hımmm kv ler bu bahaneyle gelip sende kalacaklar yada kaynınmı turnuva bitene kadar sende kalacak her ikiside zor Allah kolaylık versinkzılar kaynım avr 12 yaşında futbol turnuvaları varmış ilde 1.olmuşlar danone minikler yarşması varmış istanbul daymış büyük ihtimal
hadi bakalım gerisini tahmin edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nefret ediyorum nefrettt bennnn esmer ben kapkara bennn dururken amcası gibi kara diyro lan dicem şerefsiz dicem
olmucak
senmi doğurdun lan senin çocuklarınm doğurdu
tohumu bizde diyen kadından ne beklenir sevyeiz haysiyetizzz![]()
canım meğer herkes otri bebeciymiş yahu bende şu marketlerde satılan aspriratörden bahsediyorsunuz sanıyorum o hiç mantıklı gelmemişti banaCanim bende onu kullaniyorm ve cok memnunum yedek uclari da satiliyor cok rahatliyor oglusum
Ve akeykum selamm o ne guzel kelam...
Hemen denicem yarin cok saol bu sampuan nerde satiliyo hic rastlamadim nette fln gordum ama magazalarda asina degilimhic
yok ya gene benimiki iyiymiş ık dese ayağa fırlar gece bazen ben mama hazırlamaya giderim oğluş sabırsızlanır dönderim bakarım hemen yanına yatmış pişpişliyo yada konuşuyor sakinleştiriyor uykusu hafiftir çocuk olduğundan beri her çıtırtıda ayaktaaynen canım bazen bende öyle hissediyorum ve çok üzülüyorum.hiç sormuyo bile yorgunsun uykusuzsun hastaydın hani nasıl oldun yapılcak bişey varmı hiç hiç hiçgeçen gece kızım uyandı emzirdim emzirdim bırakmıyo artık altıma yapıcaktım zorla bıraktırdım ağladı tabi bende yatağa otutturdum ışığıda yaktım oturuyodu sonra tuvalete gittim ciyak ciyak bağırıyo bizimki nasıl çıkıp koştuğumu bilemedim.bir gittim ki asude düşmüş yüzüstü tabi düzelememişte allahtan yatağın önünde sandalye koymuştum yoksa yerdeydi yawrum çünkü sandalyeye kapaklanmış ve çatlıyo çocuk arkasını dönüpte bakmamış bile nie ağlıyo die
nasıl bir mantık nasıl bir vurdumduymazlık anlamadım ağlıycaktım nerdeyse.gece gece kavga ettim bide avaz avaz diyoki ben sen yanındasın sanıp bakmadım yahuuu be adam yanındadsa olsam insan yinede bakar bu çocuk bu kadar ağlıyo ne derdi var acaba die
gnlerce bunları düşünmekten uyku girmedi gözüme
sen nasıl temizliyorsun canım malum en kıdemli annemiz sensin tecrübelerin önemlibizde var.yalnız oğlum hiç sevmiyor çığlığı basıyor.burnuna değince![]()
aahha alemsin ilknur ya dizilerdeki karakterler gibisin valla kızkardeşim gibi geliyorsun bana o derece yakın yaniaynen canım benimkide inadına tuvaletim geliyor bu ara
hepsi aynı canım gece kaç kez uyandı diyorum bilmem duymadım diyor tamam geçtim onun sabah ağlamaktan helak oldu beşikte ilknurrrrrrrrrrr ilknurrr diyor ne var dedim mama yapmaya gittim adam çatladı diyr çok derin uyuyorum duymadım
ama annemle felan telde konuşsam duyarr dinler![]()

şu kız bi uyusaydıııı bende sallama mi gibi çayımı demleseydimmm de içseydim
arkadaş olsa derdi pastırmalı ekmekde yanına koyak yiriz demi (kayserili)
arkadaşlar çemennn boy uzatıyormuş doktor dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çayla peynire tarhanayla peynire bayılırımmmm peynire bayılırım
ne kadar deli bri insanım sabah ağlıyordumcena haklı
![]()
sen ikizler burcumusun ?
hayır yapma kv deyi sevme kv deleri sevmek adına yeni bir akım başlatmaSlm kızlar... Bu haftasonu kv lerdeyiz. Bu ara çok seviyorum kv yi nedense:) kötü örnekleri gördükçe sarılasım geliyor allah var. ( ne zaman böyle desem beni gıcık edecek birşey yapar) bende biraz zor biriyim tabi:).
8. Ayımız bitti 9. Ayın içindeyiz!! Koca dana olduk:) kızımı dr a götüreceğim yarın. Bakalım ne diyecek. Üfürüm vardı aklım onda. İyileşmiştir inşş.
canım boranda öyle olmuştu ilaçları sevmiyor ya ilaç bittikten sonra bir süre kaşık almadı ilaç vericem sandı galiba 1 haftayakalmaz düzeldi düzelir inş üzülmekızlar bizim oğlan hasta olduktan sonra iştahı azaldı emme dışında bişi verdimmi agzını kitlio yemek istemıo en fazla 3kaşık bişi yıo oda oynata zıplata zoraki napsamki gecer inşalah...
alahhhhh mersinde okumuş birine tantuni denir mi beeeee günde 2 tane yerdimşuan nette tantunici telefonu arıyorum
limon bol acı ohh mis turşu bulursam iyi olcak![]()

Mevlam neylerse güzel eylerEvrene niye yolluyorsun canım.. :107::107:Yüce Rabbimiz dururken..Bütün güzellikleri Rabbim yaratmıyor mu?
Rabbim yarını hepimiz için güzel eylesin İnşaallah..:109::109::116: O'nun rahmeti, kudreti sonsuzdur...![]()

kız adamın kıymetini bilmiyorsun iş başındayken bile sana hizmet ediyor nankörrrröz mersin tantuni varmışşş![]()
birazdan eşim gitcek bakcaknasıl olsa sokakta geziyor
yanımda hırsız var diyor hırsızı karakola bırakayımda dur diyor![]()