Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar oğlumun kafası ciddi derecede konak oldu giremedim dün akşam da bu sabah da zeytinyağı bademyagı falan sürüp tarayın yazıyo nette ama net bir fikri olan var mı cumanız mübarek olsun bu arada
Tuzlu suyu ne yapacağım anlamadım![]()
tuzlu su, serum fizyolojik ,burna sıkıyorsun ya nefes yolu açılsın diye
evet sana birşey yazmamışım nasıl geçmişim yoğundum bugün kusuruma bakma canım benim kader arkadaşım hee edanın resminimi koydun ben göremedim neden?bugün bana bişey yazmadın bana bişeyler yazacaktın herhalde![]()
kızlar oğlumun kafası ciddi derecede konak oldu giremedim dün akşam da bu sabah da zeytinyağı bademyagı falan sürüp tarayın yazıyo nette ama net bir fikri olan var mı cumanız mübarek olsun bu arada
evet sana birşey yazmamışım nasıl geçmişim yoğundum bugün kusuruma bakma canım benim kader arkadaşım hee edanın resminimi koydun ben göremedim neden?
ya borandada başlamış şimdiye kadar olmamıştı sanırım banyoda yıkamaya başladığımdan beri hızlı duruluyorum üşümesin diye ondan oldu yanlız kalıp zeytinyağından kastın ne pediastrum kalıp zeytinyağı varmı yoksa zeytinyağı sabunumu kastediyorsun
busmai ya oğlumun burnu tıkalı ama serum fizyolojik damlatmaya korkuyorum izinde vermiyor zaten nasıl yapıyorsun sen burnuna damlatıp aspiratörle çekiyormusun izin veriyormu dün peçeteyle temizlemeye çalıştım biraz ama eminim böylede canını yakıyorum daha kolay bir yolu yokmu burun temizlemenin
evet sana birşey yazmamışım nasıl geçmişim yoğundum bugün kusuruma bakma canım benim kader arkadaşım hee edanın resminimi koydun ben göremedim neden?
ya borandada başlamış şimdiye kadar olmamıştı sanırım banyoda yıkamaya başladığımdan beri hızlı duruluyorum üşümesin diye ondan oldu yanlız kalıp zeytinyağından kastın ne pediastrum kalıp zeytinyağı varmı yoksa zeytinyağı sabunumu kastediyorsun
busmai ya oğlumun burnu tıkalı ama serum fizyolojik damlatmaya korkuyorum izinde vermiyor zaten nasıl yapıyorsun sen burnuna damlatıp aspiratörle çekiyormusun izin veriyormu dün peçeteyle temizlemeye çalıştım biraz ama eminim böylede canını yakıyorum daha kolay bir yolu yokmu burun temizlemenin
yatarken başını sola çevirerek sağ burun deliğine , sağa çevirerek sol burun deliğine damlat canım.
evet burnunu aspiratörle temizliyorum benimki de öyle bağırıyor ki çocuğu duyan burnunu kesiyorum sanar
peçeteyle temizlemek daha zor oluyo alıştım artık aspiratöre
bunun yöntemi "kararlı olmak"bağırsa da elini ayağını tutuyorum bacağımla kolumla, Allah ne verdiyse
bende otribebe kullanıyorum canan cok memnunummmm.. serum fizyolojiği ben evde kendım yapıyorummben daha kolay bir yolunu buldum sanırım otri bebe diye bir ürün satılıyormuş nazal yıkama metodu yani kapiler bir uç önündede sünger var bu ucu burununa sokuyorsun ince bir hortum var hotrumun diğer ucundan ağzınla çekiyorsun burnundaki kirler vs süngere yapışıyor burnu boşalıyor bir arkadaşım bahsetmiştide araştırmamıştım şimdi baktım mantıklı geldi alıp denemeye değer aspitatörden daha az can yakar bence
ben daha kolay bir yolunu buldum sanırım otri bebe diye bir ürün satılıyormuş nazal yıkama metodu yani kapiler bir uç önündede sünger var bu ucu burununa sokuyorsun ince bir hortum var hotrumun diğer ucundan ağzınla çekiyorsun burnundaki kirler vs süngere yapışıyor burnu boşalıyor bir arkadaşım bahsetmiştide araştırmamıştım şimdi baktım mantıklı geldi alıp denemeye değer aspitatörden daha az can yakar bence
Canim bende onu kullaniyorm ve cok memnunum yedek uclari da satiliyor cok rahatliyor oglusumben daha kolay bir yolunu buldum sanırım otri bebe diye bir ürün satılıyormuş nazal yıkama metodu yani kapiler bir uç önündede sünger var bu ucu burununa sokuyorsun ince bir hortum var hotrumun diğer ucundan ağzınla çekiyorsun burnundaki kirler vs süngere yapışıyor burnu boşalıyor bir arkadaşım bahsetmiştide araştırmamıştım şimdi baktım mantıklı geldi alıp denemeye değer aspitatörden daha az can yakar bence
Ve akeykum selamm o ne guzel kelam...Selamunaleyküm kızlar...![]()
bizimkininde olmuştu kalıp gibi zeytinyağına biraz karbonat koy kafasına masaj yaparak sür biraz bekle bebek tarakları varya onlarla tara kabarıp çıkıyor hepsi ben iki kere arka arkaya yaptım birşey kalmadı birde mustela konak önleyici şampuan kullanıyorum şampuan çok güzel köpük şeklinde çok rahat oluyor durulaması falan şimdi üşümesin diye çabuk yıkayıp çok iyi durulayamıyoruz sanırım ondan oluyor
günaydın hatunlar hayırlı cumalar
bugun cumaymış eşim geceye gidecek yeni öğrendim cuma olduğunu sayenizde Allah razı olsun
benim kız ağlıyor sürekli uyutuyorum beşiğinde yerime gidecek oluyorum gözünü açıp bakıyor sallarken bile yanındamıyım diye bakıyor
inanırmısınız gece kaç kere emzirdim hele bir ara 3 yada 4 dü sanırım saate bakmadım yarım saat emzirdim sonra bunaldım uykudan yerine koydum başladı ağlama
eşim yine uykularda hiç takmıyor aman bıktım vallahi dün yediğim sabah kahvaltısı öğlende bir kısırla duruyorum
ama takan kimmmm görmüyor bile niye açsın yada niye uykusuzsun demiyor
alıp başımı gitcem vallla ecoş az büyüsün müge anlıda bulamıcak beni
gerçi başvuran olursaaa![]()
ben daha kolay bir yolunu buldum sanırım otri bebe diye bir ürün satılıyormuş nazal yıkama metodu yani kapiler bir uç önündede sünger var bu ucu burununa sokuyorsun ince bir hortum var hotrumun diğer ucundan ağzınla çekiyorsun burnundaki kirler vs süngere yapışıyor burnu boşalıyor bir arkadaşım bahsetmiştide araştırmamıştım şimdi baktım mantıklı geldi alıp denemeye değer aspitatörden daha az can yakar bence
aynen canım bazen bende öyle hissediyorum ve çok üzülüyorum.hiç sormuyo bile yorgunsun uykusuzsun hastaydın hani nasıl oldun yapılcak bişey varmı hiç hiç hiçgeçen gece kızım uyandı emzirdim emzirdim bırakmıyo artık altıma yapıcaktım zorla bıraktırdım ağladı tabi bende yatağa otutturdum ışığıda yaktım oturuyodu sonra tuvalete gittim ciyak ciyak bağırıyo bizimki nasıl çıkıp koştuğumu bilemedim.bir gittim ki asude düşmüş yüzüstü tabi düzelememişte allahtan yatağın önünde sandalye koymuştum yoksa yerdeydi yawrum çünkü sandalyeye kapaklanmış ve çatlıyo çocuk arkasını dönüpte bakmamış bile nie ağlıyo die
nasıl bir mantık nasıl bir vurdumduymazlık anlamadım ağlıycaktım nerdeyse.gece gece kavga ettim bide avaz avaz diyoki ben sen yanındasın sanıp bakmadım yahuuu be adam yanındadsa olsam insan yinede bakar bu çocuk bu kadar ağlıyo ne derdi var acaba die
gnlerce bunları düşünmekten uyku girmedi gözüme