Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın tatlişkolar. Hayırlı huzurlu ve bol neşeli bir gün geçirirsiniz inşallah. Rabbim yüzümüzden tebessümü eksik etmesin.

"Annenin gece boyunca sayısız kez uyandığından habersiz olan
ve sabah uyanınca hala uykusu olan kişiye baba denir"
:1:

$facebook_guzel_kapak_fotograflari00002.webp

Günaydın kızlar iyisiniz inşalla bugün. Hava çok güzel okul bitince kızımı dışarı çıkarırım inşallah.
Günaydın hanımlar. Pek aydınlık birgün değil gerçi benim için. Gece 2 den beri uyumadım ufaklıkla uğraştım hep. Sonra artık sabah 6 da pes edip eşimi uyandırdım en azından hamakta 1 saat sallasın da ben uyuyayım diye. Duymadığım laf kalmadı. Sanırsın ben robotum ve bu çocuk sadee benim. İçinden ona kazma ile başlayıp çok daha kötü devam eden şeyler saydım ama dışımdan sayacak halim yoktu. Neyse 7 de uyandırdı beni. Ufaklığın yanakları kırmızı kırmızı ve ateşi 37.4. Calpol verdim yine. Eğer düşmezse okula gitmeyip doktora götüreceğim onu. Dua edin kızlar atlatalım şu zor dişli günleri. Güzel birgün diliyorum hepinize.
Geçmiş olsun canım haberdar et bizi.

herkese günaydınnnnnnnnn:3:

albümüme bakıp beğenen arkadaşlara çok teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun inşallah:16:

kızlar birşey sorcam 11 dersten 10 tanesini başrıyla geçmişim çok şükür 1 tane var inşallah büt gelir

ben soosyoloji okuyorum 2.sınıf bitmek üzere
ve icra memurluğu adliyede memur yada gümrük memurluğu gardiyan gibi (babamın tabiri ile abuk subuk)

meslekleri tercih etmek istiyorum benim bölümümden olmuyor ve ben 7 sene polisliği denemiş biri olarak

burdan mezun olcağımda kazancağımdan emin değilim (ama inşallah kazanırım) bari 2.tercihim olsun istiyorum.

asıl soru önlisans diplomamı alıp işletme tercih edersem her şeyi tercih edebileceğim (icra memurluğu adliyede memur yada gümrük memurluğu vs)

sizce geçiş yapayımmı :44::44:​

:29:
Çok yakın bir arkadaşım klavye kursuna gitti. kendini de geliştirdi. şuan çok hızlı klavye kullanıyor. adliyenin sınavına girdi. mülakatta elenmedi bi avukat torpili ile adliyeye memur olarak girdi. işten başını kaldıramıyor ama çok da güzel para kazanıyor walla. şimdi yeniden sınavlara hazırlanıyor baya hırslı bir kişi avukatlığa geçiş yapacakmış böyle devam etmez diyor. şuan istanbulda sultanahmet camiiydi sanırım adliye varmış orda çalışıyor 3 yıl kadar oldu.

erzurumlu iki sevdalı konuşur:

erkek : 365 gün seni düşünirem, Verene gurban olim.
kız : kalan 6 saat ne yapirsin?
erkek : ne diyisen canını yidiğim, çay da mı içmiyağ:9:

Son düzenleme:
Çok yakın bir arkadaşım klavye kursuna gitti. kendini de geliştirdi. şuan çok hızlı klavye kullanıyor. adliyenin sınavına girdi. mülakatta elenmedi bi avukat torpili ile adliyeye memur olarak girdi. işten başını kaldıramıyor ama çok da güzel para kazanıyor walla. şimdi yeniden sınavlara hazırlanıyor baya hırslı bir kişi avukatlığa geçiş yapacakmış böyle devam etmez diyor. şuan istanbulda sultanahmet camiiydi sanırım adliye varmış orda çalışıyor 3 yıl kadar oldu.

helal ona:46:
sultanahmet adliyesi kimsenin tercih etmeyeceği bi yer, çünkü çooook yoğun..
stajımı orda yapmıştım, anamız ağladı :27:

iş mahkemeleri şiddetle tavsiye olunur:1:

kızlar birşey sorcam 11 dersten 10 tanesini başrıyla geçmişim çok şükür 1 tane var inşallah büt gelir

ve icra memurluğu adliyede memur yada gümrük memurluğu gardiyan gibi (babamın tabiri ile abuk subuk)

meslekleri tercih etmek istiyorum benim bölümümden olmuyor ve ben 7 sene polisliği denemiş biri olarak

burdan mezun olcağımda kazancağımdan emin değilim (ama inşallah kazanırım) bari 2.tercihim olsun istiyorum.

asıl soru önlisans diplomamı alıp işletme tercih edersem her şeyi tercih edebileceğim (icra memurluğu adliyede memur yada gümrük memurluğu vs)

Güzel bir kahveli kurabiye tarifi olan var mı? Kocacığım çok sever kahveyi de ona süpriz yapayım diyorum. Ama ölçüleri garanti tutsun bak sinir oluyorum sonra :)
Kahveli kurabiye hımmm kahvenin yanında kurabiye olsa olmazmı, ben kahveli kurabiye tarifi bilmiyorum.

midem bulanıyor... uykum var....ufff....

KARAKIZ cım valla hiç fikrim yok desem yeridir. ama bence branş değişikliği:40:

pinkprenses geçmiş olsun....

tuğçe geçmiş olsun...

borntobemother allah sabır versin en zor bebeklerden biri sende :52:

bu arada akşam yeni bi börek denedim sizle de paylaşayım dedim. çok kaçırdım heralde o yüzden midem bulanıyor.:36::36:

böreğin altında ve üstünde milföy var ara katlarda ise yufka... deneyen vardır mutlaka ama ben yeni keşfettim. yeni favorim :56:

Eki Görüntüle 649083 Eki Görüntüle 649082 :56:
tarifini paylaşırsan sevinirim çok harika görünüyor. ahhh canım bukadar çok yiyecek ne vardı. demekki çok leziz olmuş. ellerine sağlık walla.

tuğçe geçmiş olsun...

bu arada akşam yeni bi börek denedim sizle de paylaşayım dedim. çok kaçırdım heralde o yüzden midem bulanıyor.:36::36:

böreğin altında ve üstünde milföy var ara katlarda ise yufka... deneyen vardır mutlaka ama ben yeni keşfettim. yeni favorim :56:

ben şimdi ne okuyayım yaw :27::1:

kzıım bana yemek yediriyor iki parmağını birleştirp mama veryro bana :52::111::124::65: kendi yese iiyi olcak :27::9::9:
Ayy ne tatlı mamasını annesiyle paylaşıyor. yerim ben onun parmaklarını.

Alinti yapmkla ugrasmdm kizlar tavsielrnz icin saolun dilanaz gulsuyunu denicm atesi ckarsa inslqh ckmz patates yedrdm bgn bayada yei kditude geldi sanrm pinkpricess vala bogazimzda ve sag kulagmzda enfeksiyon varms ates oyuzden ..hepnzi opuorm kizlar..karakakiz yani ilknrcm bnce kpss dusunuosan en cok hangi bolum alijio terchini ondan yana yap hadi iyigclr kizlar
Nasıl bukadar enfeksiyon almış yavrum yaa allah yardımcısı olsun. bir an önce iyileşsin hergün bakıyorum iyileşti haberini almak istiyorum artık. annesii canım yaa sende çok sıkıntıya düştün allah sanada kuvvet ve sabır versin. düzelecek nasıl olsa. rabbim bidaha yaşatmasın.

bene öle gelirki, herkeşler uyiyir.
hadi aşa, biz de gidip yatah aşağii..:76:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar mutlu günler geçirmeniz dileğiyle

Günaydın hanımlar. Pek aydınlık birgün değil gerçi benim için. Gece 2 den beri uyumadım ufaklıkla uğraştım hep. Sonra artık sabah 6 da pes edip eşimi uyandırdım en azından hamakta 1 saat sallasın da ben uyuyayım diye. Duymadığım laf kalmadı. Sanırsın ben robotum ve bu çocuk sadee benim. İçinden ona kazma ile başlayıp çok daha kötü devam eden şeyler saydım ama dışımdan sayacak halim yoktu. Neyse 7 de uyandırdı beni. Ufaklığın yanakları kırmızı kırmızı ve ateşi 37.4. Calpol verdim yine. Eğer düşmezse okula gitmeyip doktora götüreceğim onu. Dua edin kızlar atlatalım şu zor dişli günleri. Güzel birgün diliyorum hepinize.

Canım çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

Alinti yapmkla ugrasmdm kizlar tavsielrnz icin saolun dilanaz gulsuyunu denicm atesi ckarsa inslqh ckmz patates yedrdm bgn bayada yei kditude geldi sanrm pinkpricess vala bogazimzda ve sag kulagmzda enfeksiyon varms ates oyuzden ..hepnzi opuorm kizlar..karakakiz yani ilknrcm bnce kpss dusunuosan en cok hangi bolum alijio terchini ondan yana yap hadi iyigclr kizlar

iyi geceler kızlar adıyamanda rüzgar esiyor şiddetli. elektrikler kesik. epey hasar varmış bazı evlerde allah herkeze yardım etsin
Allah yardımcıları olsun. burada da hava bayaa rüzgarlı balkona çıkılmayacak kadar ben çok üşüdüm. bizim balkonun kapısıda (Pimapen) bozuldu aradan bayaa soğuk giriyor. vaktimin çoğu mutfakta geçiyor bulaşıktı yemekti oğlumun yemek hazırlığı falan, dolayısıyla oğlumda hep yanımda hasta olacak diye ödüm kopuyor. hepte kapıya doğru gidiyor. kocakarı soğuğu diyorlar ya heralde ondan mart ayı böyle geçer artık .

günaydın herkese :39::39::39:

simit çay ikilisiyle kk iyi gidiyor valla :9::9: nasılsınız bu sabah

ya dün akşam ne soğuk vardı öyle bahar geldi dedik sevindik ama mart kapıdan baktırdı resmen kazma kürek yakıcaz bu gidişle dondum dondum dün akşam bu cemre nereye düştü ya Allah aşkına

ee nasılsınız bakalım bu sabah bizi sorarsanız her zamanki gibi uykusuz gecede bilmem kaç kez mızmızlanıp uyandırdı afacan ve her zamanki gibi sabah 6 dan sonra kütük gibi uyudu eşim 1 hafta yok yine GAP turuna gidiyor bugün gene gaptırıverdik kocayı 1 hafta yalnızız oğluşla bizde haberler böyle sizde ne var ne yok

geçelim cevaplara

Merhaba kızlarrrrrr:16::16:Maşallah bebişleri emekleyenler hatta sıralayanlar varmış.Okuyunca imrendim.Ya benim kızım mı ço tembel acaba ne emekliyor ne de sıralıyor. 4 ay 10 günlükken dönüp 5 aylıkken yuvarlanmaya başlamıştı.Ama hala emeklemiyor.Benimki gibi emeklemeyen var mı?:26::26:
emeklemek falan yok bizdede ancak dönsün bi o yana bir bu yana yuvarlansın geri geri gitsin ama öne sürünerek çok az gidiyor ama ona emeklemek demek fantazi olur resmen sürünüyor oda taş çatlasa yarım metre ama yürüteçte evi turluyor ellerinden tut yürüt durmadan yürür yoruldum demez ama emekleme çabası yok sanırım direk yürüyecek bunlar
merhaba arkadaşlar benim kız nerdeyse 8 aylık oldu ama hala dişi çıkmadı. sizleri takip ediyorum diş buğdayı partisinden bahsetmişsiniz ben hiç böyle bir organizasyona şahit olmadım yapmayıda düşünmüyordum ama siz yapınca kafam karıştı acaba yapmalımıyım? çok önemli bir olaymı? yaparsam nasıl olcak? diye kayınvaldem geçen dişi çıkınca ben buğday aldım dişbuğdayı yaparız dedi bende tamam dedim ama sizde görünce merak ettim netten araştırdım resmen doğum günü gibi bir parti yapılıyor şaşırdım. Benim gibi kararsızlar varmı?
ya iş başı yapmadan evvel bende çok hevesliydim ama çalışırken gözümde büyüyor hazırlıkları görünce içim kıpır kıpır oluyor ama sonra onca insanı ağırla öncesinde hazırlıklar sonrasında dağınıklık ve yorgunluk ertesi gün işe dön bütün bunları düşününce değermi diyede düşünmeden edemiyorum güzel bir anı olacağı kesin ama bir diğer yanıda oğluş çok küçük hatırlamayacak bile doğum günümüzle birleştirmeye karar verdim ben doğum günü pastamızın yanına diş kurabiyeleri diş buğdaylarınıda hazırlayıp ikisi bir arada çıkarabilirim zaten bu gidişle yaşımıza kadarda diş çıkmayacak gibi görünüyor

Iste bnm sikintim su ki bnmki ne gece duruyor ne gunduz hatta bi 2 dk bile tek basina duramaz oyalanmayi bilmiyo yani sikintim o yoksa uykusuzluk bnm yasam tarzim oldu artik zaman zaman delirsem de normale donuyorum ama gun icinde ayni odada yaninda dururken bile tatmin olmamasi surekli memnuniyetsiz halleri beni cileden cikariyoooo

Biz de emeklemiyoruz cnm rahat ol bnmki anca oturdugu yerde bagirsin dursun
;))
ya zamanla çocukların yapısı değişti yasir neden bu kadar yorucu acaba boranda aynıydı son 1 aydır beşikte oyuncaklarıyla oyalanmaya başladı yada yerde ver eline oyuncaklarını yarım sate yakın oyalanır onun sonrasındada öyle çok mızmız olmaz gündüz çok yorucu bir çocuk değil derdi gece benimle acaba yasiri oyun grubuna götürsen etkisi olurmu benimki apartmandaki diğer bebeklerle oynuyor bazen çok etkili oldu ilk aylar evde başbaşayken dediğin gibi çok zor bir bebekti ama annemlerin ev hiç boş kalmaz komşular gelir gider kardeşimin arkadşları gelir gider zaten annem babam sürekli oyun halindeler yani çocuk kalabalığa karıştıktan sonra değişti yasirde sıkılıyor olabilirmi acaba

canım inan hiç bilmediğim araştırmadığım konular ama işletme konusunda bir faydası olacağını sanmıyorum ben bile mesleğimin yanısıra işletme mezunuyum binlerce insan her yıl mezun oluyor işletmeden rakibin çok çok fazla olur ama yorumlardan anladığım kadarıyla adalet memurlupu yada gümrük memurluğu baya revaşta meslekmiş şimdiki aklım olsa ben de onu okurdum hatta klavyem hızlı acaba başvursammı bile demedim değil benim mesleğiminde işlletmeden farkı kalmadı artık çok fazla memzun var bizim sektörde kalifiye elemanın kıymeti azaldı kıymetimiz bilinmiyor artık bencede mülakatı dene avantajlı görünüyor ne güzel yaşın daha çok genç önünde seçenekler var ben artık benden geçti diyor devam ediyorum cesaretim yok eskisi gibi yeni mesleklere atılmaya taktir ettim seni

tuğçe geçmiş olsun...

çok güzel görünüyorlar içine ne koydun baya karışık görünüyor bende peynirli ve kıymalı olarak deneyebilirim diğer seçenekleri eşim yemiyor

ben şimdi ne okuyayım yaw :27::1:

kzıım bana yemek yediriyor iki parmağını birleştirp mama veryro bana :52::111::124::65: kendi yese iiyi olcak :27::9::9:
bu ecoşu ben yiycem birgün bizimkide gelgel yapmaya başladı sanki ben gel gel yapıp avucumu açıp kapadıkça oda yavaş yavaş aynısını yapıyor dün öldüm gülmekten tam yemelikler ya
canım çok geçmiş olsun bütün bebişler bir bir geçirdi şu hastalık dönemini bizdede antibiyotik ishal yapmıştı çok zor ve yıpratıcı bir dönem allah kolaylık versin
iyi geceler kızlar adıyamanda rüzgar esiyor şiddetli. elektrikler kesik. epey hasar varmış bazı evlerde allah herkeze yardım etsin
sen adıyamandamısın benim eşim adıyamanlı bu yaz gideceğiz inşallah
birgün kar yağmıştı sabah uyandırdım beyefendiyi annemlere arabayla bıraksın diye aynı dediğin gibi bir laflar bir sözler benimde tepem attı başladık kavga etmeye sabah sabah o sinirle bende topiğe girip saydırmıştım 5 dk kucağına veriyorum akşamları oynamaya zıplamaya gelince güzel ama sakın mızıldanmasın hemen başlkıyor NOLDDUUU OĞLUM NE AĞLIYORSUN DERDİN NE NE YARAMAZ ÇOCUKSUN SEN CANAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNN GEL AL ŞUNU AĞLIYORRRRRRRRRR delirmek içten değil e çocuk neden ağlar acıkmıştır altı pislenmiştir bende mutfakta onun yemeğini hazırlıyorum zaten yani çocuğu alıp yanıma gelip aaa oğlum bak anne yemek hazırlıyor diyerek oyalamak imkansız ancak bağırsın hani sürekli ağlayan çocuk olsa neyse diycem ben daha doğru dürüst ağladığını duymadım ama ona sorsan bu ne biçim çocuk sürekli ağlıyor ah şu babalar çıldırtıyorlar
herkese günaydınnnnnnnnn:3:

albümüme bakıp beğenen arkadaşlara çok teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun inşallah:16:

ben dün bakamadım tam çıkacakken koymuştun şimdi bakayım fotolara

bak aklıma giriyorsunuz bırakıcam mesleği gidip mülakata giricem

Bakıcı macerasını dört gözle bekliyoruz ;)

Benim kuzumun da kalktığında avuç içleri bile yanıyordu. Ateşi 37.2 çıktı ama normalde hep 35.2 yada 35.5 tur. O yüzden calpol verdim. E tabi uyku dağıldı. Şimdi de ayağımda sallıyorum :/ peki bu sırada babamız ne yapıyor??? Tabiki herşeyden habersiz uyuyor!! Aman oğlum iyi olsun da o naparsa yapsın.
37 çok değil aslında ben dr sormuştum 38 ve üzeri olursa hatta 38,5 olursa calpol ver demişti. onun dışında verme dedi takip et sık sık dedi. senin kocada benimki gibi keyfine düşkün galiba. ben ayy süt taştı amann yemek yandı, yaa wc gitmem lazım falan hemen tutuşturuyorum eline. bikeresinde çocuğu bir tutarmısın dedim girdim içeri yattım. 1 saat kadar uyumuşum. he hee napimm hep omu dinlenecek.

neee kulaklarıma inanamadım NKOLIK sen kahveli kurabiye tarifi bilmiyormusun hemde sen beni hayal kırıklığına uğrattın hayatım senki balığın yanına 3 çeşit yemek kombin edebilen güzide kişilik kahveli kurabiye bilmemene şaşırdım he sen biliyormusun dersen ııh bilmiyorum ama ben zaten hiçbir tarifi bilmiyorum ne yapacaksam internetten alıp yapıyorum öyle tarif tuttuğum defterim kitabım falan olmadı hiçbir zaman ama mesela ezbere bildiğim tiramisu ve madlen kek tariflerim var dünyalara bedel :9::9::9:

Şaka bir yana aha dedim şlimdi bizim hamarat hatun döktürür tarifleri ama bilmiyorum diyince şaşırıverdim birden sanki herşeyi bilmek zorundaymışsın gibi asıl korkum birgün eşim bir şekilde topiğe giripte yazılanları okursa bu kadar hamarat hatunu gördüğü zaman artık ama çocuk var çalışıyorum bahanelerinide yemeyecek eee onlarda çocuk ama bak anneleri neler yapıyor dediği zaman foyamız meydaba çıkacak valla :9::9::9::9::9::38:

Birşey yok kızlar tepsinin altına ve en üstüne milföyleri az inceltip seriyorsunuz. Arasına da yufkaları ( 1s.b. Süt, 1 soda, 1 yumurta,1s.b. Yağ) harca batırıp su böreği gb kırılık kırışık serip kıymalı harc serpiştiriyorsunuz. En üstüne aynen az inceltilmiş milföyler serilip dilimlenerek 180 derecede önceden ısıtılmış fırında pişiyor. Birde en üste milföyün üstüne de aynı harc sürülüyor ve susam falan atılıyor. Arasına büyük fırın tepsisi için 3 yufka yetiyor;) anlatamadığım kısımları sorabilirsinz.

Son düzenleme:
Back
X