarlanmaya başlamıştı.Ama hala emeklemiyor.Benimki gibi emeklemeyen var mı?:26::26:

evet diş eminim çünkü üsten 3 tane patladı 4. yolda böylelikle 6 dişimiz oldu.çok zordayım çok

kesinlikle ishal yapar canım tereddütün olmasın hiç

emzirdiğim için sadece merhem kullanabiliyorum. hap veya iğne kullanamazsın demişti doktorumuz.

şeker portakalı ile arkadaş olmak lazım albümü görebilmek için

Azı dişler daha zormuş, buna dayanamıyoruz azılar çıkınca neyapacaksak. benim paşa bugünlerde uyuma moduna çok zor geçiyor. aslında 1 haftadır var. bacaklarını gerneştiriyor bi karnına doğru çekiyor sağa sola dönüyor bir kaç dakika sürüyor bu hareketler sonra yavaş yavaş dalıyor uykuya. acaba karnımı ağrıyor niye öyle yapıyor ki. hasta olsa huzursuz olur aslında ama sadece uykuya geçişte böyle.

Merhaba kızlarrrrrr:16::16:Maşallah bebişleri emekleyenler hatta sıralayanlar varmış.Okuyunca imrendim.Ya benim kızım mı ço tembel acaba ne emekliyor ne de sıralıyor. 4 ay 10 günlükken dönüp 5 aylıkken yuvarlanmaya başlamıştı.Ama hala emeklemiyor.Benimki gibi emeklemeyen var mı?:26::26:

her bebeğin gelişimi farklı oluyor.kimisi 9 aylıkken yürür kimi 1 yaşını doldurtuktan sonra.

çok takma kafana:34:bu halini çok ararsın.benim kzım ilk kendi başına kalktığı zaman dolaptan pudra şekeri pekmez ne bulursa

almış mutfak halısına dökmüştü.üstelikte bayramdı :53:

Benim paşamda henüz emeklemiyor. bir ara bayaa bir çaba vardı ama şimdi tembelliğe geçiş yaptı. onun tek çabası yürümek. kollarından tutuyorum normal yürümeyi geçtik olduğu yerde zıplıyor ve yürümeyi de zıplaya zıplaya gidiyor. yeni yeni icatlar çıkarıyor.

iyi akşamlar kızlar boynum hala feci durumda perşembeye kadar geçmesi lazım perşembe misafirimiz var akşam yemekte tek kişi geliyor. balık yapmayı düşündük balkonda ızgarada, ama balıkla nasıl bir menü oluşturabilirim hiç bir fikrim yok siz ne dersiniz neler yapsam yapabilirsem tabi?

merhaba arkadaşlar benim kız nerdeyse 8 aylık oldu ama hala dişi çıkmadı. sizleri takip ediyorum diş buğdayı partisinden bahsetmişsiniz ben hiç böyle bir organizasyona şahit olmadım yapmayıda düşünmüyordum ama siz yapınca kafam karıştı acaba yapmalımıyım? çok önemli bir olaymı? yaparsam nasıl olcak? diye kayınvaldem geçen dişi çıkınca ben buğday aldım dişbuğdayı yaparız dedi bende tamam dedim ama sizde görünce merak ettim netten araştırdım resmen doğum günü gibi bir parti yapılıyor şaşırdım. Benim gibi kararsızlar varmı?

her bebeğin gelişimi farklı oluyor.kimisi 9 aylıkken yürür kimi 1 yaşını doldurtuktan sonra.

çok takma kafana:34:bu halini çok ararsın.benim kzım ilk kendi başına kalktığı zaman dolaptan pudra şekeri pekmez ne bulursa

almış mutfak halısına dökmüştü.üstelikte bayramdı :53:
Ayy çok güldüm yaa. bizimkiler bakalım neler yapacak. şimdilik örümceğe bağlı olduğu için ulaşabildiği yerleri indiriyor yürüyünce neler olcak bakalım. burada hem paylaşır hemde güleriz. yürümeye başladıklarında baya eğlenceli topik bekliyor bizi.

iyi akşamlar kızlar boynum hala feci durumda perşembeye kadar geçmesi lazım perşembe misafirimiz var akşam yemekte tek kişi geliyor. balık yapmayı düşündük balkonda ızgarada, ama balıkla nasıl bir menü oluşturabilirim hiç bir fikrim yok siz ne dersiniz neler yapsam yapabilirsem tabi?
Biraz sürer canım o yaa. sıcak uygulamayı mutlaka denemelisin üşütmemek şartıyla hep sıcak tutman lazım. yemek olayına gelince, bence balığın yanına en güzel kımızı mercimek çorbası, bol yeşillikli salata, barbunya plaki, sade yada mısırlı bezelyeli pilav, tatlı olarakta şekerpare. sen bunları nasıl yapcan yaa boşver balığın yanına bol yeşillikli salata yap gitsin.

Cenacim bgn iyi gbi atesi yoktu mizmiz tabi..bide antibytk biraz isal yapti bklm gecemz nasi geccek insalh ateslenmz yarinda duzelmzse atesi dusmzse gidicem canm doktor 3.gun atesi dusmzse gel dedi takipteym smdlk...

uykumu o neydiki unuttum ben:)))) bizdede durum çok farklı değil gün içinde iyi ama gece başka bir çocuk oluyo adeta sürekli uyanıyo sayısını bilmiyorum ve uyutacağım zaman kendini yay gibi geriyo diştendir diyorum ama birazda huy edindi gibi geçecektir elbet ama benide delip geçecek yinede sağlıklı olsunlar tek dileğim bu
Iste bnm sikintim su ki bnmki ne gece duruyor ne gunduz hatta bi 2 dk bile tek basina duramaz oyalanmayi bilmiyo yani sikintim o yoksa uykusuzluk bnm yasam tarzim oldu artik zaman zaman delirsem de normale donuyorum ama gun icinde ayni odada yaninda dururken bile tatmin olmamasi surekli memnuniyetsiz halleri beni cileden cikariyoooo
sağol canım, tahmin ettiğimden soğuk ve rüzgarlıydı..
yarım saat falan dolaştık geldik. :31:

:42:

al birini vur ötekine..:19:

istanbulun en sevdiğim semti, üsküdar :16:
evlendiğimizde orada oturmuştuk 8 ay kadar, neresindesin sen blmyrm.
çiçekçideydi bizim evimiz, paşakapısı cezaevinin sokağında.. :31:

Allah kolaylık ve sabır versin canım.
henüz gelmedi di mi dişler?
ne sıkıntı çektiniz yaa:50:

Cnm her sabah kalkinca ilk is dis kontrolu ama yok yook gelmedi gitti disler ben de anlamadim ama dedigim gb demin de bnm derdim oyalanamamasi 1 sn durmuyo ne ev ne yemek adim attirmiyo kisisel ihtiyaclarimi bile gideremez oldum kendini yerden yere atiyor geceleri ise zaten cok fena kabuslardan uyanir gibi hic durmadan agliyo yuzu gozu sisiyo meme de istemiyo okuya okuya sakinliyo bazen aglamaksn yoruluyo artik bilmiyorum RAbbim beterlerinden korusun tabiiki ne skinti cekenler var her halimize amenna ama annelik hakkaten cok mesakkatli ismis!!

ah kuzuuuum, ne sıkıntı çekiyor:14:
bizimki de hasta olduğunda öyle koyuyordu başını göğsüme ağlayasım geliyordu, dayanamıyordum o haline :43:

tuğçe, nasıl oldu yavrun? belki tekrar bi doktora gitseniz iyi olur :26:

Biz de emeklemiyoruz cnm rahat ol bnmki anca oturdugu yerde bagirsin dursun
;))

Biraz sürer canım o yaa. sıcak uygulamayı mutlaka denemelisin üşütmemek şartıyla hep sıcak tutman lazım. yemek olayına gelince, bence balığın yanına en güzel kımızı mercimek çorbası, bol yeşillikli salata, barbunya plaki, sade yada mısırlı bezelyeli pilav, tatlı olarakta şekerpare. sen bunları nasıl yapcan yaa boşver balığın yanına bol yeşillikli salata yap gitsin.
Canımmm ya ben sana bu yemekleri nasıl yapcan dedimya, rahatsız olduğun için dedim, eminimki bu saydıklarımdan daha çok çeşit yemek çıkarırsın.

kızlar birşey sorcam 11 dersten 10 tanesini başrıyla geçmişim çok şükür 1 tane var inşallah büt gelir

ben soosyoloji okuyorum 2.sınıf bitmek üzere
ve icra memurluğu adliyede memur yada gümrük memurluğu gardiyan gibi (babamın tabiri ile abuk subuk)

meslekleri tercih etmek istiyorum benim bölümümden olmuyor ve ben 7 sene polisliği denemiş biri olarak

burdan mezun olcağımda kazancağımdan emin değilim (ama inşallah kazanırım) bari 2.tercihim olsun istiyorum.

asıl soru önlisans diplomamı alıp işletme tercih edersem her şeyi tercih edebileceğim (icra memurluğu adliyede memur yada gümrük memurluğu vs)

sizce geçiş yapayımmı :44::44:​

:29:

Son düzenleme:
Cenacim bgn iyi gbi atesi yoktu mizmiz tabi..bide antibytk biraz isal yapti bklm gecemz nasi geccek insalh ateslenmz yarinda duzelmzse atesi dusmzse gidicem canm doktor 3.gun atesi dusmzse gel dedi takipteym smdlk...

çok geçmiş olsun canım.antibiyotik ishalı pişikte yapar dikkat et.

pişik olursa ıhlamurla veya papatya çayı ile tampon yap.birde hakiki gül suyu bebeklerde

ateş düşürmeye çok etkili imiş.gülsuyu ile ıslanmış bezi koltukaltına ,alnına koyunca ateşi düşürüyormuş.

Back
X