Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Cenacim bgn iyi gbi atesi yoktu mizmiz tabi..bide antibytk biraz isal yapti bklm gecemz nasi geccek insalh ateslenmz yarinda duzelmzse atesi dusmzse gidicem canm doktor 3.gun atesi dusmzse gel dedi takipteym smdlk...
Canım ishali için istersen patatesle pirinci haşla çok az tuz at.yağ hiç koyma püre yap yedir. bir ara benimki de ishal olmuştu ilaç kullandığı için, bu şekilde yapınca normale döndü. kv tavsiyesi. bazen işe yarıyor.

kızlar birşey sorcam 11 dersten 10 tanesini başrıyla geçmişim çok şükür 1 tane var inşallah büt gelir

ben soosyoloji okuyorum 2.sınıf bitmek üzere
ve icra memurluğu adliyede memur yada gümrük memurluğu gardiyan gibi (babamın tabiri ile abuk subuk)

meslekleri tercih etmek istiyorum benim bölümümden olmuyor ve ben 7 sene polisliği denemiş biri olarak

burdan mezun olcağımda kazancağımdan emin değilim (ama inşallah kazanırım) bari 2.tercihim olsun istiyorum.

asıl soru önlisans diplomamı alıp işletme tercih edersem her şeyi tercih edebileceğim (icra memurluğu adliyede memur yada gümrük memurluğu vs)

sizce geçiş yapayımmı :44::44:​

:29:
canım ben genellikle okuyucuyum yazmaya pek fırsatım olmuyor ama konu alakalı olunca belki faydam olur dedim.
ben adliyede çalışıyorum gümrük memurluğunu icra memuru veya adliye memuru olmak için herhangi bir bölüm mezunu olman gerekmiyor pek. sadece adalet mezunu olanlara mülakatta öncelik tanınıyor yönetmelik gereği. kpss den 70 puan alman 3 dakikada en az 90 kelime yazmış olman mülakata kalman için yeterli oluyor. şu anda da başvuruları var sanırım çarşamba gününe kadar devam ediyor. 70 puanın varsa başvurabilirsin.

Merhaba kızlarrrrrr:16::16:Maşallah bebişleri emekleyenler hatta sıralayanlar varmış.Okuyunca imrendim.Ya benim kızım mı ço tembel acaba ne emekliyor ne de sıralıyor. 4 ay 10 günlükken dönüp 5 aylıkken yuvarlanmaya başlamıştı.Ama hala emeklemiyor.Benimki gibi emeklemeyen var mı?:26::26:
ayşeciiiiiiiiiiiiiiik :1:

iyi akşamlar kızlar boynum hala feci durumda perşembeye kadar geçmesi lazım perşembe misafirimiz var akşam yemekte tek kişi geliyor. balık yapmayı düşündük balkonda ızgarada, ama balıkla nasıl bir menü oluşturabilirim hiç bir fikrim yok siz ne dersiniz neler yapsam yapabilirsem tabi?
mümkün olduğunca hareket etmemelisin.
ve sıcak kesinlikle çok iyi geliyor.
uzman tv de izlemiştim, banyoda sıcak suyu dayanabileceğin son raddede aç ve o bölgeye tut birkaç dakika..
bak gerçekten rahatlayacaksın..
ben bunu yaptıktan sonra iyileşmeye başlamıştım.. kesinlikle çok iyi geldi.
merhem, ilaç, iğne de kullanmadım süte geçer diye.. ama çok feciydi, bi daha yaşamam inş :100:

önüne nkoliğin dediği gibi kesinlikle mercimek çorbası.. diğerleri yakışmıyor :19:
balığın yanına da fırında baharatlı elma dilim patetes yapabilirsin. çok basit, kolay tadı nefiiis:56:
ben haftasonu kahvaltıda yapıyorum, balığın yanına da yakışır..
yeşil salatasız olmaz tabi.. şööööyle limonlu. kıvırcık, yeşil soğan, roka, dereotu, tere, maydonoz, taze nane..
ben hiç yapmadım ama sıcak tahin helvası da olabilir sofrada.
ardından revani gibi kolay bi tatlı verebilirsin yahut hazır alırsın.:34:

merhaba arkadaşlar benim kız nerdeyse 8 aylık oldu ama hala dişi çıkmadı. sizleri takip ediyorum diş buğdayı partisinden bahsetmişsiniz ben hiç böyle bir organizasyona şahit olmadım yapmayıda düşünmüyordum ama siz yapınca kafam karıştı acaba yapmalımıyım? çok önemli bir olaymı? yaparsam nasıl olcak? diye kayınvaldem geçen dişi çıkınca ben buğday aldım dişbuğdayı yaparız dedi bende tamam dedim ama sizde görünce merak ettim netten araştırdım resmen doğum günü gibi bir parti yapılıyor şaşırdım. Benim gibi kararsızlar varmı?
bence çok mühim bi mesele değil.
yapılsa güzel bi hatıra olur, ama yapılmasa da eksikliği hissedilmez yani.
tamamen kişisine bağlı..

mesela eşim abartılı tören, merasim ve ritüel sevmez.. hatta nefret eder.
öyleki, camları filmli olan gelin arabamızın dışarıdan gelin arabası olduğunu anlamak imkansızdı.
ben bile sokakta bi sağa bi sola baktım hangisi diye
dışında hiçbir süs yoktu..:27:
içine, ön konsola ve bagajın üstünde beyaz güller koymuş, bi tek ben gördüm :9:
şimdi gel bu adama, diş buğdayı yapıcaz de :37:

Cenacim bgn iyi gbi atesi yoktu mizmiz tabi..bide antibytk biraz isal yapti bklm gecemz nasi geccek insalh ateslenmz yarinda duzelmzse atesi dusmzse gidicem canm doktor 3.gun atesi dusmzse gel dedi takipteym smdlk...
canım, yer mi bilmiyorum ama haşlanmış patates belki ishaline iyi gelir :26:

kızlar birşey sorcam 11 dersten 10 tanesini başrıyla geçmişim çok şükür 1 tane var inşallah büt gelir
ve icra memurluğu adliyede memur yada gümrük memurluğu gardiyan gibi (babamın tabiri ile abuk subuk)
meslekleri tercih etmek istiyorum benim bölümümden olmuyor ve ben 7 sene polisliği denemiş biri olarak
burdan mezun olcağımda kazancağımdan emin değilim (ama inşallah kazanırım) bari 2.tercihim olsun istiyorum.
asıl soru önlisans diplomamı alıp işletme tercih edersem her şeyi tercih edebileceğim (icra memurluğu adliyede memur yada gümrük memurluğu vs)
canım 7 kez sınava girdin ve kazanamadınsa, başka ideallerin de varmış,
diğerlerini denemek namına bölüm değiştirebilirsin.
ben adalet myo mezunuyum, çoğu arkadaşım hukuk okuyor.
devam etmeyenlerse, icra memuru, icra müdürü, gümrükte, yazı işlerinde memur, hepsi de memnun..
ve adliyede memur olmak da gayet kolay. bunun için çok iyi klavye kullanman gerek. klavye sınavı belirleyici.
en az 200 vuruş. bazı yerde de torpil işler, sınavdan sonra mülakatta elenme ihtimali de var..
sanırım zaten sen hızlı yazıyorsundur ama iyinin iyisi gerek.. sınavda heyecanla başarı göstermek biraz zor..

bu arada söylemeden geçemiciiiim, ben dakikada 250 vuruş yapıyorum:51: :89:
okulun bana kazandırdığı ender niteliklerdendir :9:

Son düzenleme:
Merhaba kızlarrrrrr:16::16:Maşallah bebişleri emekleyenler hatta sıralayanlar varmış.Okuyunca imrendim.Ya benim kızım mı ço tembel acaba ne emekliyor ne de sıralıyor. 4 ay 10 günlükken dönüp 5 aylıkken yuvarlanmaya başlamıştı.Ama hala emeklemiyor.Benimki gibi emeklemeyen var mı?:26::26:

Kesinlikle emeklemiyoruz. Yuvarlanmaya bile bir haftadır başladık. Bakıcı teyzemiz onu yürütmeye çalışsa da o poposunu yaymayı tercih ediyor :) yalnız değilsiniz yani :)

Azı dişler daha zormuş, buna dayanamıyoruz azılar çıkınca neyapacaksak. benim paşa bugünlerde uyuma moduna çok zor geçiyor. aslında 1 haftadır var. bacaklarını gerneştiriyor bi karnına doğru çekiyor sağa sola dönüyor bir kaç dakika sürüyor bu hareketler sonra yavaş yavaş dalıyor uykuya. acaba karnımı ağrıyor niye öyle yapıyor ki. hasta olsa huzursuz olur aslında ama sadece uykuya geçişte böyle.

Evet ya azılarda napıcaz??? :( sanırım anneliğe daha bi alışacağımız için rahat oluruz. Yada bu bir züğürt tesellisidir :)))

her bebeğin gelişimi farklı oluyor.kimisi 9 aylıkken yürür kimi 1 yaşını doldurtuktan sonra.

çok takma kafana:34:bu halini çok ararsın.benim kzım ilk kendi başına kalktığı zaman dolaptan pudra şekeri pekmez ne bulursa

almış mutfak halısına dökmüştü.üstelikte bayramdı :53:

Oyoyoyoy. Ben olsam kafayı yerdim bayram bayram :)

iyi akşamlar kızlar boynum hala feci durumda perşembeye kadar geçmesi lazım perşembe misafirimiz var akşam yemekte tek kişi geliyor. balık yapmayı düşündük balkonda ızgarada, ama balıkla nasıl bir menü oluşturabilirim hiç bir fikrim yok siz ne dersiniz neler yapsam yapabilirsem tabi?

Çok geçmişler olsun. Bence sadece bol salata yap. Başığı da bol tutun oldu bitti. Ha bi de olmazsa olmaz helva alınız lütfen :)

merhaba arkadaşlar benim kız nerdeyse 8 aylık oldu ama hala dişi çıkmadı. sizleri takip ediyorum diş buğdayı partisinden bahsetmişsiniz ben hiç böyle bir organizasyona şahit olmadım yapmayıda düşünmüyordum ama siz yapınca kafam karıştı acaba yapmalımıyım? çok önemli bir olaymı? yaparsam nasıl olcak? diye kayınvaldem geçen dişi çıkınca ben buğday aldım dişbuğdayı yaparız dedi bende tamam dedim ama sizde görünce merak ettim netten araştırdım resmen doğum günü gibi bir parti yapılıyor şaşırdım. Benim gibi kararsızlar varmı?

Ben yapmayacağım çünkü vallahi uğraşacak halim yok :) doğum günü yaparım olur biter diye düşünüyorum ;)
Tembel miyim?? Belki yorgun :)

Biraz sürer canım o yaa. sıcak uygulamayı mutlaka denemelisin üşütmemek şartıyla hep sıcak tutman lazım. yemek olayına gelince, bence balığın yanına en güzel kımızı mercimek çorbası, bol yeşillikli salata, barbunya plaki, sade yada mısırlı bezelyeli pilav, tatlı olarakta şekerpare. sen bunları nasıl yapcan yaa boşver balığın yanına bol yeşillikli salata yap gitsin.

Ay menüyü okudum ve şoka giriyordum ki son satıra geldim için rahatladı :) ama okuduklarımında canım çekti o ayrı ;) sen çok marifetlisin vallahi anladım ben; menü seçiminden belli. Benim aklıma hiç gelmezdi bu kombin.

Zor soru. İşletmede de rakibin çok olur sanırım. Allah kolaylık versin zor karar :/ ne yardımcı oldum dimi??

canım valla bende kararsızım zaten bizim kzın dişi çıkmadı henüz çıkana kadar bir yaş doğum gününü kutlarız bizde :).
Biraz sürer canım o yaa. sıcak uygulamayı mutlaka denemelisin üşütmemek şartıyla hep sıcak tutman lazım. yemek olayına gelince, bence balığın yanına en güzel kımızı mercimek çorbası, bol yeşillikli salata, barbunya plaki, sade yada mısırlı bezelyeli pilav, tatlı olarakta şekerpare. sen bunları nasıl yapcan yaa boşver balığın yanına bol yeşillikli salata yap gitsin.

Canımmm ya ben sana bu yemekleri nasıl yapcan dedimya, rahatsız olduğun için dedim, eminimki bu saydıklarımdan daha çok çeşit yemek çıkarırsın.

ah canım nerdeee bu yamuk boyun geçmezse bi balık bi salata yaparım gider valla. ya da annem yapar bişeyler yanına öyle daha iyi olur ayıp şimdi gelicek biizim nikah memuremiz eşimin çok eski bi arkadaşı ilk kez gelicek. elifi görmeye..

TUĞÇECİM çok geçmiş olsun paşa hastalandı mı kıyamam ? ateşi neden çıkmış dişten mi acaba ?

canım ben genellikle okuyucuyum yazmaya pek fırsatım olmuyor ama konu alakalı olunca belki faydam olur dedim.
ben adliyede çalışıyorum gümrük memurluğunu icra memuru veya adliye memuru olmak için herhangi bir bölüm mezunu olman gerekmiyor pek. sadece adalet mezunu olanlara mülakatta öncelik tanınıyor yönetmelik gereği. kpss den 70 puan alman 3 dakikada en az 90 kelime yazmış olman mülakata kalman için yeterli oluyor. şu anda da başvuruları var sanırım çarşamba gününe kadar devam ediyor. 70 puanın varsa başvurabilirsin.

kpss başvurmnam lazım sonra ona başvyurmam lazımda bana pc diplomaN olması gerek demişlerdi :26::44:

sosyoloji pek işe yaramıyor kolay bölüm arkadaş kamu yönetmi dedi aklım karıştırdı sence ne yapayım

canım 7 kez sınava girdin ve kazanamadınsa, başka ideallerin de varmış,
diğerlerini denemek namına bölüm değiştirebilirsin.
ben adalet myo mezunuyum, çoğu arkadaşım hukuk okuyor.
devam etmeyenlerse, icra memuru, icra müdürü, gümrükte, yazı işlerinde memur, hepsi de memnun..
ve adliyede memur olmak da gayet kolay. bunun için çok iyi klavye kullanman gerek. klavye sınavı belirleyici.
en az 200 vuruş. bazı yerde de torpil işler, sınavdan sonra mülakatta elenme ihtimali de var..
sanırım zaten sen hızlı yazıyorsundur ama iyinin iyisi gerek.. sınavda heyecanla başarı göstermek biraz zor..

bu arada söylemeden geçemiciiiim, ben dakikada 250 vuruş yapıyorum:51: :89:
okulun bana kazandırdığı ender niteliklerdendir :9:

helal olsun bende hızlı eksiksiz yazarım bi ara sarkadaş hazırlanırken yarışıyorduk ben başvurmadım kazandı o :)

Zor soru. İşletmede de rakibin çok olur sanırım. Allah kolaylık versin zor karar :/ ne yardımcı oldum dimi??

değer verip yazmanda yeter canım çok sağol:16:

ayşeciiiiiiiiiiiiiiik :1:

mümkün olduğunca hareket etmemelisin.
ve sıcak kesinlikle çok iyi geliyor.
uzman tv de izlemiştim, banyoda sıcak suyu dayanabileceğin son raddede aç ve o bölgeye tut birkaç dakika..
bak gerçekten rahatlayacaksın..
ben bunu yaptıktan sonra iyileşmeye başlamıştım.. kesinlikle çok iyi geldi.
merhem, ilaç, iğne de kullanmadım süte geçer diye.. ama çok feciydi, bi daha yaşamam inş :100:

önüne nkoliğin dediği gibi kesinlikle mercimek çorbası.. diğerleri yakışmıyor :19:
balığın yanına da fırında baharatlı elma dilim patetes yapabilirsin. çok basit, kolay tadı nefiiis:56:
ben haftasonu kahvaltıda yapıyorum, balığın yanına da yakışır..
yeşil salatasız olmaz tabi.. şööööyle limonlu. kıvırcık, yeşil soğan, roka, dereotu, tere, maydonoz, taze nane..
ben hiç yapmadım ama sıcak tahin helvası da olabilir sofrada.
ardından revani gibi kolay bi tatlı verebilirsin yahut hazır alırsın.:34:
sıcak tutcam birazdan hatta saç kurutma mak. tuttup sonra havluyu ütü ile ısıtıp boynuma sarmayı düşünüyorum.
bol kıvırcık salata dereotu taze nane roka bol nar ekşili zeytinyağlı aman allahım bayılırım salataya her yemeğin yanına mutlaka yaparım balığın yanına zaten vazgeçilmez. bizbizeolsak zaten balık salata yeter ama misafir olunca düşünüyor insan
tahin helvası sevmem ama fırınlanmış tahin helvası yedim allhım nasıl güzel bi lezzetti:56:
Çok geçmişler olsun. Bence sadece bol salata yap. Başığı da bol tutun oldu bitti. Ha bi de olmazsa olmaz helva alınız lütfen :)

Ay menüyü okudum ve şoka giriyordum ki son satıra geldim için rahatladı :) ama okuduklarımında canım çekti o ayrı ;) sen çok marifetlisin vallahi anladım ben; menü seçiminden belli. Benim aklıma hiç gelmezdi bu kombin.
/QUOTE]

balık helvasız yenmez dimi canım nkolik süper menü sundun cnm ama yapcak adam yok onu:1:

Güzel bir kahveli kurabiye tarifi olan var mı? Kocacığım çok sever kahveyi de ona süpriz yapayım diyorum. Ama ölçüleri garanti tutsun bak sinir oluyorum sonra :)

midem bulanıyor... uykum var....ufff....

KARAKIZ cım valla hiç fikrim yok desem yeridir. ama bence branş değişikliği:40:

pinkprenses geçmiş olsun....

tuğçe geçmiş olsun...

borntobemother allah sabır versin en zor bebeklerden biri sende :52:

bu arada akşam yeni bi börek denedim sizle de paylaşayım dedim. çok kaçırdım heralde o yüzden midem bulanıyor.:36::36:

böreğin altında ve üstünde milföy var ara katlarda ise yufka... deneyen vardır mutlaka ama ben yeni keşfettim. yeni favorim :56:

$th_IMG_1479.webp$th_IMG_1478.webp:56:

Son düzenleme:
kpss başvurmnam lazım sonra ona başvyurmam lazımda bana pc diplomaN olması gerek demişlerdi :26::44:

sosyoloji pek işe yaramıyor kolay bölüm arkadaş kamu yönetmi dedi aklım karıştırdı sence ne yapayım

helal olsun bende hızlı eksiksiz yazarım bi ara sarkadaş hazırlanırken yarışıyorduk ben başvurmadım kazandı o :)

değer verip yazmanda yeter canım çok sağol:16:
sosyoloji bence de iyi bir fikir değil. keşke baştan adalet okumayı düşünseydin bende adalet mezunuyum hiç memur olamayan arkadaşım kalmadı. şu durumda kamu yönetimi daha doğru bir tercih bence de..
cena sen nerden mezunsun ben dokuz eylül 2007 mezunuyum..

sosyoloji bence de iyi bir fikir değil. keşke baştan adalet okumayı düşünseydin bende adalet mezunuyum hiç memur olamayan arkadaşım kalmadı. şu durumda kamu yönetimi daha doğru bir tercih bence de..

ben şimdi ne okuyayım yaw :27::1:

kzıım bana yemek yediriyor iki parmağını birleştirp mama veryro bana :52::111::124::65: kendi yese iiyi olcak :27::9::9:

Alinti yapmkla ugrasmdm kizlar tavsielrnz icin saolun dilanaz gulsuyunu denicm atesi ckarsa inslqh ckmz patates yedrdm bgn bayada yei kditude geldi sanrm pinkpricess vala bogazimzda ve sag kulagmzda enfeksiyon varms ates oyuzden ..hepnzi opuorm kizlar..karakakiz yani ilknrcm bnce kpss dusunuosan en cok hangi bolum alijio terchini ondan yana yap hadi iyigclr kizlar

biz de emekleyemiyoruz canım kimi çouk hiç emeklemezmişş
takma kafana herşey olacağına varır :7:

ben pak bilmiyorum canım bu durumları ama
çoook sayıda işletme mezunu olduğunu biliyorum :17:

midem bulanıyor... uykum var....ufff....

KARAKIZ cım valla hiç fikrim yok desem yeridir. ama bence branş değişikliği:40:

pinkprenses geçmiş olsun....

tuğçe geçmiş olsun...

borntobemother allah sabır versin en zor bebeklerden biri sende :52:

bu arada akşam yeni bi börek denedim sizle de paylaşayım dedim. çok kaçırdım heralde o yüzden midem bulanıyor.:36::36:

böreğin altında ve üstünde milföy var ara katlarda ise yufka... deneyen vardır mutlaka ama ben yeni keşfettim. yeni favorim :56:

Eki Görüntüle 649083 Eki Görüntüle 649082 :56:

görüntü harika aryaa
ben olsam benimde midem bulanırdı
çünkü böreği çoookl severimmm:21::21:

pinkprincess çook geçmiş olsun canım

tuğçecim inşallah düşer ateşiniz
ama antibiyotik kullandık biz her kakası kıyafet
değiştirmeyle sonuçlanıyodu :20:

kızlar bende bugün okula gittim geldim
bakıcıya sinir oldum ama yarın yazarım şimdi çook yoruldum

libyana senin pastadan yaptım ama
benim kek orantısız kabardı nedense
yamukta olsa güzeldi:29::29:
ama 6 kişilik olması sınırlıyo bence
kalabalık misafire olmaz sanki:41:

aaahh kızlaar uykumm geldii
Allah rahatlık versin hepiciğimizze
ve tatlı bebeklerimizeee ball onlar balll:16::16:

görüntü harika aryaa

canım bakıcıya neden sinir oldun, yarın yaz muhakkak meraklandım :) bizim de bakıcı var ya dikkatimi çekti konu..
Libyaacımm bu arada keklerini ben de denedim, benim de biraz yamuk oldu üst kısımları :))) beceriksizmiyim nedir... ama tadı güzeldi.. gerçi görüntü de fçok fena sayılmaz. yarın koyarım resmini.. Herkese iyigeceler...

iyi geceler kızlar adıyamanda rüzgar esiyor şiddetli. elektrikler kesik. epey hasar varmış bazı evlerde allah herkeze yardım etsin

görüntü harika aryaa

Bakıcı macerasını dört gözle bekliyoruz ;)

Benim kuzumun da kalktığında avuç içleri bile yanıyordu. Ateşi 37.2 çıktı ama normalde hep 35.2 yada 35.5 tur. O yüzden calpol verdim. E tabi uyku dağıldı. Şimdi de ayağımda sallıyorum :/ peki bu sırada babamız ne yapıyor??? Tabiki herşeyden habersiz uyuyor!! Aman oğlum iyi olsun da o naparsa yapsın.

Günaydın hanımlar. Pek aydınlık birgün değil gerçi benim için. Gece 2 den beri uyumadım ufaklıkla uğraştım hep. Sonra artık sabah 6 da pes edip eşimi uyandırdım en azından hamakta 1 saat sallasın da ben uyuyayım diye. Duymadığım laf kalmadı. Sanırsın ben robotum ve bu çocuk sadee benim. İçinden ona kazma ile başlayıp çok daha kötü devam eden şeyler saydım ama dışımdan sayacak halim yoktu. Neyse 7 de uyandırdı beni. Ufaklığın yanakları kırmızı kırmızı ve ateşi 37.4. Calpol verdim yine. Eğer düşmezse okula gitmeyip doktora götüreceğim onu. Dua edin kızlar atlatalım şu zor dişli günleri. Güzel birgün diliyorum hepinize.

bence de kamu yönetimi daha iyi bi tercih olur.
ben de sınavsız geçiş düşünüyordum kamuya, ayşecik geldi..
ama yapılacaklar listesinde, şimdi olmasa da bir iki sene sonra :31:
ben istanbul üni. mezunuyum canımcım..
aryaa börek süpper görünüyor.. :46:
kolay ve lezzetli bi tarif, aklınızda bulunsun :56:

Günaydın hanımlar. Pek aydınlık birgün değil gerçi benim için. Gece 2 den beri uyumadım ufaklıkla uğraştım hep. Sonra artık sabah 6 da pes edip eşimi uyandırdım en azından hamakta 1 saat sallasın da ben uyuyayım diye. Duymadığım laf kalmadı. Sanırsın ben robotum ve bu çocuk sadee benim. İçinden ona kazma ile başlayıp çok daha kötü devam eden şeyler saydım ama dışımdan sayacak halim yoktu. Neyse 7 de uyandırdı beni. Ufaklığın yanakları kırmızı kırmızı ve ateşi 37.4. Calpol verdim yine. Eğer düşmezse okula gitmeyip doktora götüreceğim onu. Dua edin kızlar atlatalım şu zor dişli günleri. Güzel birgün diliyorum hepinize.
geçmiş olsun canım, inş ateşi düşer..:26:
erkekler bi hoş zaten. ne yap yap, uykusundan kaldırma.. agresif ve çekilmez oluyorlar.
sanki sen işe gitmeyeceksin?!
kadın android ya,, yemek, uyku, dinlenmeye ihtiyacı yok, non-stop çalışır..:19:

Son düzenleme:
Back
X